- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Haber almadım. Düzenli olarak burayı da tellwe sayfasını da takip ediyorum.. Daha önce bi falcıyla ilgili talihsiz bir olay yaşadığımı da burasını takip etmem sayesinde fark etmiştim. Üstelik burada görene kadar başarılı bir fal diye düşünüyordum. Sonrasında buradaki çoğunluğun önerdiği falcıları deneyerek devam ettim seçimlerime.. Chitra, Nakta, Geysu, Bergüzar, Ares Levi, Onlar, Mısırlı Talia, Buğra... buradan öğrenip denediklerim arasında mesela. Benim burayı takip edene kadar Tellwe dışında hesabım bile yoktu.. Algının çekilmek istendiği gibi Bergüzar olayında peyda olmadım. Tellwe'deki bir falcının yaşattığını yaşayan ve farkında olmayan arkadaşlar olabilir, onlar da durumun farkına varsın ve yeni arkadaşlar da tercihlerini ona göre yapsın düşüncesiyle açtım hesabımı.
Birbirinizi pohpohlayınca doğruluğunuz tescillenmiyor. Madem özelden yazsaydın diyebiliyorsun. Sana yazamadığımı belirttim sen yazsana. Telefon numaralarını karşılaştırırsın belki. Hatta arar sesi teyit edersin. Sonrasında ne kadar kalbiniz temiz onu gösterirsiniz.Ya canım numaram var hala sende engellemedimde seni çünkü senin gibi çocuk değilim. Burayı meşgul etmek yerine istediğin zaman bana yazabilirsin ama tabii sen yine de reklamını düşünüyorsan bana yazmak yerine buraya yazmak daha mantıklı. Sonuçta bana özelden yazdığında tek ben bileceğim belki bir benim gönlümü tekrar kazanacaksın ama buraya yazınca milyonların kalbi :) sende haklısın tek bir kişiyle uğraşmaktansa böyle oynamak daha mantıklı.
Ama unutma evren ve ilahi adalet şaşmaz burada her kullandığın üye sonra mızmızlandığın o üyeleri arar duruma düşersin benden söylemesi. O zamanda o gittiğin seminerler bile bir işe yaramaz :) önce kalbin temiz olacak sonra gerisi geliyor buna kalpten inanıyorum ve senin içinde bol şans diliyorum gerçek hayatında
Teşekkür ederim destek ve bilgilendirme için. Hatta kendisiyle irtibata geçebiliyorsam. Gerçek kimliğimi gayet de kendisine verebilirim. Belki de öylesi daha sağlıklı olur.Merhaba, uzun uzadıya yazmayacağım. Eski üyelerdenim ara da sırada burayı takip ederim. Kazen saolsun yeni üyelik almama izin verdi. Ben sizin niyetinizden bir şüphe duymadım yaklaşık 3 yıldır bu topiği takip ediyorum. Bazı arkadaşlar maalesef , bir falcıyı önce övüp sonra yerden yere vurmayı çok seviyorlar. Yazılan çizilen tüm konulara hakimim. O yüzden öncelikle şunu belirtmek isterim : Ben oturup ta önce bir falcı ile samimi olup, onu göğe yere sığdıramazken sonrasında falcı ile aram bozulunca onu yerden yere vurmam. Sonrasında topiğe gelip kandırıldım demem :) Bunun örneği çok fazladır isteyen ve zamanı bol olan geçmişe dönüp bakabilir. Vakti zamanında sırf ağzımdan bir iki cümle çıktı diye (samimiyetine güvenip ) öylesine söylediğim cümleler yüzünden üzerime burada iftira atıldı. Hala kırgınım ama görüyorum ki değişen bir şey olmamış.
Arkadaşlar lütfen karşınızda insan var . Elinizde sağlam bir kanıt varsa sadece kazene iletin o gerekli işlemi yapar. Kalkıp burada birini hedef gösterip hoba onun kişiliğine saldırmayın ve yerden yere vurmayın. İnsanın yazdıkları onun aynasıdır. Bugün alkış tutan arkadaşlar yarın aynı kişiler tarafından falcı ilan edilebilirsiniz. Burada yazılanları okuyunca aklıma şu geliyor? Gerçek hayatında bu kadar şüpheci mi? Aslı astarı olmayan rasyonel bir kanıtı olmadan sadece şüphe ile birini damgalıyor mu? Peki bu güvensizlikle nasıl yaşıyor?
