Himm genelde net soru sorun diuorlar ya indan sordum genel acilimda nasil netnsiru sorabilirim ki sonuçta su durumlari merak ediyorum diyorum artikBen ilişki açılımı baktırırım hep ama daha geneli keltil yani 10’lu açılım oluyor sadece 2 kişiyi değil genel yorum getiriyor diğer kişileri de kapsıyor. Çok farketmiyor bence
Bende hep genel açılım atarım. Neyi kapsıyor, doğrusu nasıl bilmiyorum ama her türlü soruyu soruyorum. Kart yorumunda itinalı olanlar cevabı açılımda yoksa ek kart açıyor. Kimisi bu açılımda onu göremeyiz yazıyor.
Merhaba, izninizle bir şey soracağım. Siz tarot ve astrolojiden bahsetmişsiniz ancak sonunda Doğa ve Elfin ile ilgili vade beklediğinizi ve olmazsa tarotun sizin için biteceğini söylemişsiniz. Yalnız bu iki yorumcu da yalnızca katinaya bakıyor. Hatta sormadan önce siteye baktım, yalnızca katina bakıyorlar. Acaba yanlış mı yazdınız diye sormak istedim. Teşekkürler şimdiden.Bu tarot işinde tek önemsediğim kart yorumu demiştim hala aynı şeyi söylüyorum. Çünkü bu yorumcular hatta astrologlar dahil kahin değiller. Astroloji ve tarotu aynı zamanda bakabilen iyi yorumcu olsa keşke. Sinastri denilen haritayı ilerleterek gueleceğe ilişkin doğru öngörülerde bulunulabiliyor tarot ile destekleyince de büyük oranda gerçekleşmesi mümkün öngörüler oluyor. Doğum saati çok doğru olacak tabi her iki tarafında. Elimizde bulunanlar bunlar yani sadece iyi kart yorumcusu olanlar. Bunların içinden de geçmişle istikrarlı olan, doğru mantık kuran, kombinasyonları, kartların birbiri ile yaptığı açıyı iyi yorumlayanları tercih ediyorum. Aresin verdiği vade çoktan geçti pembe tablo laciverte döndü bende maalesef. Doğa ve Elfin kaldı sadece henüz vadesi gelmeyen onların vadesi de patlârsa benim için tarot biter kendime bakarım daha iyi :) Doğa ve Elfin acı gerçekleri süreciyle bildiler hala onların dediği gibi herşey. Zümra da öyleydi ama son olaylardan sonra ajan gibi algıladığım için artık güvenmem
Sevgili capella soylediklerinde haklilik payi var tabiki ama buradaki herkesnde herhangi bir falciyla irtibat halinde oldugunu dusunmuyorum.Ben mesela tartismadan hoslanmadigim icin olay basitlestiginde bu topikte durasim gelmiyor dolayisiyla karismiyorum geremem kendimi zaten reel hayat yeterince stres dolu.Binnaz konusunda fiyatlarin yuksek oldugunu defalarca belirttim resmen enayi parasi veriyoruz hatta oyle donemlerim olduki kendi adima maalsef defalarca ayni isimlere giderek o donemi atlattim ama cok ta param gittim.Geriye begendigim 2 3 isim var online olarak onalarla devam ederim ara ara.Burada donem donem.cok isim cikti bir donem Huma.furyasi vardi mesela hic baktirmadim allahtan .Dolayisiyla dogru gozlemleyip dogru karari verecek olanda yine bizleriz diye dusunuyorum.Iyi aksamlar dilerim sevgiler.:)).O bahsettiğin falcı telwedeki shlavisrael gibi geldı bana,onunla hıc bulasmadım ama burda boyle seyler yaptıgını yazanlar olmustu. O nedenle cagrısım yaptı.
