Binnaz Abla

Pelin fena degildir bana cok tutmadi genelde tavsiye niteligindeydi fallari ama cok da bos degil. Cagri'yi bilmiyorum hic de duymamistim :)
Cagri da yazili baktim pelin ile paralel seyler soyledi. O da fena degildi. Benim attigim saatte cok secenek yoktu :) zumra ile zisan iade etti. Bakmadi zaten

Evet sevdarin bazen simarik bi tavri olabiliyor. Ben de sogudum ondan. Dedikleri bana da cikmadi ne umutla beklemistim.

Hatta bana bi keresinde kredisi dusukken "zaten dusuk kredi hadi cabuk anlat" diye bi laf sokmustu. Kart yorumlamaya da gelince blmiyoeum bana skmdiye jadar oyle hisstmesi gereken seyler ciktimi blmiyorum ama hep yorumlarken su kartin anlami sudur bununki budur diye bilgisini anlmlarini anlatarak bakti yani. Anlamlarini ben de biliyorum netten. Ama anlik hisleri iyidir belki bilemem. Teyit etme sansim olmadi.

Aynen kizlar bende ayni durumdayim, uzun bekleyisler sonunda gonderdim ama bilemedim iyi yada kotu sonuclaranan yorum yapabilir mi

Aaa fiyatı ne kadardı ki? Hep 150 gördüm şaşmamıştır. Çok takılacak ve hisli değil. Bana da dedikleri çıkmadı anı da bilmemiş.

Aaa fiyatı ne kadardı ki? Hep 150 gördüm şaşmamıştır. Çok takılacak ve hisli değil. Bana da dedikleri çıkmadı anı da bilmemiş.

Su ana kadar bana dedikleri tek cikan aresle zumra oldu. Enerjim zumrayla tamamen tuttu cunku onun dedigi tek sey haric digerlerini yasadjm. Ama anlik ayrıntılı neler oluyor bi tek ares cok hisli oldugunu dusundugum icin ona da baktiriyorum. Ara meseleleri guzel veriyor ama onun da dedigi olmadigi seyler oldu tabi. Neticede bu fal yani. Seviyeli de biri. O seviyesini seviyorum.

Niye ikisi de iade etti??? Kartlar cok olumsuz oldufi icin mi acaba
Zumra bi de bekletti 1 saata yakin. Ben fal beklerken iade geldi. Digeri zaten hemen iade etti. Ilk defa attim fal. Daha once denemedigim hic bilemiyorum neden iade ettiklerini. Ama site adina gercekten cok ayip biri 1350 kredi biri 1500 onlara atmak icin kredi aldim. Iade dondu. Mecbur baskasina attim

Kızçeler 800 oldu kredim bekleyip Pelin'e mi atsam? Yoksa favorilere attıklarımdan Ufuk Kutluk, Yalena Aydan, Aleyna Yıldızlar bunları nasıl bilirsiniz?

Kızçeler 800 oldu kredim bekleyip Pelin'e mi atsam? Yoksa favorilere attıklarımdan Ufuk Kutluk, Yalena Aydan, Aleyna Yıldızlar bunları nasıl bilirsiniz?
Bence bekleyip peline atin ben begendim. Ben once uygun fiyatlari denedim. En son pelini denedim. En iyisi pelindi denediklerimden.

Y
Dört hafta daha dişimi sıkayım o zaman
Yani simdi baktim 8 kisiye baktirmisim arada ruya yorumu da atmisim. Bi pelin hanimi defalarca dinledim ve begendim. Ha bir de cagriya atmisim. O da fena degilmis. Simdi tekrar okudum da. Onun da guzel nokta atislari olmus

Merhaba, ben kendisinden aralik ayinda yorum almistim acikcasi yakin gelecek icin soyledikleri cikti diyebilirim cunku mesela bi tatile cikma durumu var gibi bi sey demisti yorumdan iki gun sonra karsi tarafin tatile cikacagini ogrendim vs. fakat sonuc kismi maalesef patladi bende. Subat sonunda bir sey olacagini soylemisti sonuc olarak mayis ayina geldik hala dedigi sey olmadi ve tabii ki olmayacak da cunku araliktan beri cok sey degisti. Yani kisacasi bende her dedigi cikmadi ama bos bir falci oldugunu da dusunmuyorum

Bu isimlerden bi tek ufuk kutluk hakkında yorum yapabilirim. Kibar biri ama dümdüz kart yorumlamıştı bende ve çok pembeci.. çıkmadı maalesef.. burda tekrar isminin geçmesine şaşırdım açıkçası pek hisli biri değil bence

Muhtemel biri çıktı yazdı bende öyle kredim olursa baktırayım diye favorilere attım. Favorilerim öyle kişilerden oluşuyor benim o zaman onu da sildim listeden. Gonca, Karaca falanda vardı mesela eledim ama onlarıda :)

Ya bu falcılardan hiç işle, kariyerle ilgili bakanı yok mu? Kimin profile girsem yok iş sormayın, onu sormayın genel sormayın sadece aşk sorun. Aşkla sıkıntım yok yani illa bilmem kim beni seviyor mu, eski sevgilim bana döner mi diye mi sormam lazım? Varsa şöyle kariyerle ilgili nokta atışı yapan birileri nolur bana isim verin. "Bayraklı bir yerde çok üst düzeyde çalışacaksın" tarzı babaanne stili bakan falcı istemiyorum. :/

Benim iş durumunu Yeşilçingene, Nakta ve Falcinurseli bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…