sah sultan online olma durumuyla ilgili bisey soyledi miEvet kızlar neyseki bu sefer yakaladim Şah sultanı.Yine superdi,neredeyse 1 saat konustuk,cok seviyorum enerjisini ben..Kesinlikle paracı biri degil,Binnazdaki boyle nadir yorumculardan biri.
Yok onu hic sormadim,yine girer bencesah sultan online olma durumuyla ilgili bisey soyledi mi
Bugra ya bir defa baktirdim çok pembe geldi fali bana iki gun önce liya diye birine attim ama cikti diyemem yeni yani onunda anlik soylediklerimi begendim yalnızKizlar selam falsepetinde Talia disinda onereceginiz,fali cikiyor diyebileceginiz kimse varmi?Bugra ve Alex olmaz,ikisiylede aram bozuldu bana bakmiyorlar.Zaten baksalarda atmam,Alex ukala ve negatif enerji jeneratoru gibi,Bugraninda bir dedigi otekini tutmuyordu.
Ben Utku Inanc'a baktirmistim aslinda bildi genel olarak butun falcilarin soylediklerini soyledi ve kisaydi fali 5-6 dk cok detaya da girmemis o yuzden net olarak oneremiyorum.Kizlar selam falsepetinde Talia disinda onereceginiz,fali cikiyor diyebileceginiz kimse varmi?Bugra ve Alex olmaz,ikisiylede aram bozuldu bana bakmiyorlar.Zaten baksalarda atmam,Alex ukala ve negatif enerji jeneratoru gibi,Bugraninda bir dedigi otekini tutmuyordu.
Gecen gun sevgilinin bosanmasiyla ilgili kimse tarihi bilemedi demisting peki Elfin en son ne zaman bakmisti ve bu ayriligi goremedi mi? Elfin beni arkadasimin bosanmasini bilmisti tarihini o yuzden sordum. Bana da her defasinda fal baktiginda bir gelisme olmayacak diyor 6 ay boyunca. Moralimi bozdu o yuzden insan etkileniyor az cok, hem umudumuz kiriliyor belki boyle nasil olsa hicbir degisiklik olmayacak diye dusunup negative enerji yollamasak bazi seyler olacak , fal bu noktada zararli oluyor iste sabitliyor belli bir dusunceye.Kizlar selam falsepetinde Talia disinda onereceginiz,fali cikiyor diyebileceginiz kimse varmi?Bugra ve Alex olmaz,ikisiylede aram bozuldu bana bakmiyorlar.Zaten baksalarda atmam,Alex ukala ve negatif enerji jeneratoru gibi,Bugraninda bir dedigi otekini tutmuyordu.
Sevgi Derman ı denedin mi hiç ?Kizlar selam falsepetinde Talia disinda onereceginiz,fali cikiyor diyebileceginiz kimse varmi?Bugra ve Alex olmaz,ikisiylede aram bozuldu bana bakmiyorlar.Zaten baksalarda atmam,Alex ukala ve negatif enerji jeneratoru gibi,Bugraninda bir dedigi otekini tutmuyordu.
Canimcim ben Elfine aralık gibi baktirmistim,o bana surekli hep sonuc odakli yorum yapiyordu.Aradaki olaylari vs detay vermiyordu.En bastan beri bunlar ayrilacak dedi ama son falinda bu kadar yakin zaman icinde bosanacagini bilemedi.Bir kisi harici kimse bu kadar az kalmis oldugunu bilemediler bu yuzdende aslinda adama tahammulsuzlestim,bosanma uzak,ohooo daha cok var,sabredersen belki birgun falan türü yorumları duydukca negatiflesip doldum doldum..Adamla iyice arami bozdum.Karısına karşıda çok dolduran falcılar oldu,bu kadın kurnaz,bosanmaya niyeti yok,hem sevgilisi hem esi idare etme niyetinde vs vs.Aksine sureci kadin baslatip hizlandirdi,kimse karısı adamı seviyorda ayrılmıyor demediler ama sevmiyor ama çıkarları için ayrılmıyor,hesapçı falan dediler.Elfin ve birkac kisi daha ama karısının bu işi bitireceğini net söyledi.Gecen gun sevgilinin bosanmasiyla ilgili kimse tarihi bilemedi demisting peki Elfin en son ne zaman bakmisti ve bu ayriligi goremedi mi? Elfin beni arkadasimin bosanmasini bilmisti tarihini o yuzden sordum. Bana da her defasinda fal baktiginda bir gelisme olmayacak diyor 6 ay boyunca. Moralimi bozdu o yuzden insan etkileniyor az cok, hem umudumuz kiriliyor belki boyle nasil olsa hicbir degisiklik olmayacak diye dusunup negative enerji yollamasak bazi seyler olacak , fal bu noktada zararli oluyor iste sabitliyor belli bir dusunceye.