Bu topiğin amacı ne ? Öneri almak /öneride bulunmak o kadar...Bu arada zümra değilim :) İnanmayan kazene sorsun :) Hiç bir falcıyı da övmem /kötülemem hatta yorum bile yazmam. İsteyen istediğine gitsin. Son olarak bazı arkadaşlar rahat rahat ithamlarda bulunuyor onu bunu falcı ilan ediyor. Peki biz aynısını onlara yapsak ne hissederler. Lütfen yazımı alıntılamayın cidden sadece bu arkadaşa üzüldüğüm için yazıyorum. Kazen gerekli görürse arkadaşın falcı mı yoksa normal bizim gibi olduğunu çok iyi anlar.
Alıntılama demişsin ama alıntılayacagım su an olanlar, KONUYA BU DENLI VAKIF OLUP DA KAZENDEN BIRDEN RICA ILE BIR ANDA GELENLER....BANA neyı hatırlattı bılıyormusunuz SEKA ILE OLAN OLAYLARI.....ZUMRA vaktıyle kelebek ve urmıa olarak o olayda yaptgını sımdı burada yapıyor olabılırmısın?Merhaba, uzun uzadıya yazmayacağım. Eski üyelerdenim ara da sırada burayı takip ederim. Kazen saolsun yeni üyelik almama izin verdi. Ben sizin niyetinizden bir şüphe duymadım yaklaşık 3 yıldır bu topiği takip ediyorum. Bazı arkadaşlar maalesef , bir falcıyı önce övüp sonra yerden yere vurmayı çok seviyorlar. Yazılan çizilen tüm konulara hakimim. O yüzden öncelikle şunu belirtmek isterim : Ben oturup ta önce bir falcı ile samimi olup, onu göğe yere sığdıramazken sonrasında falcı ile aram bozulunca onu yerden yere vurmam. Sonrasında topiğe gelip kandırıldım demem :) Bunun örneği çok fazladır isteyen ve zamanı bol olan geçmişe dönüp bakabilir. Vakti zamanında sırf ağzımdan bir iki cümle çıktı diye (samimiyetine güvenip ) öylesine söylediğim cümleler yüzünden üzerime burada iftira atıldı. Hala kırgınım ama görüyorum ki değişen bir şey olmamış.
Arkadaşlar lütfen karşınızda insan var . Elinizde sağlam bir kanıt varsa sadece kazene iletin o gerekli işlemi yapar. Kalkıp burada birini hedef gösterip hoba onun kişiliğine saldırmayın ve yerden yere vurmayın. İnsanın yazdıkları onun aynasıdır. Bugün alkış tutan arkadaşlar yarın aynı kişiler tarafından falcı ilan edilebilirsiniz. Burada yazılanları okuyunca aklıma şu geliyor? Gerçek hayatında bu kadar şüpheci mi? Aslı astarı olmayan rasyonel bir kanıtı olmadan sadece şüphe ile birini damgalıyor mu? Peki bu güvensizlikle nasıl yaşıyor?
Bu topiğin amacı ne ? Öneri almak /öneride bulunmak o kadar...Bu arada zümra değilim :) İnanmayan kazene sorsun :) Hiç bir falcıyı da övmem /kötülemem hatta yorum bile yazmam. İsteyen istediğine gitsin. Son olarak bazı arkadaşlar rahat rahat ithamlarda bulunuyor onu bunu falcı ilan ediyor. Peki biz aynısını onlara yapsak ne hissederler. Lütfen yazımı alıntılamayın cidden sadece bu arkadaşa üzüldüğüm için yazıyorum. Kazen gerekli görürse arkadaşın falcı mı yoksa normal bizim gibi olduğunu çok iyi anlar.
Teşekkür ederim destek ve bilgilendirme için. Hatta kendisiyle irtibata geçebiliyorsam. Gerçek kimliğimi gayet de kendisine verebilirim. Belki de öylesi daha sağlıklı olur.
Senaryoyu siz yazıp siz oynuyorsunuz. Ben değil. Bütün ihtimalleri siz sayıyorsunuz. Benim çıkarım yok! İnsanlığı yanıltmanız var. Şu an gerçekten bahsettiğiniz kişi tarafından kandırılıyorlarsa kim aracılığıyla bunun yapıldığını öğrenmelerini engelliyorsunuz!Alıntılama demişsin ama alıntılayacagım su an olanlar, KONUYA BU DENLI VAKIF OLUP DA KAZENDEN BIRDEN RICA ILE BIR ANDA GELENLER....BANA neyı hatırlattı bılıyormusunuz SEKA ILE OLAN OLAYLARI.....ZUMRA vaktıyle kelebek ve urmıa olarak o olayda yaptgını sımdı burada yapıyor olabılırmısın?
