Binnaz Abla

Uğraşmak istemiyorum cümleleri kurup saldırgan ifadeleri kullanmayı seçenleri anlamıyorum. Benim belgelerim var mı dedim. Yazdıklarımı başka konularla karıştırmayın. Benim adım orada yer aldığına göre benimle ilgili şüphe uyandıran bir şeyler olmuş. Her ne ise söylenir kendimce açıklamasını yaparım. O kişi olmadığımı ispat edebileceğim en net şey sesimi duyurmak olur sanırım. İç huzurunu bozmak konusuna da gelince; hiçbir zaman sadece kendimi düşünen biri olmadım. Burada benim adımın verilmiş olmasının bana dokunan bir tarafı yok; fakat ben bu açıklamayı yapmazsam şüphelerinizle çıktığınız yolda yanlış izleri takip edeceksiniz. Bu da doğrudan uzaklaşmak demek. Bahsettiğiniz kişinin burada kendi hesabı ya da başkaları aracılıyla burayı takip ettiği hesapları varsa benim adımın yer alması onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yarar mı?

Yelkin hanım pardon Zumra dıyecektım...eger senı zırnık tanıdıysam kafanın nasıl çalıstıgını,akıllı gecınırken karsındakını DAIMA nasıl salak yerıne koymayı alıskanlık halıne getırdıgını de ıyı bılırım kı bu konuda senınle yasadıgım tecrubeyı 40 yıllık ömrumde ben kımseyle yasamadım arkadas olarak o kadar net söyluyorum.....

Yelkın nıye yazmıs? Merve Katre hakkında bılgı vermıs. Evremdamla'nın Merve Katre olarak Bınnaz'da fal baktıgını burada sanırım,sanırm degıl kesınlıkle ılk sen paylasmıstn. Isımlerın arapça anlamlarından yola cıkarak...Bak o da ılgımı cekmıstı...Ooo bayagı bılgılı dıye...

Bu yazdıgınla ve hemen ANINDA cevap vermenle Yelkın'ın aslında Zumra oldugunu kendı elınle yıne ıspat ettın sekerım...Nıye mı? Yelkın aylardır yazmıyor,uyelıgı pasıf.....Ne zamannnn adından bahsedıldı hopppp cevap vermeye geldı: Hoşgeldın.... Kelebek nıye gelmedı....Adı cok fazla saıbeye karıstı cunku, bırını acıklasa dıgerıne cvp bulamaz....Urmia nıye gelmedı? Begum Balaban olayına yanıt vermek pek kolay olmayacak sanırım degıl mı? Ama nedense ellerı pek temız Yelkın hanım ANINDA GELDI..... Verdıgın cevap var ya o son cumle hele Zumra'nın kımlık kartı gıbı....Onun kafa yapısını az bucuk cözen onu bu cumleden anında yakalar.....

"Bahsettiğiniz kişinin burada kendi hesabı ya da başkaları aracılıyla burayı takip ettiği hesapları varsa benim adımın yer alması onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yarar mı?" Zumracıgım pardon Yelkıncıgım burada senın konudan alakasız bırı olarak adının gecmesı Zumranın ekmegıne nıye yag sursun canım? BILAKIS onun adını baltalamaya yaramaz mı? Ha Zumrayı savunmak onun ekmegıne yag surmek ıse o salaklıgı vaktıyle çok yaptık, tek degılsn.....

Bu arada hesabını numara dogrulatma yoluyla aklamaya calısma cakallıgı yapma olur mu? Istanbul'a da sık sık gelıyorsun,burada da kullandıgın bır numaran var ve 2 tane daha kız kardesın var. Ya da işler bu kadar ayyuka cıkmısken Kazen'e yaz,senı haklı bulursa agzından bır metın yayınlar...Ama sevgılı Kazen bu paragrafı da gözden kacırma olur mu?

Ilk okudugumda da bu Yelkın zumra dedım sımdı de.....zırnık supheye dusmeden...Hatta var ya eminim pek çok uye de sımdı daha ıyı anladı dıye dusunuyorum. Yelkın sıradan,arada sırada yazan bır uye olsa neden ANINDA ADI GECER GECMEZ UYELIGI AKTIF EDIP CEVAP YAZABILECEK derece celallenmıs olsun...O yazılarda uyelıgı pasıf olmadıgı halde adı gecen uyelerden ses bıle gelmemısken henuz nılmıl,sanemce hadı hepsını gectm seka.....Hıcbır sey yapmasa bana tukurdugumu yalattı,hele de onun gıbı bırı uyelıgını aktıf edıp "senı varoş,bır de bana neler dedın" demedı de...Yelkın mı anında tesrıf ettı? Sen hala karsındakılerı salak bellemeye devam et, sen hala ınsana önce insan-mış gibi davranman gerektıgını hatırlama, bu kafayla ıstedıgn kadar yeteneklı ol nereye kadar....

