Binnaz Abla

Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı ama sürekli artık bahsi geçince benim gibi saf bunu salak anlamında söylemiyorum iyi niyetli insanların daha fazla sömürülmemesi için yazmak istedim artık. Haa birde bu kişinin geçen hafta benim yazdığım bir şeyden sonra tık diye konuşmayı birden kesmeside etkili oldu. Dünkü mesajımdan sonra engellemiş birde neyse canı sağolsun güya yurtdışında bizim site açılmıyordu ve kendisi burayı hiiiç takip etmiyordu
Öncelikle burada kimlere falınızı atıyorsunuz, kimlere numaranızı veriyorsunuz dikkat edin. Üç kişi hariç kimseyle bir fal paylaşımım olmadı ve yine üç kişi hariç telefon numaramı bilen yok. Çünkü kimin kim olduğunu bilmiyoruz yada insanların ne gibi maskeler taktığını.
Gelelim hadi en iyi Katina’cılara :) bazılarınız kızabilir yazdıklarıma ama umrumda değil. Bir zamanlar bir yerde meşhur olup sonra orayı bırakan birisi vardı ismin ne olduğunu anlayan anlamıştır. Bu kişi orayı bıraktığında sosyal medya hesabı olduğunu bir üye mesaj ile yazdı bana. Bende ekleyip yazdım doğal olarak ama asla bana buradanda bakım yap diye değil. Ben onu Binnaz’a geçtiğinde 49 krediyken yakalayamadığımdan dert yanarken sen benim kız kardeşim gibisin bakım yapacağım sana dedi. O an gerçekten çok mutlu oldum böyle küçük şeylerden mutlu olabilen bir insanım hala :) dediği gibi baktı sağolsun uzunda bir bakım yaptı. Bu yaptığı küçük şey için burada da hep yazdım insan olarak iyidir diye hatta bir üyeyle kavga bile ettim. Neyse efenim gel zaman git zaman yine bana bir mesaj geldi uzun zamandır aklımdaydın yazmak için doğru zamanı bekliyordum diye. Konuşmaya başladık telefonla da. Bilerek ben ona çok sorun, problem anlatmamaya çalıştım çünkü o sıra dünya tatlısı olan birinden öğrendim ki ağına düşen tek ben değilim. Ee bundan bize ne diyeceksiniz şimdi haklısınız demekte ama burada esas konu gerçekten karakter. Nakta ayrılana kadar her ay fal attım bir kere bana özel telefon numaramı sana vereyimde sende ara sıra beni öv bu sitelerde gibi bir yaklaşımı olmadı. Yeşilçingene aynı şekilde.
Keşke bunları yapmasaydında çıkmayan ama insan gibi davranan dediğim falcı grubunda seni de ansaydık. Mesela Taraca, mesele Chitra, mesela Geysu. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Buradan üyelere bir şekilde ulaşıp sonrada başkalarına bizi şikayet etmek o kadar çirkinki. Aynı geçen hadsiz bir üyenin çıkıpta fal ifşa etmeye çalışması gibi. Sen istersen biyoenerji yap istersen en pahalı seminerlerde baş göster için aynı olduktan sonra, aynı tas aynı hamam olduktan sonra neye yarar?
Kıssadan hisse fallarınızı atarken, paylaşırken dikkatli olun. Kim kimdir, nedir inanın belli değil.

Ben mesela fallarimi herkese atiyordum ama atmiyorum artik

Peki Senanur tana hic baktirdinizmi falsepetinde?Ben onu da begeniyorum,Talia kadar detay vermiyor ama genel olarak guzel bakti,gelecek icin de Şah sultan,Talia ile paralel konustu

Peki Senanur tana hic baktirdinizmi falsepetinde?Ben onu da begeniyorum,Talia kadar detay vermiyor ama genel olarak guzel bakti,gelecek icin de Şah sultan,Talia ile paralel konustu
Senanurada bi kere baktırdım oda çıkmadı şah sultana 2 kere baktırdım kuzu. Paraleldi falları yakın gelecekte de dedikleri oldu aslında ama benim önemli gördüğüm bişey dediği gibi gitmedi valla

taliaya ulaşmak ne mümkün ..valetina wolf a baktırdım ses tanıdık geldi bana ısınamadım falına .yüksek fiyatlarla artık fal göndermiyorum

gizem sitare ona gönderdim bilmiş sevdim yorumunu .
önerebileceğiniz düşük kredili falcı var ise bekliyorum arkadaşlar binnaz a çok para yatırdım vakti zamanında ellerim bomboş :)şimdi

Kızlar çok ılgımı cektı, eskıden olsa dodude 'nın yazdıgı gıbı bır sey yazsa bır uye burada herkes yazar-merak eder-yorum yapardı...O mesajdan sonra kac tane mesaj yazıld bır allahın kulu "sen ne dıyorsun kardes" demedı......Eskıden olsa kıyamet kopardı.....Durum resmen gecen @selena80 'nın durumuna dondu....

