Astroloji ile ilgili önerebileceğiniz biri var mı bende bunu merak ettimTarotu ben genel kart olarak isimlendiriyorum tarot veya katina fark etmez kart enerjisi ile iyi yorumcular önemli. Daha önce yorumumda yazdım özellikle Katina tercih ediyorum ilişki için batıracaksam orda 3. Kişi durumları genelde çıkıyor. Katinada olumsuz ne varsa çıkıyor o nedenle tercih ediyorum. Doğa ve Elfin'e zaten katina baktırıyorum ve yorumlarını da beğeniyorum.
ona kredim yetmiyor 200 kredim var, kaldı ki beni az cok tanıyan bi falcıya fal atmayı tercih etmem neyimi bilebilir? kimliğimi ne yaptığımı zaten biliyor, mühim olan beni hiç tanımayarak neler yasadığımı bilmesi. Mesajınızın sonundaki :) ten ima sezmekteyim, düzgün sekilde birini söylemeyecekseniz bırakın baskası tavsiye versin.Zümra’ya atsana yada dur Armina Türkay :)
Kredi alıcam üzerine dersen doğa dan ya da elfini dene derim canımona kredim yetmiyor 200 kredim var, kaldı ki beni az cok tanıyan bi falcıya fal atmayı tercih etmem neyimi bilebilir? kimliğimi ne yaptığımı zaten biliyor, mühim olan beni hiç tanımayarak neler yasadığımı bilmesi. Mesajınızın sonundaki :) ten ima sezmekteyim, düzgün sekilde birini söylemeyecekseniz bırakın baskası tavsiye versin.
Enteresan o zaman 200 krediyle Nostradamus arıyorsun :) bir önceki mesajında Emre İnal demiştin ee o da 1000 kredi.ona kredim yetmiyor 200 kredim var, kaldı ki beni az cok tanıyan bi falcıya fal atmayı tercih etmem neyimi bilebilir? kimliğimi ne yaptığımı zaten biliyor, mühim olan beni hiç tanımayarak neler yasadığımı bilmesi. Mesajınızın sonundaki :) ten ima sezmekteyim, düzgün sekilde birini söylemeyecekseniz bırakın baskası tavsiye versin.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tarot farklı, katina farklı. Tarot ve astroloji ilişkisini biliyorsanız ki yazdıklarınızdan bildiğiniz anlaşılıyor, Katina ile farklı olduğunu da biliyorsunuzdur. Tabi sizin tercihiniz saygı duyarım. Yoksa sizin beğendiğiniz falcıları biliyorum. Neyse iyi akşamlar.Tarotu ben genel kart olarak isimlendiriyorum tarot veya katina fark etmez kart enerjisi ile iyi yorumcular önemli. Daha önce yorumumda yazdım özellikle Katina tercih ediyorum ilişki için batıracaksam orda 3. Kişi durumları genelde çıkıyor. Katinada olumsuz ne varsa çıkıyor o nedenle tercih ediyorum. Doğa ve Elfin'e zaten katina baktırıyorum ve yorumlarını da beğeniyorum.
öyleymiş sonradan farkettim, burası bir forum ve düsüncelerimi ifade etmekte özgürüm kimseye karsı pot kırmak gibi bi durumum da yok, siz bu sitenin baş keseni falanmısınız da ben size karsı pot kırıcam amaç nedir?Enteresan o zaman 200 krediyle Nostradamus arıyorsun :) bir önceki mesajında Emre İnal demiştin ee o da 1000 kredi.
