Binnaz Abla

beğenmediğini belirtmek baska ama bi falcı icin sayfalarca uzun uzun yazı yazıp karalama kampanyası gibi kendi düsüncelerini empoze etmeye calısmak başka diye dusunuyorum.
bu topiğin acılmasının amacı zaten bilgi paylasımında bulunmak ama işi gücü bırakıp bu kadar şey yazmak issizlikten baska bir şey değil hayat faldan ibaret değil cunku, bunu deli gibi fallara saran önceki zamanlarda ayda 350 tl fal parası vermiş biri olarak söylüyorum.

Ben uzun uzun paragraf paragraf kimseyi kötülemedim ki konusu gelince şu şu kötüdür diye en fazla 2-3 satır yazıp bırakıyorum

1 defa baktirdim evet banada cikmadi dedikleri :)

Kızlar bir rüya gördüm. Ve sabahtan beri aklımda, yorumlatmaya ihtiyacım var. Binnazda rüya yorumlatmayı denediniz mi? iyi yorumlar dediğiniz kişiler var mı?

Kızlar merhaba medyum selena ya ulaşabilen var mı? Varsa lütfen bana dönüş yaparsanız sevinirim

HALA delı oluyor degıl mı? Isı sacmaladınız arkadas olayına getrp bu sekıldemı kapamaya karar verdı?

Hoş geldin onceinawhile, Bıldıgım 2 uye daha var derken,diger uyeyı cok bariz işaret ederek (hani topıkte Berguzarıın adını ılk yazan).....son yazısında falla artık ısım olmaz dıyen kısı aylar sonra de pat dıye CVP gelmeye kalkarsa koparım demıstm... Msj alınmıs kı bak o gelmemıs de.....Zumra senınle tanıstıgını,konustugunu hatta Turkıye'ye geldıgınde muhakkak gormek ıstedıgı bırı oldugunu................... da bana söylemıstı..............UNUTmusmu da senı gonderdı....Ha dıyeceksın kı benı tanıyordu ama ben onun hakkında burada fallarım dısında cok bır paylasım yapmamısım sen kendıne bak da konus....Haklısın, haklısın da kımın daha cok ıse yarayacagına gore davranıyormus karsısındakı ınsana demek....

Sözcü hanım, su ankı stratejınız falcıyı begenmedın gec,bak ben de para verdm ama unuttm,.FALCIYI KARALIYORSUNUZ'a evermeye calısıyorsun......2 sey soyleyeyım,sonra koseme cekılıp zevkle ızleyeyım....Ilkı: En son Cıngenenın bır falında,erkek arkadasın senın adına baktırmıstı ama beraber baktrmıssnz (nasılsa artk) Cıngenenın dedıklerı ıcın neler dedın tellwede, hatta gecmıs sayfalarda bır uyenın boyle bır tavrı vardı dıye konu acılmısken senın o tavrından bahsettgm halde gormedın de AAAAAA Zumra adı anılınca sefa geldın hosgeldın, Hımmm Seka olayında sen de destek ekıpteydın, benle beraber. Lizya da vardı.

Tanımam,konusmam artık Zumrayı, zırvalarına hıc gırme olur mu? Bu tesadufler sızı ele verıyor sız hala tam gaz devam. Aranızda bırı varya...öf keske onu örnek alabılsenız.....Karda yuruyor ızını belırtmıyor o derece ama ız kalıyor.....:)

Ikıncısı,asenadan adlı 4.99'ları haber veren uye ıle buradakı uyelerın Bınnaz falcıları ıle ıletısıme kendı rıza ve ısteklerıyle face yoluyla gecebıleceklerını ıma edıp,Bınnazcıları aklamıs ya....Hıc merak etme ben yonetıme nasıl tanıstıgımızı anlattım.

Onlar da olayın falcı karalama olayı degıl, kendı reklamını burada yayabılmek ıcın arkadaslık ılıskılerını kullanmaya calısan falcı olayı oldugunu cok ıyı bılıyorlar. Sen-ben-Dodude.son gırıs 25 kasım olan...4 ettı, bıldıklerım burada,ben olanı soyluyorum...

Ne bunca yazmakla o falcılara gıden paralar benım cebıme gırıyor, ne de masal anlattıklarının cebınden cıkanlar benım cebımden cıkıyor.....Olayı bu oku-gec kısmına evırmek aynı @selena80 olayında Lızya'nn verdıgı tepkıye benzıyor "ne soylenıp duryorsn sayfalarca,tek derdn para,..."..... Devam edın hala karsınızdakıne salak muamelesı cekmeye..