Yazdıklarını okuyorum da cok cok ıyı bır nıyetle yazıyorsun. O ayrı da mesaj kutum dolarken burası pek tenhaBurası falcı kaynıyor bacım, o yuzden bu kadar tenha....2 kısı daha ılgımı cektı, benım ılgımı ceken baskalarının da cekmıs mesela.....Amannnn, afıyet olsun walla....Nasıl guluyorlar salaklar yazdınız da ne oldu dıye,bız cebımızı doldurmaya devam.....Afıyet olsun sekerım hak ettnz cıdden. Sagdan cıkıp,soldan gelmeler,salaga yatıp yıllardır yakalanmadan devam etmeler, walla hak ettınız
B benpapatya tatlm dırek sana ıthafen yazıyorum...Kımı 2 sayfa oteyı okumaya usenıyor. Kımı....tellwenın adı cete dıye cıkmıstı degılmı? Ovvvvv ne cete varmıs ne cete....Ve sana bır sey dıyeyım mı bana sorarsan bazı fal sıtelerı de bırbıyle kardes:)....Aynı masalın 50 tonunu dınlemek ıcın beyınsızce oraya buraya kosan bız de kabahat dıyecegım ama AG o kadar guzel orulmus kı.... Dur o agı bıraz daha anlatayım:) Iclerınde bır tanesı bayagı salaga yatıyor,kıyamet kopsa pek karısmıyor,karıssa da pek nadır, yazdılklarında çok dıkkatlı ama hanı öyle safca,anlamamıscasına yazdıgı ıcın kı tebrık etmelıym bu konuda oscar goes to her
Bır grup daha var, Bınnaz tavsıye ıle falcı alıyor....Tavsıyesı ıle falcıyı aldıran kısı,kendını ovmuyor o tavsıye ıle aldırdıgı falcıları dıkkat cekmeyecek sekılde,ara ara cıkıp soruyor. Kımı de saf fanatık olarak yoluna devam edıyor...Bu tarz uyler buradakı bır uyelıgı azıcık dıkkat cekmısse,baska uyelıkle gelıyor olayın dıger kısımları bellı zaten.Acıkları bılıyorlar.AMA yonetım hıc de uyumuyor bılıyormusunuz,kım nedır O kadar ıyı bılıyor kı. Ve fal-falcı dunyasını o kadar ıyı cozmus kı @Mune hıc de bosuna demedı "ben ne fal bılırım ne falcı,zerre hıcbırıne ıtıbar etmem" mınvalı sozunu......Sız kımse bır halttan anlamaz deyın.....Ama kk.kuralları neyse ona gore mudahele edebılıyorlar. Fareler de bunu bılıp bır delık kapansa da dıgerınden gırmenın yolunu bulmuslar o yuzden.
Ha bır de bır uye adını ınadına vermeyecegım bır sıteden bır falcıyı sordu baktırdınmı dıye...Sutte leke var o uyede yok. Onu gec ama bır bakaym dedıgıne dedım.....Vuhuuuu.....daha kalabalıga hıtap edelım de daha çok fanımız olsunmu demısler......Seytan bunları gorse kendınden utanır...
Bunca zamandır benım gormedıklerımı,gorup de "yok ya salaklıgından yapıyordur dedıklerımı" gören uyeler olsa da okumaya usenen bıle var. Eeeee örümcek agını falll dıye örüp beklemesın mı? Ben akıllı gecınırken bıle senelerce debelenmısım o agda da.....Gelıp sımdı baskasına bu konuda laf soylemek dusmez bana....Sadece afıyet olsun dıyorum,cıdden buyuk emek,ben bıle saygı duydum walla..............
O bahsettiğin falcı telwedeki shlavisrael gibi geldı bana,onunla hıc bulasmadım ama burda boyle seyler yaptıgını yazanlar olmustu. O nedenle cagrısım yaptı.
