- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
belli bir kredin birikince site veriyor promosyon falFal sepetinde bedava fal mı var?
Aaabelli bir kredin birikince site veriyor promosyon fal
100 tl lik fal baktirdiginizda ki ayri ayri baktiriyorsanizda birikiyor bir tane kahve fali veriyolar ama yorumcu secemiyorsunuz ben iki defa baktirdim guzeldide. Birde her begeni ve yirum icinde kredi veriyolar benim oyle 20 kredi olmustu onada baktirdim onu seciyorsunuz :)Aaa
Kaç krediye veriyor peki?
Bana birkaç falcı baktırdığın fal iyiyse o fal çıkmadan başka fal baktırırsan enerjiyi bozarsın demişti. Ben vade uzun olunca dayanamıyorum, baktırıyorum, sonra pişman oluyorum. Acaba bir önceki falı bozdum mu diye.Örneğin Ocak da fal baktırdınız, sonra Şubat da baktırdınız, sonra Mart da baktırdınız, Subat ve Mart daki falın çıkmadığı ama Ocak da verilen vadenin tuttuğu, falın çıktığı oldu mu? Çünkü olduysa sonraki fallar öncekini bozmuyor demektir.
Buna benzer bi sey tellwede de var. Iki gunde bir tek tarot karti secme. Bazen iyi yorum yapan oluyor. Sonra onlara fal atiyosun ve fiyasko oldugunu anliyorsun100 tl lik fal baktirdiginizda ki ayri ayri baktiriyorsanizda birikiyor bir tane kahve fali veriyolar ama yorumcu secemiyorsunuz ben iki defa baktirdim guzeldide. Birde her begeni ve yirum icinde kredi veriyolar benim oyle 20 kredi olmustu onada baktirdim onu seciyorsunuz :)
Evet falcılar enerji meselesini söyleyerek bir bakıma yol yapıyorlar ama ben enerji uyumuna inananlardanım. Bana muazzam bakan biri için biri çıkıp "zerre kadar alakası yok" diyor ise enerjisi uymamıştır.. Veya birinin çok iyi dediği birine ben baktırdığım alakası olmayan cevaplar alıyorsam enerjim uymuyordur.Bir de kızlar şunu demek isterim: üstüne fal baktırınca falın enerjisinin bozulması, falc ile enerji tutma vs falcı yalanı bunlar, bu tarz konuşan falcılardan kaçın. Tutarsa benden tutmazsa sendene getiriyorlar. Falcılar kendilerine gelenlerin başka başka falcılara gittiklerini iyi biliyor; uyuşturucu, kumar bağımlılığı gibi bir şey bu da neticede. Sabredemeyeceğinizi biliyorlar çok uzun zaman. Eğer bir olay olacaksa zamanı gelince siz başka fal baktırsanız da olur baktırmasanız da. Kader kompleks bir yapı, özellikle fal baktırdığınız konulara bakın geneli sizin iradeniz dışı ve başka kişilerin iradelerinin etkisi bulunan şeyler. Basit düşünmeyin yani ve hayatınızı yaşamaya çalışın, diğer türlü yaşamınızı boşa harcamış oluyorsunuz ve zamanı geri döndürmenin de bir yolu yok. Kendinizi hiçbir şey için suçlamayın, o adamların gidişinin ya da istediklerinizin olmayışının ya da falların çıkmayışının sizinle bir ilgisi yok. Bir kitapta okuduğum bir paragraf çok hoşuma gitmişti:
"Eger bir daha kapılar yüzüne kapanacak olursa kendi kendine hayatının sona ermediğini tekrar et. Sona eren hayatların birincisidir ve diğeri başlamak üzeredir. O zaman bir gemiye bin, seni bekleyen bir kent vardır."
Bazen geçmişin geçmişte kalması ruhunuz için de hayatınız için de en iyisidir.
Falcının sizle enerjisi tutmuyorsa o an size fal bakamaz yalnız, göremez bir şey sizle ilgili. O yüzden diyorum bir falcı bunu diyorsa uzak durun. Bu tipler ya fal bakmıyor ve sallıyordur ya da para hırsı ile enerjinin tutmadığını gizleyip bakmış gibi yapıyordur.Evet falcılar enerji meselesini söyleyerek bir bakıma yol yapıyorlar ama ben enerji uyumuna inananlardanım. Bana muazzam bakan biri için biri çıkıp "zerre kadar alakası yok" diyor ise enerjisi uymamıştır.. Veya birinin çok iyi dediği birine ben baktırdığım alakası olmayan cevaplar alıyorsam enerjim uymuyordur.
