Binnaz Abla

Arkadaslar gayet destek oldular canim tesekkurde ettim,sagolsunlar ve bu sayede ilgilendi site..

Sen pek takip etmemissin sanirim Lizyacim once fal sepetiyle zaten tabiki irtibata gectim,hemde kac defa,verdikleri cevaplarida buraya koydum mesajlarda gorebilirsin..Direkt buraya girip yazmadim tabiki,o kadar mantiksiz biri degilim boyle asagilamadan once keske okusaydın..

merhaba arkadaşlar,, haftasonundan bu yana iki kişiden yorum aldım. ilk yorumu henna veradan aldım. buradan bir kişinin tavsiyesi üzerine ona gitmiştim ve sayfasındaki yorumları da çok güzeldi. ancak ne yazık ki fos çıktı. hem geçmişi tutturamadı hem de şimdiki zamana ait hiçbir şeyi bilemedi. soruma göre cevap vermiş. ikinci yorumumu nergis günebakandan aldım. ve henna veradan sonra ilaç gibi geldi gerçekten. kredisi düşük olduğu için iyi bir yorum beklemiyordum ve öylesine baktırdım. çok iyi nokta atışları vardı,şaşırttı. sorduğum kişinin burcuna kadar bilmiş yok artık dedim. gelecek hakkında söyledikleri çıkacak mı çok merak ediyorum. bu falcıdan yorum alan var mı başka?

Arkadaslar.....benim deneyimlerim

Izlem Baktiroglu KAHVE: COOOOOK SASIRTICI bir faldi cunku onun benim hislerini okuduğunu gercekten hissetim. Sanal olmasina ragmen enerjimiz tuttu bence. Umarım umarim on görüleri çıkar ama çok umutlu degilim.

Alev Tansel KAHVE : SOK OLDUM falimi okuyunca çünkü gecmise ve su ana dair o kadar doğru tespitlerde bulundu ki, benim bile unuttuğum seyleri hatirlatti. Çok nokta atislari oldu. Fakat, ben falcıların gelecegi bildigine pek inanmıyorum, tarih vermesi biraz sasirtti beni. Umarım on görüleri tutar cunku olumlu bir faldi ve Izlem'in dedikleriyle tamamen uyuştu. Sanki anlaşmalı attılar falları, o derece.

Turgut Bicakci TAROT : Puani yüksek olmasina ragmen, pek değdiğini düşünmüyorum acikcasi. Enerji meselesi, bence enerjimiz uyuşmadı ve baktigi fal'dada ilk dedikleri ve sonu biraz çelişti. On görüleri cikmadi, su an yeni birine aşık olmam lazımdı hiç alakası bile yok. Ama baya detaylı yazmisti, o konuda hakkini yemiyim.

Gulcin Beyaz: Sonuc olarak biraz belirsiz bir faldi... yani pek net degildi ama en azından pembe tablo çizmedi... ama su an ki durumu baya iyi çözmüş

Yani sonuc olarak belirsiz ve verilen tarihlere daha var :) Benim icin tarih onemli degil, sonuc onemli. Dediğim gibi, gelecek biraz farklı, kadere pek inanmadigim icin, bazı seylerde bizim elimizde. Bilemiyorum falcılar gercekten gelecegi görebilir mi ?

Sizin fal tecrubelerinizi çok merak ediyorum :) Lütfen buraya yazsanız çok memnun olurum...

Arkadaslar gayet destek oldular canim tesekkurde ettim,sagolsunlar ve bu sayede ilgilendi site..
Lizya....Gerçekten Selena'nın yasadıgı olaya bu kadar "SIĞ" bakabıldıgıne gercekten ınanıyorum. Hanı normalde, cumlenın normalde gelısı ".....inanamıyorum....." olurdu....Ama gayet de inanıyorum ve pek çok uyede de aynı hissi oluşturdugunu biliyorum....