Yazdıklarını okuyorum da cok cok ıyı bır nıyetle yazıyorsun. O ayrı da mesaj kutum dolarken burası pek tenhaBurası falcı kaynıyor bacım, o yuzden bu kadar tenha....2 kısı daha ılgımı cektı, benım ılgımı ceken baskalarının da cekmıs mesela.....Amannnn, afıyet olsun walla....Nasıl guluyorlar salaklar yazdınız da ne oldu dıye,bız cebımızı doldurmaya devam.....Afıyet olsun sekerım hak ettnz cıdden. Sagdan cıkıp,soldan gelmeler,salaga yatıp yıllardır yakalanmadan devam etmeler, walla hak ettınız
B benpapatya tatlm dırek sana ıthafen yazıyorum...Kımı 2 sayfa oteyı okumaya usenıyor. Kımı....tellwenın adı cete dıye cıkmıstı degılmı? Ovvvvv ne cete varmıs ne cete....Ve sana bır sey dıyeyım mı bana sorarsan bazı fal sıtelerı de bırbıyle kardes:)....Aynı masalın 50 tonunu dınlemek ıcın beyınsızce oraya buraya kosan bız de kabahat dıyecegım ama AG o kadar guzel orulmus kı.... Dur o agı bıraz daha anlatayım:) Iclerınde bır tanesı bayagı salaga yatıyor,kıyamet kopsa pek karısmıyor,karıssa da pek nadır, yazdılklarında çok dıkkatlı ama hanı öyle safca,anlamamıscasına yazdıgı ıcın kı tebrık etmelıym bu konuda oscar goes to her
Bır grup daha var, Bınnaz tavsıye ıle falcı alıyor....Tavsıyesı ıle falcıyı aldıran kısı,kendını ovmuyor o tavsıye ıle aldırdıgı falcıları dıkkat cekmeyecek sekılde,ara ara cıkıp soruyor. Kımı de saf fanatık olarak yoluna devam edıyor...Bu tarz uyler buradakı bır uyelıgı azıcık dıkkat cekmısse,baska uyelıkle gelıyor olayın dıger kısımları bellı zaten.Acıkları bılıyorlar.AMA yonetım hıc de uyumuyor bılıyormusunuz,kım nedır O kadar ıyı bılıyor kı. Ve fal-falcı dunyasını o kadar ıyı cozmus kı @Mune hıc de bosuna demedı "ben ne fal bılırım ne falcı,zerre hıcbırıne ıtıbar etmem" mınvalı sozunu......Sız kımse bır halttan anlamaz deyın.....Ama kk.kuralları neyse ona gore mudahele edebılıyorlar. Fareler de bunu bılıp bır delık kapansa da dıgerınden gırmenın yolunu bulmuslar o yuzden.
Ha bır de bır uye adını ınadına vermeyecegım bır sıteden bır falcıyı sordu baktırdınmı dıye...Sutte leke var o uyede yok. Onu gec ama bır bakaym dedıgıne dedım.....Vuhuuuu.....daha kalabalıga hıtap edelım de daha çok fanımız olsunmu demısler......Seytan bunları gorse kendınden utanır...
Bunca zamandır benım gormedıklerımı,gorup de "yok ya salaklıgından yapıyordur dedıklerımı" gören uyeler olsa da okumaya usenen bıle var. Eeeee örümcek agını falll dıye örüp beklemesın mı? Ben akıllı gecınırken bıle senelerce debelenmısım o agda da.....Gelıp sımdı baskasına bu konuda laf soylemek dusmez bana....Sadece afıyet olsun dıyorum,cıdden buyuk emek,ben bıle saygı duydum walla..............
Anlattıklarınız için çok teşekkür ederim. Foruma dönüş yaptığım ilk günlerde sadece son sayfalara bakıp ismi sık sık tekrarlanan falcılara, tam gaz ve de 3-4 senedir çok az fallı bir hayat sürdürmüş olmamın verdiği açlıkla, nerdeyse fal yağdırdım diyebilirim; Anlattıklarınız olmasa tüm hızımla devam ederdim. Ama artık durdum. Yok artık öyle kolay kolay Binnaz'a, Tellwe'ye fal atmak!Yettim gari :) Son mesajım olsun benimde bu konuyla ilgili, yazmayı düşünmüyordum ama B benpapatya o kadar tatlısın ve o kadar doğru tespitler yapmışsın ki dayanamadım yine.
Benim haritamda Aldeberan yıldızı var, Astroloji az buçuk bilenler ne deli yıldız olduğunu bilirler. Bu yüzden sessiz atın çiftesi pek olur gibi benimde dellenmem çok fena oluyor. Ee birde yükselen Akrep daha ne olsun :) Akrep aslında kötülüğü unutmazda ben iki şeyi de unutmuyorum, hem iyilik hem kötülük.
