Binnaz Abla

Ben katina kartlarının genelinden negatif bir enerji alıyorum, özellikle anlamlarına baktığımda genellikle olumsuz anlamlarının çok ağır dillendirildiğini görünce soğumuştum. Tabii ki bunları hislerle yorumlayabilmek asıl marifet, ama bi kartın anlamına baktığımda ‘çok uzun sürecek çok büyük bir sıkıntı’ gibi bir şey okuyunca geriliyorum.

1 hafta arayla baktırmıştım geçenlerde. İlk falda kartları odaklanarak seçtim, geneli iyi geldi. 1 hafta sonra aşırı olumsuz bir ruh haliyle çektim, bu kez de nerdeyse hepsi olumsuz geldi.

Tarot için de aynı şeyi düşünüyorum aslında. Kart falları bana genel bir negatif enerji veriyor.

O hanım ogrenciyken sık sık tatillerimi yanlarında kalarak gecirdigim "mère d'accueil" host mother- olduğundan öyle mistik bir ortam yoktu Serenatt'cigim ama kartları dediğim gibi saklar, çok dikkat eder ve de psişik yetenekleri gelismis olan çok saygın çok hanımefendi bir kişiliği olan birisidir kendisi. Profesyonel bir konsültasyon değildi ama bu sözünü ettiğim konuyu kendisiyle asla paylaşmamıştım ki dedigim gibi üstüne gelecekle ilgili çok önemli konuları bildi. Tarotta cok iyi oldugu çevresinde de biliniyor.

Dodude sende bu new age spirituel inançlar olsun, astroloji olsun inanılmaz bir potansiyel var. Altyapın da var bildiğim kadarıyla, bunu değerlendirmelisin bence. Gerçek diyorum sen kendin bir cevherken hiç zaman harcama buralarda. Üzerine git kendini geliştir. Geçen yıl da demistim astroloji üzerine bir workshop, bir sunum etkinliği düzenlesen gelirim diye. Kendi füzyonunu oluştursan kopar gidersin.

Öyleyse çok şanslıymışsın. Ve şansın daim olsun. Bu hafta Katina'nın hayatını anlatan romana başladım. Elimden düşmüyor. Sanırım hemen mistik bir ortam hayal etmem ondan zira rüyalarım bile değişti.

Gerçekten mi? Öyle bir roman olduğunu bilmiyordum. Seninde mi hislerin kuvvetli yoksa özel ilgi alanı mi sadece? Merak ettim şimdi kitabı, rüyalarını degistirecek kadar etkili demek ki... Tadını çıkar
Güzel dileklerin için de ayrıca tsk ederim. Şanslı olup olmadığımı bilmiyorum, özellikle son yıllarda şansımı ıyi kullanamadım belki de

Aslında ikisi de var. Hislerimi kullanmamayı tercih ediyorum. Ama ilgi alanım olarak baki, vazgeçemiyorum.
Evet yazarı Katina'nın yeteğini miras bıraktığı yeğeni. İlk kitap "İzmir Büyücüleri" hayatını anlatıyor. Bakmış büyük teyzesinin hayatı ilgi gördü. 2. kitabı "Deste, Katina'nın Aşk Falı" nı çıkarıyor. Katina desteleri bu kitapla dünyaya yayılıyor. Yıllardır okumak isteyip çekiniyordum, meğer korkacak bir şey yokmuş.
Teşekkür ederim bende. Eski İzmir'i okumak hoşuma gitti. Etkisinin rüyama bile girmesi biraz o yüzden. Rica ederim. Şanslı olduğunu düşün ki şanslı kal.

Yaa çok teşekkür ederim gerçekten bu mesajların için. Benim yükselenim akrep, ay burcum yengeç ikisi de su grubu olunca böyle mistik şeylere ilgim oluyor. Zaten en fazla şamanlık, falcılık, astrologluk su gruplarından çıkar.
Reiki babam ilk kanser olduğunda ilgilendiğim bir şeydi. Şimdi Tm ve nefese sardım belimi bir doğrultabilirsem bir şeyler yapmak istiyorum onlarla ilgilide. Her şey para yani :)
Ben şu derslere yeniden devam edeyim o zaman minik çaplı bir şeyler yapmaya çalışacağım ve söz sanada haber vereceğim. Gerçekten çok mutlu ettin beni bu yazınla