Seninle yasadıgı olaydan sonra artık yazmadıgı için o üyenin ismini zikretmeyecegim ama gecen yıl seni, bir falcıya bilgi tasımakla itham eden bir uyeye karsı burada "aman banane, ne onu tanırım ne dıgerını" demedı pek cok uye degıl mı ? Ve bu konuda yazarken kımsenın bu ısten bır menfaatı de yoktu,sadece kım haklıysa onu yanlız bırakmayalım ıdıydı motıvasyon nedenımız.....Aynı seyı gecen yıl evremdamla olayında burada yazan tum uyeler göstermısken sesı cıkmayan tek uye sendın. O olayda sesı cıkanların, neredeyse yuzde doksan,ı falcıyla fal munasebetı bıle olmamıstı,burada oyle hareretle yazılmasının nedenı: kım haklıysa onu yanlız bırakmayalım-dı...

Ama hakkını yemeyecegım sadece tek bır olayda dodude 'nın yasadıgı o tatsız olayda,tamamen burada yanlız kaldıgı olayda bır tek sen arka cıktın ona. Bak bır o hareketını unutamam. Bu ısten kredı kazanmadın,menfaatın de yoktu ama sonucta aslolan ınsanlıktı Lizyaa.

@selena80 'in yasadıgı olay da, sığ bır bakıs acısıyla kredi gıttı bla bla olayı....E pekı öyle bakarsak banane veya kıme ne hangı falcı nasıl,cıktı mı, kopy paste yaptı mı,farklı adlarla ınsanları kandırdı mı? Senın parandan banane kardesım,benım cebımden mı cıkıyor, bır dahakıne baktırmazsın olur bıter, senın derdın benı nıye gersın? Saka gıbısın..... Ha bu arada @selena80 , son mesajında çok kıbar,zarif bir cevap vermıs, baskası, hanı burada eskıden örneklerını gördugumuz "lagım" agızlılardan bırı olsa........ neler duyardın neler.....

Binnaz'da mi bu kisiler ben goremedim ama?

Cok sagol canim,ben ozellikle kredi umrumda degil diyede belirttim,binnaza milyarlar sacmis insanım,59 kredinin hesabinimi yapacagim..Uslup ,verilen cevap,sistemin acemice yonetilemeyip kuramadiklari sistemin kurbani durumuna dususume dikkat cekip,baska magdurlarda olmasin diye burada yazdim

Capella79, dogru ve etkileyici bir yazi kaleme almissiniz. Size katiliyorum.

evet binnaz'dalar. henna vera'ya katina baktırmıştım, nergis günebakan'a tarot. son olarak dün alev zen'i denedim. burç yorumlamasından ve geleceğe dair birkaç güzel sözden ibaretti yorumu. çok üzüldüm. astroloji bilgisi bari iyi olsa gam yemiycem, tarot ve astroloji zaten bağlantılıdır. ancak yoldan geçen insanın bile yapabileceği tarzda düz yorumlardı.

Malesef iste Binnaz'da dusuk kredili yorumcular cogunlukla kotu oluyor. O yuzden en mantiklisi dusuk Kredi cok yorum almaktansa biraz aha yuksk kredililere atmak. Ben orada hic Astroloji baktirmamistim genelde Katina atiyorum ama astroloji konusunda iyi olanlar var sanirim Eyup Deniz bilgili bu konuda. Duydugum kadariyla.

ben de hiç astroloji baktırmadım. alev zen tarot yorumunu astrolojiyle doldu, onu kastediyordum katina falına inancınız nedir? tarot çok köklü olduğu için tarota güveniyorum. ama katina hakkında hiç detaylı bilgi edinemedim.

Tatlim fal sepeti genel olarak eski performansi olmayan bir site bende gecen gün Nesibeye attim eskiden cok begendigim bir falci iken cok farkli bir yorumla karsilastim eskiden asiri detay verirken son falinda cok yuzeysel bir bakim olmustu,hatta ses tonunbile farkli geldi dedim bu fali baskasimi bakti yok dediler nesibe hanim .Iade rica ettim vermediler yüzde 50 indirim hakki verdiler ama baktirmam sogudum cunku belki birsz misirli taliaya anda iyidir onun disinda benim oradan begendigim ve fali cikan anlik durumda super olab kimse yok.Bir donemler ilkay varken filan nesibeyle ikisine cok baktirmisligim var o donem sitede daha iyiydo ama maalesef artik tercih edecegim bir yer degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…