Uyumsuzdan hayatimin en olumsuz falini almis olabilriim. Umarim cikmiyordurTaaa 10 şubattan kalmış bir yorum ama. Uyumsuzun dediği doğru çıktı mı?
Hayatimin en olumlu falini da nehirden aldim. O kaadr guzel seyler soylemis ki inanamadim. Cikar mi acabaBinnazda. Nehir atesoglu. Sadece kahve bakiyor o
Ne şans bütün fallarin tutmuşArkadaşlar merhaba bile bilir mayıs ortasında
Hoşlandığım kişiye açılmıştım o da yoğun dönemimimdeyim bunları yüzyüze konuşmak daha doğru olur felan demişti ve sonra konuşma bitmişti tabi o dönem o kadar çok fal attım ki fallar genelde sana karşı hisleri var fakat hayatını düzene sokması gerek vb şeyler dediler
Nakta ayın 20si sana çok yazmak isteyecek seni bir yere çağırmak isteyecek dedi 21 i akşam 11de selam yazdı
Yeşilçingene ilk açıldıktan sonra attım dedi hisleri var ama bu çocuk sana kızgın hayatı belirsiz bu kızgınlıkla sana yazarsa seni kırmaktan korkuyor dedi ve 5 vade verdi tam 5. Haftada yazdı yeşilçingeneye daha önce de fal atmıştım
Zümraya baya baktırdım daha önceden de zümra hep bu çocuğun hisleri var ama korkuyor felan dedi ve o da bana haziran ayında bu çocuk sana yazacak dedi diğer bir falda da 3 vade vermişti tam o arası çıktı
Fal sepeti alexte haziran bitmeden yazar dedi
Şuan hatırladıklarım bunlar
Arkadaşlar merhaba bile bilir mayıs ortasında
Hoşlandığım kişiye açılmıştım o da yoğun dönemimimdeyim bunları yüzyüze konuşmak daha doğru olur felan demişti ve sonra konuşma bitmişti tabi o dönem o kadar çok fal attım ki fallar genelde sana karşı hisleri var fakat hayatını düzene sokması gerek vb şeyler dediler
Nakta ayın 20si sana çok yazmak isteyecek seni bir yere çağırmak isteyecek dedi 21 i akşam 11de selam yazdı
Yeşilçingene ilk açıldıktan sonra attım dedi hisleri var ama bu çocuk sana kızgın hayatı belirsiz bu kızgınlıkla sana yazarsa seni kırmaktan korkuyor dedi ve 5 vade verdi tam 5. Haftada yazdı yeşilçingeneye daha önce de fal atmıştım
Zümraya baya baktırdım daha önceden de zümra hep bu çocuğun hisleri var ama korkuyor felan dedi ve o da bana haziran ayında bu çocuk sana yazacak dedi diğer bir falda da 3 vade vermişti tam o arası çıktı
Fal sepeti alexte haziran bitmeden yazar dedi
Şuan hatırladıklarım bunlar
Valla keske hersey guzel olsa da fallardan guzel seyler duymayi ummasak :/ rica ederim
Nehirin fallari biraz uzun surede cikiyor . Mesela gecen yil baktirdigimda bir falinda erkek arkadasimin ailesi ile tanisma durumun olacak demisti. Cok imkan vermedigim bir durumdu ama ablasiyla tanistim tesaduf bir konuyla. Ama bu 2,3 ayda olmadi belki 5 ay vsHayatimin en olumlu falini da nehirden aldim. O kaadr guzel seyler soylemis ki inanamadim. Cikar mi acaba
Baya olumluydu ama. Son zamanda bktigim en olumlu fal falan demis hatta. O yuzden cok inanamiyorumNehirin fallari biraz uzun surede cikiyor . Mesela gecen yil baktirdigimda bir falinda erkek arkadasimin ailesi ile tanisma durumun olacak demisti. Cok imkan vermedigim bir durumdu ama ablasiyla tanistim tesaduf bir konuyla. Ama bu 2,3 ayda olmadi belki 5 ay vs
Kahve falı mı atmıştın? Ben ona hep Katina attığım için mi acaba bana ana konu dışında pek bir şey soylemiyor. Sadece sordugum sorular uzerinden bakıyor bana ekstra bir şey soylemedi pek.Bana bugün nil güneş in dediği (asıl konudan alakasız başka bişey demişti o) bişey çıktı.
