Bunlar benim favorilerim ama kişiden kişiye değişebilir bu da. Çoğu zaten Oğuzhan Ceyhan Akademi’den o yüzden karma tabanlılar
Dodude, sorularima sabirla yanitlar verdigin icin cok tesekkur ederim. Bir kac sey daha sormak istiyorum. Ama sıkıldıysan alinmam, lutfen dikkate alma.O tarz bir şey yokta takip edebileceğin kişiler önerebilirim hem instagram hem facebook.
Birde ben hem astrolojiyle ilgilenip hemde fal bakan birine pek rastlamadım. Açıkçası harita eğer doğru yorumlanırsa fala gerek kalmıyor. İyi bakan kişi zaten sana kehanettede bulunuyor ya ayı ya tarihi net olarak söylüyor. Şöyle bir örnek vereyim şubat ayında bir kaza geçirdim sadece dikiş atıldı kafama tek bir çizik dahi olmadı başka bunu sordum niye ölmedim diye o gün iki iyicil gezegenin haritamda olduğu çıktı. Ama 30 mart sonrası olsaymış o zaman satürn karem oluyormuş ve kötü bir yıldız varmış o zaman kesin tırtmışım.
Bir de inst ve face'de takip edebilecegim o isimleri belirtebilir misin lutfen?Dodude, sorularima sabirla yanitlar verdigin icin cok tesekkur ederim. Bir kac sey daha sormak istiyorum. Ama sıkıldıysan alinmam, lutfen dikkate alma.
- Cok gecmis olsun bu arada. Bir harita cikartarak oradaki uyarilara gore hareket ederek talihsizliklerden, yanlis kararlardan kacinmak mumkun diye anladim. Dogru mu? (Belki bunun tek istisnasi ölum olabilir belki)
- Fala gerek kalmayabilir diyorsun. Anlattiklarina gore bence de oyle. Bu durumda fala sadece karsi taraflarin duygu, düşünceleri icin basvurulmali diye bir sonuca vardim. Buna ne dersin?
- Astroloji egitimi almayi dusunmeye basladim. Ama buyuk sehirlerde yasamadigim icin internet uzerinden egitim veya iyi kitaplar edinmem gerekir. Bir de gordugum kadariyla astrolojide de ekoller, branslar varmis; bati ast., Hint astr. Gibi gidiyor. Bu bakimdan bir onerin olabilir mi?
Instagram; astrogozde, erkankahraman_, efeerten, astrostarserhan
Facebook; Derin Dide Karaşahin, Zafer Özyiğit, Oğuzhan Ceyhan, Bodrum Spiritüel Astroloji, Petek Erdem, Dharma Karma Astroloji, Ayşe Balın
Twitter; junoastroloji, Kristin Demirci, OrmandaGezenPenguen
Canım şöyle alıntıladım bir önceki sayfada kalmış. Diğer sorularıda cevaplayacağım ayrı postta :)Bir de inst ve face'de takip edebilecegim o isimleri belirtebilir misin lutfen?
Ne teşekkürü :) elimden geldiğince benim bildiğim yerlerden sen sormaya devam ettikçe ben cevaplarım tabii ki :)Dodude, sorularima sabirla yanitlar verdigin icin cok tesekkur ederim. Bir kac sey daha sormak istiyorum. Ama sıkıldıysan alinmam, lutfen dikkate alma.
- Cok gecmis olsun bu arada. Bir harita cikartarak oradaki uyarilara gore hareket ederek talihsizliklerden, yanlis kararlardan kacinmak mumkun diye anladim. Dogru mu? (Belki bunun tek istisnasi ölum olabilir belki)
- Fala gerek kalmayabilir diyorsun. Anlattiklarina gore bence de oyle. Bu durumda fala sadece karsi taraflarin duygu, düşünceleri icin basvurulmali diye bir sonuca vardim. Buna ne dersin?
- Astroloji egitimi almayi dusunmeye basladim. Ama buyuk sehirlerde yasamadigim icin internet uzerinden egitim veya iyi kitaplar edinmem gerekir. Bir de gordugum kadariyla astrolojide de ekoller, branslar varmis; bati ast., Hint astr. Gibi gidiyor. Bu bakimdan bir onerin olabilir mi?
Armina Türkay’ın Pisi olduğunu söylemiştik birkaç kereİyi akşamlar kızlar, yeni çıkan haberleriniz var mıdır?
Size gözüme takılan merak ettiğim bi kaç kişi sormak istiyorum. Gilda koç, armina türkay, biray demir bide arnisa bahadır. Bunlardan baktırıp memnun kaldıklarınız var mıdır?