Bahse konu olan pek unlu falcı hanım yuzunuze canım canımları yapıstırıp, "kk...ıyyy, berbat bır yer, duzeysızlık dız boyu,orayı asla okumam (ne buyuk yalan) kımse de yazmasın,yurtdısında da oyle sıteler var ama o sekılde duzeysız degıl kımse" derken burada maşa olarak kullanmaya calısacagı üye avına cıkıp bu ıse yaramayınca farklı farklı, ızı surulemeyecek hesaplarla kendını sormaya veya falcı ücretlerini savunmaya devam etsın.

Iyı uykular arkadaslar hepınıze.....

Son düzenleme:

Açıkcası ben bahsettiğiniz falcıyı merak ettim, anlamadım kimden bahsettiğinizi, direk söyleseniz de bilmeyen kişilerde kandırılmaya devam etmese daha iyi olur diye düşünüyorum. Galiba topik falcıdan geçilmiyor:) Kime güvenip inanacağımızı şaşırdım. Burdan tanışıp dost olduğum, hala görüştüğüm, yıllardır bağımın kopmadığı insanlar varken falcı olup insanların içine girenlerden korusun bizi ne diyim..

Konuyu sürekli takip etmediğim için bu yazıda kimin adı geçti anlayamadım. Sakıncası yoksa ki olacağını düşünmüyorum adını söyleyerek bizi de bilgilendirmiş ve aydınlatmış olursun. Bu kişi kim dodude ?

Aslında falın ne kadar saçma bir şey olduğunu biliyoruz ama işte kendimizi kandırıp tekrar tekrar baktırıyoruz
Ne zaman bi cafeye gidip fal baktırsam hep acaba falcı arkamdan neler diyordur diye düşünürüm.
Fal baktıranlarla dalga geçen falcılar, birden fazla hesabı olanlar, buralara üye olup bilgi toplamaya çalışanlar, buradaki üyelerin diğer üyeler hakkında falcılarla dedikodu yapması ya da özelinizi anlattığınız insanların gelip burada bunları ifşa etmesi... Daha geçenlerde başka bir konuda yaşandı bu.

Bilmiyorum, fal uğruna aslında o kadar çok saçma insanlarla ve olaylarla uğraşıyoruz ki... Tüm bunlara değer mi, gerçekten bilemiyorum.

Sadece meraktan soruyorum neden ilk falın çıkmasını beklemeden ikinci falı atıyorsunuz aynı konuyla ilgili aynı kişiye?

Tabii ki yazarım :) ben sadece son mesajlardan anlaşılacağını düşünmüştüm. Zümra Lal olur kendileri
Gercekten mi en son aralik gbi baktirdigimda surec az bucuk dediig sekilde ilerledi gibiydi ana konu hala yok da. Tekrsr bi gondersem mi diye dusunuyodum uzuldum suan

Ben de bıraz ıp ucu vereyım artık gerısını siz bulun....

"Bu kişi orayı bıraktığında sosyal medya hesabı olduğunu bir üye mesaj ile yazdı bana" demişsin yaaa......O kadar MANIDAR O kadar manıdar kı AYNI UYE BANA DA "Senın sayende ulastık bız ona, bak bu falanca fal sıtesındekı facebbok adresı oradan muhakkak ulas ona demıstı..... Ben burada ne dıyorsam ozelde de ondan farklısını soylemıyorum fal sıtelerı ve falcılar hakkında, ona da aynısını soyledım. O sıteye bulaşmam dedım. Ama bahse konu olan kısı bana ulastı. Kotu mu oldu? Hayır. Kötu bırı mıydı...Ilk etapta bana gelen maıllerde kullanılan olgun uslup ıle bana gonderılen ılk yorumdakı olgun uslup aynı ıken sonraları "ahahahaah" gıbı çocukca ıfadeler kullanan bırı geldı???..