Ayrıca üstüne fal baktırmak olmasını engeller gibi bir durum saçma. Ama şu da var ki en az bekleyince oluyor. bekleyip defalarca fal atarken olmuyor bunun çok güzel örneğini yaşadım. Ne zaman ki bıraktım beklemeyi her şey kolaylıkla oldu.. Bir çeşit akış olduğuna inanıyorum bizim beklentilerimiz bu akışı durduruyor veya olacakları öteliyor. Bundan emin oldum.
Ben o yazıyı genele yazdım aslında çünkü belli süre bekleyip o fallar patlayınca şöyle oldu da ondan mı böyle oldu diyip keşke diyen insanlar var. Emin olun varlar, cafe falcılarına bir ara çok gittim, orada tanışıp sırada muhabbet ettiğim kişiler oldu. Herkes kendini avutmak isteği ile gelip istemeden de olsa inanıp gidiyorlar, sonra psikilojileri çöküyor. Belki acıyı vaktinde yaşayıp atsalar bu kadar olmaz.bu kadar dert edinmeden, sadece "ucuza terapi" amacıyla atıyorum ben.. ve benim gibi olan çok kişiyle denk geldim. evet beklentiye sokuyorlar bizi ama bir süreliğine sevinip, moralimizi de düzeltiyorlar. bu kadar derin düşünmemek gerek diye düşünüyorum şahsen
Demek ki o geçmişinizdeki kişinin gerçekten gelme ihtimali düşüncesi yokmuş yani öyle olsa beklemediğimiz bir sürü insan döner arar. Benim burada dediğim uğruna fal baktırdığımız Kişiler eğer dönecek ise biz çok üsteleyerek bunu itebiliyoruz. Ben bizzat karşı taraftan seni çok aramayı düşündüm ama hep bir engel çıktı dediğini biliyorum. Nasıl engel diye sorunca da somut bir şey bile yok.Falcının sizle enerjisi tutmuyorsa o an size fal bakamaz yalnız, göremez bir şey sizle ilgili. O yüzden diyorum bir falcı bunu diyorsa uzak durun. Bu tipler ya fal bakmıyor ve sallıyordur ya da para hırsı ile enerjinin tutmadığını gizleyip bakmış gibi yapıyordur.
Üstüne hiç baktırmayıp da yine beklentiyle bekleyebilir kişi, bunların benim söylediklerimle pek ilgisi yok ama şunu da demeliyim ki beklenti ile ilgili olduğunu da sanmam çünkü geçmiş dönemde fal baktırdığım kişi ile ilgili beklentim bitse de -başkasına aşık oldum- hiçbir şey olmadı fallarda olan çünkü geleceğimde o yokmuş demek ki. Bir olay olacaksa zamanı gelince oluyor, en iyisi dertleri bastırıp hayata devam etmek. Geçmişte yaşamak bir nevi ruhlarınızı tutsaklaştırıyor, acı veriyor. Onları özgür kılmak da elimizde neticede, falcı şunu demişti bunu demişti diyip kendimizi suçlayarak acı üstüne acı eklemenin manası yok kanımca. Parayla baktıklarını unutmadan ve bu işin devamı için bahanelere ihtiyaçları olduğunu unutmadan değerlendirme yapmalı kişi içinde. Buradaki insanlar falcılara dert atmak için gidiyor ama üstüne daha da çok dertlenip çıkıyorlar falcıların dedikleri yüzünden ki üstelik çoğu da falcı bahanesiyle.
