Bu binnaz bir bana kredi vermiyor heraldeBenim de 1 nisan’da sıfırlanmıştı, şimdi 420 kredim var yine
Evet Ares LeviLizyaa Merhaba ;
ares levi değil mi binnazda ki ?
zümra bana olumsuz da demişti yesilcingene benim favori falcim zaten senelerdir görürse olumsuz şeyler söyler uyarır genelde de yasarim dediklerini diğer falcilari bilmiyorumElfin, zümra, doğa ve yeşilcingene olumsuz bir şey görse söyleyen Kişiler mi, yoksa hep olacak mı diyorlar :)
Tşk ederimzümra bana olumsuz da demişti yesilcingene benim favori falcim zaten senelerdir görürse olumsuz şeyler söyler uyarır genelde de yasarim dediklerini diğer falcilari bilmiyorum
Geçmiş ve anda çok çok iyi. Bana iş yerime kadar sanki benimleymiş gibi tasvir etmişti ama gelecek bende çıkmadı maalesefKızlar nehir ateşoğlu nasıl
Bana da an da iyiydi, 2017 2018 de toplam 3 defa danistim. Ilk falı biraz tutmuştu gelecek öngörüsü olarak dediği imkansiza yakın bir durum sürpriz olmuştu,lâkin sonrakiler de durum an da eh meh ama gelecek öngörüsü tamamen çöpp....Geçmiş ve anda çok çok iyi. Bana iş yerime kadar sanki benimleymiş gibi tasvir etmişti ama gelecek bende çıkmadı maalesef
Dün baktirdim hayatımdaki kişiyi tam tarif etti 6 aylık bi süreç verdi inşallah dedikleri olurGeçmiş ve anda çok çok iyi. Bana iş yerime kadar sanki benimleymiş gibi tasvir etmişti ama gelecek bende çıkmadı maalesef
Bende de cikmadi. Bende an ve gecmiste de iyi degildi. Isle ilgili danismistim hatta bir is ve ofisi tarif etmisti girdigim ve hala bulundugum isten taban tabana zit ozellikler siralamisti :)Geçmiş ve anda çok çok iyi. Bana iş yerime kadar sanki benimleymiş gibi tasvir etmişti ama gelecek bende çıkmadı maalesef
Hepsi bana olumsuzu da soyledi, ozellikle Zumra bana baslarda daha da olumsuzdu son fali bir derece daha olumluydu.Elfin, zümra, doğa ve yeşilcingene olumsuz bir şey görse söyleyen Kişiler mi, yoksa hep olacak mı diyorlar :)
Enerji meselesi mi ne diyeyim ki Lizyaa’mBende de cikmadi. Bende an ve gecmiste de iyi degildi. Isle ilgili danismistim hatta bir is ve ofisi tarif etmisti girdigim ve hala bulundugum isten taban tabana zit ozellikler siralamisti :)
Eylem e ilk basladigi zamanlar baktirmistim 2017 sonu hic mi cikmaz...Cok sempatik, anlatimi tatli ama o kadar... Maya Demir'i de pek begenen yok diye biliyorum ama... Digerleri hakkinda fikrim yok.Neredeyse 700’e ulaştı ya kredilerim favorilere eklediğim birkaç kişiyi sorayım. Son dönem atan var mı diye?
Belgin Yıldız, Eylem Tüzün, Ada Balcı, Maya Demir, Seden Kamış
Maya demir baktirdim 3 kere . Tarihler tutmadı ama ısrarla olacak dedi ve gerçekleşti ama arada baya zaman vardı iki hafta gibi yakın bi zaman verdi olmadı 1 yıla yakın zaman geçti olduNeredeyse 700’e ulaştı ya kredilerim favorilere eklediğim birkaç kişiyi sorayım. Son dönem atan var mı diye?
Belgin Yıldız, Eylem Tüzün, Ada Balcı, Maya Demir, Seden Kamış
Berrak Okur'a da 2017 sonlarina dogru baktirmistim. Ben de maalesef ani dahi bilememis. Simdi donup tekrar okudum hatta. Ne ozel hayat ne de genel gidisat ben de iyi degilmis. Sen belki anina denk geldin ozendi de bakti, bilemiyorum gercekten yalniz falcilarin ruh hali de cok moody oluyor ve bu durum fal yorumuna da yansiyor...Ben de kahve ya da tarot bakan birini arıyorum Binnaz’da.
Katina biraz korkutuyor beni, bi de kısa aralıklarla katina baktırmak istemiyorum.
Berrak okur’a kahve baktırmışım, genel olarak bilmiş ama gelecek yok. Tekrar baktırmaya değer mi?
Ohh be benim gibi kahveci buldumBen de kahve fali yorumcusu ariyorum Binnaz'da. Bilinen pahali isimleri arattim tabii ama yeni baktirdigimizda ver coskuyu ruh halinden sonra aylar gectiginde hala iyi oldugunu dusundukleriniz var ise ozellikle isim alayim. Hayir cunku maalesef bircok uye arkadas beklemedeyim cikarsa yazarim deyip aylar sonra tekrar donup yazmiyor ya o nedenle hep bir muamma
Berrak beni çok şaşırtmıştı ama gelecek çıkmadı sendeki gibi. Anda ve geçmişte çok iyi hakikatenBen de kahve ya da tarot bakan birini arıyorum Binnaz’da.
Katina biraz korkutuyor beni, bi de kısa aralıklarla katina baktırmak istemiyorum.
Berrak okur’a kahve baktırmışım, genel olarak bilmiş ama gelecek yok. Tekrar baktırmaya değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?