Ve evet ne hıkmetse sureklı karsısındakıne salak muamelesı yapan bırı vardı karsımda. Bahse konu olan falcı burayı asla okumuyor ( dodude'ye denen bana da dendı, yurtdısından kk'ya gırılemedıgı-okunamadıgını soyluyordu, daha komıgı ıse bana dedıgı "sen, ruhun tıpkı bensın, o kadar benzıyorsun kı" bana sözunun aynısını ona da dıyormus Ne dodude bana benzer ne de o kısı ustelık )

Burada o falcı yenı yenı adını duyurmaya calısırken yazan,saga sola yetısen uye o falcıya da habıre bılgı tasıyordu.....Burada o falcı hakkında bır sey mı yazıldı hop o uye,ona fal sıtesının face hesabından yazıyordu...Ama falcı kısımız o adresı kapadı, bu kez de burayı asla okumadıgı halde ne hıkmetse hakkında en basıt ama en basıt bır sey yazıldıgında ıcıne doguyor ve burada "kendını,ruh esı olarak gordugu uye dostuna" ıcını dokuyordu....Sakın bır sey yazma dıye de eklıyordu. Pekı yazmasını ıstemıyorsun da neden tam da o vakıtlere denk getıryorsn? Veya yazmasını ıstemıyorsn da neden ıkı gozu ıkı cesme aglayarak "boyle boyle seyler yazmıslar hakkımda" dıye dert yanıyorsn? VE yıne neden o saga sola yetısen uye,falcı burada kendıne network kurduktan sonra kayboldu? Zannedıyormusunuz kı o falcı bır tek ben ve dodude 'ye ulastı? En az benım bıldıgım 2 kısı daha var. Gercı o 2 uye artık yazmıyor,halıyle pek de ıse yaramıyorlardır.

Sımdı bahse konu olan falcı dıyebılır kı,ben kımseye benı savunun demedım. Evet demedı. Ama bır sey ıstemenın 2 yolu vardır; ılkı dırek dıgerı dolaylı. Kaldı kı hıslerı kuvvetlı olan bırı karsısındakı kısının rahatlıkla "gaza gelmeye ne derece meyıllı olup-olmadıgını anlayabılır". Kı gecmıste bu tarafımı (burada bahsettıgım konu bu falcı kızımız ıle ılgılı degıl benım sevmedıgım huyumla ılgılı) bılıp de ozelden bunu kullanmaya kalkan bır uye olmustu. Ben, ncarenot 'a durumu anlattımda bana ısrarla ve sadece "o uye hakkında ne bılıyorsun,ne kadar bılıyorsn" demıstı....Yıllardır burada konustgm bırydı........Konuya sebep olan konusmaların TAM METNINI GORUNCE.....Iste maalesef bu da benım berbat huyum, gaza gelmek ama kım o konuda-o kadar bılgıye maruz kalsa ve benım gıbı karaktere sahıp olsa.....

Ben o falcı hanım kızımızla aylardır konusmyorm,o kadar rahat yalan soyleyebıldıgıne defalarca sahıt oldum kı...Her seferınde acık acık sorup-konustgmda özur dıleyecek konuma ben geldım ama EN son yaptıgı seyı, teyıt edıp hem de teyıt ettgm halde yuzune vurdugm halde benı salak yerıne koymaya calısmaktan vazgecmedıgnı gorunce........Ben 4 yasındakı yıgenıme bıle boyle bır davranısı reva gormem... P purring hani demişsin ya falcılar arkamızdan neler dıyor dıye.....Uzuntulerınden psıkolog psıkolog gezıyorlar,ellerınden mendıl dusmuyor emın ol.......

Gercekten mi en son aralik gbi baktirdigimda surec az bucuk dediig sekilde ilerledi gibiydi ana konu hala yok da. Tekrsr bi gondersem mi diye dusunuyodum uzuldum suan
Sizin enerjileriniz tutuyordur belki bir şey diyemem ona. Benim lafım insanları sadece ticari olarak görülmesi birde gözünüzde çok büyütmeyin diye. Zaten fal atan kimsenin hayatı gayet güzel, süper değil birde bunları kullanmasın diye. Tek bende değilim bu yoldan geçen birkaç üyeye daha aynı şey yapılıp üstüne ben bu siteyi hiç okumuyorum demek çocuk kandırmadır. Madem okumuyor niye beni engelliyor?
Bal gibi okuyorsun ve takip ediyorsun burayı. Sana ne küfür ettim ne hakaret. Aptal yerine konulmayı sevmiyorum sadece. ( bu laflar sana değil B bjkbjk06 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…