Önceden de dedıgım gıbı bu Zumra olayı tamamen spontane gelıstı. Evet burada özelden bahsettıgım bazı uyeler oldu ama dodude ıle dur rezıllık cıkaralım demedık beraberce...Aralık gıbıydı sanırım zumra dodude ıle ıletsm kurunca sadece ona dedım kı "sakın kendını kullandırma,ben aptal yerıne kondum ve buna ızın verdım sakın sen yapma" Aynı konuyu burada luciferr ıle de konusmustm. Çok akıllıca bır yanıt verdı,lucifer: "bana da Bınnaz'dan arkadas olarak yanasmak ısteyen falcılar oldu ama ben mesafelı oldm" Akıllı olmak bu tavırdır, ben belkı zekıyım ama ne luciferr ne de dodude kadar akıllı degılım maalesef.....

Ve allah askına bu konudakı hıslerımı artık en ıyı bu emojı anlatır. Bır susun artık ya,konunun arka sayfalarda kalması sızın ısınıze yarayacak,neyın derdındesınız hala ya..........

Sah sultan online olmus ve benim kredim yok pooffffff. Gonderen var mi fikirlerinizi merak ediyorum

Son düzenleme:
olaylarla hiçbir ilgim yok, hatta çoğu şeyi anlamadan takip ediyorum ama üyeliği pasif olan birinin adı bir kez geçti diye bir şekilde haber alıp tekrar hesabını aktif hale getirmesi çok masumca gelmedi bana.

Ayrıca tüm bu olanlar, falcıların bu şekilde yanaşmaya çalışmaları, 100-150 tl gibi gereksiz ücretleri olan falcılar yüzünden tartışmaların olması beni fallardan iyice soğuttu.
Umarım herkesin fallara ihtiyaç duymayacağı günleri olur.

Kimin kim oldugunu da soyle anlayabilirler, o gun baktirip ben bugun atiyorum Zumra'ya baktirdim yaziorum mesela oradan az cok kim oldugunu anlayabilirler. Ben bu yuzden bugun yaziyorum ama aslinda ondan onceki gun baktirmis oluyorum genelde.
yani bende hiç bir zaman baktirip hemen yorum yapmadığım için anlayamadım olan durumları genelde bakıyorum benim de baktirdigim birine yorum yapılıyor bende iyi yada kötü fikrimi yazıyorum nadir belki iki kişi için özel yazmisimdir o da zaten herkesin baktirdigi kişilerdir onun dışında bir kişi için öneri de bulundum o da normal telefonla yada birebir randevu alıp görüşüp baktiracagin biri o kadar

Şu yazdıklarına söyleyecek sözüm yok. Ne güzel ispat etmişsin şüphelerinin artık eminlik(!) aşamasına geçtiğini ifade ederek.

"Neden...?" diye sorduğunuz sorular anlamaya çalışmak üzerine kurulu olsaydı böyle bir iddiayla kendini kirletmene gerek kalmayacaktı. Yazıların -aman da neresini kırparsam orasından yürürüm mantığıyla- kestiğiniz kısımlarıyla kendi niyetinizi kendiniz gölgeliyorsunuz. Ben yazının bütününde burayı dışarıdan takip ettiğimi söyledim. Gelme sebebimin de nedenini!.. Tekrarlamıyorum anlama gibi bir niyet beslerseniz tekrar okumayı denersiniz. Çünkü ben yanlış anlaşılacak şekilde kendimi ifade ettiğimi düşünüp tekrar tekrar anlatma çabası içerisine düşerken Cemil Meriç'in "...sende ne varsa kelimede de o var.! sözünün haklılık derecesini unuttuğumu fark ettim.

