- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
beğenmediğini belirtmek baska ama bi falcı icin sayfalarca uzun uzun yazı yazıp karalama kampanyası gibi kendi düsüncelerini empoze etmeye calısmak başka diye dusunuyorum.Herkesin parası değerli işi gücü var bu siteye falcılar da bakıyor danışmanlara en uygun fiyata en uygun hizmeti aramak amacımız hiç bişekilde araştırma yapılmadan veya boşa giden kredinin dönüşü olmuyor o yüzden tartışıp birbirimize destek olmalıyoz
Ben uzun uzun paragraf paragraf kimseyi kötülemedim ki konusu gelince şu şu kötüdür diye en fazla 2-3 satır yazıp bırakıyorumbeğenmediğini belirtmek baska ama bi falcı icin sayfalarca uzun uzun yazı yazıp karalama kampanyası gibi kendi düsüncelerini empoze etmeye calısmak başka diye dusunuyorum.
bu topiğin acılmasının amacı zaten bilgi paylasımında bulunmak ama işi gücü bırakıp bu kadar şey yazmak issizlikten baska bir şey değil hayat faldan ibaret değil cunku, bunu deli gibi fallara saran önceki zamanlarda ayda 350 tl fal parası vermiş biri olarak söylüyorum.
Sagol tatlim ama ben Binnaz'in pazarlama tuzaklarina düşmem.
[/QUOTEGılgamış destani Sümerliler tarafindan yazilmistir. Ben Sümerli degil, İstanbulluyum. Ama yine de cok onurlandim dogrusu; uzuuuuun yazismalardaki katkım ve yazdiklarimin Gılgamis destanina benzetilmesinden dolayi. Cok mersi:)ya telwede yeni falcı bulamadım binnazda kredim var kime baktırayım diye girdim bakınırken burayı konusmaları gördüm arkadaslar cok komik değilmi alt tarafı bi fal için işi gücü bırakıp sayfalarca gılgamış destanı döşemişsiniz ya biraz sakin olup gerçek hayatınıza odaklanın beğenmediğiniz falcılara beğenmedim diyip geçmek bu kadar zor değil ben de geysu fanıyım mesela cok seviyorum gelecek cıkmıyor kadının sayfa sayfa gelecek cıkmıyor diye yazı mı döşeyeyim?
Cidden cok garipsiniz
1 defa baktirdim evet banada cikmadi dedikleri :)ya telwede yeni falcı bulamadım binnazda kredim var kime baktırayım diye girdim bakınırken burayı konusmaları gördüm arkadaslar cok komik değilmi alt tarafı bi fal için işi gücü bırakıp sayfalarca gılgamış destanı döşemişsiniz ya biraz sakin olup gerçek hayatınıza odaklanın beğenmediğiniz falcılara beğenmedim diyip geçmek bu kadar zor değil ben de geysu fanıyım mesela cok seviyorum gelecek cıkmıyor kadının sayfa sayfa gelecek cıkmıyor diye yazı mı döşeyeyim?
Cidden cok garipsiniz
ya telwede yeni falcı bulamadım binnazda kredim var kime baktırayım diye girdim bakınırken burayı konusmaları gördüm arkadaslar cok komik değilmi alt tarafı bi fal için işi gücü bırakıp sayfalarca gılgamış destanı döşemişsiniz ya biraz sakin olup gerçek hayatınıza odaklanın beğenmediğiniz falcılara beğenmedim diyip geçmek bu kadar zor değil ben de geysu fanıyım mesela cok seviyorum gelecek cıkmıyor kadının sayfa sayfa gelecek cıkmıyor diye yazı mı döşeyeyim?
Cidden cok garipsiniz
HALA delı oluyor degıl mı? Isı sacmaladınız arkadas olayına getrp bu sekıldemı kapamaya karar verdı?beğenmediğini belirtmek baska ama bi falcı icin sayfalarca uzun uzun yazı yazıp karalama kampanyası gibi kendi düsüncelerini empoze etmeye calısmak başka diye dusunuyorum.
bu topiğin acılmasının amacı zaten bilgi paylasımında bulunmak ama işi gücü bırakıp bu kadar şey yazmak issizlikten baska bir şey değil hayat faldan ibaret değil cunku, bunu deli gibi fallara saran önceki zamanlarda ayda 350 tl fal parası vermiş biri olarak söylüyorum.
