Binnaz Abla

Ben de Hakan Kırkoğlu diyorum Oğuzhan Ceyhan'ın karması pek bize oturmuyor ve çok felaket yorumu var. Hakan bana daha bilimsel geliyor.

Karma, reenkarnasyona inanmayanlara uymayabilir tabii Oğuzhan Ceyhan ama öngörülerinin tartışılmaz olduğunu düşünüyorum ben. Geçen yıl şubat ayında sürekli yayınlamaya başladı altın alın, dolar alın diye şimdi ne kadar haklı olduğu bariz ortada.

“Karma कर्म kelimesi Sanskritçe Kri kökünden gelmektedir. Kri sözcüğü “faaliyet” demektir. Böylece Karma kelimesi “faaliyet”, “eylem”, “hareket”, “edim” veya “aksiyon” anlamına gelmektedir. Karma kelimesinin isim olarak tam şekilde söylenişi Karman’dır.

Daha geniş felsefi bakış açısından Karma sözcüğü “etkiyi izleyen tepki” anlamında kullanılmaktadır. Veda edebiyatında Karma kelimesi 'evrensel eylem yasasını' ifade etmek için kullanılan bir sözcüktür. Evrensel eylem yasası kısaca bu şekilde açıklanabilir, insanın her eylemi bir etki yaratmakta ve bu etkinin ardından bir tepki gelmektedir.

Evrensel eylem yasası çok iyi bilinen “ne ekersin, onu biçersin” sözüyle ifade edilmektedir. İnsan ne verirse, onu geri alır. Karma yasası “almak için ver” prensibini de içermektedir.” Oğuzhan Ceyhan

Bu alıntı belki biraz yardımcı olur

asenadam Bir sure once Elif Hanzade'yi sormustun? Su an sen ne dusunuyorsun? Onerir misin? Baktirali bir-iki ay oldu sanirim, oyle degil mi? Dediklerinden yasadigin oldu mu hic?

Son düzenleme:
Dodude, sorularima sabirla yanitlar verdigin icin cok tesekkur ederim. Bir kac sey daha sormak istiyorum. Ama sıkıldıysan alinmam, lutfen dikkate alma.
- Cok gecmis olsun bu arada. Bir harita cikartarak oradaki uyarilara gore hareket ederek talihsizliklerden, yanlis kararlardan kacinmak mumkun diye anladim. Dogru mu? (Belki bunun tek istisnasi ölum olabilir belki)
- Fala gerek kalmayabilir diyorsun. Anlattiklarina gore bence de oyle. Bu durumda fala sadece karsi taraflarin duygu, düşünceleri icin basvurulmali diye bir sonuca vardim. Buna ne dersin?
- Astroloji egitimi almayi dusunmeye basladim. Ama buyuk sehirlerde yasamadigim icin internet uzerinden egitim veya iyi kitaplar edinmem gerekir. Bir de gordugum kadariyla astrolojide de ekoller, branslar varmis; bati ast., Hint astr. Gibi gidiyor. Bu bakimdan bir onerin olabilir mi?

Bir de inst ve face'de takip edebilecegim o isimleri belirtebilir misin lutfen?

Merhaba kızlar, hazır indirim zamanıyken fal baktırayım diyorum. Ama hep katina falı baktırıyorum ve hatta en son 4 Nisanda baktırmışım. Yukarıdaki katinayla ilgili yazdıklarını görüp ürktüm açıkçası. Ama iyi denilen çoğu falcı sadece bu konuda iyi. Katina harici baktırabileceğim fal ve falcı türü önerebilir misiniz yoksa yine mi katina baktırayım?

