Bizim aramızdaki mekansal uzaklığı bilmiş ki ben hiç detay vermem. Bilinçaltını benim düşündüğüm gibi bana aktardı. İş durumunu çok iyi bildi. Zorlu bir süreç demişti ama ben 15 martta tüm fallarını bildiğim için tekrar şu an dinliyemedim. Genel olarak beğenmiştim bu yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum canım.Teşekkür ederim canım. Armina da çıkan bişey oldu mu peki? Hiç hatırlıyor musun?
Tamam canım teşekkürlerBizim aramızdaki mekansal uzaklığı bilmiş ki ben hiç detay vermem. Bilinçaltını benim düşündüğüm gibi bana aktardı. İş durumunu çok iyi bildi. Zorlu bir süreç demişti ama ben 15 martta tüm fallarını bildiğim için tekrar şu an dinliyemedim. Genel olarak beğenmiştim bu yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum canım.
Icinden geleni dene bence ikisi de iyi ama Ares bana gore biraz daha iyi biliyor.Kizlar aresi mi deneyim zumrayi mi
Yeşilçingenin "o adamın umrunda değilsin aramayacak yazmayacak hatta engeller boşa bekliyorsun" dediği adamla aylar sonra barıştım. He ama hakkını yiyemem anda çok iyi görüştüğü tüm kızları harfiyen fiziken bildi. Sonucun çıkmaması karşı tarafın son anda fikrinin değişmesi olabilir. Bu yüzden anda iyi diyebilirim.geysuya baktırıp söylediklerini yaşayan varmı sıkıntıdayım diye attım bana düsüncelerimin tam tersi iyi seyler söylemiş geysudan baskasına baktırmıyorum son zamanlarda ama hislerimin taban tabana zıttını söyleyince bilemedim.
telweden yule mi yoksa yesilcingene mi sizce ya da baska öneri? yesilcingene de cok olumsuz bakıyor ruhum cekiliyor ona atsam su sıkıntıyla gider kendimi camdan atarım heralde
yani adamın isle olan durumlarını suan yoğunluğunun sebebini ve benle ilgili detay vermeden sordugum bi kaç planını bildi. şaşırdım ama benim hissettiğim seyler hayra alamet değilken o tam tersi seyler söylemiş bu kadar sey tutturdu diğer dediğini bilemedim yesile mi atsam acaba yaYeşilçingenin "o adamın umrunda değilsin aramayacak yazmayacak hatta engeller boşa bekliyorsun" dediği adamla aylar sonra barıştım. He ama hakkını yiyemem anda çok iyi görüştüğü tüm kızları harfiyen fiziken bildi. Sonucun çıkmaması karşı tarafın son anda fikrinin değişmesi olabilir. Bu yüzden anda iyi diyebilirim.
Geysu zihin okur. Olumsuz düşünsende kalbinden geçen olumluyu verir sana. bana defalarca "oha nasıl bildi" dediğim şeyler hep zihnimde olan şeylerdi. Hatta zihnimde olan haber beklediğim bir kurum vardı, "adında x,x,x hafleri olan bir kurumdan temiz bir haber gelecek onaylanacak" demişti. olmadı. Olmamayı bırak ilk aşamaya bile alınmadı
Yani zihnimdeki olumluyu bana verdi. Bunun 1 - 2 örneğini daha yazmıştım eskiden.
Yule 'ye hiç baktırmadım. Zaten aylardır para verip baktırmadım. Geysuya Aralık'ta attım Yeşilçingene'ye 1 buçuk yıl önce.
Geysu zihin okur. Olumsuz düşünsende kalbinden geçen olumluyu verir sana. bana defalarca "oha nasıl bildi" dediğim şeyler hep zihnimde olan şeylerdi. Hatta zihnimde olan haber beklediğim bir kurum vardı, "adında x,x,x hafleri olan bir kurumdan temiz bir haber gelecek onaylanacak"
Bana isle ilgili dedikleri cikti ama dedikleri gibi olmadi. Dedikleri zamanda is degistirdim.ama dedikleri gibi daha iyi olmadiKariyer için hep bir umut şöyle harf verebilecek birini arıyordum. Şu cümlenin sonuna kadar heyecanla okudum. Ya sonunda biri harf vermiş bende baktırayım derken hayallerim yine bozuldu
Şu falcıların asla olmayacak demeleri son bulsa keşke. Yeşilçingene bana baktığında ben böyle görüyorum ama itibar edip beklemek ya da beklememek sana kalmış gibi cümlelerle belirtir hep. Öyle kesin sonuca bağlamasına şaşırdım doğrusu ama barışmanıza ayrı sevindim.
Is konusunda cok yonlendirmeye gelmemek gerekiyir galiba ya. Bi cogu cok iyi olacak su bu dedi. Malesef suan oyle degilBana isle ilgili dedikleri cikti ama dedikleri gibi olmadi. Dedikleri zamanda is degistirdim.ama dedikleri gibi daha iyi olmadi
Is konusunda cok yonlendirmeye gelmemek gerekiyir galiba ya. Bi cogu cok iyi olacak su bu dedi. Malesef suan oyle degil
Icinden geleni dene bence ikisi de iyi ama Ares bana gore biraz daha iyi biliyor.
Ben 5 defa baktırdım her defasında aynı ve tutarlı, en bastan beri soyledigini soyluyor her falda ve su an surec onun desigi gibi ilerliyor. Gelisme oldukca ona baktırıyorum cunku anda merak etriklerimi guzel acıklıyor. Ana konu hakkında Yaz ve Sonbahar icin soyledigi net seyler var ilk falından beri, ya olacak ya olmayacak seyler, bakalım bekleyip gorecegim ben de. :)Ben gecen yine baktirdim tutarliydi ama niye blmiyorum benim hislerim soyledigi gibi degil.diyor. umarim o hakli cikar. Sence ares onceki fallarinla.da baglantili mi ilerliyor? Hani hikayeni olayi bilerek? Yoksa gercektn o anki hislerini mi söylüyor sadece?
cok guzel haber. kac kere baktırdın ve oburlerı de cıkmıs mıydı?yesilcingene nin bana 1 ay önce baktığı fal tamamen çıkmış kızlar
Falcının ismi ne?Gunaydin! Bugunlerde kahve fali krizim tuttugundan eski fallara da goz gezdirir oldum ve gecen yil yildiznamede bir falci gelecekte karsima cikacak kisinin ismindeki harfleri ve meslegini bilmis. Sadece verdigi vade 5 ay kadar sarkmis. Bu beni cok sasirtti. Gelecekle ilgili bu kadar detay bilen nadir oluyor cunku. Isin ilginci boyle bir kisiyle etkilesim olacak demis verdigi detaylarla birlikte; iliski olacak dememis. Ayni sekilde oyle bir kisiyle tanistim isminde o harfler bulunan ve o meslek dalinda ve uzunca bir sure konusmalarimiz oldu ama uzak mesafeden dolayi zorlu olacagini dusunup ben konusmayi kestim. Kotu habere gelirsek sozunu ettigim falci o sitede artik yok :/
Ben 5 defa baktırdım her defasında aynı ve tutarlı, en bastan beri soyledigini soyluyor her falda ve su an surec onun desigi gibi ilerliyor. Gelisme oldukca ona baktırıyorum cunku anda merak etriklerimi guzel acıklıyor. Ana konu hakkında Yaz ve Sonbahar icin soyledigi net seyler var ilk falından beri, ya olacak ya olmayacak seyler, bakalım bekleyip gorecegim ben de. :)
Falcının ismi ne?
Ozelden yazdim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?