Ya yemin ederim şu tutuşmalarınızı görüyorum ya içimin yağları nasıl eriyor anlatamam. Şevket Çoruh gibi tutamıyorum kahkahalarımı. Zümra'yada yazdım ne kadar engelli olsam da görmezse diye birde buradan yazayım malum bu engelleme olaylarını ben hiç bilmiyorum. Kaldırınca mesajlar geliyor mu, noluyor fikrim yok :) Bir dergi ile çalışacağım bir aksilik olmazsa ve sonrası kişisel blog'a kadar gidecek olur da istediğim takip kitlesine ulaşırsam Zümra'yı oradan da ifşa etmezsem bende dodude değilim. Kapat konuyu geç artık uzattıkça siz uzatıyorsunuz. Ne oldu günlük ciro mu düştü?beğenmediğini belirtmek baska ama bi falcı icin sayfalarca uzun uzun yazı yazıp karalama kampanyası gibi kendi düsüncelerini empoze etmeye calısmak başka diye dusunuyorum.
Ben çok denedim ne bir ses, ne bir cevap geldi. Öldü sanırım sağlık sorunları varmış yanlışım olmasın tabiiKızlar merhaba medyum selena ya ulaşabilen var mı? Varsa lütfen bana dönüş yaparsanız sevinirim
Bende ulaşmaya çok çalıştım. Umarım ölmemiştir. Çok tatlı bir insan ya.Ben çok denedim ne bir ses, ne bir cevap geldi. Öldü sanırım sağlık sorunları varmış yanlışım olmasın tabii
Nakta ıcın de yazmıstm gecen yıl,pek sesın cıkmamıstı da, dıger pek cok olayda da, Aaa bır ara burada Geysuya da gıydırmıslerdı yıne 2 sılahsorler ben ve ncarenot savunmustk kadını,ben hatrlayamadım bak senı...Öfkelı ben nıye olayım kı???? Biraz Miss Marple biraz Hercule Poirot'culuk yapıyorm burada.....baskasının olayına yorum belirttim diye mi tutusucam?
geysu ya da nakta ya da bi x icin yazsanız da biraz abartmadınızmı derdim, yani konu kisiden tamamen bağımsız.
Capella biraz sakinleşmeni önericem sana, gercek hayatta hic birini tanımadığın insanlar icin ağzından köpükler cıka cıka öfkeli öfkeli yazıyorsun, buradan hissedebiliyorum.
Ulaşırsan bana haber etseneBende ulaşmaya çok çalıştım. Umarım ölmemiştir. Çok tatlı bir insan ya.
Kim bu kisi ya nerde fal bakiyorduUlaşırsan bana haber etsenebak unutma ama :) Ay sigarayı binlerce kez bırakan tiryakiler gibi oldum
Hah Bahane bır o eksık kalmıstı senden,dur kız her salatalıgım var dıyene tuzlukla koşma.... Selena eskıden Telwede bakıyordu. Sonra bır ara maılden baktı. Uzun zamandır kımse ulasamıyor. Ha bana sorarsan ben 1 kez baktırıp Selena'dan gelen yorumda bır olaganustuluk gormedım. Gecmıs ıle gelecegı karıstırmıstı kı kendı de karıstırabılecegını söylemıstı zaten yorumunda. Ama cok nazık,kıbar bır hanımdı,ılk falı ben ed olmayınca ben devam fallara gecmedım...Kim bu kisi ya nerde fal bakiyordu
geysuyu savunanlardan biri de benim herzaman adını tam hatırlamadığım elif adlı bir kullanıcı vardı, onunla geysunun iyi oldugunu konusurduk, ben sabah aksam bu forumda takılmıyorum, nakta konusuna gelince onunda kendini bisi sanıp burda basın acıklaması yazmasına öfkesine bi anlam veremeyip sacma bulmustum ifşa olunca herşey icin düsündüğümü cekinmeden söyleyen bi insanım geysunun baska mecralarda savunuculuğunu yaptım yani haksızlık oldugunu hissettiğimde yazıyorum.Nakta ıcın de yazmıstm gecen yıl,pek sesın cıkmamıstı da, dıger pek cok olayda da, Aaa bır ara burada Geysuya da gıydırmıslerdı yıne 2 sılahsorler ben ve ncarenot savunmustk kadını,ben hatrlayamadım bak senı...Öfkelı ben nıye olayım kı???? Biraz Miss Marple biraz Hercule Poirot'culuk yapıyorm burada.....