Yok canim iyimi o?Burda pek soylenmedi sankiSevgi Derman ı denedin mi hiç ?
Cogu falci mantikla yorum yapiyor oyledir ya normalde kadin bosanmaz, sorun var deyince bosanacaklar diyordur ama klasik bakis acisiyla cevaplayip uzayacak, kadin istemeyecek falan diyorlardir. Elfin ve Ares detay bilmede oldukca basarililar ikisine de guveniyorum ozllikle Ares hatta daha basarili.Canimcim ben Elfine aralık gibi baktirmistim,o bana surekli hep sonuc odakli yorum yapiyordu.Aradaki olaylari vs detay vermiyordu.En bastan beri bunlar ayrilacak dedi ama son falinda bu kadar yakin zaman icinde bosanacagini bilemedi.Bir kisi harici kimse bu kadar az kalmis oldugunu bilemediler bu yuzdende aslinda adama tahammulsuzlestim,bosanma uzak,ohooo daha cok var,sabredersen belki birgun falan türü yorumları duydukca negatiflesip doldum doldum..Adamla iyice arami bozdum.Karısına karşıda çok dolduran falcılar oldu,bu kadın kurnaz,bosanmaya niyeti yok,hem sevgilisi hem esi idare etme niyetinde vs vs.Aksine sureci kadin baslatip hizlandirdi,kimse karısı adamı seviyorda ayrılmıyor demediler ama sevmiyor ama çıkarları için ayrılmıyor,hesapçı falan dediler.Elfin ve birkac kisi daha ama karısının bu işi bitireceğini net söyledi.
Evet Ares ilk falinda soyledi,biraz erken soyledi kasım diye ama digerleri gibi bosanma gormuyorum diyip durmasindan iyidir.Gerci diger herkes surec cok uzun daha bir kac yila ancak bosanir tarzi konustugu icin,Arese inanmayip pembe bulmustumCogu falci mantikla yorum yapiyor oyledir ya normalde kadin bosanmaz, sorun var deyince bosanacaklar diyordur ama klasik bakis acisiyla cevaplayip uzayacak, kadin istemeyecek falan diyorlardir. Elfin ve Ares detay bilmede oldukca basarililar ikisine de guveniyorum ozllikle Ares hatta daha basarili.
Yani aresin zamani tutmasa da surec dedigi gibi mi oldu, yanlis anlamadim degil miEvet Ares ilk falinda soyledi,biraz erken soyledi kasım diye ama digerleri gibi bosanma gormuyorum diyip durmasindan iyidir.Gerci diger herkes surec cok uzun daha bir kac yila ancak bosanir tarzi konustugu icin,Arese inanmayip pembe bulmustum
Evet canim 4 ay gecikmeli cikti,hatta 2 ay cunku mahkemeye subatta girdilerYani aresin zamani tutmasa da surec dedigi gibi mi oldu, yanlis anlamadim degil mi
Evet canim 4 ay gecikmeli cikti,hatta 2 ay cunku mahkemeye subatta girdiler
[/QUOTE
Anladim, hayirlisi olsun, arese zamanlariniz cikmiyo vs diye sitem ettigimde zamana takilma sen surece bak bunlari yasayacaksin diye israr etti de o yuzden :)
Ay hadi insallah bana dedikleri de olsun o zaman :)) bana da ilk dddigi cikmadi. Ikincye gittim yine ayni seyi dedi olcak dedi. Ama hala olmadi yine. Nasip. Diger dedigi de surec dedigi gibi oldu ama sonuclanmadi daha.
Faladdin’in kurucusu Binnaz ablanın oğluymuş.Faladdin ve Binnaz Abla'nın sahipleri ve yaratıcıları aymıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?