Binnaz bunu hep yapıyor.Bence ara verdi vs hikaye..ara verse niye ismi cismi herseyi yok olsun?Binnazi birakti heralde ama nedense bunu acikca soylemiyorlar
Sah sultan baska bi yere gittiysen lutfen bize bi isaret ver :)))))Binnaz bunu hep yapıyor.
Ona söylediğin zamanın ertesi günü arttırıyor canımYaa zumraya baktiran varsa rica etsem fal baktirirken soyleseniz de gecen sefer ki gibi kredisini bi kac günlüğüne 1000 krediye indirse ya. Benim 1000 olmak üzere de olunca hemen baktircam
Iki defa yazdim oyle soylediler verdikleri cevap yani ayrildiysa aciklamak istemiyorlarda olabilir ama ne kadar sakliycaklar sizde mail atsaniz ayni cevabi mi vereceklerBence ara verdi vs hikaye..ara verse niye ismi cismi herseyi yok olsun?Binnazi birakti heralde ama nedense bunu acikca soylemiyorlar
Ona söylediğin zamanın ertesi günü arttırıyor canım
Bizzat deneyimleyen biriyim :) ne düşündüğünü bilemiyoruz tabii.Aa neden ters mi tepiyor :)))
Peki Şah Sultan ve Talia bu süreci nasıl yorumlamışlardı.? Onlar bildi mi?Benim olaylarimda nispeten belli olan seyler oldu ve simdi dönüp baktığımda kim bilmiş kim öngörememiş anlayabiliyorum.Sevgilim benimle tanistigindan beri güya boşanacaktı,ama bir türlü bu olmuyordu.Eşiyle aralarinda hiçbirsey yok,kadinda kendisini aldatiyor zaten sevgilisi var vs o yuzden en ufak vicdani rahatsizligim yok.Ama ikiside çocuğu bahane ederek evliliği gidip sonlandırmıyorlardı bir türlü,kimse o adimi atamiyordu.Sevgilimin derdi tamamen maddiydi,evden ayrılacak,yeni düzen kuracak,çocuğundan ayrilacak vs.Annesinden daha ilgiliydi cunku cocukla ve kendiside bosanmis anne baba cocugu oldugu icin cocugunu dusunup sanki ona kotuluk yapacak gibi bir psikolojiye giriyordu.Neyse ben bircok falciya fal baktirdim bu sure icinde cunku surekli inisli cikisli bir iliskimiz vardi,evli olusu hareket kısıtı yaratip iliskimizi mahvediyordu.Ayrilip baristigimiz donemler oldu bol bol.Nehir atesoglu disinda hicbir falci esiyle ayrilmayacaklar demedi.Nehir ilginc bir sekilde birgun ayrilicaklar elbet diyip diyip en sonunda bakti durum ayni,son falinda tam tersini savunup ayrilmayacaklar esiyle dedi.Arese eylulde baktirdim ilk,ilk falda bu is mahkemeye tasinacak,kasım gibi ayrilma olacak dedi.Hic inanmadim o donem cunku en iyi falcilar bile evet birgun bitecek bosanacaklar diyor ama vade veremiyor,daha cok var onumuzdeki 6 ay kopus yok,bu bag suruyor diyip moralimi bozup duruyorlardi.Senin sabrına baglı kopus henuz yok,kopus yok,aradaki baglari devam ediyor bla bla..resmen kabus gibiydi sanki daha yıllar sürecek gibi konusuyorlardi..Yesil cingene mesela durumu cok iyi analiz etmesine ragmen bu adamin karisi ayrilirsa ayrilirlar,o da gonlune gore birini ancak 2019 ikinci yarisinda bulabilecek,su anki sevgilisi bununla evlenmez,2019 sonunu bulur ayrilmalari,sabrin varsa bekle falan dedi.Elfin daha bu kadinin aldattigini biz ogrenmeden once bunlarin arasinda oyle birsey olacakki bir daha birbirleriyle olamayacaklar,bu iş eninde sonunda bitecek dedi ama vade veremedi.Neyse sonucta subatta mahkemeye gidildi anlasmali,ve karar cikmasi falan filan,nisan basi kesin ayrildilar ve bitti cok sukur.En iyiler bile nisanda bitecegini soyleyemedi,yada okey ayını falan bilmelerini direkt beklemiyorum ama daha aralikta,ocakta baktiklari fallarda bile ayrilmasina daha cok var gibi konusup durdular,gereksiz insani demoralize etmekten baska birsey degilmis resmen..Katina 6 ay verir diyorlar ama goremediler..Yine online da en yakin sureci Ares bilmis,vade tutmamis kasim dedi nisan oldu ama en azindan daha yillar var gibide konusmadi.Birde direkt nisan ayı civari olarak zamanıyla soyleyen biri var ama o falcı degil bir arkadasim
