Binnaz Abla

Önemli bir konuda şu yüzyüze bakılır aslında her türlü fal. Sanalda bu mümkün değilse telefonluyu tercih ediyorum yorumcu nasıl benim sesimden enerjimi hissediyorsa aynı şekilde ben de hissediyorum. Hatta palavra atanları hep böyle hissettim sana göre manevra yapıyorlar bu açık hissediliyor. Ses kaydında soracağım sorulara açık değil gibi düşünüyorum. Bu da benim düşüncem tabi

Ares için para yükledim kaç dakika konuşuyor ona göre kendimi hazırlayım siz önerdiniz son falım olacak bu

Ares için para yükledim kaç dakika konuşuyor ona göre kendimi hazırlayım siz önerdiniz son falım olacak bu
1000 krediniz varsa 10 dakika sürüyor. Benim 1003 kredim vardı, 10 dk sürdü :)

Kizlar ben genelde genel acilim yolluyorum ama daha iyi degil mi herseyin cikmasi icin? Genel acilim da tek kisi mi sorulmali ( hayatinda neler oluyor vs) yoksa iki kisi icinde arasinda gecenler icin de acilablio mu ne olacak diye?

Kizlar ben genelde genel acilim yolluyorum ama daha iyi degil mi herseyin cikmasi icin? Genel acilim da tek kisi mi sorulmali ( hayatinda neler oluyor vs) yoksa iki kisi icinde arasinda gecenler icin de acilablio mu ne olacak diye?
Bende hep genel açılım atarım. Neyi kapsıyor, doğrusu nasıl bilmiyorum ama her türlü soruyu soruyorum. Kart yorumunda itinalı olanlar cevabı açılımda yoksa ek kart açıyor. Kimisi bu açılımda onu göremeyiz yazıyor.

Ben ilişki açılımı baktırırım hep ama daha geneli keltil yani 10’lu açılım oluyor sadece 2 kişiyi değil genel yorum getiriyor diğer kişileri de kapsıyor. Çok farketmiyor bence

Yazdıklarının çoğu için sana katılıyorum. Hele aşağı tükürsen sakal..bıyık kısmı çok doğru. Site yönetiminin falcılarla ilgili yapabileceği pek bir şey yok görünüyor. Belki bir gün şöyle bir kaç üye ile kendi falcılar forum sitemizi kurarız:)) Bunca yıldır iyi tecrübe kazandık, falcılara bir sürü para döktük, falların çoğu çıkmadı ama hiç değilse biz de tecrübelerimizi paraya dönüştürme şansı yakalarız. Şaka bir yana bu işten, biz falcızede üyeler dışında herkes (KK dahil, belki sayısı binlerce olan falcılar) bir şeyler kazanıyor, biz ise beklentilerimizin gerçeğe dönüşmemesi ve para anlamında çoğunlukla kaybeden tarafı oynuyoruz.

Ben 2014'de fal dünyasına daldım. Sonra bir kaç yıl ara verdim. Sonra da bir kaç aydır yine bu dünyanın içindeyim. Seninkiler gibi, bende de çıkan sayısı 6-7'dır ancak. Aslına bakarsan, artık eski yıllarda olduğu gibi, falların gelecekle ilgili kısımlarının çıkmasını pek beklemiyorum ya da beklememeye çalışıyorum diyeyim. Son 1,5 yıldır gelecek olasılıkları içinden 1 tanesini aslında kendimizin seçerek gerçekliğe dönüştürdüğümüz ile ilgili epey bir şey okuyup da bunlardan etkilenince bende fal gelecekleri ile ilgili şüphe oluştu ya da böylesi işime gelmiş olabilir. Falcılar da gelecekte olacakları sıraladıklarında, sanırım bizim nasıl bir gelecek için uyumlu olduğumuzu tahmin etmeye çalışıyorlar. Tabii bunun için, gerçekten bizim enerji titreşimlerimizi isabetli algılayabilmeleri gerek. Herşey benzerini çeker kuralı gereği, ben negatif bir kişiliksem, gidip negatif bir adam buluyorum. Sonra da ortaya buram buram negatiflik kokan bir ilişki çıkıyor ve ben de falcılara koşturuyorum.:)) Trajikomik gerçekten..