Burada DELIRIP SAVUNMAYA GECMESI GEREKEN ZUMRA IKEN YELKIN kım kı bu denlı SAVUNMA IHTYACI HISSEDYOR? NIYE? NE KAYBI VAR BU ISTEN? KAYBI OLAN ZUMRA...YELKIN NIYE DELIRDI...ARTEMIS NERDEN CIKTI...KONUNUN GECMISINI NASIL BU KADAR IYI BILYOR?
Kazene sormam SIZI AKLAMAZ....nıye CUNKU IFSA OLAN MASALAR VAR....YA OLMAYANLAR....KAZEN HEPSINI NEREDEN VE NASIL BILECEK VE BILMEK ZORUNDA MI?
YELKIN-ZUMRA HANIM NUMARA VERECEKMIS....SENIN NUMARAN-FRANSADAKI NUMARAN VAR BIZDE EVET....SENIN SESINI TANIYORZ eeee bıttı mı adam mı kalmadı ISTANBULDA.......KIMSEYI DE TANIMYORSN,KARDESLERIN DE YOK ZATEN....
Yazdım. Bundan sonrasını kendisiyle iletişim kurarak halletmeye çalışacağım.Rica ederim. Kazene ulaşabilirsin. 05453657552 Kazene bu numaradan ulaşabilirsin veya özel mesaj yoluyla site üzerinden iletişime geçebilirsin. Bence yazmayın sadece kazene ulaşın. İyi geceler.
Alıntılama demişsin ama alıntılayacagım su an olanlar, KONUYA BU DENLI VAKIF OLUP DA KAZENDEN BIRDEN RICA ILE BIR ANDA GELENLER....BANA neyı hatırlattı bılıyormusunuz SEKA ILE OLAN OLAYLARI.....ZUMRA vaktıyle kelebek ve urmıa olarak o olayda yaptgını sımdı burada yapıyor olabılırmısın?
Burada DELIRIP SAVUNMAYA GECMESI GEREKEN ZUMRA IKEN YELKIN kım kı bu denlı SAVUNMA IHTYACI HISSEDYOR? NIYE? NE KAYBI VAR BU ISTEN? KAYBI OLAN ZUMRA...YELKIN NIYE DELIRDI...ARTEMIS NERDEN CIKTI...KONUNUN GECMISINI NASIL BU KADAR IYI BILYOR?
Kazene sormam SIZI AKLAMAZ....nıye CUNKU IFSA OLAN MASALAR VAR....YA OLMAYANLAR....KAZEN HEPSINI NEREDEN VE NASIL BILECEK VE BILMEK ZORUNDA MI?
YELKIN-ZUMRA HANIM NUMARA VERECEKMIS....SENIN NUMARAN-FRANSADAKI NUMARAN VAR BIZDE EVET....SENIN SESINI TANIYORZ eeee bıttı mı adam mı kalmadı ISTANBULDA.......KIMSEYI DE TANIMYORSN,KARDESLERIN DE YOK ZATEN....
Eski üye ismin ne? Çok merak ettim yazabilir misin acaba?Kazen beni çok iyi bilir. Çok eski üyelerdenim. Uzun uzadıya cevap veremicem. Yazdıkların ve çıkarımların güldürdü beni. Zümrayı iven sendin bize saldıran sendin unuttun mu? Senin yüzünden topiği biz terk ettik. Bir çok üyeyi falcılıkla şuçlayan sendin...Unuttun mu? Senin samimiyetine dayanıp bir iki cümle seninle paylaştım diye vakitti zamanında beni falcı ilan ettin. Şu halini görmek bana yeter. Hayat döngüden ibaret :) Tükürdüğünü yaladın. Polemiğe giremeyeceğim. Capella benim sana zerre kadar kötülüğüm dokunmadı ama sen saçma bir sözden yolla çıkıp bana iftira atacak duruma geldin. Ayrıca büyük harfle yazarak asıl çıldırdığını sen belli ediyorsun :)
Zümrayı öve öve bitiremiyordun hatırladın mı? evet sana fal bakıyordu bak şimdi hatırladım :) Neyse yaz çiz diğer arkadaşlardan rica ediyorum insanları falcılar için kırmayın. Türkiyedeyim ayrıca isteyen kazene sorsun capelladan daha eski bir üyeyim.