Astrolojide hocam demişti şimdi daha iyi anlıyorum çok doğru söylediğini '' Hiçbir insanla tesadüf eseri tanışmıyorsunuz. Muhakkak öğreneceğiniz, onda göreceğiniz bir şey var.'' Ne kadar doğru ben mesela birkaç ay öncecapella79 ile konuşmaya başlamasaydım şu an hala saf saf dolanıyor olacaktım. Benim burada yazma amacımda buydu zaten. Hepimiz niye fal baktırıyoruz? A) Biten aşk hayatı B) İş
Hayatımız düzgünken bu kadar fal atıyor muyduk? Kendi adıma konuşayım ben atmıyordum. Birde bazılarımızın aile hayatıda düzgün olmuyor ondan sonra Kayahan gibi Allah'ım neydi günahıma bağlıyoruz :) Bu şahıs böyle biriyle konuşmaya başlayıp daha büyük yaralar açabilirdi benim yazmamdaki amaç buydu. Ben @capella79 ile konuşmuyor olsaydım inan bana o kadar dokunurdu ki bu yaptığı. Ki Yulee'nin bana saçma tavrından sonra bir gün uyuyamamış biriyim ben. Yani zaten bu bataklığa düşen biri iyi bir psikolojide değil birde böyle kullanmak vicdansızlık. Bir şey olsa o vicdanla nasıl uyuyacak? Dediğim gibi benim şansımcapella79 'du
Birde aramız kötü olunca ifşa ettik diye düşünenler olmuş, olabilir tabii. Ama geçmiş mesajlarıma bir bakın kendisiyle aralık gibi özelden konuşmaya başladık ondan sonra bir kere burada onun adını zikretmedim. Konuşurken de yine yazmaya devam etseydim haklısınız derdim ama yok ben baktım mesajlarıma bulamadım :)
Üç gündür Binnaz bana 50 kredi hediye ediyor bu arada :) Onu harcayayım uygulamayı sileceğim direkt, tellwe'yi sildim az önce son kredimi yeşilçingene'ye attım. Bakın iyi bir şeylere vesile oldu aslında :)
Tatlım riviera yıllardır burada yazan bır uyesın, nıye hıc kımseden senınle ılgılı EN UFAK bır sey duymadım veya ben de dusunmedım? Berrak suyun dıbı rahat gorunur, sakın ondan olmasın be gulum....Bır de derler kı yalan soyleyen ınsan muhakkak ama muhakkak acık verır,bırseyler uyusmaz....Bu olay fal-falcı vs. degılkı gecen bahsettgm örnekler de ona bınaen her yerde var....Demek ıstedıgımı senın uzerınden yıneleyecegım mesela sen,mesela selınmat,mesela yeshappyy vs.. ne bıleyım pat dıye aklıma gelenler.....Sevgili capella soylediklerinde haklilik payi var tabiki ama buradaki herkesnde herhangi bir falciyla irtibat halinde oldugunu dusunmuyorum.Ben mesela tartismadan hoslanmadigim icin olay basitlestiginde bu topikte durasim gelmiyor dolayisiyla karismiyorum geremem kendimi zaten reel hayat yeterince stres dolu.Binnaz konusunda fiyatlarin yuksek oldugunu defalarca belirttim resmen enayi parasi veriyoruz hatta oyle donemlerim olduki kendi adima maalsef defalarca ayni isimlere giderek o donemi atlattim ama cok ta param gittim.Geriye begendigim 2 3 isim var online olarak onalarla devam ederim ara ara.Burada donem donem.cok isim cikti bir donem Huma.furyasi vardi mesela hic baktirmadim allahtan .Dolayisiyla dogru gozlemleyip dogru karari verecek olanda yine bizleriz diye dusunuyorum.Iyi aksamlar dilerim sevgiler.:)).