Bir de inst ve face'de takip edebilecegim o isimleri belirtebilir misin lutfen?
Canım şöyle alıntıladım bir önceki sayfada kalmış. Diğer sorularıda cevaplayacağım ayrı postta :)

Ne teşekkürü :) elimden geldiğince benim bildiğim yerlerden sen sormaya devam ettikçe ben cevaplarım tabii ki :)
Teşekkür ederim bu arada. Aynen dediğin gibi uyarılara dikkat ederek bir şeyleri değiştirebilirsin. Mesela pankreasına dikkat et der kontrole gidersin erken teşhis olur. Ölümde de tarihine kadar iyiyse bakan kişi görüyor. Bu yüzden Zafer Hoca yakınlarınıza bakmayın derdi.
Yada hasta ruhlu, sapık bir insan o bile haritadan belli oluyor. Leydi Diana’nın son bir yıllık haritasını hep beraber yorumlamıştık tüylerim diken diken olmuştu benim. Ölüm geliyorum demiş o kadına.
İkinci dediğinde çok doğru adam akıllı baktırdığın zaman fal sadece eğlence olur. Kadında evleneceği, ruh eşini Juno temsil eder. Juno hangi burçta ona bakın.
Ekollere gelince benim tamamen şansıma Karma Astroloji oldu ama pişman değilim. Ben bu tarz spiritüel şeylerede inandığım için Karma daha doğru bir tercihti. Vedik Astrolojide sapmalar oluyor birde onlar bir şeyi eksik alıyorlardı onu şu an hatırlayamadım notlara bakınca yazarım. Batı astrolojisi daha pembeci, bir önceki yaşama girmez. Hint astrolojisini bende bilmiyorum. Öner Döşer’in kitaplarına bak basit dille yazılmıştır. Birde Barış ilhan.
Sen bana özelden bilgilerini az buçuk biliyorsan bir yollasana güvenirsen tabii :)

İyi akşamlar kızlar, yeni çıkan haberleriniz var mıdır?
Size gözüme takılan merak ettiğim bi kaç kişi sormak istiyorum. Gilda koç, armina türkay, biray demir bide arnisa bahadır. Bunlardan baktırıp memnun kaldıklarınız var mıdır?

Armina Türkay’ın Pisi olduğunu söylemiştik birkaç kere

Biray Demir’e baktırmışım ben. Geçmiş ve anda iyiymiş ama gelecek yok.

asenadam binnaz'da sana Elif Hanzade'yi nasil buldugunu sordum bugun ama bu topikte yakalayinca seni buradan da sorayim istedim.

Sen diyince tekrar dinledim. 12 dk ses kaydı atmış karşı taraf hakkında ve benim hakkımda söylediği analizler doğru gibi.Ama söyledikleri gerçekleşmedi şu an. Aynı krediye Ares Levi daha iyidir

Hazir %50 indr varken bana bi oneri verin kizlar. Kime atayim. Durak hülya ada asmin ve serapi denemisim. Bunlar diisnda kime atayim

Canim ezgi düşsel in dedikleri cikti mi? Aradan baya zaman gecmis

Sevgili Dodude, sana özelden mesaj gönderdim:)

Ben Armina'yı beğenmiştim en son baktırdığım fallarfan biriydi. Uzaklık durumunu bilmişti. Verdiği vadeleri hatırlamıyorum çünkü artık beklemeyeceğim dedim. Arnisa ilk falında iyiydi beğenmiştim sonra 2. falı attım. Taban tabana zıt şeyler söyledi. Hem de 1 ay içerisinde yollamıştım. Vadelerinde de bi şey olmadı ama gerçekçi gelmişti. Biray Demir'e Lizya önerdikten sonra attım tatlı bir bayan lakin hatırladığım kadarıyla ya kartların anlamını baz almıyor ya da sadece kart anlamlarını söylemişti. Banu Sağlam'ı beğenmiştim son olarak süreç dediği gibi ilerlemiş.

Teşekkür ederim canım. Armina da çıkan bişey oldu mu peki? Hiç hatırlıyor musun?

Bu arada Helen Devmen'e fal atan var mı? Puanı ve yorumları iyi ama böyle iyi bir falcı neden bu sitede bahsedilmemiş o zaman? 24 saatte nasıl falları çıkıyor kafam almadı error

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…