Çingene'ye ben 1 kez baktırdım. Önce iade etti. Kendisini ikna edince baktı. Bir sürü falcıyla paraleldi anlattıkları ve adamı isabetli yansıttı. Evet, sana yaptığı ilginç, haklısın. Bilgilerin aynı-soruların aynı ve farklı 2 Çingene tepkisi..Benim aklıma falcıların enerjilerinin çok gel-git'li varlıklar olabileceğinden başka bir şey gelmiyor:))

Hadi benzer bir örnek de, benden sana gelsin:)) Eski yıllarda sık sık olmak üzere bir falcıya dadanmıştım. Kadın, ilk 1-2 yıl bana hep, Papatya Hanım, bu adam aslında kötü birisi değil, diye anlatıyordu. Son falında ise, Ayy bu adam kanser gibi, kes at artık şunu, dedi. Forumda oldukça medyatik olan bir başka falcı da, tamamen aynı söylemi devam ettirdi. Yaa ne oluyor, ne oldu, anlamış değilim. Benim ex adam mı keskin karakter değişikliği yaptı? Falcılar, insan değerleme kriterlerini mi değiştirdiler?

Aslında içimizden tecrübeli ve gönüllü bir arkadaş çıksa da, falcılar üzerine bir inceleme yapsa, onlarla röportaj yapsa, ne iyi olur. Bu kişiler her bakımdan incelenmeye değer bence. Ya da KK yönetimi bir panel organize etse, orada ilgili tüm taraflar yerlerini alsa ve karşılıklı hesaplaşsak ne güzel olur:) Hani panel organizasyonu pahalıya patlarsa, KK'da bir alt kategori de açılabilir. İsmi de, mesela Falcılar Buraya olabilir. Onlar da o taraftan kendilerini anlatsalar..niye enerjimizi beğenmezlermiş, ne diye zırt pırt iade yapıyorlarmış, ne olmuş da daha önce anlattıklarından çark etmişler, şöyle ortaya CV'lerini dökseler, vs vs. Böylece bizim mecraya sarkmalarına da gerek kalmaz:)

Yok, bahsettiğim aslında büyü değildi; abisini hoca kılığına sokup milleti de, Adıyamanlı bir şeyhten el almış bir hoca tanıyorum, ona gidin, diye abisine gönderen falcıdan ve abisi çakma hocadan söz etmiştim. Buna bir çeşit çete denmez mi.

Walla, ben gidişatımı cüzdanım açısından pek hayırlı görmediğimden, artık kendi etini kendin pişir usulüne geçmeyi düşünüyorum. Artık istiareyle mi olur, esmalarla mı olur, bir kaç 3 harfli mi edinirim, yoksa kristal küreyle mi olur, henüz bilemiyorum:)))

O bahsettiğin falcı telwedeki shlavisrael gibi geldı bana,onunla hıc bulasmadım ama burda boyle seyler yaptıgını yazanlar olmustu. O nedenle cagrısım yaptı.
Yazdıklarını okuyorum da cok cok ıyı bır nıyetle yazıyorsun. O ayrı da mesaj kutum dolarken burası pek tenha Burası falcı kaynıyor bacım, o yuzden bu kadar tenha....2 kısı daha ılgımı cektı, benım ılgımı ceken baskalarının da cekmıs mesela.....Amannnn, afıyet olsun walla....Nasıl guluyorlar salaklar yazdınız da ne oldu dıye,bız cebımızı doldurmaya devam.....Afıyet olsun sekerım hak ettnz cıdden. Sagdan cıkıp,soldan gelmeler,salaga yatıp yıllardır yakalanmadan devam etmeler, walla hak ettınız

B benpapatya tatlm dırek sana ıthafen yazıyorum...Kımı 2 sayfa oteyı okumaya usenıyor. Kımı....tellwenın adı cete dıye cıkmıstı degılmı? Ovvvvv ne cete varmıs ne cete....Ve sana bır sey dıyeyım mı bana sorarsan bazı fal sıtelerı de bırbıyle kardes:)....Aynı masalın 50 tonunu dınlemek ıcın beyınsızce oraya buraya kosan bız de kabahat dıyecegım ama AG o kadar guzel orulmus kı.... Dur o agı bıraz daha anlatayım:) Iclerınde bır tanesı bayagı salaga yatıyor,kıyamet kopsa pek karısmıyor,karıssa da pek nadır, yazdılklarında çok dıkkatlı ama hanı öyle safca,anlamamıscasına yazdıgı ıcın kı tebrık etmelıym bu konuda oscar goes to her

Bır grup daha var, Bınnaz tavsıye ıle falcı alıyor....Tavsıyesı ıle falcıyı aldıran kısı,kendını ovmuyor o tavsıye ıle aldırdıgı falcıları dıkkat cekmeyecek sekılde,ara ara cıkıp soruyor. Kımı de saf fanatık olarak yoluna devam edıyor...Bu tarz uyler buradakı bır uyelıgı azıcık dıkkat cekmısse,baska uyelıkle gelıyor olayın dıger kısımları bellı zaten.Acıkları bılıyorlar.AMA yonetım hıc de uyumuyor bılıyormusunuz,kım nedır O kadar ıyı bılıyor kı. Ve fal-falcı dunyasını o kadar ıyı cozmus kı Mune hıc de bosuna demedı "ben ne fal bılırım ne falcı,zerre hıcbırıne ıtıbar etmem" mınvalı sozunu......Sız kımse bır halttan anlamaz deyın.....Ama kk.kuralları neyse ona gore mudahele edebılıyorlar. Fareler de bunu bılıp bır delık kapansa da dıgerınden gırmenın yolunu bulmuslar o yuzden.

