- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Begendinmi canim Taliayi?Kızlar bişey soracağım mısırlı talia sorulara cevap vermiyor mu? Fal yorumum gelmişti dün soru attım online ama yanıtlamadı sorumu
Benimde doğum saatim net değildi. Sezaryen doğum olduğu için on iki ile bir arası deniliyordu. İki yıl önce instagramda minenin astrolojisi’ne saati doğrulattım. Baba ölüm tarihinden gittik biz. Hayatıızdaki önemli tarihlerden bulunabilir yani :)En kısa zamanda hayırlı bir iş edinmenizi diliyorum öncelikle.
Doğum haritası hakkında sormak istedim; bu harita için kesin veya hiç değilse kesine 30 dakika kadar yakın şekilde, doğum saatini bilmek gerekiyormuş. Doğru mu bu?
Bunun için geçenlerde, Sorumgeldi.com'a bakmıştım; en fazla 3 saat aralığında doğum zamanını bilmek koşuluyla, dediklerine göre doğum saatıni çıkartabiliyorlarmış. Siz ne dersiniz böyle bir yönteme?
Astrolojik harita için önereceğiniz birileri var mı?
eh işte diyebilirim... karakter analizi iyiydi ve karşı tarafla benim çevrelerimiz hakkındaki tespitleri doğruydu. Ama mesela biz yeni ayrıldık sanmış geçen ay iyiymişsiniz demiş halbuki geçen ay ayrıydık nerden çıkardı anlamadım öyle bişey de dememiştimBegendinmi canim Taliayi?
Bence de "eh iste". Hatta eh iste'nin de altinda. Bazen bisey hissediyor, bazen hic hissetmiyor. Ben bosanali yillar yillar oldu ve zaten 1 sene surdü sürmedi. Uzerimde hic bir izi yok evliligimin ama bana da evlilikte yasadigin sorunlarin etkisi altisindasin dedi. Ayrica bazen kartlardaki resimleri bire bir gerceklige uygulamaya calisiyor ama o resme bir yorum getirmeden geciyor.eh işte diyebilirim... karakter analizi iyiydi ve karşı tarafla benim çevrelerimiz hakkındaki tespitleri doğruydu. Ama mesela biz yeni ayrıldık sanmış geçen ay iyiymişsiniz demiş halbuki geçen ay ayrıydık nerden çıkardı anlamadım öyle bişey de dememiştimgelecek öngörüsü de 7 dklık falın toplasan 1 dksı gelecek öngörüsüydü, dediğiniz gibi sadece yakın vadeden bahsetmiş süreç nasıl işler bi ayrıntı vermemiş.. arada engeller var engelleri aşarsanız olur tercih senin demiş ucu açık bırakmış. Boş biri diyemem bişeyler hissediyor ama gelecek adına daha iyi fallar baktırmıştım... yine de denemiş oldum merak ediyordum
Tesekkur ederim yanitin icin. Zafer Ozyigit'e ulasmayi deneyecegim. Bir de sunu sorabilir miyim? Astrolojiyle ilgili bilgim yok sayilir. Boyle bir haritayi edinmek nasil bir fayda sagliyor ve faldan farki nedir? Ya da harita, hangi sorularimiza cevap verir?Benimde doğum saatim net değildi. Sezaryen doğum olduğu için on iki ile bir arası deniliyordu. İki yıl önce instagramda minenin astrolojisi’ne saati doğrulattım. Baba ölüm tarihinden gittik biz. Hayatıızdaki önemli tarihlerden bulunabilir yani :)
Ben ayrıntılı bakımı Zafer Özyiğit’e baktırdım. Geçen yine bir çekiliştende bir soru cevap kazandım o da Astrogozde. O daha uygun fiyatlı ve on dakikada baya iyiydi :)
Artı dileklerin içinde çok teşekkür ederim :)
Rica ederim canım. Şimdi şöyle söyleyeyim doğum haritası aslında bir fal değil yada sadece 2020’de evleneceksin vs değil. Satün çoğu haritada retrodur. Yaşayacağın kriz ve sınavı gösterir ve babayı temsil eder. Retro varsa eğer reenkarnasyona inanıyorsanız bir önceki yaşamdada aynı sorunu yaşamış ama çözememiş tekrar gelmişsindir. Yine çözemezsen S gelir o da ayvadır. Jüpiter retro değilse bunu nasıl çözeceğini gösterir. Hangi yola gitmen gerektiğini.Tesekkur ederim yanitin icin. Zafer Ozyigit'e ulasmayi deneyecegim. Bir de sunu sorabilir miyim? Astrolojiyle ilgili bilgim yok sayilir. Boyle bir haritayi edinmek nasil bir fayda sagliyor ve faldan farki nedir? Ya da harita, hangi sorularimiza cevap verir?
