Emre İnal a ortalama bir yorumcu dendi, katılıyor musun? Denemeyi düşünüyorum da.Binnaz'a yeni gelen "Alara Hekimoğlu" ve "Mira Burcu" isimleri falcıları tavsiye etmiyorum. Kart yorumu yani tırt o yüzden baktırmayın ucuz diye attım 49 kredi boşa gitti. Emre İnal da 49 kredi iken atmıştım böyle değildi
Valla ben de anlamadim kizlar ben demi saflik acikca soyleyin kimdir o ?Ben de valla begendigime begendim begenmedigime begenmedim.diyorum .Hatta bu ara Arese o kadar attimki dedim iyice kankaya bagliyacagiz tavsiyeye donecek o yuzden 2 ay filan hic atmicam. Bence fal bakan kisi ile danisan kisi arasinda ince bir mesafe olmali .Hem duygularini katmadan objektif yorum yapabilir bu sekilde.Açıkcası ben bahsettiğiniz falcıyı merak ettim, anlamadım kimden bahsettiğinizi, direk söyleseniz de bilmeyen kişilerde kandırılmaya devam etmese daha iyi olur diye düşünüyorum. Galiba topik falcıdan geçilmiyor:) Kime güvenip inanacağımızı şaşırdım. Burdan tanışıp dost olduğum, hala görüştüğüm, yıllardır bağımın kopmadığı insanlar varken falcı olup insanların içine girenlerden korusun bizi ne diyim..
Ben de Emre inal i cok begenmedim 1000 kredi etmez asla .Emre İnal’a 49 kredi olduğu zamanda baktırmıştım. Kartlarımın bir kısmı olumsuz olmasına rağmen olumlu konuştu. Karşı tarafı tam olarak anlatamadı aslında. Kıyafetlerine çok karışıyor, hatta bu yüzden çok fazla tartışmalarınız oluyor dedi ki bugüne kadar hiç kimseye kıyafetlerime karışma hakkı vermemişimdir, karşı tarafın da böyle bir karışması olmadı hiç.
15 gün içerisinde kavga edeceksiniz, sana çok ağır sözler söyleyecek ama sonra pahalı bir hediye alarak gönlünü alacak dedi. Hatta bi mağazada senin beğendiğin bir şeyi alıp sürpriz yapacak dedi. Biraz faladdin tarzı bir yorum oldu bu kısmı bence.
Erkek arkadaşım asla ağır kelimeler kullanmaz, ben kullanırım o yine de kullanmaz.
Bilemiyorum, bu fala şu an 1000 kredi vermiş olsaydım içim acırdı açıkçası.
Ha ses tonu falan sakinleştirici gibi, tamamen sallama bir fal da değildi ama tekrar baktıracağımı sanmıyorum, özellikle 1000 kredi olarak.
Zümra Lal’miş bahsedilen falcıValla ben de anlamadim kizlar ben demi saflik acikca soyleyin kimdir o ?Ben de valla begendigime begendim begenmedigime begenmedim.diyorum .Hatta bu ara Arese o kadar attimki dedim iyice kankaya bagliyacagiz tavsiyeye donecek o yuzden 2 ay filan hic atmicam. Bence fal bakan kisi ile danisan kisi arasinda ince bir mesafe olmali .Hem duygularini katmadan objektif yorum yapabilir bu sekilde.