Dodude, merhaba

İlerlemekte olduğun yolda sana başarılar diliyorum:)
Bir şey sormak istedim izninle; horary astroloji ile ilgili ne düşünüyorsun? Sorumgeldi'den esinlendim bunu sorarken.
Şu saniyede ve üzerinde olduğum bir coğrafi noktadan, sorduğum bir soruya, evet/hayır diye gerçekten doğru bir şekilde yanıt almak mümkün mü? Ben, sıfır düzeyindeki astroloji bilgimle bu konuya bir anlam veremiyorum.

mağaza sitenin tam olarak neresinde bulamadım
Kredi alma kısmına girince. Mağaza çıkıyor. Hemen al kısmına tıklama, o kısım sadece kredi kartı kabul ediyor. Ekran görüntüsü yükledim aşağıya daha iyi anlaşılsın diye. İnşallah yükleyebilmişimdir

Bende yanlış yönlendirmek istemem ama yıllık öngörülerde Solar ve Lunar daha iyiler. Horary sorduğun tarihi baz alır bu yüzden ilişkiden ziyade önemli bir anlaşma yapacaksınız bu tarih uygun mu diye sormak daha mantıklı. Baktırdığınız gün işle ilgili bir şey soracaksınızdır patronla o gün kavga etmişsinizdir aranız kötü olduğu için kötü çıkabilir. Bu yüzden ilişkiye Sinastri en iyisi. Solar yada Lunar kullanılırsa da bir yıllık öngörü çok iyi oluyor. Bu ikisinde doğduğunuz yer ve şu an yaşadığınız şehir ekstra önemli. Solar daha genel Lunar daha mikroskobik örneğin üç ay gibi incelemelere kadar inebiliyor.
Uzun lafın kısası Horary tek soru üzerinde iyi. Şu tarihte yurtdışına gideceğim mi, şu tarihte olan iş anlaşmam iyi olur mu gibi

Anladığım kadarıyla bu durumda en isabetli fallar, bakım yaparken astrolojiden de yararlanabilecek bilgiye sahip falcılardan çıkar, görünüyor.
Son olarak, horary sorusu için internette bir takım, daha çok yabancı siteler var. Önerebileceğin bir site var mı? Tabii bedava olanlardan:)

O tarz bir şey yokta takip edebileceğin kişiler önerebilirim hem instagram hem facebook.
Birde ben hem astrolojiyle ilgilenip hemde fal bakan birine pek rastlamadım. Açıkçası harita eğer doğru yorumlanırsa fala gerek kalmıyor. İyi bakan kişi zaten sana kehanettede bulunuyor ya ayı ya tarihi net olarak söylüyor. Şöyle bir örnek vereyim şubat ayında bir kaza geçirdim sadece dikiş atıldı kafama tek bir çizik dahi olmadı başka bunu sordum niye ölmedim diye o gün iki iyicil gezegenin haritamda olduğu çıktı. Ama 30 mart sonrası olsaymış o zaman satürn karem oluyormuş ve kötü bir yıldız varmış o zaman kesin tırtmışım.

Önerebilceğiniz isimleri paylaşırsanız burdan ben de kendi adıma çok mutlu olurum. Astroloji benim de ilgi alanım çok bilgiye sahip olmasam da yıldızların etkilerini okumayı seviyorum. Geçmişte haritamı da yorumlatmıştım şimdiler de yine istiyorum ama kime yorumlatmalıyım bunda emin değilim:)

Instagram; astrogozde, erkankahraman_, efeerten, astrostarserhan
Facebook; Derin Dide Karaşahin, Zafer Özyiğit, Oğuzhan Ceyhan, Bodrum Spiritüel Astroloji, Petek Erdem, Dharma Karma Astroloji, Ayşe Balın
Twitter; junoastroloji, Kristin Demirci, OrmandaGezenPenguen

Bunlar benim favorilerim ama kişiden kişiye değişebilir bu da. Çoğu zaten Oğuzhan Ceyhan Akademi’den o yüzden karma tabanlılar

Aslında bakan var bir kaç kişi ama kesin doğum saatinden eminseniz doğru sonuç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…