Hisleri olduğunu düşünmüyorum kartlardanda anlamıyor duru görüyle bakiyor sözde ama bende tutmadı ama tabi fal işi enerji işi benim tutmamış olabilirMerhaba. Zeynep Aksu hakkında ki deneyimlerinizi öğrenebilir miyim? Patlayan gerçekleşen ?
Liya costantaFalsepetinde önerileriniz yorumcu var mii
net tarihler de veriyor mu ?Liya costantaBiraz geç sürüyor falı ama insanların seslerine kadar tarif ediyor.
Ben mesela fallarimi herkese atiyordum ama atmiyorum artikÇok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı ama sürekli artık bahsi geçince benim gibi saf bunu salak anlamında söylemiyorum iyi niyetli insanların daha fazla sömürülmemesi için yazmak istedim artık. Haa birde bu kişinin geçen hafta benim yazdığım bir şeyden sonra tık diye konuşmayı birden kesmeside etkili oldu. Dünkü mesajımdan sonra engellemiş birde neyse canı sağolsun güya yurtdışında bizim site açılmıyordu ve kendisi burayı hiiiç takip etmiyordu
Öncelikle burada kimlere falınızı atıyorsunuz, kimlere numaranızı veriyorsunuz dikkat edin. Üç kişi hariç kimseyle bir fal paylaşımım olmadı ve yine üç kişi hariç telefon numaramı bilen yok. Çünkü kimin kim olduğunu bilmiyoruz yada insanların ne gibi maskeler taktığını.
Gelelim hadi en iyi Katina’cılara :) bazılarınız kızabilir yazdıklarıma ama umrumda değil. Bir zamanlar bir yerde meşhur olup sonra orayı bırakan birisi vardı ismin ne olduğunu anlayan anlamıştır. Bu kişi orayı bıraktığında sosyal medya hesabı olduğunu bir üye mesaj ile yazdı bana. Bende ekleyip yazdım doğal olarak ama asla bana buradanda bakım yap diye değil. Ben onu Binnaz’a geçtiğinde 49 krediyken yakalayamadığımdan dert yanarken sen benim kız kardeşim gibisin bakım yapacağım sana dedi. O an gerçekten çok mutlu oldum böyle küçük şeylerden mutlu olabilen bir insanım hala :) dediği gibi baktı sağolsun uzunda bir bakım yaptı. Bu yaptığı küçük şey için burada da hep yazdım insan olarak iyidir diye hatta bir üyeyle kavga bile ettim. Neyse efenim gel zaman git zaman yine bana bir mesaj geldi uzun zamandır aklımdaydın yazmak için doğru zamanı bekliyordum diye. Konuşmaya başladık telefonla da. Bilerek ben ona çok sorun, problem anlatmamaya çalıştım çünkü o sıra dünya tatlısı olan birinden öğrendim ki ağına düşen tek ben değilim. Ee bundan bize ne diyeceksiniz şimdi haklısınız demekte ama burada esas konu gerçekten karakter. Nakta ayrılana kadar her ay fal attım bir kere bana özel telefon numaramı sana vereyimde sende ara sıra beni öv bu sitelerde gibi bir yaklaşımı olmadı. Yeşilçingene aynı şekilde.
Keşke bunları yapmasaydında çıkmayan ama insan gibi davranan dediğim falcı grubunda seni de ansaydık. Mesela Taraca, mesele Chitra, mesela Geysu. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Buradan üyelere bir şekilde ulaşıp sonrada başkalarına bizi şikayet etmek o kadar çirkinki. Aynı geçen hadsiz bir üyenin çıkıpta fal ifşa etmeye çalışması gibi. Sen istersen biyoenerji yap istersen en pahalı seminerlerde baş göster için aynı olduktan sonra, aynı tas aynı hamam olduktan sonra neye yarar?
Kıssadan hisse fallarınızı atarken, paylaşırken dikkatli olun. Kim kimdir, nedir inanın belli değil.
