Binnaz Abla

Jübilelerimi yaptım bende kızlar,fal baktırmayacagim daha fazla..Son olarak Şah sultan,Talia ve Arese baktirdim.Binnazda kredim Arese yetiyordu.Maddi yöndende göçtüm,manende yıprandım.Şah sultan yine mukemmel bakti,onu yakaladigim icin cidden mutlu oldum.Aresle Taliaya da iyiler tabi ama Taliaya artik cok baktirdim,fiyatı daha uygun sonucta,ama cok yakin vadeye donmeye basladi.Bagimli gibide 4-5 gunde bir birseyler oldukca atilmaz yani.Ama sunu soyleyebilirim,mesela adamin kendi agzindan kendisini su donem nasil hissettigini soylerken duyduğum sözcüklerin aynılarını Sah sultandan duydum.Hicbir sekildede negatif bir etki yapmiyor uzerimde Sah sultanin fali..Yinede bunun sonu yok,hayat sabit degil devam ediyor,ve her belirsizlikte fala sarılmak da çözümü değil birseylerin.Düşündümde,sanırım en çok hayatındaki belirsizliklere karşı sağlam durmayı beceremeyen insanlar fal bağımlısı oluyor ve birde birileriyle paylaşma konuşma ihtiyaci diger sebep.Yaşam durana kadar belirsizlik devam edecek bu yuzden bunu yönetebilmek gerek bir sekilde..

Arkadaslar gunaydin, sah sultan dun online olmustu ama disardaydim gonderemedim baktiranlarin iyi yada kotu diye yorumlarini merak ediyorum, kredimde yok indirimde yok ona gore degerse alacam, bugun indirim olur diye beklemistim ama yok, yorumlariniz neler ?

Benimde doğum saatim net değildi. Sezaryen doğum olduğu için on iki ile bir arası deniliyordu. İki yıl önce instagramda minenin astrolojisi’ne saati doğrulattım. Baba ölüm tarihinden gittik biz. Hayatıızdaki önemli tarihlerden bulunabilir yani :)
Ben ayrıntılı bakımı Zafer Özyiğit’e baktırdım. Geçen yine bir çekiliştende bir soru cevap kazandım o da Astrogozde. O daha uygun fiyatlı ve on dakikada baya iyiydi :)
Artı dileklerin içinde çok teşekkür ederim :)

Begendinmi canim Taliayi?
eh işte diyebilirim... karakter analizi iyiydi ve karşı tarafla benim çevrelerimiz hakkındaki tespitleri doğruydu. Ama mesela biz yeni ayrıldık sanmış geçen ay iyiymişsiniz demiş halbuki geçen ay ayrıydık nerden çıkardı anlamadım öyle bişey de dememiştim gelecek öngörüsü de 7 dklık falın toplasan 1 dksı gelecek öngörüsüydü, dediğiniz gibi sadece yakın vadeden bahsetmiş süreç nasıl işler bi ayrıntı vermemiş.. arada engeller var engelleri aşarsanız olur tercih senin demiş ucu açık bırakmış. Boş biri diyemem bişeyler hissediyor ama gelecek adına daha iyi fallar baktırmıştım... yine de denemiş oldum merak ediyordum

Bence de "eh iste". Hatta eh iste'nin de altinda. Bazen bisey hissediyor, bazen hic hissetmiyor. Ben bosanali yillar yillar oldu ve zaten 1 sene surdü sürmedi. Uzerimde hic bir izi yok evliligimin ama bana da evlilikte yasadigin sorunlarin etkisi altisindasin dedi. Ayrica bazen kartlardaki resimleri bire bir gerceklige uygulamaya calisiyor ama o resme bir yorum getirmeden geciyor.

Tesekkur ederim yanitin icin. Zafer Ozyigit'e ulasmayi deneyecegim. Bir de sunu sorabilir miyim? Astrolojiyle ilgili bilgim yok sayilir. Boyle bir haritayi edinmek nasil bir fayda sagliyor ve faldan farki nedir? Ya da harita, hangi sorularimiza cevap verir?

