ZümraBu bahsedilen falcı zümra mı doğadan mı kim lütfen söyleyin biz gerçekten son dönemde kolay kazanmıyoruz kart borçlarımzın %70 i fal
Bu bahsedilen falcı zümra mı doğadan mı kim lütfen söyleyin biz gerçekten son dönemde kolay kazanmıyoruz kart borçlarımzın %70 i fal
zümra lal a şasırdım okadar da fal baktırdım bazı kısa vadeli görüşme sürelerini de bilmişti oysaki uyarmış olduğunuz için teşekkür ederim 6/7 fal göndermişimdirAçıkladılar ya gözden kaçırmışsın. Zümra Lal imiş.
Talia yi ben anlikta seviyorum cunku falinin birinde hic bilinmiycek birseyi soylemisti gelecek pek birsey diyemem ama.son baktirdigimda 10. Siradaydim ben de demistim 9 kisiden sonra enerji fln kalmaz diye mumkun cunkuTalia ilk iki falında iyi oldugunu düşünüyorum bence sürekli bakim yaptığı için aynı gün içinde üçüncü fal attigimda bana özensiz geldi. Hissiyatı azalmış teselli eder gibiydi. Birde bazı falcilar kartların enerjisinin 6 ay sürdüğünü ve olumsuz durumların süreci engellemedigini söylüyor bazıları haftalık bile enerji değişebilir diyor ben bu durumu anlamıyorum.
Sen yapmaZümra buradan biri miymiş ben çok geri kaldım topiğe merak ettim dedikoduları
Ben daha yenıyken 2 kez baktırdım tatlım. Ilkı kahve, 2.cısı su falı ıdı. Gönül rahatlıgıyla çıkmadıklarını söyleyebılırım, anda bıldıgı seyler oldu ama ortalama bır falcı kadar. Sonuç ise 2 fal da rahmetlıler mezarlıgına gömüldü...Su an yazmayan buradan bır arkadasımın Duygu Aura falını da dınlemıstm o ara,o da cıkmadı,bunu da ekleyeyım...Duygu aura ya fal baktiran bilgi verebilir mi acaba
Ben daha yenıyken 2 kez baktırdım tatlım. Ilkı kahve, 2.cısı su falı ıdı. Gönül rahatlıgıyla çıkmadıklarını söyleyebılırım, anda bıldıgı seyler oldu ama ortalama bır falcı kadar. Sonuç ise 2 fal da rahmetlıler mezarlıgına gömüldü...Su an yazmayan buradan bır arkadasımın Duygu Aura falını da dınlemıstm o ara,o da cıkmadı,bunu da ekleyeyım...
SONUÇ: Faturana bır falcı ücreti daha ekleme...
Aynen canm,ben de kahve baktırdim birden fazla..o an dinlediğimde etkilenmiştim ama öngörüleri maalesef çıkmadı,hatta iki fal arasında tezatlık vardı..çöp yani birçok falcı gibi..
Evet oyleymis vazgectim bende zaten bir o vardi aklimda. Ama şöylede bir gercek var artik burda yeni bir isim gördüm mü şeytan dürtüyor :)Ben daha yenıyken 2 kez baktırdım tatlım. Ilkı kahve, 2.cısı su falı ıdı. Gönül rahatlıgıyla çıkmadıklarını söyleyebılırım, anda bıldıgı seyler oldu ama ortalama bır falcı kadar. Sonuç ise 2 fal da rahmetlıler mezarlıgına gömüldü...Su an yazmayan buradan bır arkadasımın Duygu Aura falını da dınlemıstm o ara,o da cıkmadı,bunu da ekleyeyım...
SONUÇ: Faturana bır falcı ücreti daha ekleme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?