Peki Senanur tana hic baktirdinizmi falsepetinde?Ben onu da begeniyorum,Talia kadar detay vermiyor ama genel olarak guzel bakti,gelecek icin de Şah sultan,Talia ile paralel konustuBen eski fallarıma baktım burada talia sevgi derman adı dönünce de ikiside çıkmamış. Evet talia anda bi kaç bişey bilmiş ama dediğiniz gibi sorudan yürümüş ve bi muallakta bırakmış, zaten benim için önemli olan bişeyde dediği gibi olmamış. Sevgi derman anda taliadan daha iyiymiş (genel olarak) ama pespembe bir fal olmuş, dediği abarttığı bi süpriz olmamış ha ama küçük bi jest olmuştu. Bu arada ben bunlara kasım aralık gibi baktırmışım başka da baktırmamış ikisinede birer kere.
Zümrayı tekrar bi denesem mi diyordum da telefon falına geçmiş oda. 2 haftadır fal baktırmadım kendime göre rekor:)) heralde biraz daha sabredip doğaya giderim gene.
Senanurada bi kere baktırdım oda çıkmadıPeki Senanur tana hic baktirdinizmi falsepetinde?Ben onu da begeniyorum,Talia kadar detay vermiyor ama genel olarak guzel bakti,gelecek icin de Şah sultan,Talia ile paralel konustu
Kızlar çok ılgımı cektı, eskıden olsadodude 'nın yazdıgı gıbı bır sey yazsa bır uye burada herkes yazar-merak eder-yorum yapardı...O mesajdan sonra kac tane mesaj yazıld bır allahın kulu "sen ne dıyorsun kardes" demedı......Eskıden olsa kıyamet kopardı.....Durum resmen gecen @selena80 'nın durumuna dondu.... Iyı uykular arkadaslar hepınıze.....
Uyumak isteyen uyur capellacim :/ yapicak bisi yok bile bile lades
Açıkcası ben bahsettiğiniz falcıyı merak ettim, anlamadım kimden bahsettiğinizi, direk söyleseniz de bilmeyen kişilerde kandırılmaya devam etmese daha iyi olur diye düşünüyorum. Galiba topik falcıdan geçilmiyor:) Kime güvenip inanacağımızı şaşırdım. Burdan tanışıp dost olduğum, hala görüştüğüm, yıllardır bağımın kopmadığı insanlar varken falcı olup insanların içine girenlerden korusun bizi ne diyim..Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı ama sürekli artık bahsi geçince benim gibi saf bunu salak anlamında söylemiyorum iyi niyetli insanların daha fazla sömürülmemesi için yazmak istedim artık. Haa birde bu kişinin geçen hafta benim yazdığım bir şeyden sonra tık diye konuşmayı birden kesmeside etkili oldu. Dünkü mesajımdan sonra engellemiş birde neyse canı sağolsun güya yurtdışında bizim site açılmıyordu ve kendisi burayı hiiiç takip etmiyordu
Öncelikle burada kimlere falınızı atıyorsunuz, kimlere numaranızı veriyorsunuz dikkat edin. Üç kişi hariç kimseyle bir fal paylaşımım olmadı ve yine üç kişi hariç telefon numaramı bilen yok. Çünkü kimin kim olduğunu bilmiyoruz yada insanların ne gibi maskeler taktığını.
Gelelim hadi en iyi Katina’cılara :) bazılarınız kızabilir yazdıklarıma ama umrumda değil. Bir zamanlar bir yerde meşhur olup sonra orayı bırakan birisi vardı ismin ne olduğunu anlayan anlamıştır. Bu kişi orayı bıraktığında sosyal medya hesabı olduğunu bir üye mesaj ile yazdı bana. Bende ekleyip yazdım doğal olarak ama asla bana buradanda bakım yap diye değil. Ben onu Binnaz’a geçtiğinde 49 krediyken yakalayamadığımdan dert yanarken sen benim kız kardeşim gibisin bakım yapacağım sana dedi. O an gerçekten çok mutlu oldum böyle küçük şeylerden mutlu olabilen bir insanım hala :) dediği gibi baktı sağolsun uzunda bir bakım yaptı. Bu yaptığı küçük şey için burada da hep yazdım insan olarak iyidir diye hatta bir üyeyle kavga bile ettim. Neyse efenim gel zaman git zaman yine bana bir mesaj geldi uzun zamandır aklımdaydın yazmak için doğru zamanı bekliyordum diye. Konuşmaya başladık telefonla da. Bilerek ben ona çok sorun, problem anlatmamaya çalıştım çünkü o sıra dünya tatlısı olan birinden öğrendim ki ağına düşen tek ben değilim. Ee bundan bize ne diyeceksiniz şimdi haklısınız demekte ama burada esas konu gerçekten karakter. Nakta ayrılana kadar her ay fal attım bir kere bana özel telefon numaramı sana vereyimde sende ara sıra beni öv bu sitelerde gibi bir yaklaşımı olmadı. Yeşilçingene aynı şekilde.