Son düzenleme:
Ya yemin ederim şu tutuşmalarınızı görüyorum ya içimin yağları nasıl eriyor anlatamam. Şevket Çoruh gibi tutamıyorum kahkahalarımı. Zümra'yada yazdım ne kadar engelli olsam da görmezse diye birde buradan yazayım malum bu engelleme olaylarını ben hiç bilmiyorum. Kaldırınca mesajlar geliyor mu, noluyor fikrim yok :) Bir dergi ile çalışacağım bir aksilik olmazsa ve sonrası kişisel blog'a kadar gidecek olur da istediğim takip kitlesine ulaşırsam Zümra'yı oradan da ifşa etmezsem bende dodude değilim. Kapat konuyu geç artık uzattıkça siz uzatıyorsunuz. Ne oldu günlük ciro mu düştü?

arkadaslar siz sakamısınız ya ben meden tutusayım banane zümranın avukatı değilim biseyi değilim merhaba merhaba ben yazımda savunma amaclı bisi de göremiyorum, yesilcingeneye dediklerimin hala arkasındayım insanı durduk yere yerin dibine sokuyor gercekci olucam diye, bi insanla merb mrb konusuyoruz diye onun niye avukatlığına soyunayım?
Tutusmusmusum ya cok komiksiniz benim olayla hic bir ilgim yok baskasının olayına yorum belirttim diye mi tutusucam?
geysu ya da nakta ya da bi x icin yazsanız da biraz abartmadınızmı derdim, yani konu kisiden tamamen bağımsız.
Capella biraz sakinleşmeni önericem sana, gercek hayatta hic birini tanımadığın insanlar icin ağzından köpükler cıka cıka öfkeli öfkeli yazıyorsun, buradan hissedebiliyorum.

Nakta ıcın de yazmıstm gecen yıl,pek sesın cıkmamıstı da, dıger pek cok olayda da, Aaa bır ara burada Geysuya da gıydırmıslerdı yıne 2 sılahsorler ben ve ncarenot savunmustk kadını,ben hatrlayamadım bak senı...Öfkelı ben nıye olayım kı???? Biraz Miss Marple biraz Hercule Poirot'culuk yapıyorm burada.....

Kimseye ne kin ne öfke saçıyoruz arkadaşlar. Sadece daha kötü şeyler yaşanmasın diye uyarıydı benim yazdığım ve hala da arkasındayım tüm yazdıklarımın. Pişman da değilim :)
Fala şu zamana kadar ne kadar paralar döktük? Ben de dahilim bu tüm yazdıklarıma asla kendimi kayırmıyorum bir kenara. Ben özellikle birde bu dönem işsiz olduğum için daha bir beter sardım bu illete. Tamam eskiden de meraklıydım ama bu boyutta değildi. Burada yazılan her önerinin ışığında bir umutla her falı attığımda yok ilkbahar, yok yaz, yok sonbahar denile denile tam bir yıl oldu :) Ee kim bildi o zaman bu bir yıllık süreçte valla hala Nostradamus'umu bulamadım. Varsa tabii öyle biri :)
Ne yaptım bu süreçte iyice kabuğuma çekildim. Her ay gelen 400 küsür telefon faturalarını ödemekten dışarı çıkıp sosyalleşmeye pek bir bütçem kalmadı açıkçası. 10, 20, 50 derken fark etmiyoruz. Tek seferde çıkmıyor ya bizden çok harcamadım sanıyoruz. Benim önerim gerçekten bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız adam akıllı birinden doğum haritanızı yorumlatın. 300, 400 denilebilir ama fallarada zaten bu parayı harcamıyor muyuz? Ki çoğu pembeci, boşa umut veren fallar.
Şimdi düşünüyorum da bir yıldır nasıl bir umutla dönüp dolaştım olduğum yerde? Belki yeni olacak şeyleri ben engelledim bu düşünce sistemimle. Bu yüzden yazıyorum bunları. Ve kusura bakmayın birkaç kişinin aba altından sopa gösterme hareketleriyle de susmayacağım :)

Kim bu kisi ya nerde fal bakiyordu
Hah Bahane bır o eksık kalmıstı senden,dur kız her salatalıgım var dıyene tuzlukla koşma.... Selena eskıden Telwede bakıyordu. Sonra bır ara maılden baktı. Uzun zamandır kımse ulasamıyor. Ha bana sorarsan ben 1 kez baktırıp Selena'dan gelen yorumda bır olaganustuluk gormedım. Gecmıs ıle gelecegı karıstırmıstı kı kendı de karıstırabılecegını söylemıstı zaten yorumunda. Ama cok nazık,kıbar bır hanımdı,ılk falı ben ed olmayınca ben devam fallara gecmedım...

geysuyu savunanlardan biri de benim herzaman adını tam hatırlamadığım elif adlı bir kullanıcı vardı, onunla geysunun iyi oldugunu konusurduk, ben sabah aksam bu forumda takılmıyorum, nakta konusuna gelince onunda kendini bisi sanıp burda basın acıklaması yazmasına öfkesine bi anlam veremeyip sacma bulmustum ifşa olunca herşey icin düsündüğümü cekinmeden söyleyen bi insanım geysunun baska mecralarda savunuculuğunu yaptım yani haksızlık oldugunu hissettiğimde yazıyorum.
neyse siteye girme amacım binnazdan kazandığım kredilerimle kendime fal baktırmaktı ama hic kimseyi bulamadım emre inala baktırıcaktım beğenmemissiniz.
Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim.

Ben teni isim gördüm mü atliyorum zaten kim iyi derlerse ya da ama yenecegim bu fal hastaligini inşallah

Zümra’ya atsana yada dur Armina Türkay :)

Tarotu ben genel kart olarak isimlendiriyorum tarot veya katina fark etmez kart enerjisi ile iyi yorumcular önemli. Daha önce yorumumda yazdım özellikle Katina tercih ediyorum ilişki için batıracaksam orda 3. Kişi durumları genelde çıkıyor. Katinada olumsuz ne varsa çıkıyor o nedenle tercih ediyorum. Doğa ve Elfin'e zaten katina baktırıyorum ve yorumlarını da beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…