49 kredilik falcılara saat kaç gibi, nasıl denk geliyorsun? Ben ilk defa 49 krediyle E. İnal'a baktırdım. O da zar zor oldu.Binnaz'a yeni gelen "Alara Hekimoğlu" ve "Mira Burcu" isimleri falcıları tavsiye etmiyorum. Kart yorumu yani tırt o yüzden baktırmayın ucuz diye attım 49 kredi boşa gitti. Emre İnal da 49 kredi iken atmıştım böyle değildi
Valla şüpheli kişiler var Spring’ciğim. Belki yandaşı belki kendisi bilinmez. Ama her ne hikmetse onların hiçbirinden ses çıkmadı bugün :)vayy be neler olmus? sizi zehir hafiyeler bizi aydınlattıgınız için cok tesekkurler. malum kisiye ben 3 kez baktırdım ilk falı yarım diğer ikisi hic cıkmadı zaten. peki burda kendisinin nickini biliyor muyuz acaba? merak ettim
Bence burada yazsa Zumra direkt anlardik, ben anlardim en azindan cunku cok farkli bir yazim dili var, uslubu anlasilir bir sekilde. Belki arkadaslari yaziyordur belki de hic yazmadan forumu takip ediyordur. Buradan biz bugun Zumraya fal baktirdim diye yaziyoruz mesela ya da Zumra bana soyle dedi diye yaziyoruz oradan da kim oldugunu cikariyordur. Olumsuz bir sey yazdigimizda da alinmis anladigim kadariylaz gerci Zumra hakkinda kimse cok olumsuz yazmadi diye hatirliyorum ben en fazla bu sefer cikmadi yazan oluyor ara ara, o kadar alinacagi bir elestiri yapilmiyor yani. Bir de ben hic bu forumu okumuyorum demesi sacma olmus, ne var bunda girip benim hakkimda ne dusunuyor insanlar diye okuyabilir bunda kotu bir sey yok.vayy be neler olmus? sizi zehir hafiyeler bizi aydınlattıgınız için cok tesekkurler. malum kisiye ben 3 kez baktırdım ilk falı yarım diğer ikisi hic cıkmadı zaten. peki burda kendisinin nickini biliyor muyuz acaba? merak ettim
Canim sana ozel msg atip sormak istedim ama ozel msg atilmiyordu,sonra yeniden yazamadim gun icinde..Zumrami bunu yapti yaaa,cidden cok sasirdimTabii ki yazarım :) ben sadece son mesajlardan anlaşılacağını düşünmüştüm. Zümra Lal olur kendileri
@selena80 sana gecen gun falsepeti ile yasadigin polemikle ilgili biraz fazla tepki verdim sanirim kusura bakma. Nedense sinirlendim burada oyle tepki verince iste neden yazmiyorsunuz bir daha da burada yazarsam falan yazinca ama simdi dusununce fazla tepki vermisim. Aslinda oyle sitemli yazmasaydin insanlar falaepetine bir sekilde mesaj atardi ben de atardim ama biraz hizli davrandigini dusundum yardimci olmamamiz konusunda. Neyse dusununce uzuldum, burada gerekirse destek olmaliyiz fal sitelerine karsi yoksa iyice kontrolu ele alacaklar musteri memnuniyeti binnaz’da bile ilk baslardaki gibi degil simariyorlar iyice.Canim sana ozel msg atip sormak istedim ama ozel msg atilmiyordu,sonra yeniden yazamadim gun icinde..Zumrami bunu yapti yaaa,cidden cok sasirdim
"ben anlardim en azindan cunku cok farkli bir yazim dili var, uslubu anlasilir bir sekilde." Walla mı.....Nıye sımdıye dek "o" farklı uyelerı anlayamadn? Mesela sureklı guya Zumra ıle hıc alakası olmadıgı halde saga sola bılgı tasıyan uye daha o vakıtler benı suphelendırmıstı....Veya hadı en basa donelım...Berguzar daha yenıyken, ama çok çok yenıyken ve o donemkı olaylar nedenıyle burayı sadece okurkenBence burada yazsa Zumra direkt anlardik, ben anlardim en azindan cunku cok farkli bir yazim dili var, uslubu anlasilir bir sekilde. Belki arkadaslari yaziyordur belki de hic yazmadan forumu takip ediyordur. Buradan biz bugun Zumraya fal baktirdim diye yaziyoruz mesela ya da Zumra bana soyle dedi diye yaziyoruz oradan da kim oldugunu cikariyordur. Olumsuz bir sey yazdigimizda da alinmis anladigim kadariylaz gerci Zumra hakkinda kimse cok olumsuz yazmadi diye hatirliyorum ben en fazla bu sefer cikmadi yazan oluyor ara ara, o kadar alinacagi bir elestiri yapilmiyor yani. Bir de ben hic bu forumu okumuyorum demesi sacma olmus, ne var bunda girip benim hakkimda ne dusunuyor insanlar diye okuyabilir bunda kotu bir sey yok.
Ilk fal anda iyiydi.Kişi hakkında ve ilişki hakkında olumlu süreç görmustu ama faldan sonra anlık bir gelişme yaşadım o yüzden attım ama bu sefer tersi şeyler söyledi kısa sürede nasıl değişir anlamıyorum benim sorduğum sorudan yürüdüSadece meraktan soruyorum neden ilk falın çıkmasını beklemeden ikinci falı atıyorsunuz aynı konuyla ilgili aynı kişiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?