Aslına bakarsanız benim tüm görüşüp konuştuğum erkekler eninde sonunda döner. Dönünce de 2-3 saat beni ikna etmesine izin verip sonunda onu sevmediğimi bu yüzden aramızda artık bir şey olamayacağını söylerim. Bu bende döngü gibi bir şey. Şu an bana dönmediği dönmeyeceği anlamı taşımıyor yani ama fallar apaçık patlamış oldu, o fallar şu dakikadan sonra olmuş sayılmaz çünkü istemiyorum adamı. Ama bunların hiçbiri ben beklentiyi kestim diye olmayacak çünkü olmadı da hep zamanı geldiği, onun ve benim kaderimdeki şartlar oluştuğu için olacak. Hep böyle oldu. Olmasa da pek umrumda olmaz gerçi, hayatta en önemli şey zaman çünkü. Gittikçe yaşlanıyoruz zaman da çok hızlı ilerliyor, ölmeden önce güzelliklerle doldurmak gerek. Acı, intikam vs gibi hislerle değil. Ki her an ölebiliriz o yüzden her saniye çok kıymetli, bunu unutmadan yaşamalıyız.Demek ki o geçmişinizdeki kişinin gerçekten gelme ihtimali düşüncesi yokmuş yani öyle olsa beklemediğimiz bir sürü insan döner arar. Benim burada dediğim uğruna fal baktırdığımız Kişiler eğer dönecek ise biz çok üsteleyerek bunu itebiliyoruz. Ben bizzat karşı taraftan seni çok aramayı düşündüm ama hep bir engel çıktı dediğini biliyorum. Nasıl engel diye sorunca da somut bir şey bile yok.
Falcının dedikleri ile moral bozmakta baktıranın zayıf ruhu ile alakalı.. bana o adamın zerre umrunda değilsin diyen de oldu başkasıyla diyende sana asla dönmez diyende.. güldüm geçtim. Ay enerjimi emdi demedim. O 1 ay dedi o 3 ay dedi kafam karıştı demedim. Çok bel bağlamadım. Tek bir fal moralim bozulmuştu ölümden bahsettiği için. Ama çok bekledim dönmesini. Neyse 4 yıldır falan fal baktıran ve geri dönüş alan biri olarak diyorum ki olacağı varsa beklemeyince oluyor. Ama hep derim “ben umutsuz vakayım asla aramaz olmaz” demeyin. Olmasa benim olmazdı
Ne kadar bekledinDemek ki o geçmişinizdeki kişinin gerçekten gelme ihtimali düşüncesi yokmuş yani öyle olsa beklemediğimiz bir sürü insan döner arar. Benim burada dediğim uğruna fal baktırdığımız Kişiler eğer dönecek ise biz çok üsteleyerek bunu itebiliyoruz. Ben bizzat karşı taraftan seni çok aramayı düşündüm ama hep bir engel çıktı dediğini biliyorum. Nasıl engel diye sorunca da somut bir şey bile yok.
Falcının dedikleri ile moral bozmakta baktıranın zayıf ruhu ile alakalı.. bana o adamın zerre umrunda değilsin diyen de oldu başkasıyla diyende sana asla dönmez diyende.. güldüm geçtim. Ay enerjimi emdi demedim. O 1 ay dedi o 3 ay dedi kafam karıştı demedim. Çok bel bağlamadım. Tek bir fal moralim bozulmuştu ölümden bahsettiği için. Ama çok bekledim dönmesini. Neyse 4 yıldır falan fal baktıran ve geri dönüş alan biri olarak diyorum ki olacağı varsa beklemeyince oluyor. Ama hep derim “ben umutsuz vakayım asla aramaz olmaz” demeyin. Olmasa benim olmazdı
Dolu dolu 12 - 13 ay bekledim sanırım sonda umudum kesildi falları ayda bire düşürmüştüm zaten 10 Aydan sonra.. daha sonra 2 ayda attım.. sonra artık olmaz dedim (çünkü ilk başlar bir kaç kez yazıp reddedilmiştim
Vay beDolu dolu 12 - 13 ay bekledim sanırım sonda umudum kesildi falları ayda bire düşürmüştüm zaten 10 Aydan sonra.. daha sonra 2 ayda attım.. sonra artık olmaz dedim (çünkü ilk başlar bir kaç kez yazıp reddedilmiştim) tam 17 ay sonra döndü ❤
Çok merak ettimDolu dolu 12 - 13 ay bekledim sanırım sonda umudum kesildi falları ayda bire düşürmüştüm zaten 10 Aydan sonra.. daha sonra 2 ayda attım.. sonra artık olmaz dedim (çünkü ilk başlar bir kaç kez yazıp reddedilmiştim) tam 17 ay sonra döndü ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?