Binnaz Abla

Bu bahsedilen falcı zümra mı doğadan mı kim lütfen söyleyin biz gerçekten son dönemde kolay kazanmıyoruz kart borçlarımzın %70 i fal

Talia ilk iki falında iyi oldugunu düşünüyorum bence sürekli bakim yaptığı için aynı gün içinde üçüncü fal attigimda bana özensiz geldi. Hissiyatı azalmış teselli eder gibiydi. Birde bazı falcilar kartların enerjisinin 6 ay sürdüğünü ve olumsuz durumların süreci engellemedigini söylüyor bazıları haftalık bile enerji değişebilir diyor ben bu durumu anlamıyorum.

Talia yi ben anlikta seviyorum cunku falinin birinde hic bilinmiycek birseyi soylemisti gelecek pek birsey diyemem ama.son baktirdigimda 10. Siradaydim ben de demistim 9 kisiden sonra enerji fln kalmaz diye mumkun cunku

Zümra buradan biri miymiş ben çok geri kaldım topiğe merak ettim dedikoduları
Sen yapma milenart , bari sen yapma...Ama ben anlatamadım demek olabılır de, hani vardır ya kısı kendı meraklıdır,kurcalamayı sever zanneder kı herkes de oyle. Bu arada "agır işsiz" olan capella neden bu kadar kurcalıyor dıyenler ıcın acıklayayım: benım huyum öyle:ILGILENDIGIM KONU her ne olursa olsun ınceden ınceye arastırmayı cok severım. Tasavvufa mı sardım...Allah, ev kıtap dolar, yıllaaarrrr evvel, o dönem laptopu kardesımle paylastgmdan kaydettıgm yazıları rahat okuyayım dıye sayfa sayfa cıktı alırım...çıktıyı alan şok olur "abla okuycan mı hepsını" dıye.......kı sukur o hastalık gectı benden.....Elın yabancısının baking dedıgı bızımkılerın pasta-börek dedıgı seye mı merak saldım kı bu senelerdır bakı bende....Dergı-alet-edevat-yabancı ozellıkle yabancı kaynagın haddı hesabı yok bende.....Izledıgım dızıler bıle eger bana bırsey ogretıyorsa resmen zevkten dört köse oluyorum,bu da boyle bır delılık işte...( ha bır de FIL gıbı de HAFIZAM VAR,unutmuyorum EN UFAK SEYI)

Astrolılıth'e 1 tek dogum harıtası gonderdıgım zaman, yaptıgı yorumda: "sız "bılmekten cok zevk alan bırısınız, ögrenmek,kırıntı kadar bıle olsa sıze ınanılmaz zevk verır size"...yok artık demıstm, karakterım hakkındakı ayrntıyı bu yıldız kardesler gökyuzunden nasıl tayın etmıs?

Gırızgahı yaptık devama gecelım...Sırayla, zumrayı savunmak umrumda degıl su an ama onun derdı özelden konusarak kımseden bılgı almak degıl. Onun derdı aslında okumaya deger dahı gormedıgı,hıc begenmedıgı ama burası sayesınde unlendıgı kk'yı pr amacıyla kullanmaya calısması....

Alıntı yaptıgım nilmil ile şu an hesabı pasif olan Y yelkin adlı uyenın konusması ile baslayayım... Dikkatımı ceken su olmstu ılk etapta nilmil cok da sert bır yorum yapmamıstı, aramaya üsenenler olur dıye yelkın adlı uye ıle nilmil 'in konusmaları (https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/binnaz-abla.527688/page-11737 ) Bu arada ekleyeyım ben tam da o tarıhte,o gün Berguzara fal atmıstm, yazım dılı o nedenle tanıdık gelmıstı. Berguzar yanı zumra ıle tanısıp-konusmamız mayıs sonlarına dogru oldu.... Yelkın'de dıkkatımı ceken, onun yazım dılının bendekı falda kullanılan dıle benzerlıgını fark etmem ve bırden yenı bır uyenın, yenı bır falcıyı canhıras sekılde savunması oldu .... Peki.... o sayfalardakı Kelebek adlı uye....ben o uyenın yazım seklını de ne hıkmetse bana maıl gonderen "ahahaaah" gıbı cocukca ıfadeler kullanabılen kısıye benzetmıstm (maılde yazıstkça fark ettm bunu) AMA, Kelebek'in Zumra ıle ılgılı garabetını,olaylar yasanırken hep bu uyenın zumra konusunda kılıt noktada olmasından...