Anladim tatlim bana ozelden olaylarin ic yuzunu yazar misin ona gore bizde salak gibi olmadik insanlarla ozelimizi paylasip bosuna paralar yagdirmayalim cok sagol uyarin icin ozey halinde kimin kiminle isbirligi icinde kolkola yazsan yeter anlamis oluruz taslar yerine oturur.Tatlım riviera yıllardır burada yazan bır uyesın, nıye hıc kımseden senınle ılgılı EN UFAK bır sey duymadım veya ben de dusunmedım? Berrak suyun dıbı rahat gorunur, sakın ondan olmasın be gulum....Bır de derler kı yalan soyleyen ınsan muhakkak ama muhakkak acık verır,bırseyler uyusmaz....Bu olay fal-falcı vs. degılkı gecen bahsettgm örnekler de ona bınaen her yerde var....Demek ıstedıgımı senın uzerınden yıneleyecegım mesela sen,mesela selınmat,mesela yeshappyy vs.. ne bıleyım pat dıye aklıma gelenler.....
Arka planda daha da dönen dolapları duysan var ya, bız neyın ıcınde kalmısız dersın o derece ınan.....Ben bıle salak gıbı o donme dolap sahıplerınden bırını savunmusum zamanında haberım bıle olmadan hak-hukuk adına....Meger savundugum cete bası ımıs.....Ne sen ne de senın gıbısı zaten ustune alınmaz, takma kafana bunları. Dudunsene 10 kısı bır aradasınız bırı belırsız bır alana bakıp aaa hırsz dıyor, sen hırsız degılsen ustune alınırmısın?
Binnaz'da saglam falci mi varmis? Allah Allah! Kim ki bunlar?Binnaz da yeni gelen bir falcı 4.99 TL ile bakmaya başlıyor. Bunu biliyoruz zaten. 30 falı tamamladığında ise kalıcı falcı oluyorlar adlarına Facebook sayfaları açılıyor. Arkadaş olarak eklenmiyor ama mesaj atılabiliniyor.Aşağı yukarı çoğu sağlam falcı nın Facebook ta sayfası var çalışan kısmında Binnaz Abla yazıyor.
Sağdan dediklerim daimi olanların sayfalarıBinnaz'da saglam falci mi varmis? Allah Allah! Kim ki bunlar?
Sen onu bunu bosver, Bınnaza yenı gelen 4.99 tllık falcıları sayende takıp edebılıyoruz. Yenı bırı yok mu bu ara?Binnaz da yeni gelen bir falcı 4.99 TL ile bakmaya başlıyor. Bunu biliyoruz zaten. 30 falı tamamladığında ise kalıcı falcı oluyorlar adlarına Facebook sayfaları açılıyor. Arkadaş olarak eklenmiyor ama mesaj atılabiliniyor.Aşağı yukarı çoğu sağlam falcı nın Facebook ta sayfası var çalışan kısmında Binnaz Abla yazıyor.
Ben iki hesap kasıyorum birinden 50 krediliklere baktırıyorum diğerine ares gibi yüksek kişilere baktıracağım zaman kullanıyorum.Ates Satar diye bir adam geldi bugün arkadaşım baktırdı.Benim o hesapta kredi kalmadı adam çocuga www.paranormaltr.com sitesindeki katina anlamlarını tek tek yazmış derste okuduğumuz anda farkettim.Yuh dedim 1 yıldız verip şikayet edeceğiz hemen buraya ondan ss alınca atarımSen onu bunu bosver, Bınnaza yenı gelen 4.99 tllık falcıları sayende takıp edebılıyoruz. Yenı bırı yok mu bu ara?