Keşke bunları yapmasaydında çıkmayan ama insan gibi davranan dediğim falcı grubunda seni de ansaydık. Mesela Taraca, mesele Chitra, mesela Geysu. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Buradan üyelere bir şekilde ulaşıp sonrada başkalarına bizi şikayet etmek o kadar çirkinki. Aynı geçen hadsiz bir üyenin çıkıpta fal ifşa etmeye çalışması gibi. Sen istersen biyoenerji yap istersen en pahalı seminerlerde baş göster için aynı olduktan sonra, aynı tas aynı hamam olduktan sonra neye yarar?
Kıssadan hisse fallarınızı atarken, paylaşırken dikkatli olun. Kim kimdir, nedir inanın belli değil.
Konuyu sürekli takip etmediğim için bu yazıda kimin adı geçti anlayamadım. Sakıncası yoksa ki olacağını düşünmüyorum adını söyleyerek bizi de bilgilendirmiş ve aydınlatmış olursun. Bu kişi kimÇok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı ama sürekli artık bahsi geçince benim gibi saf bunu salak anlamında söylemiyorum iyi niyetli insanların daha fazla sömürülmemesi için yazmak istedim artık. Haa birde bu kişinin geçen hafta benim yazdığım bir şeyden sonra tık diye konuşmayı birden kesmeside etkili oldu. Dünkü mesajımdan sonra engellemiş birde neyse canı sağolsun güya yurtdışında bizim site açılmıyordu ve kendisi burayı hiiiç takip etmiyordu
Sadece meraktan soruyorum neden ilk falın çıkmasını beklemeden ikinci falı atıyorsunuz aynı konuyla ilgili aynı kişiye?Mısırlı talia baktirdim, ama malesef bana sorudan yürüdü( ilk fal soru olumlu fal harika hatta tamam dedim bu benim favori falcim olabilir. 2. fal aynı konu sorum olumsuzdu ama ilk falda söylediği şeylerin tersini söyledi istikrar yoktu
EVet ya bende anlamadim kim bizde bilelimKonuyu sürekli takip etmediğim için bu yazıda kimin adı geçti anlayamadım. Sakıncası yoksa ki olacağını düşünmüyorum adını söyleyerek bizi de bilgilendirmiş ve aydınlatmış olursun. Bu kişi kimdodude ?
Hayır vermemiş de kişi tarifleri çok başarılı ve nokta atışlınet tarihler de veriyor mu ?
Gercekten mi en son aralik gbi baktirdigimda surec az bucuk dediig sekilde ilerledi gibiydi ana konu hala yok da. Tekrsr bi gondersem mi diye dusunuyodum uzuldum suanTabii ki yazarım :) ben sadece son mesajlardan anlaşılacağını düşünmüştüm. Zümra Lal olur kendileri
Ben de bıraz ıp ucu vereyım artık gerısını siz bulun....Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı ama sürekli artık bahsi geçince benim gibi saf bunu salak anlamında söylemiyorum iyi niyetli insanların daha fazla sömürülmemesi için yazmak istedim artık. Haa birde bu kişinin geçen hafta benim yazdığım bir şeyden sonra tık diye konuşmayı birden kesmeside etkili oldu. Dünkü mesajımdan sonra engellemiş birde neyse canı sağolsun güya yurtdışında bizim site açılmıyordu ve kendisi burayı hiiiç takip etmiyordu
Sizin enerjileriniz tutuyordur belki bir şey diyemem ona. Benim lafım insanları sadece ticari olarak görülmesi birde gözünüzde çok büyütmeyin diye. Zaten fal atan kimsenin hayatı gayet güzel, süper değil birde bunları kullanmasın diye. Tek bende değilim bu yoldan geçen birkaç üyeye daha aynı şey yapılıp üstüne ben bu siteyi hiç okumuyorum demek çocuk kandırmadır. Madem okumuyor niye beni engelliyor?Gercekten mi en son aralik gbi baktirdigimda surec az bucuk dediig sekilde ilerledi gibiydi ana konu hala yok da. Tekrsr bi gondersem mi diye dusunuyodum uzuldum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?