Bir şey sorucam pasife nasil aliniyor hesap sonra nasil aktif hale geliyor? Kendin mi yapıyorsun siteye başvurman mı gerekiyor tekrar aktif edilsin diye?Aylarca pasif dursun hesap adin geçince hooop gel buralara iyiymiş sıkı takipçimiz varmiş
Birde bir şey daha diyeceğim hani tükürdüğünü yaladın demişsin birde siz falcılarla samimi olup yere, göğe sığdıramıyorsunuz yazmışsın ya ilk mesajıma bak lütfen evet saflık ( salaklık değil asla ) ve iyi niyetimle bana atılan bir adıma cevap verdim demişim bende. Eminim sanada bu adım atılsaydı bedava falcı buldum diye oynaya oynaya kabul etmekten ziyade eğer aynı karaktere sahipsek bir dost daha edinirim mentalitesiyle sende kabul ederdin. Kaç aylık bir konuşmam var kendisiyle bir kere hadi bana bir açılım yap senden olsun kız demedim. Kredimi biriktirdiğimde sana geleceğim dedim haa o ne yaptı benim krediyi biriktirdiğim gün bildiği halde tak kredisini yükseltti. Ya hadi olabilir o da bir emek veriyor ve onun insiyatifinde bu durum hadi tamam burada benim salak alınganlığım tuttu diyelim peki bana bir hafta, on gün hiçbir şekilde yazmayan kişi niye tak birden havadan sudan yazıyor ve ben burada onunla ilgili bir şey yazıncada beni engelliyor?Kazen beni çok iyi bilir. Çok eski üyelerdenim. Uzun uzadıya cevap veremicem. Yazdıkların ve çıkarımların güldürdü beni. Zümrayı iven sendin bize saldıran sendin unuttun mu? Senin yüzünden topiği biz terk ettik. Bir çok üyeyi falcılıkla şuçlayan sendin...Unuttun mu? Senin samimiyetine dayanıp bir iki cümle seninle paylaştım diye vakitti zamanında beni falcı ilan ettin. Şu halini görmek bana yeter. Hayat döngüden ibaret :) Tükürdüğünü yaladın. Polemiğe giremeyeceğim. Capella benim sana zerre kadar kötülüğüm dokunmadı ama sen saçma bir sözden yolla çıkıp bana iftira atacak duruma geldin. Ayrıca büyük harfle yazarak asıl çıldırdığını sen belli ediyorsun :)
Zümrayı öve öve bitiremiyordun hatırladın mı? evet sana fal bakıyordu bak şimdi hatırladım :) Neyse yaz çiz diğer arkadaşlardan rica ediyorum insanları falcılar için kırmayın. Türkiyedeyim ayrıca isteyen kazene sorsun capelladan daha eski bir üyeyim.
Size bunu düşündürten neyse açıklığa kavuşturmak için hesabı açtığımı söyledim zaten. Saldırıya devam etmek yerine neler bu algıya sebep oldu yazsaydınız. Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla. Benim alnım ak. Gerçeğin ortaya çıkması için gerekli kişilerle de iletişimdeyim.Gelpısıpısı senı falcılıkla suclamadım balım, konudan konuya dalmayacagım bılerek uzatmak ıstemıyorum. Hele sana hıc ıftra atmadım.....Allahım sonradan falcı olan bıle gelmıs kın kusuyor...tamam yıne paranoyagım ama madılık paylasmıstı armına turkay olarak pısının bınnaz falcısı oldugunu.....bınnaz falcıları....ah "zumraya sorsana bınnaza nasıl falcı alıyorlar dıye"
Mune Kazen bence olaya bır an dahıl olun....Bız su an ıspat edemıyoruz ya ıp vs...kımıyle vaktıyle arkadas olmusuz o sonra falcı olmus...kımı falcıymıs bıze yanasmıs kı kkdan yurumedıgı kalmamıs ama tu-kaka olan bu capella olmus....
Konu zumradan acılmıs yelkın adı gecmıs pat dıye yelkın gelmıs hop dıye bır baskası gelıp "ıspatla ıspatlaaa" moduna gecmısler.......
Raprap he bacım bak sımdı sana da dıyorum:sen zumrasın delır lutfen ve benı kazene sıkayet et,bana paranoyak de AMA SAKIN NIYE BU:BOYLE DUSUNDU DEME
Urmia mi? Urmia ile mesajlaşmıştık bir ara hiç Zümra ile ilgili konusmadik hatta daha çok Doğa Dan la ilgili konusmusuz cunku o surekli doğa’ya fal atıyordu.Alıntılama demişsin ama alıntılayacagım su an olanlar, KONUYA BU DENLI VAKIF OLUP DA KAZENDEN BIRDEN RICA ILE BIR ANDA GELENLER....BANA neyı hatırlattı bılıyormusunuz SEKA ILE OLAN OLAYLARI.....ZUMRA vaktıyle kelebek ve urmıa olarak o olayda yaptgını sımdı burada yapıyor olabılırmısın?
Yok Lizya,kafan karısmasın...Bu arad sana gecen sert cıktm sonraUrmia mi? Urmia ile mesajlaşmıştık bir ara hiç Zümra ile ilgili konusmadik hatta daha çok Doğa Dan la ilgili konusmusuz cunku o surekli doğa’ya fal atıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?