Rica ederim canım. Şimdi şöyle söyleyeyim doğum haritası aslında bir fal değil yada sadece 2020’de evleneceksin vs değil. Satün çoğu haritada retrodur. Yaşayacağın kriz ve sınavı gösterir ve babayı temsil eder. Retro varsa eğer reenkarnasyona inanıyorsanız bir önceki yaşamdada aynı sorunu yaşamış ama çözememiş tekrar gelmişsindir. Yine çözemezsen S gelir o da ayvadır. Jüpiter retro değilse bunu nasıl çözeceğini gösterir. Hangi yola gitmen gerektiğini.
Zafer hoca karma tabanlı bakıyor. Oğuzhan Ceyhan tayfası öyleler desem daha doğru. Karmik olarak öğrenmek isteyenlere o ekolü öneririm.
Mesela herkese yardımcı olacak bir şey; öncü burçlarda karar alın ( koç, terazi, yengeç ve oğlak ayları). Sabit zamanlarda uygulayın ( boğa, akrep, kova, aslan). Değişken zamanlarda aldığınız, uyguladığınız kararların zemini belli olur ( balık, başak, ikizler ve yay)

Ares'in pabucu dama atılmıs:) Bir ara ne cok sorardın Ares'i.....
Dönem dönem gözde değistiren erkeklere benzıyorsun a hatun. Ama bır falcıya sıklıkla, fal da atılmıyor kı,tekrara donuyor. Sen de haklısın....

Sadece Facebook'dan bulabildim Zafer Beyi. Orada da danışmanlık hizmeti ile ilgili bir bilgi yok. Mesajla sormayı düşünüyorum. Sitede öğrencilerini, haritalarına göre seçtiğini gördüm. Bence doğru bir tercih.
Zafer Beyin spiritüel yanı var mı? Ya da eğitimleri sadece astroloji üzerine mi diye sorsam?

Ares hala favorim dediginiz cikmadi dedikce vadelerime takilma olacak diyor, haliyle bende baska birilerini denemek istiyorum, denemek istediklerimin en basindada sah sultan var, indirimde olmadi 150 tlye deger mi merak ediyorum

Facebookta ücret yayınlamıyor canım ama mesaj atarsan cevap verir.
Bende ondan ders aldım temel ve orta seviye. Bende yollamıştım bilgilerimi her harita kabul etmez demişti. Su grubu mesela Yengeçlerde iyi astrolog olabilirler.
Eski şamanlardan olduğunu biliyorum. Simya dersi vermeyi düşünüyordu sanırım seneye kaldı.
Ah devam edebilseydim :) neyse kaderde bu varmış demek ki belki daha hazır değildim :)

Yeaappp arese attim. Cok zevkliydi ama kisa suruyor ya offf ama hizli hizli anlatiyor sagolsjn hatta alakasiz seylerime de cevap veriyor

Doğum saati tam net değilse rektifikasyon yöntemi ile buluyorlar hayatında yaşadığın 15 olayı ölüm doğum kaza felaket mezuniyet vs. yazıp gönderince 3 saat aralığı içinde buluyorlar dakikasına kadar. Daha fazla saat aralığı varsa bunu yapacak astroloğun gerçekten işinde en iyilerden biri olması gerekiyor. Doğum saatini öğrenirseniz bazı sitelerden doğum haritası ve raporu çıkarttırabilirsiniz. Ama asıl önemli olan iyi bir astroloğun doğum haritanızı ilerletme yöntemi ile size gelecek dönemde neler yaşayacağınıza dair bilgi vermesi. Bir de sinastri haritası var partnerinizle nasıl bir uyumunuzun olduğu ileride neler olacağı öngörüler halinde çıkartılıyor. Tabi burda daönemli olan her iki tarafın doğum saatinin net doğru olması. Doğum saati bilinmiyorsa da yaklaşık bir şey çıkıyor uyum konusunda ama bazı noktalarda çatışma varsa yükselenlerin uyumundan dolayı uyumlu ilişki olabiliyor.

Çok ilginç bir kişiye benziyor. Şaman ve Simya dersi verecek demek...Çok ilgimi çekti. Erhan Özyiğit'in akrabası olabilir mi acaba. O da Aytunç Altındal'ın öğrencisiydi. Kendisi ile görüşürsem seni haberdar ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…