Ha bır de bır uye adını ınadına vermeyecegım bır sıteden bır falcıyı sordu baktırdınmı dıye...Sutte leke var o uyede yok. Onu gec ama bır bakaym dedıgıne dedım.....Vuhuuuu.....daha kalabalıga hıtap edelım de daha çok fanımız olsunmu demısler......Seytan bunları gorse kendınden utanır...

Bunca zamandır benım gormedıklerımı,gorup de "yok ya salaklıgından yapıyordur dedıklerımı" gören uyeler olsa da okumaya usenen bıle var. Eeeee örümcek agını falll dıye örüp beklemesın mı? Ben akıllı gecınırken bıle senelerce debelenmısım o agda da.....Gelıp sımdı baskasına bu konuda laf soylemek dusmez bana....Sadece afıyet olsun dıyorum,cıdden buyuk emek,ben bıle saygı duydum walla..............

Yettim gari :) Son mesajım olsun benimde bu konuyla ilgili, yazmayı düşünmüyordum ama B benpapatya o kadar tatlısın ve o kadar doğru tespitler yapmışsın ki dayanamadım yine.
Benim haritamda Aldeberan yıldızı var, Astroloji az buçuk bilenler ne deli yıldız olduğunu bilirler. Bu yüzden sessiz atın çiftesi pek olur gibi benimde dellenmem çok fena oluyor. Ee birde yükselen Akrep daha ne olsun :) Akrep aslında kötülüğü unutmazda ben iki şeyi de unutmuyorum, hem iyilik hem kötülük.
Astrolojide hocam demişti şimdi daha iyi anlıyorum çok doğru söylediğini '' Hiçbir insanla tesadüf eseri tanışmıyorsunuz. Muhakkak öğreneceğiniz, onda göreceğiniz bir şey var.'' Ne kadar doğru ben mesela birkaç ay önce capella79 ile konuşmaya başlamasaydım şu an hala saf saf dolanıyor olacaktım. Benim burada yazma amacımda buydu zaten. Hepimiz niye fal baktırıyoruz? A) Biten aşk hayatı B) İş
Hayatımız düzgünken bu kadar fal atıyor muyduk? Kendi adıma konuşayım ben atmıyordum. Birde bazılarımızın aile hayatıda düzgün olmuyor ondan sonra Kayahan gibi Allah'ım neydi günahıma bağlıyoruz :) Bu şahıs böyle biriyle konuşmaya başlayıp daha büyük yaralar açabilirdi benim yazmamdaki amaç buydu. Ben @capella79 ile konuşmuyor olsaydım inan bana o kadar dokunurdu ki bu yaptığı. Ki Yulee'nin bana saçma tavrından sonra bir gün uyuyamamış biriyim ben. Yani zaten bu bataklığa düşen biri iyi bir psikolojide değil birde böyle kullanmak vicdansızlık. Bir şey olsa o vicdanla nasıl uyuyacak? Dediğim gibi benim şansım capella79 'du
Birde aramız kötü olunca ifşa ettik diye düşünenler olmuş, olabilir tabii. Ama geçmiş mesajlarıma bir bakın kendisiyle aralık gibi özelden konuşmaya başladık ondan sonra bir kere burada onun adını zikretmedim. Konuşurken de yine yazmaya devam etseydim haklısınız derdim ama yok ben baktım mesajlarıma bulamadım :)
Üç gündür Binnaz bana 50 kredi hediye ediyor bu arada :) Onu harcayayım uygulamayı sileceğim direkt, tellwe'yi sildim az önce son kredimi yeşilçingene'ye attım. Bakın iyi bir şeylere vesile oldu aslında :)

Capella sana mesaj olarak yazdım ama buradan da yazayım, kendine bu kadar yüklenme. Dodude senin özel mesajın kapalı, o yüzden seni de buradan tebrik etmek istiyorum. Hayatımızda herşey yolunda olsa, çok mutlu mesut olsak biz zaten fal işine böyle paralar dökmezdik. Aynı yollardan geçip falcı olmuş insanlara umutlarımızı bağlamazdık. Herşeyi deneyim bavuluna koyup yolumuza devam edeceğiz, en azından ben böyle yapıyorum. Yalnız bunu yaparken forumu takip edip yeni kurbanların çıkmaması için ne yapılabilir ona da bakıyorum.