Ben zaten duymak istediğimi duydum ayrıca. Pot üstüne pot kırmakta üstünüze yok. Sevgilerimi ilet Zümra’cığıma :)
yok ya nehir ateşoğlu vardı bir ara cok konusulan acaba onu mu denesem diyorum kahve baktırmak istemiştim deKredi alıcam üzerine dersen doğa dan ya da elfini dene derim canım
Diyorum ya iyi şeylere vesile oldu diye :) fala harcayacağım parayı uzun zamandır ertelediğim bakıma yatıracağım bu ay.Kızlar ben ki polisiye roman falan severim ama artık burayı takip edemiyorum kim kim, hani falci, kim hangi falcinin dostu, sag kolu veya destekcisi. Baslarda biraz takip edebiliyordum kim supheli, katil kim falan diye ama o kadar surprizli seyler oluyorki polisiyede katil en fazla uşak çıkar topik artık christopher nolan filmine evrildi kafam karıştı allak bullak oldu. Tam eskilerden tanidik bir uye ismi goruyorum, bazi soyledikleri de mantikli diyorum sonra bir falcinin yakini, ta kendisi veya destekcisi deniyor. Tam bir twist ending ama sonu yok senaryo boyunca herkes şüpheli :))
Son zamanlardaki konusmalarla iyice sogumus oldum faldan ve topikten cok uzun yazilari zaten okuyacak zamanim yok hizlica okuyunca da daha cok karisiyorFaldan ve falcılardan soguttugu icin faydasi oldu diyecegim ama zaten bir iki kisiye ayda bir disinda artik faldan sogumustum uzun zamandir, kafam karistigiyla kaldi sonucta :))
Kesinlikle anda kalmak çok kolay gibi gozukuyor ama çok zor. Fallar aslında bizi şu andan alıkoyan en onemli meşgale ayrıca sabit bir fikre takılmamıza sebep oluyor belki olacaksa bile bir falcı olmayacak dediği için olmuyor olabilir bazı şeyler.Diyorum ya iyi şeylere vesile oldu diye :) fala harcayacağım parayı uzun zamandır ertelediğim bakıma yatıracağım bu ay.
Yemin ediyorum her şeyin başı stres, çok düşünmek. Akışa bırakmak, anda kalmak lazım. Gelen zaten geliyor, giden zaten gidiyor. Sağlık olsun gerisi boş :)
Cevaplıyor ama butun falları bitirdikten sonra cevap veriyor. Bana ertesi gun vermişti.Kızlar bişey soracağım mısırlı talia sorulara cevap vermiyor mu? Fal yorumum gelmişti dün soru attım online ama yanıtlamadı sorumu
Ben Gılgamış Destanı yazarı olarak, emin olduğum ve vicdanım sızlamadan görüş belirtebileceğim bir noktada, konuya balıklama atlarım:))öyleymiş sonradan farkettim, burası bir forum ve düsüncelerimi ifade etmekte özgürüm kimseye karsı pot kırmak gibi bi durumum da yok, siz bu sitenin baş keseni falanmısınız da ben size karsı pot kırıcam amaç nedir?
bu kadar dilinizden düsürmediğinize göre selamınızı da siz iletin.
200 krediyle nostradamus arıyorsunuz heralde diyenlerle telwede yiramir yesilcingeneye 30 liralık fal atanların aynı olması da ayrı bir ironi, düsük meblağ ödediğiniz falcılardan bilmesini beklemeyin o halde, kendinizle celişmeyin.
Ben Yeşil Çingene’ye iki defa baktırdım genel olarak kişilik özelliklerini bilmişti guzeldi oyle nokta atışlı herhangi bir seyi olmamıştı bana hatta anda bazı bilemediği şeyler vardı ama nedense ben o yorumcuyu sevdim baktıgı faldan ziyade, tarzını ve verdiği emeği sorulaa guzelce cevap cermesi hoşuma gitmişti ve dürüst buldum. Fiyat olarak da arttırmıyor, makul bir fiyata bakıyor hem de yazış tarzı ve sorulara verdiği cevaplar guzel, bastan savmış hissetmiyor insan. Bende gelecek konularında ikisinde de sen istersen olur, soyle yaparsan boyle sonuclanır gibi tavsiye niteliğinde baktığı için ve net konusmadığı için tekrar baktıracağımı sanmıyorum ama bence tellwe’de işine ve fal baktırana saygı gosteren ender falcılardan.Ben Gılgamış Destanı yazarı olarak, emin olduğum ve vicdanım sızlamadan görüş belirtebileceğim bir noktada, konuya balıklama atlarım:))
Yakınlarda Binnaz'da ödediğim 135 TL (Zümra), 100 TL'lik (Ares) 2 adet falın yanısıra, Yeşil Çingeneye de baktırmış bulunuyorum.
