Binnaz Abla

P purring ayni sekilde Katina biraz urkutucu. Dun Katina'yla ilgili yasanmis gercek bir olayi paylasmistim ve belirttigim gibi ilk okudugumda ben de cok etkilenmistim. Bu olayda Selena Katina'nin son karti da yorumlamasini isteseydi Katina kime yorardi bilinmez ama her Katina yorumcusu da Katina'yi Katina gibi yorumlayamaz. Ayrica, Yunanistan'da Katina kartlari 66 karttan olusurken Turkiye'de 65 kart varmis diye biliyorum.

Son düzenleme:
Aa neden öyle? Hangi kart bizde eksik acaba?

Geçmişi ve anı güzel anlatmış aslında ama özellikle online baktırırken sevmediğim bi şey var, genel bakmıyorlar ve sadece soru üzerinden gidiyorlar. Berrak Okur da aynı şeyi yapmış. Sorduğum şeylerle ilgili anı güzel bilmiş ama gelecek yok yine.
Aslında kendilerini gerçekten iyi hissettiklerinde bakmaları lazım bence ama iş ticarete dönünce bazı falları da sallama oluyor.

Katina olumsuzu pat diye gösteriyor ve nedense kartlarının geneli bende negatif bir his uyandırıyor. Bir de çok etkisinde kalıyorum katinanın. Kahve, tarot o kadar ürkütmüyor.
Geçenlerde katina baktırdıktan sonra kartları araştırmak istedim. Katinayla ilgili bi forum sitesi buldum, bahsettiğin yaşanmış olayı okudum ben de, daha da ürküttü.

Bende kahve fali seviyorum. Katinada kartları 1_2 kart hariç kartların hepsini ters çekiyorum öyle bir özelliğim var:) maya demir geçen sene baktirdim 2 kez tabiki, çıkmadı bir daha atmam. Engin gümüş beğeniyorum anlık düşüncede iyi geçen ilk defa pelin bilgeye attım fal olumlu ama enerjisini düşük buldum 150 tl dolu dolu fal değildi .Zeynep aksu pembeci değildi geçen sene attım fiyatlar yüksek hediye kredi biriktirip kahvede denemek istediğim isimler var

Hiçbiri çıkmadı canım hepsi de olumluydu nerdeyse. Ufak tefek geçmiş ya da anı bilen olmuştur. Ben işimle ilgili durumu da soruyordum bunu bilen yule oldu. Aşk kimse de çıkmadı ne yazık ki.
Inan ayni durumlari yasadim. Ornek: yakin gecmisi gelecek olarak anlatanlar cok oldu. Yulee bana da ilk falinda bildigi net bur durum vardi ve o sira kahve de bakiyordu. Sonra farkli hesaptan Katina atiim iki kez hic cikmadi. Ares Levi de yakin gecmis bir durumu gelecek diye anlatti tarot falinda. Su an surec Ecem 23 un dedigi gibi devam ediyor, begenmistim falini ama sorunca uzun vade verdi bakalim sonuc nasil sekillenecek.

Umarım her şey gönlünce olur canım ben de aynı süreçleri yaşadım ve şu an artık gelecek odaklı fal bastırmak istemiyorum. Her ay illa ki bir sürpriz ile karşılaşacam ama o ay hiçbir zaman gelmedi. Bana da yakın geçmişi gelecek diye anlatan falsepeti Alex olmuştu.

Aslında tam tersi ürkmemeniz gerekmez mi? Çünkü Katina fallara Attarti ana denen kadından el aldığı için bu kadar güçlü ve durugörülü bakıyormuş. Şu an öyle bir beceriye sahip kimse yok. Ancak Katina'nın yeteneği yeğenine miras kaldığı için belki o bakabilir. O da bu bilgilere kadın öldükten 23 yıl sonra sahip oluyor. Yani tam olarak el almamış. O da öyle güçlü bakamıyor. Bence tarot gibi düşünün.

Hic baktirmadim degil tabii ama cesitli nedenlerden dolayi genelde tercih etmiyorum. Tarotu da fazla sevdigim soylenemez. Bu kart fallarini sIk baktirrmamak gerekiyor. Katina kartlarina daha da soguk hissediyorum ve de kartlari on-line secmekle de enerji iletilemiyor gibi hissediyorum. Esas orijinalde biliyorsun ipek ortuler vs... Su ana kadar hayatimin en etkileyici ve iddiali tarot yorumunu Fransa'da aldim, Fransiz bir kadin yorumluyor ama dehset otesi, hayatimin gelecekle ilgili kilit bir yol ayrimini bildi. Benim o an icin cok istedigim konunun ne oldugunu ve de bunun olacagini, yardim edecek kisiyi dahi bildi ve de maalesef bunun benim icin iyi olmayacagini da bildi. Ve daha bir cok onemli detay...

Kart fallarında asıl mesele sizin elleyerek kendi enerjinizle çekmeniz. İnternetten ben gözümü kapatıp çekiyorum hangi kart bana cazip geliyor diye bir şey olmuyor. Ama tarot ve katinayı yüz yüze baktırdığınızda bazen kartları kararken bir kart fırlar ona bakılır o sizin için çıkan bir karttır. Çekerken bazen bir tane çekmek isterken ikinci de gelir bu da sizin kısmetinizdir. Yani öyle bilgisayar yada telefondan on kart seçeyim, bitti değil. Bazen bir soru için üst üste kartlar seçilir. Öyle basit değil yani. Nasıl uzaktan reiki uyumlamasına inanmıyorsam bilgisayardan seçilen tarot, katinada samimi gelmiyor bana.
Ayrıca mesela bakmadan önce kartları birkaç gün yastığın altına koymakta gerekir sizin enerjinizi alsın diye. O zaman değişik rüyalarda görülebilir endişe etmemek lazım :)

Aa alt nedenin başkaymış meğer. Ben nedene düz bakmıştım. Sadece internet üzerinden bakanlar için ürkmeyin kızlar diye belirtmiştim. Yoksa ciddi olup işinin ehli kişilere yüz yüze özellikle kart falı baktırmaya bende tırsıyorum. Fransa'da baktırdığını hayal ettim, ah ne mistiktir o ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…