Binnaz Abla

Efsun Yildiz mi? Ben de onu hic anlamiyorum cok kotu bakmisti bana hicbir nokta atisi hicbir sey yok. Acelya da kotudur negatif ve cikmaz dedikleri zaten.

Ben Elfin,Zumra Ares ve Nil’i begeniyorum, Bahar Yagiz da guzeldi ama sadece yazili baktigi ici bir defa yorum aldim. Artik baktirmiyorum artik hicbirine, Falsepeti Talia’dan ayda bir yoru aliyorum artik.
Talia bana da iyi gibiydi güvendiğim yorumcularla benzer gelecek öngördü ama vadesi patladı ya da sarktı daha doğrusu sizde zamanı tutuyor mu yani aylık yorum alınca?

Talia bana da iyi gibiydi güvendiğim yorumcularla benzer gelecek öngördü ama vadesi patladı ya da sarktı daha doğrusu sizde zamanı tutuyor mu yani aylık yorum alınca?
Bir kac defa soyledigi tarihte oldu ama bir kac defa da daha cok var sessiz kalabilir bir kac hafta dedi mesela, faldan 2 gun sonra yazmisti. Soyledigi sey oldu ama erken oldu. Ocak ayinda Mayis demisti Mayis’ta dedigi sey oldu. Her falda da Temmuz Agustos icin soyledigi seyler var bir de 5 aylik bir vade verdi son falinda baska bir sorum icin.

Bir kac defa soyledigi tarihte oldu ama bir kac defa da daha cok var sessiz kalabilir bir kac hafta dedi mesela, faldan 2 gun sonra yazmisti. Soyledigi sey oldu ama erken oldu.
Çook teşekkür ederim belki ona tekrar baktırabilirim :)
Ya artık exten de iyice soğudum yeni biri görmüştü o ne zaman gelecek diye baktırıcam resmen sıkıldım bi kere de benim yüzüm gülsün

Yazili fali okurken yoruluyorum :)) bahar yagizi denemedim. Ben de sesli seviyorum
Bahar Yagiz yazili bakiyor ama cok uzun bir yorum yapmisti bana detayliydi ve cikmisti bazi soyledikleri. Kisilik analizi de cok iyiydi. Soru olmadigi icin artik Binnaz’da baktirilmaz. Hediye kredi olmamasi da ayri kotu.

Bir suru fal sitesi var. Sihirly, onlinefal gibi. Onlarda baktirdiniz mi?
Biryolunvar’da baktirmistim onlardan cikan olmadi pek, Falsepetin’de Ayisigin, Bugra ve Dennis’e baktirmistim Denis bir iki sey bildi ama sonuc cikmadi, digerleri olmadi hic. Falalem’de Fatima vardi onun bir kac fali ozelikle bir fali tamamen cikmisti. Gizem hatin’un bildigi seyelr oldu.Shirly’de Can’a baktirdim, fena degil ama cok da bayilmadim, biraz mantikla bakilmis gibiydi. Tellwe’de cok yorumcu denedim Ecem23 fena degil ama son fali cok bastan savmaydi, Uyumsuzz bilmisti tek orada. Artik faldan biraz sogudum eskisi gibi cok baktirmiyorum, aya bir Talia’ya atmak yetiyor su an.

Falsepetinde zeusun bana soyledigi cok ilginc seyler cikti. Astrocenter da da aslinda cok iyi yorumcular var ama malum eur uzerinden olunca ancak indirimleri takip ediyorum. Binnaza da artik sık girmiyorum. Yenileri takip etmek istiyorum. Eskiler konulari da bilip yorumluyor cogu zaman. Az para degil malum

Yenilerin de gozu aciliyor hemen 20-30 fal bakan biraz iyiyse 1000 krediye cikariyorlar denemiyorum ben de. Orada baktirirsam Elfin Zumra veya Ares’e 6 ayda bir baktiririm artik.

Çook teşekkür ederim belki ona tekrar baktırabilirim :)
Ya artık exten de iyice soğudum yeni biri görmüştü o ne zaman gelecek diye baktırıcam resmen sıkıldım bi kere de benim yüzüm gülsün
Ayni ben fal baktiracak kisi olmayinca ona baktiriyorum sonra beklentiye giriyorum dahada aklima takiliyor yalniz sevgiden degil hirstan yoksa resmini gordum mu igreniyorum bazen

Ayni ben fal baktiracak kisi olmayinca ona baktiriyorum sonra beklentiye giriyorum dahada aklima takiliyor yalniz sevgiden degil hirstan yoksa resmini gordum mu igreniyorum bazen
Ben de valla bi ay öncesine kadar ölüp bitiyodum.. geçen arkadaşının hesabında fotosunu gördüm midem bulandı o soğuma bi anda geliyomuş gerçekten eskiden inanmazdım:))
Artık mutlu olmak bizim de hakkımız ya karşı taraf hayatını yaşıyor.. bizi hakeden biri gelsin tek isteğim o

