Binnaz Abla

Merhaba, uzun uzadıya yazmayacağım. Eski üyelerdenim ara da sırada burayı takip ederim. Kazen saolsun yeni üyelik almama izin verdi. Ben sizin niyetinizden bir şüphe duymadım yaklaşık 3 yıldır bu topiği takip ediyorum. Bazı arkadaşlar maalesef , bir falcıyı önce övüp sonra yerden yere vurmayı çok seviyorlar. Yazılan çizilen tüm konulara hakimim. O yüzden öncelikle şunu belirtmek isterim : Ben oturup ta önce bir falcı ile samimi olup, onu göğe yere sığdıramazken sonrasında falcı ile aram bozulunca onu yerden yere vurmam. Sonrasında topiğe gelip kandırıldım demem :) Bunun örneği çok fazladır isteyen ve zamanı bol olan geçmişe dönüp bakabilir. Vakti zamanında sırf ağzımdan bir iki cümle çıktı diye (samimiyetine güvenip ) öylesine söylediğim cümleler yüzünden üzerime burada iftira atıldı. Hala kırgınım ama görüyorum ki değişen bir şey olmamış.

Arkadaşlar lütfen karşınızda insan var . Elinizde sağlam bir kanıt varsa sadece kazene iletin o gerekli işlemi yapar. Kalkıp burada birini hedef gösterip hoba onun kişiliğine saldırmayın ve yerden yere vurmayın. İnsanın yazdıkları onun aynasıdır. Bugün alkış tutan arkadaşlar yarın aynı kişiler tarafından falcı ilan edilebilirsiniz. Burada yazılanları okuyunca aklıma şu geliyor? Gerçek hayatında bu kadar şüpheci mi? Aslı astarı olmayan rasyonel bir kanıtı olmadan sadece şüphe ile birini damgalıyor mu? Peki bu güvensizlikle nasıl yaşıyor?

Bu topiğin amacı ne ? Öneri almak /öneride bulunmak o kadar...Bu arada zümra değilim :) İnanmayan kazene sorsun :) Hiç bir falcıyı da övmem /kötülemem hatta yorum bile yazmam. İsteyen istediğine gitsin. Son olarak bazı arkadaşlar rahat rahat ithamlarda bulunuyor onu bunu falcı ilan ediyor. Peki biz aynısını onlara yapsak ne hissederler. Lütfen yazımı alıntılamayın cidden sadece bu arkadaşa üzüldüğüm için yazıyorum. Kazen gerekli görürse arkadaşın falcı mı yoksa normal bizim gibi olduğunu çok iyi anlar.

Birbirinizi pohpohlayınca doğruluğunuz tescillenmiyor. Madem özelden yazsaydın diyebiliyorsun. Sana yazamadığımı belirttim sen yazsana. Telefon numaralarını karşılaştırırsın belki. Hatta arar sesi teyit edersin. Sonrasında ne kadar kalbiniz temiz onu gösterirsiniz.

Teşekkür ederim destek ve bilgilendirme için. Hatta kendisiyle irtibata geçebiliyorsam. Gerçek kimliğimi gayet de kendisine verebilirim. Belki de öylesi daha sağlıklı olur.

Alıntılama demişsin ama alıntılayacagım su an olanlar, KONUYA BU DENLI VAKIF OLUP DA KAZENDEN BIRDEN RICA ILE BIR ANDA GELENLER....BANA neyı hatırlattı bılıyormusunuz SEKA ILE OLAN OLAYLARI.....ZUMRA vaktıyle kelebek ve urmıa olarak o olayda yaptgını sımdı burada yapıyor olabılırmısın?

Burada DELIRIP SAVUNMAYA GECMESI GEREKEN ZUMRA IKEN YELKIN kım kı bu denlı SAVUNMA IHTYACI HISSEDYOR? NIYE? NE KAYBI VAR BU ISTEN? KAYBI OLAN ZUMRA...YELKIN NIYE DELIRDI...ARTEMIS NERDEN CIKTI...KONUNUN GECMISINI NASIL BU KADAR IYI BILYOR?

Kazene sormam SIZI AKLAMAZ....nıye CUNKU IFSA OLAN MASALAR VAR....YA OLMAYANLAR....KAZEN HEPSINI NEREDEN VE NASIL BILECEK VE BILMEK ZORUNDA MI?

