Binnaz Abla

Ben bil gunese kötu demem ama cok harika bi falci da diyemem. Biraz karisik etki birakiyor
Bazen enerjisi tutmuyor haklisin. Hatta sesi kotu bile geliyor ama kahvede sadece onun dediklerini yasadim. Maya demir var mesela. Sık girmez ama tam cingene fali bakiyor. 1500 krediye hicbir dedigi cikmiyor ne dedigini de anlamiyorsun. Nehir de iyidir mesela kahvede

Nehir nerde bakiyor

Maya'ya ben de saskinim, iki fal atmistim cok ovuldugu icin birkac sene oncesinde, resmen sallamis hicbir sey yok.

Merhaba arkadaşlar,bu maille fal bakan sezgi candan'a ulaşamıyorum,2 kez mail attım,yanıt alamadım,bir bilgisi olan var mı,ya da ulaşan?

Binnazda miydi? Simdi baktim falcilara oyle birini goremedim. Cikartilmis mi acaba sitede?

Sanıyorum,çok eskiden oradaymış,ben geçen yıl baktırmıştım,binnazda değildi sadece mailden bakıyordu,çok beğenmiştim,şimdi tekrar baktırmak istiyorum ama ulaşamıyorum,acaba mailini filan mı değiştirdi diye sorayım dedim

Valla isterseniz siteye sorun. Banu bahram vardi mesela banu saglam Olmus. Belki adi degismistir.

Ahahahha çok güldümmm çok tatlı yazmışsın

Nil Güneş'in katinası nasıl ya kahve değil katina atmış bulundum ama son kredimdi böylece bitirmiş oldum.

Nil Güneş'in katinası nasıl ya kahve değil katina atmış bulundum ama son kredimdi böylece bitirmiş oldum.
Yani ben ona hep kahve baktirdim. Kartlarin otesinde hisleri guclu bir yorumcu. Ama kart bilgisi de var. Pisman olacaginizi sanmam. Ben 2 yildir altin uyeyim baktirmadigim yorumcu kalmadi. Suan sadece baktirdiklarim, nil, bazen Haleh, gonca, şevdar ve yenilerden de sadece zişan. Eskiden doga dan a da cok baktirirdim. Ama son baktirdigim 3 fal cok ozensiz geldi. Enerjimiz tutmadi belki ya da bana cok gereksiz tavsiyeler gibi geldi. Ben fal bakiminda tavsiye istemiyorum. Olumlu olumsuz ongoruler onemli. Ama bence soyle yapmalisin, bence boyle gibi yorumlara basladiklarinda soguyorum

İnşallah olmam, baya güzel konuştu sağ olsun hatta hislerimle söylüyorum... şeklinde bahsetti. Umarım dediğiniz gibi hisleri kuvvetlidir kendisinin, teşekkür ederim. :)

Taaa 10 şubattan kalmış bir yorum ama. Uyumsuzun dediği doğru çıktı mı?

Taaa 10 şubattan kalmış bir yorum ama. Uyumsuzun dediği doğru çıktı mı?
Yani bilmiyorum doğru mu değil mi hala ama bence hayatında biri olsaydı bu zamana kadar öğrenirdim söylerdi 1aydır konuşmuyoruz ben birini kıskanıp sevgilin varsa neden söylemedin felan diye baya üstüne gittim yalan söyledin bana felan dedim durup dururken o da sevgilim olsa neden söylemeyim neden yok diye direteyim dedi en son ben iyice çıldırdım sana kalmış bir şey artık yapabileceğim bir şey kalmadı dedi yeni oldu bu olay yani o zaman da hayatında aklında biri yoktu zaten bu olaydan sonra uyumsuza tekrar fal attım korkarak gayet olumluydu aranızda ilk günden beri bir uyum var sana karşı hisleri var aranız düzelecek felan dedi eski falını söyleyince de o zaman çok odaklanmadan çekmiş olabilirsin dedi

Sizin durumunuz o zamandan beri netleşmedi mi peki? Sana karşı hisleri var mı bu kişinin mesela bunu anlayabildin mi?

Eskiden var gibiydi zaten o şekilde bir şeyler hissetmeye başladım fakat şuan durumlar çok karışık onun hayatında da çok belirsizlik var

Falı sallamışım diyemeyeceği için sen çekememişsin diyor. İşin kolayını bulmuşlar kendi baktıkları fal ile çelişiyorlar ama yine suçlu sen oluyorsun , yoksa o mükemmel bir falcı ne güzel iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…