Canimcim cok sagol,iyi seylerde oldu kotu seylerde..Surecin nasil ilerleyecegini 5-6 ay onceden tarif etmisti,pembe tablo da cizmedi hic,offf nerde acaba yaÇıkanlar iyi şeylerse çok sevindim inşallah iyi olan her şey çıksın hepimizeben de siz söyleyince adını arattım çıkmadı, 1 aydır online da olmamıştı zaten hiç, geri döner inşallah
Başka bi platforma mı geçti acaba? Bilen var mı kızlar?
başka siteye mi geçmiş tamamen mi bırakmış acaba ?Şah sultana bende fal atanlardanim cikmisligi cardır. Niye gitti acaba
Fal sepeti Mısırlı Talia ve Sevgi Derman son dönemlerdeki 2 favorimFalsepetinde önerileriniz yorumcu var mii
Sevgi dermana ne baktirmistin canim?Onu ilk kez iyi diye duyuyorum..Dun Taliayida kacirdim,bir anda 10 kisi hücum etmisFal sepeti Mısırlı Talia ve Sevgi Derman son dönemlerdeki 2 favorim
Mısırlı talia baktirdim, ama malesef bana sorudan yürüdüFal sepeti Mısırlı Talia ve Sevgi Derman son dönemlerdeki 2 favorim
Bende 49ken baktirmistim, guzel yorumladi oooo bunu nasil bildi demedim ama bir iki konuda nokta atisi yapti gelecekle ilgili yorumlari yasayip gorucez, bos bi yorum degildi yani tutarliydiEmre inal a baktıranlar değerlendirme yapabilir mi
Nasil bir heveslendirdiniz benide :)Aynen ya sah sultan bize ses ver lutfen :))
Ben de bugün uzun zamandan sonra ilk defa binnazda kredi alıp emre inal a attim,enerjisi iyi geldi.bir konuda kısa vade verdi.olursa yazarım.engin gümüşte emre tarzına yakın sanki.Emre yi aman aman süper bulmadım, fena değildi.çok beklentiye girdim belki beklediğim kadar yoktu yinede iii,uuu diyerek 6 -7 dakika kayıt dolduran birçok falcida var orda aynı fiyatlard,onları düşünürsek iyiydiBende 49ken baktirmistim, guzel yorumladi oooo bunu nasil bildi demedim ama bir iki konuda nokta atisi yapti gelecekle ilgili yorumlari yasayip gorucez, bos bi yorum degildi yani tutarliydi
Aresin bilmesine acikcasi sevindim cunku guvendiğim bir yorumcu sureye pek takilmiyorum cunku yorumcularda burda da cok fal baktirmak cok dusunmek oteler sureyi demislerdi bende de gecikmeli oldu cogu seyBenim olaylarimda nispeten belli olan seyler oldu ve simdi dönüp baktığımda kim bilmiş kim öngörememiş anlayabiliyorum.Sevgilim benimle tanistigindan beri güya boşanacaktı,ama bir türlü bu olmuyordu.Eşiyle aralarinda hiçbirsey yok,kadinda kendisini aldatiyor zaten sevgilisi var vs o yuzden en ufak vicdani rahatsizligim yok.Ama ikiside çocuğu bahane ederek evliliği gidip sonlandırmıyorlardı bir türlü,kimse o adimi atamiyordu.Sevgilimin derdi tamamen maddiydi,evden ayrılacak,yeni düzen kuracak,çocuğundan ayrilacak vs.Annesinden daha ilgiliydi cunku cocukla ve kendiside bosanmis anne baba cocugu oldugu icin cocugunu dusunup sanki ona kotuluk yapacak gibi bir psikolojiye giriyordu.Neyse ben bircok falciya fal baktirdim bu sure icinde cunku surekli inisli cikisli bir iliskimiz vardi,evli olusu hareket kısıtı yaratip iliskimizi mahvediyordu.Ayrilip baristigimiz donemler oldu bol bol.Nehir atesoglu disinda hicbir falci esiyle ayrilmayacaklar demedi.Nehir ilginc bir sekilde birgun ayrilicaklar elbet diyip diyip en sonunda bakti durum ayni,son falinda tam tersini savunup ayrilmayacaklar esiyle dedi.Arese eylulde baktirdim ilk,ilk falda bu is mahkemeye tasinacak,kasım gibi ayrilma olacak dedi.Hic inanmadim o donem cunku en iyi falcilar bile evet birgun bitecek bosanacaklar diyor ama vade veremiyor,daha cok var onumuzdeki 6 ay kopus yok,bu bag suruyor diyip moralimi bozup duruyorlardi.Senin sabrına baglı kopus henuz yok,kopus yok,aradaki baglari devam ediyor bla bla..resmen kabus gibiydi sanki daha yıllar sürecek gibi konusuyorlardi..Yesil cingene mesela durumu cok iyi analiz etmesine ragmen bu adamin karisi ayrilirsa ayrilirlar,o da gonlune gore birini ancak 2019 ikinci yarisinda bulabilecek,su anki sevgilisi bununla evlenmez,2019 sonunu bulur ayrilmalari,sabrin varsa bekle falan dedi.Elfin daha bu kadinin aldattigini biz ogrenmeden once bunlarin arasinda oyle birsey olacakki bir daha birbirleriyle olamayacaklar,bu iş eninde sonunda bitecek dedi ama vade veremedi.Neyse sonucta subatta mahkemeye gidildi anlasmali,ve karar cikmasi falan filan,nisan basi kesin ayrildilar ve bitti cok sukur.En iyiler bile nisanda bitecegini soyleyemedi,yada okey ayını falan bilmelerini direkt beklemiyorum ama daha aralikta,ocakta baktiklari fallarda bile ayrilmasina daha cok var gibi konusup durdular,gereksiz insani demoralize etmekten baska birsey degilmis resmen..Katina 6 ay verir diyorlar ama goremediler..Yine online da en yakin sureci Ares bilmis,vade tutmamis kasim dedi nisan oldu ama en azindan daha yillar var gibide konusmadi.Birde direkt nisan ayı civari olarak zamanıyla soyleyen biri var ama o falcı degil bir arkadasim
Ben mail attim binnaz a sah sultan yorumculuga devam etmektedir diye cevap yazmislarŞah sultana bende fal atanlardanim cikmisligi cardır. Niye gitti acaba
Adi mi degismis o zamanBen mail attim binnaz a sah sultan yorumculuga devam etmektedir diye cevap yazmislar
Yok aramada cikmiyor diye tekrar yazdim ara vermistir uygun oldugunda dönecektir demişler. Ama dedim size mail atin diyeAdi mi degismis o zaman
Eskiden bakmış olduğu fala girin adı değişmiş ise orda gözüküyor yeni adıYok aramada cikmiyor diye tekrar yazdim ara vermistir uygun oldugunda dönecektir demişler. Ama dedim size mail atin diye
Benim uyeligim degisti ya eski sifremle girilmiyor artik,yeni adı neymis?Eskiden bakmış olduğu fala girin adı değişmiş ise orda gözüküyor yeni adı
Yok ben baktırdıgım faldanprofiline girmeye çalıştım sayfa açılmadıBenim uyeligim degisti ya eski sifremle girilmiyor artik,yeni adı neymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?