Yenilerin de gozu aciliyor hemen 20-30 fal bakan biraz iyiyse 1000 krediye cikariyorlar denemiyorum ben de. Orada baktirirsam Elfin Zumra veya Ares’e 6 ayda bir baktiririm artik.
Ya cok komik mesela yenilerden serap emindag mi oyle biri var, linki bi aciyorum hatun 1500, yarim saat sonra 350 yani puani da 93, 94 lerde.. hani o esnada baktirdin diyelim 1500 den paran gitti. Yorumlar da kotu verilmis. Valla Arese birkac kere baktirdim. Bir iki kere kafami kurcaladi. Kartlar cok kotuyken iyi yordu mesela. Sonra iyiyken de sacmaladi. İnat ettim hatta iki fal cok tutarsiz geldi o yuzden gorusmek istedim diye gittim. Bi daha da baktirmam. Sanki falcilar arasinda bizlerle ilgili istihbarat gitmis gibi bile algiladim ve gercekten huylandim..ama elfin gercekten hem naif hem basarili. Zumra da ilk iki fal sonrasi Doga gibi kendi dusuncelerini soylemeye basladi. O yuzden baktirmiyorum artik . Yani şu cumleyi sevmiyorum, bir de boyle mi yapsan? Ya da bu adami sevmedim, yok sen daha degerlisin vs bunu arkadaslarim soyluyor zaten.. biz bunun icin siteye para vermiyoruz ki? Suan baktirdiklarim nil su kahvede, şevdar katinada, tarotta Haleh ( soyledigi cok ilginc birsey gerceklesti. Kimsenin bilmedigi birseyi bildi. O gunden beri hislerine guveniyorum) yine yenilerden de sadece zişan işik. Mutlaka farkli fallarla da destekliyor. Soyledigi birsey ayni hafta icinde ciktigi icin arada baktiriyorum. Fal sepetinden zeus, zulal şen mesela iyi. Site ucuz, falcilar fena degil. Ama ucuz diye zoraki 4, 5 dk bakip atiyorlar. Bi de su dikkatimi cekti bazi yorumcular var efsun, anette yeni bunlar. Sadece benim enerjimde kal, baskasina gidersen falin bozulur gibi sacmaladiklari icin, basarili olduklari halde bir daha gitmiyorum. Falalemde aslinda cok basarili uzmanlar var. Naira, ester kira, rezzan abla gibi. Ama sitede sure sinirlamasi yok. Fal 3 gunde geliyor. O zamana kadar kim ole kim kala. Adamla barisabilirim de öldürebilirim de. Zor isler. Ama insan zaten ihtiyaci oldugu icin paralar dokuyor. Dalga da gecer gibi ozensiz bakilmamali.

Ares'in bende de yanildigi seyler oldu ama genel olarak ben seviyorum hem tarzini, hem de anda bildigi cok sey oldu. Bende cok tutarliydi her zaman basta ne dediyse son falinda da ayni dogrultudaydi.

Zumra konsuunda haklisin, iyi niyetle yapiyor belki ama bazen klise bilinen seyleri soyluyor, sen onemlisin sen kendine bakmalisin once gibi. Ona da en az 4 ay ara vermek gerekiyor sik baktirildiginda olmuyor. Bende dedigi dogrultuda oldu olaylar, spesifik seyleri de bildi. Hislerinin guclu oldugunu dusunuyorum. Elfin de aynis ekilde, cok sik yorum aldim ondan 1-2 ayda bir ama ona da 6 Aydan once danismamak lazim. Cok detaya girmeden 6 ayin genel ozetini yapar, kucuk detaylarda bilemedigi oldu tabi ama genel olarak dedigi gibi yasiyorum hic yanilmadi bende ana konuda.

Artik ne iade, ne kredi ne de soru hakki var yeni biri denenmez bu kosullarda Belki 49 krediyle baslayanlara sirf deneme amacli gonderilebilir ama takip ettigim kadariyla yenilerden oyle iyi cikan yok, 5-6 falda hemen %90'a dusuyorlar :))

kalan 176 kredimi harcamak için 150’likleri haber verme listesine ekledim. Nazan Derin’i de eklemiştim, çevrimiçi olduğu an girdim ama hemen kapatıyordu, bugün 700 kredi yapmış
Hediye kredi yok, soru sorma yok, krediler uçuyor. Binnaz iyice tüketti kredisini bende.

Günlük hediye kredi olayı dönerse haber verirsiniz artık

Aynen kesinlikle haklisin tamam bir cok siteye gore artilari var. Mesela diger ucuz siteler saatlerce bekletiyor ve tirt bir yorum geliyor ama bedava kredi hakki ve soru hakki kalkmasi cok sacmaydi. İnsanlari dusunmuyorlar. Aynen cok sık gondermemek konusuna da katiliyorum. Enerji de dusuyor kendi fikirlerini de soyluyorlar sonra gereksizce. Yenilerden de sadece zişani gordum istikrarli giden. Hem fiyati 1500 lerden ayni gun 500 lere gitmiyor hem de puani da ayni. Ama site musteri kaybediyor kesinlikle. Hatirlar misiniz eski kullandigimiz site cok daha kullanisliydi. Bu siteye gectikten beri zaten teknik hatalar da oluyor. Gecen kredi yuklemeye calistim para cekti sitede yuklenmedi. İletisimden yazmak zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…