Siz tespitiniz konusunda eminliğinizi bu kadar konuştuktan sonra benim gerçekten kim olup olmadığımı ispata gerek kalmadı! Kendi açımdan vicdanım rahat. Ben yanlış kişilerde dolanıp gerçek kişilerin üzeri örtülmesin istedim. Bu da birilerini kandırmak, asıl kızdıklarının ekmeğine yağ sürmektir evet! Tuhaf olan ne biliyor musun?! Bu olayın olduğu gün kendini "gaza gelme" konusunda eleştirdiğin halde, üzerinden çok geçmeden bunun örneğini sergilemiş olman. "Gerçekler gün yüzüne çıkmaya mahkumdur." derler. Bu olayda nasıl, ne zaman olacak bilmiyorum ama birine nasıl kolayca haksız ithamda bulunduğun gerçeğiyle yüzleşmeni isterdim. Yaptığın sadece senin algını değil burayı okuyanların da algısını etkiliyor farkındaysan. Yanlışta direttiğine göre o vicdani sorumluluğun altından kalkabileceğini düşünüyor olmalısın.. At koşturduğunuz sahanız size kalsın!.. İyi geceler..

Haber almadım. Düzenli olarak burayı da tellwe sayfasını da takip ediyorum.. Daha önce bi falcıyla ilgili talihsiz bir olay yaşadığımı da burasını takip etmem sayesinde fark etmiştim. Üstelik burada görene kadar başarılı bir fal diye düşünüyordum. Sonrasında buradaki çoğunluğun önerdiği falcıları deneyerek devam ettim seçimlerime.. Chitra, Nakta, Geysu, Bergüzar, Ares Levi, Onlar, Mısırlı Talia, Buğra... buradan öğrenip denediklerim arasında mesela. Benim burayı takip edene kadar Tellwe dışında hesabım bile yoktu.. Algının çekilmek istendiği gibi Bergüzar olayında peyda olmadım. Tellwe'deki bir falcının yaşattığını yaşayan ve farkında olmayan arkadaşlar olabilir, onlar da durumun farkına varsın ve yeni arkadaşlar da tercihlerini ona göre yapsın düşüncesiyle açtım hesabımı.

Aylarca pasif dursun hesap adin geçince hooop gel buralara iyiymiş sıkı takipçimiz varmiş
Evet takip ediyorum. Her gün düzenli olarak. Bundan önce de takipteydim sonra da takipte olacağım. Sanırım bunun için var bu mecra.. Farkında değil misiniz? Ön yargılarınız ve "Biz eskiyiz doğrusunu en iyi biz biliriz." tavırlarınız sebebiyle burada verimli olabilecek kimse kalmadı artık. Yeniler kendini ifade etmelerine fırsat kalmadan çeşitli etiketlerle yaftalanıyor. Eskiler sürekli tekrarlanan tatsızlıklardan sıkılıyor. Hemen her gün şikayetçi olduğunuz fal-falcı olayına bunlar zemin oluşturuyor. Amaç birilerinin duyguları ve maddiyatı sömürmesinin ortadan kaldırılmasıyken yolda hiç tanımadığınız birileriyle kişisel tartışmalara dönüyor. İnsanın kendisine yaptığını düşmanı bile yapmıyor.

Ha bu arada binnazda önerilen kişilerden denerken para vermedim hiç.. Kredi biriktirip baktırıyorum. O paraları asla bir falcıya vermem. Verilebilirliğini görmek de çarklarını döndürüyor.

Neyse, ben olanı söylemiş oldum. Onlar da bir köşede dursun. Umarım mesele açığa çıkar ve haksız kazanç elde edenlerden birileri daha azalır. Sağlık ve sevgiyle kalın.

Ayy evet ya bende öğrenmek isterim selena baktirmisti sanirim bekliyordu da
Evet kızlar neyseki bu sefer yakaladim Şah sultanı.Yine superdi,neredeyse 1 saat konustuk,cok seviyorum enerjisini ben..Kesinlikle paracı biri degil,Binnazdaki boyle nadir yorumculardan biri.

Hı hı tamam sen haklısın. Tamam en doğru sensin, tamam Zümra değilsin tamam canım hadi sevgiyle :)
Israrınızın altında art niyet aramaya başlıyorum. Neyse gerçekler gün yüzüne çıkar elbet..