YELKIN-ZUMRA HANIM NUMARA VERECEKMIS....SENIN NUMARAN-FRANSADAKI NUMARAN VAR BIZDE EVET....SENIN SESINI TANIYORZ eeee bıttı mı adam mı kalmadı ISTANBULDA.......KIMSEYI DE TANIMYORSN,KARDESLERIN DE YOK ZATEN....

Teşekkür ederim destek ve bilgilendirme için. Hatta kendisiyle irtibata geçebiliyorsam. Gerçek kimliğimi gayet de kendisine verebilirim. Belki de öylesi daha sağlıklı olur.

Rica ederim. Kazene ulaşabilirsin. 05453657552 Kazene bu numaradan ulaşabilirsin veya özel mesaj yoluyla site üzerinden iletişime geçebilirsin. Bence yazmayın sadece kazene ulaşın. İyi geceler.

Senaryoyu siz yazıp siz oynuyorsunuz. Ben değil. Bütün ihtimalleri siz sayıyorsunuz. Benim çıkarım yok! İnsanlığı yanıltmanız var. Şu an gerçekten bahsettiğiniz kişi tarafından kandırılıyorlarsa kim aracılığıyla bunun yapıldığını öğrenmelerini engelliyorsunuz!

Rica ederim. Kazene ulaşabilirsin. 05453657552 Kazene bu numaradan ulaşabilirsin veya özel mesaj yoluyla site üzerinden iletişime geçebilirsin. Bence yazmayın sadece kazene ulaşın. İyi geceler.
Yazdım. Bundan sonrasını kendisiyle iletişim kurarak halletmeye çalışacağım.

Kazen beni çok iyi bilir. Çok eski üyelerdenim. Uzun uzadıya cevap veremicem. Yazdıkların ve çıkarımların güldürdü beni. Zümrayı iven sendin bize saldıran sendin unuttun mu? Senin yüzünden topiği biz terk ettik. Bir çok üyeyi falcılıkla şuçlayan sendin...Unuttun mu? Senin samimiyetine dayanıp bir iki cümle seninle paylaştım diye vakitti zamanında beni falcı ilan ettin. Şu halini görmek bana yeter. Hayat döngüden ibaret :) Tükürdüğünü yaladın. Polemiğe giremeyeceğim. Capella benim sana zerre kadar kötülüğüm dokunmadı ama sen saçma bir sözden yolla çıkıp bana iftira atacak duruma geldin. Ayrıca büyük harfle yazarak asıl çıldırdığını sen belli ediyorsun :)

Zümrayı öve öve bitiremiyordun hatırladın mı? evet sana fal bakıyordu bak şimdi hatırladım :) Neyse yaz çiz diğer arkadaşlardan rica ediyorum insanları falcılar için kırmayın. Türkiyedeyim ayrıca isteyen kazene sorsun capelladan daha eski bir üyeyim.

Hatırladımmm..... dodude ye madılık saldırdıgında ona emojı bırakan tek bır uye vardı bu profıl resmını nasıl unuturum....Gelpısıpısı yoksa senmısın? Sen de gel tatlım hos geldın...

Son düzenleme:
Eski üye ismin ne? Çok merak ettim yazabilir misin acaba?

Birde bir şey daha diyeceğim hani tükürdüğünü yaladın demişsin birde siz falcılarla samimi olup yere, göğe sığdıramıyorsunuz yazmışsın ya ilk mesajıma bak lütfen evet saflık ( salaklık değil asla ) ve iyi niyetimle bana atılan bir adıma cevap verdim demişim bende. Eminim sanada bu adım atılsaydı bedava falcı buldum diye oynaya oynaya kabul etmekten ziyade eğer aynı karaktere sahipsek bir dost daha edinirim mentalitesiyle sende kabul ederdin. Kaç aylık bir konuşmam var kendisiyle bir kere hadi bana bir açılım yap senden olsun kız demedim. Kredimi biriktirdiğimde sana geleceğim dedim haa o ne yaptı benim krediyi biriktirdiğim gün bildiği halde tak kredisini yükseltti. Ya hadi olabilir o da bir emek veriyor ve onun insiyatifinde bu durum hadi tamam burada benim salak alınganlığım tuttu diyelim peki bana bir hafta, on gün hiçbir şekilde yazmayan kişi niye tak birden havadan sudan yazıyor ve ben burada onunla ilgili bir şey yazıncada beni engelliyor?
Diyorum ya aynı karakterlerde olsak ki zannetmiyorum olduğumuzu bir abla kazandım düşüncesiyle sende onu ekler, konuşurdun.