Ares'in pabucu dama atılmıs:) Bir ara ne cok sorardın Ares'i.....Arkadaslar gunaydin, sah sultan dun online olmustu ama disardaydim gonderemedim baktiranlarin iyi yada kotu diye yorumlarini merak ediyorum, kredimde yok indirimde yok ona gore degerse alacam, bugun indirim olur diye beklemistim ama yok, yorumlariniz neler ?
Sadece Facebook'dan bulabildim Zafer Beyi. Orada da danışmanlık hizmeti ile ilgili bir bilgi yok. Mesajla sormayı düşünüyorum. Sitede öğrencilerini, haritalarına göre seçtiğini gördüm. Bence doğru bir tercih.Rica ederim canım. Şimdi şöyle söyleyeyim doğum haritası aslında bir fal değil yada sadece 2020’de evleneceksin vs değil. Satün çoğu haritada retrodur. Yaşayacağın kriz ve sınavı gösterir ve babayı temsil eder. Retro varsa eğer reenkarnasyona inanıyorsanız bir önceki yaşamdada aynı sorunu yaşamış ama çözememiş tekrar gelmişsindir. Yine çözemezsen S gelir o da ayvadır. Jüpiter retro değilse bunu nasıl çözeceğini gösterir. Hangi yola gitmen gerektiğini.
Zafer hoca karma tabanlı bakıyor. Oğuzhan Ceyhan tayfası öyleler desem daha doğru. Karmik olarak öğrenmek isteyenlere o ekolü öneririm.
Mesela herkese yardımcı olacak bir şey; öncü burçlarda karar alın ( koç, terazi, yengeç ve oğlak ayları). Sabit zamanlarda uygulayın ( boğa, akrep, kova, aslan). Değişken zamanlarda aldığınız, uyguladığınız kararların zemini belli olur ( balık, başak, ikizler ve yay)
Ares hala favorim dediginiz cikmadi dedikce vadelerime takilma olacak diyor, haliyle bende baska birilerini denemek istiyorum, denemek istediklerimin en basindada sah sultan var, indirimde olmadi 150 tlye deger mi merak ediyorumAres'in pabucu dama atılmıs:) Bir ara ne cok sorardın Ares'i.....
Dönem dönem gözde değistiren erkeklere benzıyorsun a hatun. Ama bır falcıya sıklıkla, fal da atılmıyor kı,tekrara donuyor. Sen de haklısın....
Facebookta ücret yayınlamıyor canım ama mesaj atarsan cevap verir.Sadece Facebook'dan bulabildim Zafer Beyi. Orada da danışmanlık hizmeti ile ilgili bir bilgi yok. Mesajla sormayı düşünüyorum. Sitede öğrencilerini, haritalarına göre seçtiğini gördüm. Bence doğru bir tercih.
Zafer Beyin spiritüel yanı var mı? Ya da eğitimleri sadece astroloji üzerine mi diye sorsam?
Favorim içlerinde Elfin. İçlerinde olmayan Ares bir de. Şah sultan’a hiç atmadım. Zümra da iyidir.Kızlar katina için şah sultan Elfin doğa zümra sizce hangisi yardım
Çok ilginç bir kişiye benziyor. Şaman ve Simya dersi verecek demek...Çok ilgimi çekti. Erhan Özyiğit'in akrabası olabilir mi acaba. O da Aytunç Altındal'ın öğrencisiydi. Kendisi ile görüşürsem seni haberdar ederim.Facebookta ücret yayınlamıyor canım ama mesaj atarsan cevap verir.
Bende ondan ders aldım temel ve orta seviye. Bende yollamıştım bilgilerimi her harita kabul etmez demişti. Su grubu mesela Yengeçlerde iyi astrolog olabilirler.
Eski şamanlardan olduğunu biliyorum. Simya dersi vermeyi düşünüyordu sanırım seneye kaldı.
Ah devam edebilseydim :) neyse kaderde bu varmış demek ki belki daha hazır değildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?