Israrınızın altında art niyet aramaya başlıyorum. Neyse gerçekler gün yüzüne çıkar elbet..
Ya canım numaram var hala sende engellemedimde seni çünkü senin gibi çocuk değilim. Burayı meşgul etmek yerine istediğin zaman bana yazabilirsin ama tabii sen yine de reklamını düşünüyorsan bana yazmak yerine buraya yazmak daha mantıklı. Sonuçta bana özelden yazdığında tek ben bileceğim belki bir benim gönlümü tekrar kazanacaksın ama buraya yazınca milyonların kalbi :) sende haklısın tek bir kişiyle uğraşmaktansa böyle oynamak daha mantıklı.
Ama unutma evren ve ilahi adalet şaşmaz burada her kullandığın üye sonra mızmızlandığın o üyeleri arar duruma düşersin benden söylemesi. O zamanda o gittiğin seminerler bile bir işe yaramaz :) önce kalbin temiz olacak sonra gerisi geliyor buna kalpten inanıyorum ve senin içinde bol şans diliyorum gerçek hayatında

Sana özel mesaj yazamıyorum. Capellaya yazdım fakat "Yazdıklarından yanlışını kabul edip telafisini yapabilecek olgunluğun var mı?" yazmama rağmen yanıt gelmedi. Üstelik profiline sınırlama getirmiş. Oysa gerçek kimliğimi tanıtacak cesaretim vardı!

Değişik bir çıkarım..İlk defa maruz kaldım.. 28 yıldır kadınım.. =) Hngi cümleler sizde bu düşünceleri uyandırdı merak ettim ama.. =)

Zumra gecen yıl 29 yasındaydı....Bak bu mesaja 2017 yılına aıt sevgılı yelkın 28 yasında ımıs 2017 yılında....Pat dıye peydah olmak dısında Zumra konusunda suphe ceken baska benzerlık bak.....

Her neyse ne demıstm ben, huylu huyundan vaz gecmez mıydı neydı? Gercı bu kadar yazıdan sonra, hesabı aylardır pasıf olan bırı "bır" kere sınırıne yenılıp burada yazmıs.....ok yaydan cıkmıs.......Hadı ben paronayagım bılmem ne P purring de yazdıklarından takıp ettıgım kadarıyla benım kadar sesı cıkmasa da "gayet sorgulayıcı zekaya sahıp bır uye" kaç defa fark edıp,helal olsun demıslgm var....O bıle
"olaylarla hiçbir ilgim yok, hatta çoğu şeyi anlamadan takip ediyorum ama üyeliği pasif olan birinin adı bir kez geçti diye bir şekilde haber alıp tekrar hesabını aktif hale getirmesi çok masumca gelmedi bana" demişse..... diyorum ya bu kez ama bu kez asla şüphe dahi duymuyorum kendımden. Sakınles ve sus. Belkı de şu an olayı Zumra'dan bak "baska uyelere saldırıyorlar"a evırıp unutturmaya calısıyorsun haaaa bunun bır level ötesı daha var.......Senı-takık-paranoyak-ruh hastası kısmı.....Dedım ya pesınen...Hadı ben paranoyagım....Mesajları okuyp da beyın kıvrımlarını azıcık kullanan bır ben degılım SUKUR

MESAJINI sımdı okudum burada ne yazmıssan orada da yazmıssın. Istedıgını yaz, ZUUMRANIN MASASI ÇOKKK. BINNAZda fal bakarken tanısıp arkadas olup konustgu cok....vaktyle bana yaptgı gıbı aglya aglaya aryacagı adam cokkk.Olgunlkmus bılmemne....Kacıncı yalanını yakaladıgm, hem bu kez de teyıt ederek ustelık....yuzune vurduguum ınsan zumra.....bunu kapamak ıcın bıle yıne yagla-balla yalan soyleyebılen bırı.....Onu da gectm,hergun burayı takıp eden zumra,en ufak olmsuzlkta delıren zumra dodude pembecı demesıne bıle dayanamayan zumra sımdı sakınce oturuyor veya burayı okumuyor oyle mı.......

Son düzenleme:
Demek ki olayınız sadece gündem yaratmakmış. Bu da iyi niyetimden zokanızı yutup çarkınızı döndüren dişlilere dahil olmam olsun..

Demek ki olayınız sadece gündem yaratmakmış. Bu da iyi niyetimden zokanızı yutup çarkınızı döndüren dişlilere dahil olmam olsun..
Büyük laflar ediyorsun. En çok altından nasıl kalkacağını merak ediyor idim! Ne büyük rastlantı heyhat! Bir 88'li benim sanıyordum. İnsanlar şüpheye düşebilir. Alıntıladığın kişi de şüphesini paylaşmış. Paranoyayla şüpheyi karıştırma istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…