Binnaz Abla

Astrocenterda aresayi duymamistim. Bende de banu dogru,nun ve duha nin dedikleri cikti
Astrocenterda olan Medyum Ebru Özkan canım çok iyi bakıyor öneririm aresa özelde onun dışında cafe falcılarına da baktırdım bilen olmadı sayabilirim hatta İnan 4000 üstü vermişizdir

Olumsuz öngörüsü yerine başka şey çıksaymış keşke :/ Umarım düzelir durumlar. Bazı gereksiz tekrarları ve pembelikleri dışında yeteneğine inanıyorum Nil'in. Mesele burçlar olduğunda bende hiç yanılmadı, ne dönem olarak ne kişi olarak. "Yahu ne alakası var, nerden çıkardı X burcundan kişiyi???" dediğim insanla 10 aydır düzenli ve yakın iletişimdeyiz. Bunun gibi şeyleri öngördü resmen.

Tabii asıl konu kaynıyor arada, o ayrı :))) İyi bari, senin kartlarını yorumlamış en azından. Bende en fazla ilk karta "Bedes gelmiş tatlım benim" deyip başka yerlere sapıyor haylaz <3

Ben 2017’den başlayarak 1 yıl içinde tam 6 kez gittim, hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Dediği şeylerin tam tersi oldu. Uzun bir aradan sonra geçen ay ne akla hizmetse yine gittim. Eskiden en azından mevcut durumla ilgili güzel tespitleri olurdu artık o da yok. Mart 2017’de hiç bir açıklama yapmadan çekip gitmiş bir adamın bana döneceğini iddia ediyor hala. Ya bu pembecilikten öte bir şey artık. He çok olağanüstü bir şey olur da adam dönerse ben onu artık istemem tabii ama yine de buraya yazarım Hande haklı çıktı diye:) Siz bilirsiniz ama vakit harcamaya değmez bence.

Merhaba arkadaşlar fal sepetinde Ahenk Özüm isimli yorumcuyu deneyen var mı?

Baya olumluydu ama. Son zamanda bktigim en olumlu fal falan demis hatta. O yuzden cok inanamiyorum
Canım Nehire 1.5 sene neredeyse iyi para döktüm,ıvır zıvırdan başka çıkan birşeyi olmadı.Sakız falı gibi şeyler duymak istiyorsan iyi,günlük hisli komşu teyze falı gibi baktırılır ama o kadar yani..onemli konuda hic dedikleri olmadigi gibi gidişata göre söylem değiştirmeye başladı..En başta savunduğunun tam tersine çevirdi falı son baktırdığımda,yazıklar olsun sana sahtekar dedim içimden ve bitti nehir benim için..Onca zaman ne hikayeler anlattı dedektiflik hikayeleri resmen,aldığı para ayrı,boğazına dursun o kazanç hakkımı helal etmiyorum,her nehir konusu gectigindede bunu buraya yazacağım..

Asiri olumluydu zaten. Kismet akiyomus bana ama haberim yokmus

Astrocenterda olan Medyum Ebru Özkan canım çok iyi bakıyor öneririm aresa özelde onun dışında cafe falcılarına da baktırdım bilen olmadı sayabilirim hatta İnan 4000 üstü vermişizdir
Ben sezene de 1 kere denk geldim. Cok ilginc ince detaylari bildi. Ama cok sık girmiyor. Ebruyu deneyeyim. Valla cok paralar doktuk evet. Keske ozel hayatta da is hayatimizda da hersey guzel gitse de para dokmesek. Adeta terapiste gitmek gibi para dokuyoruz

Zisan falimi kabul etti sonunda.ben zisani begendim galiba. Ozenli bakti baya. Bakakim ne olacak. Binnaza yine uzun sure fal atmam tabi

Terapi gibi ama Ebruya baktır ben demin tekrar baktırdım iyi cidden kandırmıyor

Biray Demir’in çıkan falı oldu mu? Ocak’ta baktırdığım falı tekrar dinledim de tarif ettiği kişi karşıma çıkmış ama detaylar tutmamış.

Falsepeti Firuzene daha önce baktıran var mı? Ben olumsuza da açığım demiştim ama çok fazla olumsuz konuşmuş. İstihareye yattığını söylemiş yattığı istiharede de istediğim konu hakkında olumsuz görmüş. Zümra ve doğa dan aşırı olumluydu aynı konu hakkında

Bu kadın her fal atana istihareye yatıyosa gün de kaç kez uyuyo acaba, uyandıktan sonra kaç fal bakabiliyo merak ettim:)

Başkası adına istihare olmaz diye biliyorum

Kizlar benim de paylasmak istedigim bir fal yorumu var. Nil cok konusulunca baktirmak istemistim, hatta bir ara 400 e inmis ama bu kadar inebilecegini dusunmedigim icin 500 krediye indiginde son kalan kredimin ustune biraz top-up yapip baktirdim -simdi baktim da 700 e cikmis-. Guzel yorumdu diye dusundum, yalniz su an cikan kucuk bir detayi anlatacagim. Bana 2 ay sonra soyle soyle fiziksel ozellikte isminde X veya Y harfleri olan birinden bir ask itirafi alabilirsin ve de enerjileriniz cok uyumlu ve sevineceksin dedi. Bu kisiyi su an tanimiyorsun dedi. Ayni sekilde dedigi aya kalmadan birkac gun once aynen bu tarife uyan biriyle cok tesadufen karsilastim. Bir konu hakkinda konusulurken birdenbire sanki kendi dusuncelerimi bir baskasindan duyuyormusum gibi oldu ve cok sasirdim. Bu konuda benim gibi, ayni detaylara odaklanarak dusunen baskalari da varmis dedim kendi kendime ve etkilendim acikcasi ama hepsi bu. Bu arada adam kibar bir sekilde ilgisini de belli etti. Benim gelecekle ilgili planlarimi sordu bazi genel konularda ama bu kisiden aski birak hoslanmam dahi soz konusu olamaz; idealim degil, yasi bana gore fazla etc... Yani bu sozunu ettigi kisiydi bence ama falda cok abartilip dallandirilip budaklandirildigini dusunuyorum. Bence onemsiz bir ayrintiydi ve bilmesem de olurdu hatta. Sonradan eve donunce fark ettim Nil bana tanisacagim birinden bahsetmisti tarifi cuk oturdu ama hisler bambaska bir seviyeye tasinmis falda diye dusundum. Bana zaten cikan fal oldugunda hep bu sekilde kucuk detaylar cikiyor : / Sordugum konunun zamani var daha ama esas konu vadesinden once ciksaydi cok cok daha iyi olurdu, iste o zaman sevinirdim asil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…