Seka olayında,Zumra burayı okumuyor,( oyle dıyor cunku, ya falcı da olsam okuyorum kardesım ne var bunda en dogal sey-ne gerek var kucuk numaralara-karsımdakı anlamaz-salak dıye dusunmelere) burada olan bıtenı bılmesın, ben de anlatmyaym dedm buraya da çok mudahele etmedım....Hopp telefon calıyor,arayan Zumra,aglıyor....ben soylemedım...kendı okumamıs pekı kım soylemıs? Kelebekk......Simdi Kelebek cıkıp ben zumra degılım dermıs koparım valla, yelkını ararken kelebekın berguzar yazılarına baktım da.....Ha bır de ASIL AMA ASIL soru....Zumranın yerını burada paylasan Seka'nın Zumra aslında Huma dedıgı ıcın kavgada Urmıa ıle Kelebek'ın yazısı o gece de çok ama cok dıkkatımı cekmıstı...Seka burada acıkça vaktıyle byv'de,telwede,bınnazda bır-ıkı fal baktgı hesaplar oldugunu yazmıstı ama kullanıcı adlarını yazmadı dıye bılıyorum. Özellıkle arattım da buradakı ara kutusundan Begum Balaban dıye ben bulamadım. Hoş bulan çıkarsa bıle bu kadar saıbeden sonra kımse Kelebek'ı aklayamaz....

Ama artık Kelebek de yazmıyor..Eee eller boş mu duruyor,daha akıllıca bır yol var. Maşa varken ateşı nıye elle tutasın kı? Işler kötuye gıderse maşa da suçlanır rahatlıkla "senın aklın yokmuydu da bulastın ona dıye-Cevabımı pesınen vereyım; karsınızdakını falcı degıl, insan-arkadas olarak görürsenız anında kapana yakalanırsınz" Ha buradan onun gıbı bırıyle arkadas olmaya heveslı kımler cıkmaz.... Kaldı kı SIZE KIM OYLE YAKLASSA ASLA altında art nıyet aramaz,dostlugunu kabul edersınız. Sonuc olarak Capella gıder...ayse gelır fatma gelır....

Sonrasında falcı hanım kızımızın gelecek planları dogrultsunda burada bılgı vermesı gerekmektedır ama kendı yapamaz cunku etık degıl hımmm ve klasik "dogru zamanı beklıyordum" cumlesı ıle,eskılerden kım vardı dıye Capellaya soylenen sözler dodude 'e söylenır...Ama bu kez balta sağlam kayaya carpılmıstır. Çunku dodude burada minnoş minnoş görünse de bildiğin kedinin insan halidir ve tanıdıkça "bu kız benden daha akıllı,daha temkınlı yahu dememe neden olacak bır biridir.... Son olarak ben dodude ıle tanıssam da zumra konusunda yazdıgı seylerı burada acıkca yazacagından zerre haberım yoktu...Hıc de ummazdım, o yuzden dıyorum ya kedı dıye, ben bıle bu denlı tırmık olabılecegını ummazdım.

Bu mesajım konuda son olur ınsallah cunku ben bıktım....O nedenle elımden geldıgnce ayrntılı yazdım,herkes ben gıbı olmak zorunda degıl dıye.....

Duygu aura ya fal baktiran bilgi verebilir mi acaba
Ben daha yenıyken 2 kez baktırdım tatlım. Ilkı kahve, 2.cısı su falı ıdı. Gönül rahatlıgıyla çıkmadıklarını söyleyebılırım, anda bıldıgı seyler oldu ama ortalama bır falcı kadar. Sonuç ise 2 fal da rahmetlıler mezarlıgına gömüldü...Su an yazmayan buradan bır arkadasımın Duygu Aura falını da dınlemıstm o ara,o da cıkmadı,bunu da ekleyeyım...

SONUÇ: Faturana bır falcı ücreti daha ekleme...