Mısırlı Talia bu aralar gerçekten enteresan, geççen gün 15 dk online oldu 10 fal anında geldi benim arkadaşımda gönderemedi. Bu hafta yine online olur diye düşünüyorum. Sevgi Derman ın enerjisi çok iyi geldi bana geçen sefer, dobra dobrada ne gördüyse söyledi, bazı söyledikleri pek hoşuma gitmedi tabi ama doğruluk payı yüksek sanırım. belki de ben inanmak istemiyorumdur. yakın zamanda göreceğim sonuçlarıSevgi dermana ne baktirmistin canim?Onu ilk kez iyi diye duyuyorum..Dun Taliayida kacirdim,bir anda 10 kisi hücum etmisbakalim bir daha ne zaman girer,artik baya az giriyor
Ben baktirmistim ama iki gun mail attim ne zaman cevrim ici olacak diye cok ani doldu 10. Kısi bendimMısırlı Talia bu aralar gerçekten enteresan, geççen gün 15 dk online oldu 10 fal anında geldi benim arkadaşımda gönderemedi. Bu hafta yine online olur diye düşünüyorum. Sevgi Derman ın enerjisi çok iyi geldi bana geçen sefer, dobra dobrada ne gördüyse söyledi, bazı söyledikleri pek hoşuma gitmedi tabi ama doğruluk payı yüksek sanırım. belki de ben inanmak istemiyorumdur. yakın zamanda göreceğim sonuçları
Taliaya bende baktirdim kişi analizleri anlık tespitler yerinde fakat gelecek on görüsu tutmayanlardan bide yok dediği şeye bir bakıyorsun var gibide imalarda bulunuyor havada bırakıyor kuşku içinde kalıp geri fal yollayalım diye yapıyor bunuda sanirim
Ben baktirmistim ama iki gun mail attim ne zaman cevrim ici olacak diye cok ani doldu 10. Kısi bendimama yinede enerjisi iyiydi
Evt talia anlik değerlendirmede geçmiş vs iyi fakat sorudan yürüdüğünu bende hissettim fal sonrası soru kisminda verdiği cvplar sorduğum ve açıklama yaptığım konuya göre şekillendi fal ayrı cvp ayrı gibiydi ve tabi gelecek öngörüsude çıkmadıMısırlı talia baktirdim, ama malesef bana sorudan yürüdü( ilk fal soru olumlu fal harika hatta tamam dedim bu benim favori falcim olabilir. 2. fal aynı konu sorum olumsuzdu ama ilk falda söylediği şeylerin tersini söyledi istikrar yoktu
Bende de ayni sekilde. Gelecek ongorusu Mayis benim icin bilemiyorum ama basta Mayis'ta bir haber ve gelisme olacak olumlu yonde olacak demisti sonra fali bitirirken Mayis'ta gelismelerle artik sen de bitirmeye karar vereceksin istemeyeceksin demis. Basta soylediginin tam zitti yani,iyi gelisme olacaksa neden sonra o gelismeye gore bitirme karari alayim? Ben de genel begenmistim ama kafam karisti. Yakalarsam tekrar baktirabilirim.Taliaya bende baktirdim kişi analizleri anlık tespitler yerinde fakat gelecek on görüsu tutmayanlardan bide yok dediği şeye bir bakıyorsun var gibide imalarda bulunuyor havada bırakıyor kuşku içinde kalıp geri fal yollayalım diye yapıyor bunuda sanirim
Taliaya baktırmaya başladığımda boşanma süreci coktan baslamisti,kararın uzayacağını bildi.Şah sultan direkt boşanma olacak şu zamanda demedi ama vade verip bir sıkıntı,bir kayıp yasayacak,sen iyi bir haber alacaksin ve bu kayıptan sonra sana karşı değişecek demişti.Ben boşanma gibi algılamıştım,o da evet olabilir demiştiPeki Şah Sultan ve Talia bu süreci nasıl yorumlamışlardı.? Onlar bildi mi?
Insallah güzelliklerle gelecek öngörüsü çıkar sanaBende de ayni sekilde. Gelecek ongorusu Mayis benim icin bilemiyorum ama basta Mayis'ta bir haber ve gelisme olacak olumlu yonde olacak demisti sonra fali bitirirken Mayis'ta gelismelerle artik sen de bitirmeye karar vereceksin istemeyeceksin demis. Basta soylediginin tam zitti yani,iyi gelisme olacaksa neden sonra o gelismeye gore bitirme karari alayim? Ben de genel begenmistim ama kafam karisti. Yakalarsam tekrar baktirabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?