Zümra neden bu kadar ilgilendiriyor sizi? Aldatıldığını kullanıldığını düşünenleri anlıyorum da bi nebze. Birisi bana sen zümrasın dese he canım he der geçerim. Neyin tartışması bu neden bu kadar uzuyor. Eski üye haksızlığa dayanamıyor. Sanki babamızın kızı zümra. Para ödeyerek hizmet aldığımız biri. Bir kere baktırdım çıkmadı baktırmam artık. Onun yerine soğan domates patates alırım.

Gelpısıpısı senı falcılıkla suclamadım balım, konudan konuya dalmayacagım bılerek uzatmak ıstemıyorum. Hele sana hıc ıftra atmadım.....Allahım sonradan falcı olan bıle gelmıs kın kusuyor...tamam yıne paranoyagım ama madılık paylasmıstı armına turkay olarak pısının bınnaz falcısı oldugunu.....bınnaz falcıları....ah "zumraya sorsana bınnaza nasıl falcı alıyorlar dıye" IFTIRA ATMISIM. Sen madılık'ı pethulınga olarak burada ovdun o da burada bınnazdakı daha 1 aylık Armına Turkay'ın falları cıktı-super dıye ORTAYA cıkınca ne ara cıktı dıye ız surulmesıyle ortaya cıktı....IFTIRAMI BU....IFSA OLMAK MI.....

Aklıma gelmısken yıne bana paranoyak dememenız adına:madılık'ın dodude'ye soyledıgı o agza alınmaz suluk-sumuk vs. gıbı sozlerı ıceren nacız mesaja emojı bıraktıgı emojı goruntusunun ekran goruntusunu aldım sevgılı artemıs,sılıp de delıııı deme dıye......Sımdı madılık de gelır.....Sonra ıfsa ederım dıye baslar....Tam olur....

Mune Kazen bence olaya bır an dahıl olun....Bız su an ıspat edemıyoruz ya ıp vs...kımıyle vaktıyle arkadas olmusuz o sonra falcı olmus...kımı falcıymıs bıze yanasmıs kı kkdan yurumedıgı kalmamıs ama tu-kaka olan bu capella olmus....

Konu zumradan acılmıs yelkın adı gecmıs pat dıye yelkın gelmıs hop dıye bır baskası gelıp "ıspatla ıspatlaaa" moduna gecmısler.......

Raprap he bacım bak sımdı sana da dıyorum:sen zumrasın delır lutfen ve benı kazene sıkayet et,bana paranoyak de AMA SAKIN NIYE BU:BOYLE DUSUNDU DEME

Son düzenleme:
Size bunu düşündürten neyse açıklığa kavuşturmak için hesabı açtığımı söyledim zaten. Saldırıya devam etmek yerine neler bu algıya sebep oldu yazsaydınız. Neyse uzatmaya gerek yok daha fazla. Benim alnım ak. Gerçeğin ortaya çıkması için gerekli kişilerle de iletişimdeyim.

Urmia mi? Urmia ile mesajlaşmıştık bir ara hiç Zümra ile ilgili konusmadik hatta daha çok Doğa Dan la ilgili konusmusuz cunku o surekli doğa’ya fal atıyordu.

Boyle bır mesajı KIM BEGENEBILIR....DAHA O GUN DIKKATIMI CEKIP O UYENIN PROFILINE BAKIP UNUTMAMISTIM...ISTE FIL HAFIZASI BOYLE BIRSEY...SURAYA KOYAYIM DURSUN....PISI artemısın de sen oldugunu o zaman dusunmstm.....Ve daha komıgı DODUDE VE BEN su an ıpın bır ucunda zumra dıger ucundayız ya...allah o ne kınmıs ve neyın kınıymıs arkadas........Iftıra atmısım.....Armına turkay kım......Iftırayı kım attı bu durumda o yazdıgın mesajla artemıs hanım? Camur at ızı kalsın......Madılık'ın en yakın kankası hanı dedın ya gıtmıs olan kım artemıs hanım? Nıye gıttı? Onun armınayı ovup burada pr yapmaya geldıgnde sen pısıyımı ovuyorsun dedı bazı uyeler dıye gıttı pısı degıl mı? Falcı olmasa nıye gıtıı......