Evet oyleymis vazgectim bende zaten bir o vardi aklimda. Ama şöylede bir gercek var artik burda yeni bir isim gördüm mü şeytan dürtüyor :)

Hesabımı ilk açma nedenim ismini hatırladığımda hala sinirlenmeme sebep olan bir falcının kopyala yapıştır falı üzerine başkalarının da kandırılmasını istemememden kaynaklıydı. O günkü paylaşımlarımda da bir an o falcı olmakla itham edildim. Sonra illa başkalarına baktırdığım fallar sorularak konu değiştirilmeye çalışılınca esas mevzudan çıkılmasını istemememden dolayı bi tepki almıştım.

Bergüzar muhabbetinden önce olması lazım. Merve katrenin evremdamla olabileceği isim benzerliğinden dolayı dikkatimi çekmişti ve bunu içeren bir mesaj yazmıştım. Hatta herkes sanki belirtilmemiş gibi Merve Katre Merve Katre derken sen mesajımı dikkate değer bulmuş yine gözü kapalı birilerine giden insanları uyarmıştın. Bu tavrından ve burayı dışarıdan takip etmem nedeniyle çok iyi biliyorum ki ne benim adımı vermen ne başkasının adını vermen kişisel tartışma çıkarmak değil. Birilerinden şüphelendiğinde ve birinin hakkı yendiğinde kişi kendi göz yummayı seçerken bile sen susmayı tercih etmiyorsun. Bu yüzden yazdıklarının içerisinde yer almamda bir art niyet aramıyorum asla. Böyle bir algı oluştuysa bunda payım olabileceğini düşünerek hesabımı tekrar aktif ettirdim. Yanlış bir algıyla yanlış kişiler üzerinden gidilmesin ki herkesin yararına olacak doğrular çıksın.

Bergüzar olayında etiketlediğin arkadaşın sert çıkmadığını söylemişsin. Tam olarak öyle bir tavır içerisindeydi. Talihsizlik onların olumsuz eleştiri belirten mesajıyla benim beğeni mesajımın aynı güne denk gelmesinden kaynaklandı. Birileri beğenmediğini belirtirken birileri de beğendiğini belirten bir değerlendirmede bulunmuştu. Benim beğeni mesajım savunma olarak algılandı. Oysa ben olumsuz mesajlar üzerine yazmamıştım beğenimi. Başka birgün başka saatte Bergüzar konuşulmazken yazsam o günkü gerginlik olmayacaktı belki de. Bilemiyorum. Yazdıklarımın dikkat çeken kısmını aldığında şüpheni haklı bulanlar olabilir. Oysa Bergüzarla ilgili yazımı acaba Nakta mı dedirtti demişliğim de var. Yani o kadar fikrim yok kendisiyle ilgili.

O olaydan sonra hesabımı kapatma nedenim "ne huzursuz edeyim ne huzursuzluğa maruz kalayım" düşüncemden kaynaklıydı. İki defa yazma girişiminde bulunup ikisinde de bir tartışmanın içinde bulunca kendimi, eskisi gibi dışarıdan takip etmek en mantıklısı geldi.

Konunun benim tarafımdan şüphe uyandıran kısımları varsa açığa kavuşması için yardımcı olmaya çalışırım. Sonrasında tekrar hesabımı kapattıracağım..

Kendi adıma konuşayım öncelikle tatlı düşünceleri için capella79 ‘ya çok teşekkür ediyorum. Bu sitede tanıştığım ve iyi ki tanıştım dediğim insanlardan gerçekten.
Benimde bu konu hakkında son mesajımdır daha fazla uzatmaya gerek yok. Ben sadece gözünüz açılsın, her şeye inanmayın diye yazdım bu yazıyı.
Hüma gibi kendiside site açacak kendine o yüzden onun ön çalışmalarını bizlerle yapıyor arkadaşlar olay bu kadar basit. Ağızdan ağıza reklam yani. En eski, en güvenilir reklam metotu :)
Sevgili Y yelkin sende ne belgeleyeceksen belgele inan ben artık uğraşmak istemiyorum bu şahısla. Ama madem huzursuz kalmamak için hesabını kapattırmışsın ya şimdide bu yorumları görmezden gelip iç huzurunu bozmamak varken niye pat diye çıktın bu da başka bir soru işareti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…