Hah Bahane bır o eksık kalmıstı senden,dur kız her salatalıgım var dıyene tuzlukla koşma.... Selena eskıden Telwede bakıyordu. Sonra bır ara maılden baktı. Uzun zamandır kımse ulasamıyor. Ha bana sorarsan ben 1 kez baktırıp Selena'dan gelen yorumda bır olaganustuluk gormedım. Gecmıs ıle gelecegı karıstırmıstı kı kendı de karıstırabılecegını söylemıstı zaten yorumunda. Ama cok nazık,kıbar bır hanımdı,ılk falı ben ed olmayınca ben devam fallara gecmedım...
Ben teni isim gördüm mü atliyorum zaten kim iyi derlerse ya da ama yenecegim bu fal hastaligini inşallahHah Bahane bır o eksık kalmıstı senden,dur kız her salatalıgım var dıyene tuzlukla koşma.... Selena eskıden Telwede bakıyordu. Sonra bır ara maılden baktı. Uzun zamandır kımse ulasamıyor. Ha bana sorarsan ben 1 kez baktırıp Selena'dan gelen yorumda bır olaganustuluk gormedım. Gecmıs ıle gelecegı karıstırmıstı kı kendı de karıstırabılecegını söylemıstı zaten yorumunda. Ama cok nazık,kıbar bır hanımdı,ılk falı ben ed olmayınca ben devam fallara gecmedım...
Zümra’ya atsana yada dur Armina Türkay :)geysuyu savunanlardan biri de benim herzaman adını tam hatırlamadığım elif adlı bir kullanıcı vardı, onunla geysunun iyi oldugunu konusurduk, ben sabah aksam bu forumda takılmıyorum, nakta konusuna gelince onunda kendini bisi sanıp burda basın acıklaması yazmasına öfkesine bi anlam veremeyip sacma bulmustum ifşa olunca herşey icin düsündüğümü cekinmeden söyleyen bi insanım geysunun baska mecralarda savunuculuğunu yaptım yani haksızlık oldugunu hissettiğimde yazıyorum.
neyse siteye girme amacım binnazdan kazandığım kredilerimle kendime fal baktırmaktı ama hic kimseyi bulamadım emre inala baktırıcaktım beğenmemissiniz.
Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim.
Tarotu ben genel kart olarak isimlendiriyorum tarot veya katina fark etmez kart enerjisi ile iyi yorumcular önemli. Daha önce yorumumda yazdım özellikle Katina tercih ediyorum ilişki için batıracaksam orda 3. Kişi durumları genelde çıkıyor. Katinada olumsuz ne varsa çıkıyor o nedenle tercih ediyorum. Doğa ve Elfin'e zaten katina baktırıyorum ve yorumlarını da beğeniyorum.Merhaba, izninizle bir şey soracağım. Siz tarot ve astrolojiden bahsetmişsiniz ancak sonunda Doğa ve Elfin ile ilgili vade beklediğinizi ve olmazsa tarotun sizin için biteceğini söylemişsiniz. Yalnız bu iki yorumcu da yalnızca katinaya bakıyor. Hatta sormadan önce siteye baktım, yalnızca katina bakıyorlar. Acaba yanlış mı yazdınız diye sormak istedim. Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?