Yahu pembeci bulunan nilin bile söylediği tek olumsuz şeyin çıkacağı tuttu iyi miçizgi filmlerde tek bi karakterin üstüne bulut gelir yağmur yağar ya onun gibi şanssızım resmen
Hayır katina atmıştım. Bana daha fala başlamadan önce bunu söyledi şöyle bişey yaşıycaksın hissediyorum diye. Ailemle ilgili yaşayacağım bişeydi aslında biraz ihtimal verdiğim bişey ama sallayarak tutmuş olamaz, burcunu ve bikaç özelliğini bildi ailemden olayla ilgili olan kişinin.. aşk konusuyla hiiç ilgisi olmayan bişey.Kahve falı mı atmıştın? Ben ona hep Katina attığım için mi acaba bana ana konu dışında pek bir şey soylemiyor. Sadece sordugum sorular uzerinden bakıyor bana ekstra bir şey soylemedi pek.
Ben gittim çıkmadı canım dönecek dediği adam dönmediMia cafe bjk hande hiö giden var mı tesadufen duydum da ofis arkilerim gidilcekmiş 60 lira dediler gitmedimgecen sene dediği şey bu sene olmuş bana anlattığı kadarıyla baya tutturmuş öyle aklımda kaldı size sormak istedim
Belki zamanı gelmemiştir bizim kıza da haziran demiş seneye haziran da çıkmış falıBen gittim çıkmadı canım dönecek dediği adam dönmedi
Anlık durumu şahane bilse de durup dururken beni engelleyen adam için ‘bu adam senin kaderin, evleneceksiniz.’ demişti.Mia cafe bjk hande hiö giden var mı tesadufen duydum da ofis arkilerim gidilcekmiş 60 lira dediler gitmedimgecen sene dediği şey bu sene olmuş bana anlattığı kadarıyla baya tutturmuş öyle aklımda kaldı size sormak istedim
Hepsi tutmadı tutanları yazdım bir sürü fal baktırdım bunlardan başkaNe şans bütün fallarin tutmuş
Valla soyle soyleyeyim, sorunlu iliskim yuzunden belki 3 yilda binnaza cuvalla para doktum, net soyluyorum, hemen hemen her falciya fal baktirdim , 1500 puanlilardan dusuk puanlilara kadar, fali cikanlar, kahvede nil, nehir, tarotta haleh, katinada şevdar, daha onceki yorumlar cercevesinde doga , yenilerden de zişan. Gerisi kime baktirdiysam birsey cikmadi. İnsallah cikar size de . Yoksa olumsuzu da çat diye soyledigini bilirim :))Baya olumluydu ama. Son zamanda bktigim en olumlu fal falan demis hatta. O yuzden cok inanamiyorum
Astrocenterda aresayi duymamistim. Bende de banu dogru,nun ve duha nin dedikleri ciktiÇıkan fal haberlerim var astrocenterda Medyum Ebru Özkan’ın falı ve Aresa diye Arap bir kadının verdiği tarihler harfi harfi çıktı Medyum Ebru Özkan devamında yine ayrışıkolacak dedi umarım olmaz ama yorumları okudum realist diyor herkes. onun dışında bastırdığım taksimdeki bakırköydeki fallar fos
Hadi ya o zaman binde 1 olumlusu tuttu söylemicem üzülmesin kızAnlık durumu şahane bilse de durup dururken beni engelleyen adam için ‘bu adam senin kaderin, evleneceksiniz.’ demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?