İste sen de bir Binnaz üç kagidi örnegi vemissin. 4.99'luk fallar tam bir kandirmaca. Oyle degil mi? Seninle ayni fikirde olmamiza sevindim.Ben iki hesap kasıyorum birinden 50 krediliklere baktırıyorum diğerine ares gibi yüksek kişilere baktıracağım zaman kullanıyorum.Ates Satar diye bir adam geldi bugün arkadaşım baktırdı.Benim o hesapta kredi kalmadı adam çocuga www.paranormaltr.com sitesindeki katina anlamlarını tek tek yazmış derste okuduğumuz anda farkettim.Yuh dedim 1 yıldız verip şikayet edeceğiz hemen buraya ondan ss alınca atarım
Şöyle ama hepsinin öyle olduğunu söylemeyiz çünkü Şah Sultan geçen sene ramazan da 4.99 ₺ idi mesela çünkü yeni gelen falcılar bu fiyattan başlamak zorunda şu an 1500. Ben Emre İnal ı övünce kızıyorlar ama oda 4.99 dan 1000 e çıktı mesela şu an Emre nin dediği şeyleri yaşıyoorum dediği ilk olay oldu devamını bekliyorum. Benim gibi yapın sizde yeni hesap açın bedava kredilerle 4.99 liralık falcılar deniyorum.İste sen de bir Binnaz üç kagidi örnegi vemissin. 4.99'luk fallar tam bir kandirmaca. Oyle degil mi? Seninle ayni fikirde olmamiza sevindim.
Bi de abla nasihati vereyim izninle; madem ögrencisin, harçligina yazik..Binnaza 100-150 liralik fallar atacagina, piyasada telefonla, yuzyüze, cok cok daha ucuza ve iyi fal bakanlar var, onlara baktir. Memnun kalirsin gercekten.Ben iki hesap kasıyorum birinden 50 krediliklere baktırıyorum diğerine ares gibi yüksek kişilere baktıracağım zaman kullanıyorum.Ates Satar diye bir adam geldi bugün arkadaşım baktırdı.Benim o hesapta kredi kalmadı adam çocuga www.paranormaltr.com sitesindeki katina anlamlarını tek tek yazmış derste okuduğumuz anda farkettim.Yuh dedim 1 yıldız verip şikayet edeceğiz hemen buraya ondan ss alınca atarım
Sagol tatlim ama ben Binnaz'in pazarlama tuzaklarina düşmem.Şöyle ama hepsinin öyle olduğunu söylemeyiz çünkü Şah Sultan geçen sene ramazan da 4.99 ₺ idi mesela çünkü yeni gelen falcılar bu fiyattan başlamak zorunda şu an 1500. Ben Emre İnal ı övünce kızıyorlar ama oda 4.99 dan 1000 e çıktı mesela şu an Emre nin dediği şeyleri yaşıyoorum dediği ilk olay oldu devamını bekliyorum. Benim gibi yapın sizde yeni hesap açın bedava kredilerle 4.99 liralık falcılar deniyorum.
Ben hiç 100 150 liralık fal atmadım ki 100 liralık ares ve elif Hanzade attım onlarada para vermedim diyorum da diğer hesapta ful biriktirdim 4 ay boyunda 1000 elif hanzedeye attım şuan 700 30 lira da kendim yükledim 1000 oldu adrese baktırdım hani öyle para vermedim Konya da yaşıyorum reel baktıracak kimse yokBi de abla nasihati vereyim izninle; madem ögrencisin, harçligina yazik..Binnaza 100-150 liralik fallar atacagina, piyasada telefonla, yuzyüze, cok cok daha ucuza ve iyi fal bakanlar var, onlara baktir. Memnun kalirsin gercekten.
Herkesin parası değerli işi gücü var bu siteye falcılar da bakıyor danışmanlara en uygun fiyata en uygun hizmeti aramak amacımız hiç bişekilde araştırma yapılmadan veya boşa giden kredinin dönüşü olmuyor o yüzden tartışıp birbirimize destek olmalıyozya telwede yeni falcı bulamadım binnazda kredim var kime baktırayım diye girdim bakınırken burayı konusmaları gördüm arkadaslar cok komik değilmi alt tarafı bi fal için işi gücü bırakıp sayfalarca gılgamış destanı döşemişsiniz ya biraz sakin olup gerçek hayatınıza odaklanın beğenmediğiniz falcılara beğenmedim diyip geçmek bu kadar zor değil ben de geysu fanıyım mesela cok seviyorum gelecek cıkmıyor kadının sayfa sayfa gelecek cıkmıyor diye yazı mı döşeyeyim?
Cidden cok garipsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?