Fal baktırmak isteyen yine baktırır, onu zaten engelleyemem ama kendi adıma en azından alttan alttan belirli bir grubun reklamının yapılmaması için gözümü açık tutup yöneticilere iletirim. Ha bu biraz sinsi sinsi pusuya yatmak oluyor ama bu koşullarda başka türlüsü de pek mümkün görünmüyor. Kısacası sevgili falcılar ve gizli reklamcılar, ne siz zannettiğiniz kadar akıllısınız ne de biz gerçekten salağız!

Bu arada ZÜMRA burayı okuyor demişsiniz, zaten okumaması imkansız ona da ufak bişeyler yazalım. O çok sevdiğini söylediğin yazarın insanın içindeki cennet ve cehennem ile ilgili sözlerini bir dönüp bak, bir de ahlak ile ilgili sözleri var. Onlara da bir bak. Hatta oturup falcı arkadaşların ile birlikte bakın. Akıl hocalarına ve falcılık yolculuğuna vesile olmuş kişilere de selam söyle. Sessizce takipteyim!

Capella ve Dodude, çok teşekkürler! Mune sana da ayrıca teşekkür ediyorum.

Falsız asla yapamam diyorsanız gidin kendinize kart alın, internetten de anlamlarına bakın. Paranızı da yararlı işlere harcayın. Zannettiğiniz gibi doğa üstü yetenekleri falan yok, olsa zaten hayatları böyle olmazdı. Yılların falkoliği olarak bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Daha fazla para kaptırmamanız dileğiyle, Sevgiler!

Canim agzina saglik valla,bende 2013 te ilk tellwe ile bulastim bu fal olayina,o sene esimle bosaniyordum.Sonra da kumar bagimlisi gibi dozajini arttirarak surdurdum..6 yılda bunlara harcadigim parayla iyi bir araba alinirdi tahminim Onu gectim, eski fallarıma baktığımda,aynen senin gibi sonradan dolandırıcı ve ruhsal bozukluğu oldugu ortaya cikan pis bir adami bir suru falci övmüş,daha öncede bunu yazmıştım,adam şantaj dahi yaptı,1 senedir zar zor kurtuldum.Gecen senede cok zengin bir adamla tanismistim,Gonca polat mesela öve öve yere göğe sokamadı,adamin mafya oldugu,cok unlu ve cinayetten hapis yatmis bir mafya babasiyla kanka oldugunu gorunce zor kactim.Birde boyle bazı falcılara çok danışınca kendilerini bir halt sanıp sana üstten bakarak akıl vermeye,sanki sen salakmışsın gibi azarlar tarzda,sana soyle dedim niye bunu yaptin vb gibi bakıyorlar ya,işte ona çıldırıyorum..Gonca polat kadar bu anlamda midemi kaldıran biri olmadı..Tam ukala bir pislik bence kendisi..

Gonca polat konusunda dediklerine katılıyorum.

Klavyene sağlık :) özel mesajı başka sebeplerden ötürü kapattım ama sana yazacağım. Çok güzel anlatmışsın kaç gündür benim anlatmaya çalıştığımı.
Buradan başka insanlar ağına düşseydi ve sonradan öğrenseydim üzülürdüm niye daha önce kendi deneyimimi paylaşmadım diye. Ben yazıp şimdi görevimi yaptım bu saatten sonra yine inanan çıkarsa o artık o kişinin kendi bileceği iş.
Diyorum ya hangi işi yapıyorsan en iyisini yap diye. Bu bu durumda da geçerli. Bu işi yapıyorsan hiç değilse ahlaklı olarak, insanca yap. Nakta'yı ben ne kadar övüyordum geçmiş mesajlarıma bakan biri görür, her ay düzenli fal atmama rağmen öyle bir set kuruyordu ki kadın nasıl ben onunla kanka olayım? :) Mümkün değildi ve tabii ki sağlıklı olanda buydu. İnsan olmak lazım diyorum ya gerisi geliyor her şekilde.

Gonca Polat'a hic danismadima ama bu okuduklarima inanamiyorum. Soyleyebilecegim tek soz Ismet Pasa'nin unlu sozu: 'Mutevazi olma gercek sanarlar'...

Memnun kaldığın birilerini tavsiye etmek ile alttan alttan yönlendirme yapmaya çalışmak arasında ince bir çizgi var. O yüzden Nakta ile ilgili yazdıkların hiç dikkatimi çekmedi Neyse daha fazla yazmayıp sessizce takibe devam edeceğim, öylesi daha eğlenceli Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…