Dürüstce ve tamamen tarafsız olarak diyorum ki; Yeşil Çingene, ücreti 30 TL de olsa, gerçekten iyi. Şimdilik gelecek öngörüsü için bir şey diyemiyorum ama şu an, geçmiş ve partner analizi bakımından gayet iyi ve gerçekçi. Anladığım kadarıyla Ebced hesaplamayı da biliyor.
Bunlar arasında, 1.ci Yeşil Çingene, 2.ci Ares.
Haklısın; kişilik özelliklerini doğru tespit ediyor bence de. Bende de dürüst olduğu izlenimi yarattı.Ben Yeşil Çingene’ye iki defa baktırdım genel olarak kişilik özelliklerini bilmişti guzeldi oyle nokta atışlı herhangi bir seyi olmamıştı bana hatta anda bazı bilemediği şeyler vardı ama nedense ben o yorumcuyu sevdim baktıgı faldan ziyade, tarzını ve verdiği emeği sorulaa guzelce cevap cermesi hoşuma gitmişti ve dürüst buldum. Fiyat olarak da arttırmıyor, makul bir fiyata bakıyor hem de yazış tarzı ve sorulara verdiği cevaplar guzel, bastan savmış hissetmiyor insan. Bende gelecek konularında ikisinde de sen istersen olur, soyle yaparsan boyle sonuclanır gibi tavsiye niteliğinde baktığı için ve net konusmadığı için tekrar baktıracağımı sanmıyorum ama bence tellwe’de işine ve fal baktırana saygı gosteren ender falcılardan.
En kısa zamanda hayırlı bir iş edinmenizi diliyorum öncelikle.Kimseye ne kin ne öfke saçıyoruz arkadaşlar. Sadece daha kötü şeyler yaşanmasın diye uyarıydı benim yazdığım ve hala da arkasındayım tüm yazdıklarımın. Pişman da değilim :)
Fala şu zamana kadar ne kadar paralar döktük? Ben de dahilim bu tüm yazdıklarıma asla kendimi kayırmıyorum bir kenara. Ben özellikle birde bu dönem işsiz olduğum için daha bir beter sardım bu illete. Tamam eskiden de meraklıydım ama bu boyutta değildi. Burada yazılan her önerinin ışığında bir umutla her falı attığımda yok ilkbahar, yok yaz, yok sonbahar denile denile tam bir yıl oldu :) Ee kim bildi o zaman bu bir yıllık süreçte valla hala Nostradamus'umu bulamadım. Varsa tabii öyle biri :)
Ne yaptım bu süreçte iyice kabuğuma çekildim. Her ay gelen 400 küsür telefon faturalarını ödemekten dışarı çıkıp sosyalleşmeye pek bir bütçem kalmadı açıkçası. 10, 20, 50 derken fark etmiyoruz. Tek seferde çıkmıyor ya bizden çok harcamadım sanıyoruz. Benim önerim gerçekten bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız adam akıllı birinden doğum haritanızı yorumlatın. 300, 400 denilebilir ama fallarada zaten bu parayı harcamıyor muyuz? Ki çoğu pembeci, boşa umut veren fallar.
Şimdi düşünüyorum da bir yıldır nasıl bir umutla dönüp dolaştım olduğum yerde? Belki yeni olacak şeyleri ben engelledim bu düşünce sistemimle. Bu yüzden yazıyorum bunları. Ve kusura bakmayın birkaç kişinin aba altından sopa gösterme hareketleriyle de susmayacağım :)
Benim hepsi geldi ama geç geliyor birde bildirim gelmiyor kontrol et istersen falinda bakmadikca anlamiyorsun. Bekliyen fallarinda yoksa cevaplamistirKızlar bişey soracağım mısırlı talia sorulara cevap vermiyor mu? Fal yorumum gelmişti dün soru attım online ama yanıtlamadı sorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?