Binnaz Abla

Bence ara verdi vs hikaye..ara verse niye ismi cismi herseyi yok olsun?Binnazi birakti heralde ama nedense bunu acikca soylemiyorlar

Ya kızlar, Eyüp deniz, Elfin ve Biray üçlüsünden en çok hangisine güvenmeliyim? 3ünün de verdiği vadeler yakın, Elfin le birayın falı, ufak tefek şeyler harici tamamen paralel diyebilirim.Eyüp belli bir noktada ayrılmış. Ama kadın enerjisini bilen Eyüp denizdi. Kafam çok karıştı

Yaa zumraya baktiran varsa rica etsem fal baktirirken soyleseniz de gecen sefer ki gibi kredisini bi kac günlüğüne 1000 krediye indirse ya. Benim 1000 olmak üzere de olunca hemen baktircam

Peki Şah Sultan ve Talia bu süreci nasıl yorumlamışlardı.? Onlar bildi mi?

Sevgi dermana ne baktirmistin canim?Onu ilk kez iyi diye duyuyorum..Dun Taliayida kacirdim,bir anda 10 kisi hücum etmis bakalim bir daha ne zaman girer,artik baya az giriyor
Mısırlı Talia bu aralar gerçekten enteresan, geççen gün 15 dk online oldu 10 fal anında geldi benim arkadaşımda gönderemedi. Bu hafta yine online olur diye düşünüyorum. Sevgi Derman ın enerjisi çok iyi geldi bana geçen sefer, dobra dobrada ne gördüyse söyledi, bazı söyledikleri pek hoşuma gitmedi tabi ama doğruluk payı yüksek sanırım. belki de ben inanmak istemiyorumdur. yakın zamanda göreceğim sonuçları

Ben baktirmistim ama iki gun mail attim ne zaman cevrim ici olacak diye cok ani doldu 10. Kısi bendim ama yinede enerjisi iyiydi

Ben baktirmistim ama iki gun mail attim ne zaman cevrim ici olacak diye cok ani doldu 10. Kısi bendim ama yinede enerjisi iyiydi
Taliaya bende baktirdim kişi analizleri anlık tespitler yerinde fakat gelecek on görüsu tutmayanlardan bide yok dediği şeye bir bakıyorsun var gibide imalarda bulunuyor havada bırakıyor kuşku içinde kalıp geri fal yollayalım diye yapıyor bunuda sanirim

Evt talia anlik değerlendirmede geçmiş vs iyi fakat sorudan yürüdüğünu bende hissettim fal sonrası soru kisminda verdiği cvplar sorduğum ve açıklama yaptığım konuya göre şekillendi fal ayrı cvp ayrı gibiydi ve tabi gelecek öngörüsude çıkmadı

Bende de ayni sekilde. Gelecek ongorusu Mayis benim icin bilemiyorum ama basta Mayis'ta bir haber ve gelisme olacak olumlu yonde olacak demisti sonra fali bitirirken Mayis'ta gelismelerle artik sen de bitirmeye karar vereceksin istemeyeceksin demis. Basta soylediginin tam zitti yani,iyi gelisme olacaksa neden sonra o gelismeye gore bitirme karari alayim? Ben de genel begenmistim ama kafam karisti. Yakalarsam tekrar baktirabilirim.

Merhaba. Zeynep Aksu hakkında ki deneyimlerinizi öğrenebilir miyim? Patlayan gerçekleşen ?

Peki Şah Sultan ve Talia bu süreci nasıl yorumlamışlardı.? Onlar bildi mi?
Taliaya baktırmaya başladığımda boşanma süreci coktan baslamisti,kararın uzayacağını bildi.Şah sultan direkt boşanma olacak şu zamanda demedi ama vade verip bir sıkıntı,bir kayıp yasayacak,sen iyi bir haber alacaksin ve bu kayıptan sonra sana karşı değişecek demişti.Ben boşanma gibi algılamıştım,o da evet olabilir demişti

Insallah güzelliklerle gelecek öngörüsü çıkar sana

Ben eski fallarıma baktım burada talia sevgi derman adı dönünce de ikiside çıkmamış. Evet talia anda bi kaç bişey bilmiş ama dediğiniz gibi sorudan yürümüş ve bi muallakta bırakmış, zaten benim için önemli olan bişeyde dediği gibi olmamış. Sevgi derman anda taliadan daha iyiymiş (genel olarak) ama pespembe bir fal olmuş, dediği abarttığı bi süpriz olmamış ha ama küçük bi jest olmuştu. Bu arada ben bunlara kasım aralık gibi baktırmışım başka da baktırmamış ikisinede birer kere.
Zümrayı tekrar bi denesem mi diyordum da telefon falına geçmiş oda. 2 haftadır fal baktırmadım kendime göre rekor:)) heralde biraz daha sabredip doğaya giderim gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…