Bakırkoy nerde.....Yatrırın benı....

Son düzenleme:
Urmia mi? Urmia ile mesajlaşmıştık bir ara hiç Zümra ile ilgili konusmadik hatta daha çok Doğa Dan la ilgili konusmusuz cunku o surekli doğa’ya fal atıyordu.
Yok Lizya,kafan karısmasın...Bu arad sana gecen sert cıktm sonra dodude ıle konustk, lızya özelden konustugnda çok baska bırı,acıktan konustgnda daha cekıngen belkı o yuzden yanlıs anlamıs olabılırsn mınvalınde dıye bıraz kulaklarını cınlattık. Kırdysam senı ozur dılerım. Bu gecelık action yeter bence,sonra konusalm olurmu

Biz evet adımımızı yanlış attık. Madilik ve gelpisipisi gibi hiç denemediğimiz bir falcı hakkında tü kaka diyecektik o zaman anlamlı olacaktı mesajlarımız. Mesela Armina Türkay berbat bir katinacı niye bu kadar abartıldı yahu anlamıyorum. Kıssadan hisse anlayana :)

Hanımlar buradaki polemiğin elbette bir yaptırımı olacak, bundan kaçış olmadığını hepiniz biliyorsunuz, dahil olun demişsiniz, dahil oluyorum.
Biz her zaman size bu topikte diyoruz ki aranızda falcı olduğunu düşündükleriniz varsa bunu topikte dillendirmek yerine rapor edin.

Gerçekten bu topiğin talihsizliği mi desem ne desem bilmiyorum, sular hiç durulmuyor, sürekli bir itham sürekli bir tartışma.

Sizler falcıları iyi tanıyorsunuz, ben zümra kimdir, Binnaz kimdir onu bile bilmem, benim bildiğim sitede reklamda yasaktır, polemik de yasaktır.

Aranızdan birini falcı zümra olmakla suçluyorsunuz, kaldı ki üyenin sizlerden bazılarında telefon numarası da varmış kendiniz yazmışsınız numaran var diye, siz bu falcılara telefonda fal baktırmıyor musunuz? Bazılarınızda zümranın ses kaydı yok mu? Var, kıyaslama yapmadınız mı sesler aynı mı diye?

Diyelim ki falcı, üyeliği iptal edilir biter gider, bu kadar tartışmaya gerek var mıydı sizce? Kaldı ki üyenin iletişim bilgisi var bizde, kişisel bilgilerini vermeyi de kabul ediyor üstelik, itham ettiğiniz kişi falcı değilse ne olacak? Topikte bunca ithamınız sonrası akılda falcı olarak kalmasının yükünü hanginiz sırtlanacak?

İşte bu sebepledir ki size defalarca böyle şeyleri gelin yöneticilerle paylaşın dedik, he beni şaşırtan bir olay da ne biliyor musunuz?

Olaya müdahil olan 2 üye burada şu anda, 01/10/2018 tarihinde Binnaz Abla topiğinde yazılanlara bakınız, 3-4 sayfa kadar bayağı hararetli tartışmada Zümra savunuluyordu, bugün zümra burada kavgası yaşayanlar, o gün zümra hakkında haksız eleştiri yapılıyor diye polemiğe girip zümrayı savunuyordu, ben sizlerin bu tartışmalarından hiçbir şey anlamıyorum cidden, 6 ay önce savunulan falcı, 6 ay sonra linç ediliyor, he falcılar beni zerre de ilgilendirmez, en şahanesi olsa gözümde kıymeti yok, para bile vermem, sitede reklamını yapan olursa da gözünün yaşına bakmam.

Sadece şunu soracağım, o gün zümra sitede gizli bir üyelik alsaydı, bildirecek miydiniz? Zira fal bölümünde hatta bu topikte memnun kaldığınız ve alenen falcı olduğunu bildiklerinizi dahi rapor etmediğiniz günleri bilirim.

Lafı çok uzattım, kim kimdir biz anlarız da, üstüme düşen kuralları uygulamak, ben işin kural kısmına bakarım, size iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…