Biray Demir’e baktırmışım ben. Geçmiş ve anda iyiymiş ama gelecek yok.İyi akşamlar kızlar, yeni çıkan haberleriniz var mıdır?
Size gözüme takılan merak ettiğim bi kaç kişi sormak istiyorum. Gilda koç, armina türkay, biray demir bide arnisa bahadır. Bunlardan baktırıp memnun kaldıklarınız var mıdır?
asenadam binnaz'da sana Elif Hanzade'yi nasil buldugunu sordum bugun ama bu topikte yakalayinca seni buradan da sorayim istedim.
Dün Ezgi Düşsel’e kimse yorum yapmayınca meraktan gidip baktırdım o yüzden kendi sorumu kendim yanıtlayayım size de bilgi olsun dedim :)) su anki fiyatına göre gayet özenli uzun bi faldı geçmişten bi seyler bilmis analizleri de gayet tutarlıydı geçen gün yulee’ye fal atmıstım onun dedikleriyle birebir gibiydi tabii önemli olan gelecek yakın tarihlerde bikaç dediği var ha tutar mı ben çok umutlu değilim bu konudan ama bakalım ama güzeldi ben enerjisini sevdim :)
Sevgili Dodude, sana özelden mesaj gönderdim:)Ne teşekkürü :) elimden geldiğince benim bildiğim yerlerden sen sormaya devam ettikçe ben cevaplarım tabii ki :)
Teşekkür ederim bu arada. Aynen dediğin gibi uyarılara dikkat ederek bir şeyleri değiştirebilirsin. Mesela pankreasına dikkat et der kontrole gidersin erken teşhis olur. Ölümde de tarihine kadar iyiyse bakan kişi görüyor. Bu yüzden Zafer Hoca yakınlarınıza bakmayın derdi.
Yada hasta ruhlu, sapık bir insan o bile haritadan belli oluyor. Leydi Diana’nın son bir yıllık haritasını hep beraber yorumlamıştık tüylerim diken diken olmuştu benim. Ölüm geliyorum demiş o kadına.
İkinci dediğinde çok doğru adam akıllı baktırdığın zaman fal sadece eğlence olur. Kadında evleneceği, ruh eşini Juno temsil eder. Juno hangi burçta ona bakın.
Ekollere gelince benim tamamen şansıma Karma Astroloji oldu ama pişman değilim. Ben bu tarz spiritüel şeylerede inandığım için Karma daha doğru bir tercihti. Vedik Astrolojide sapmalar oluyor birde onlar bir şeyi eksik alıyorlardı onu şu an hatırlayamadım notlara bakınca yazarım. Batı astrolojisi daha pembeci, bir önceki yaşama girmez. Hint astrolojisini bende bilmiyorum. Öner Döşer’in kitaplarına bak basit dille yazılmıştır. Birde Barış ilhan.
Sen bana özelden bilgilerini az buçuk biliyorsan bir yollasana güvenirsen tabii :)
Ben Armina'yı beğenmiştim en son baktırdığım fallarfan biriydi. Uzaklık durumunu bilmişti. Verdiği vadeleri hatırlamıyorum çünkü artık beklemeyeceğim dedim. Arnisa ilk falında iyiydi beğenmiştim sonra 2. falı attım. Taban tabana zıt şeyler söyledi. Hem de 1 ay içerisinde yollamıştım. Vadelerinde de bi şey olmadı ama gerçekçi gelmişti. Biray Demir'e Lizya önerdikten sonra attım tatlı bir bayan lakin hatırladığım kadarıyla ya kartların anlamını baz almıyor ya da sadece kart anlamlarını söylemişti. Banu Sağlam'ı beğenmiştim son olarak süreç dediği gibi ilerlemiş.İyi akşamlar kızlar, yeni çıkan haberleriniz var mıdır?
Teşekkür ederim canım. Armina da çıkan bişey oldu mu peki? Hiç hatırlıyor musun?Ben Armina'yı beğenmiştim en son baktırdığım fallarfan biriydi. Uzaklık durumunu bilmişti. Verdiği vadeleri hatırlamıyorum çünkü artık beklemeyeceğim dedim. Arnisa ilk falında iyiydi beğenmiştim sonra 2. falı attım. Taban tabana zıt şeyler söyledi. Hem de 1 ay içerisinde yollamıştım. Vadelerinde de bi şey olmadı ama gerçekçi gelmişti. Biray Demir'e Lizya önerdikten sonra attım tatlı bir bayan lakin hatırladığım kadarıyla ya kartların anlamını baz almıyor ya da sadece kart anlamlarını söylemişti. Banu Sağlam'ı beğenmiştim son olarak süreç dediği gibi ilerlemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?