Astrocenterda olan Medyum Ebru Özkan canım çok iyi bakıyor öneririm aresa özelde onun dışında cafe falcılarına da baktırdım bilen olmadı sayabilirim hatta İnan 4000 üstü vermişizdirAstrocenterda aresayi duymamistim. Bende de banu dogru,nun ve duha nin dedikleri cikti
Hayır katina atmıştım. Bana daha fala başlamadan önce bunu söyledi şöyle bişey yaşıycaksın hissediyorum diye. Ailemle ilgili yaşayacağım bişeydi aslında biraz ihtimal verdiğim bişey ama sallayarak tutmuş olamaz, burcunu ve bikaç özelliğini bildi ailemden olayla ilgili olan kişinin.. aşk konusuyla hiiç ilgisi olmayan bişey.
Bunu söyledikten sonra geçti kartlarıma ilişkiyi yorumladı.
Ben 2017’den başlayarak 1 yıl içinde tam 6 kez gittim, hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Dediği şeylerin tam tersi oldu. Uzun bir aradan sonra geçen ay ne akla hizmetse yine gittim. Eskiden en azından mevcut durumla ilgili güzel tespitleri olurdu artık o da yok. Mart 2017’de hiç bir açıklama yapmadan çekip gitmiş bir adamın bana döneceğini iddia ediyor hala. Ya bu pembecilikten öte bir şey artık. He çok olağanüstü bir şey olur da adam dönerse ben onu artık istemem tabii ama yine de buraya yazarım Hande haklı çıktı diye:) Siz bilirsiniz ama vakit harcamaya değmez bence.Mia cafe bjk hande hiö giden var mı tesadufen duydum da ofis arkilerim gidilcekmiş 60 lira dediler gitmedimgecen sene dediği şey bu sene olmuş bana anlattığı kadarıyla baya tutturmuş öyle aklımda kaldı size sormak istedim
Canım Nehire 1.5 sene neredeyse iyi para döktüm,ıvır zıvırdan başka çıkan birşeyi olmadı.Sakız falı gibi şeyler duymak istiyorsan iyi,günlük hisli komşu teyze falı gibi baktırılır ama o kadar yani..onemli konuda hic dedikleri olmadigi gibi gidişata göre söylem değiştirmeye başladı..En başta savunduğunun tam tersine çevirdi falı son baktırdığımda,yazıklar olsun sana sahtekar dedim içimden ve bitti nehir benim için..Onca zaman ne hikayeler anlattı dedektiflik hikayeleri resmen,aldığı para ayrı,boğazına dursun o kazanç hakkımı helal etmiyorum,her nehir konusu gectigindede bunu buraya yazacağım..Baya olumluydu ama. Son zamanda bktigim en olumlu fal falan demis hatta. O yuzden cok inanamiyorum
Asiri olumluydu zaten. Kismet akiyomus bana ama haberim yokmusCanım Nehire 1.5 sene neredeyse iyi para döktüm,ıvır zıvırdan başka çıkan birşeyi olmadı.Sakız falı gibi şeyler duymak istiyorsan iyi,günlük hisli komşu teyze falı gibi baktırılır ama o kadar yani..onemli konuda hic dedikleri olmadigi gibi gidişata göre söylem değiştirmeye başladı..En başta savunduğunun tam tersine çevirdi falı son baktırdığımda,yazıklar olsun sana sahtekar dedim içimden ve bitti nehir benim için..Onca zaman ne hikayeler anlattı dedektiflik hikayeleri resmen,aldığı para ayrı,boğazına dursun o kazanç hakkımı helal etmiyorum,her nehir konusu gectigindede bunu buraya yazacağım..
Olumluysa çıksın inşallah canımAsiri olumluydu zaten. Kismet akiyomus bana ama haberim yokmus
Ben sezene de 1 kere denk geldim. Cok ilginc ince detaylari bildi. Ama cok sık girmiyor. Ebruyu deneyeyim. Valla cok paralar doktuk evet. Keske ozel hayatta da is hayatimizda da hersey guzel gitse de para dokmesek. Adeta terapiste gitmek gibi para dokuyoruzAstrocenterda olan Medyum Ebru Özkan canım çok iyi bakıyor öneririm aresa özelde onun dışında cafe falcılarına da baktırdım bilen olmadı sayabilirim hatta İnan 4000 üstü vermişizdir
Terapi gibi ama Ebruya baktır ben demin tekrar baktırdım iyi cidden kandırmıyorBen sezene de 1 kere denk geldim. Cok ilginc ince detaylari bildi. Ama cok sık girmiyor. Ebruyu deneyeyim. Valla cok paralar doktuk evet. Keske ozel hayatta da is hayatimizda da hersey guzel gitse de para dokmesek. Adeta terapiste gitmek gibi para dokuyoruz
Tamamdir. Baktirip mutlaka yorum yapacagimTerapi gibi ama Ebruya baktır ben demin tekrar baktırdım iyi cidden kandırmıyor
evet dediği gibi ilerliyor şimdilik durum analizi de iyiydi bendeSelam kızlar fal sepeti Duygu aura ya baktiran oldu mu
Bu kadın her fal atana istihareye yatıyosa gün de kaç kez uyuyo acaba, uyandıktan sonra kaç fal bakabiliyo merak ettim:)Falsepeti Firuzene daha önce baktıran var mı? Ben olumsuza da açığım demiştim ama çok fazla olumsuz konuşmuş. İstihareye yattığını söylemiş yattığı istiharede de istediğim konu hakkında olumsuz görmüş. Zümra ve doğa dan aşırı olumluydu aynı konu hakkında
Başkası adına istihare olmaz diye biliyorumFalsepeti Firuzene daha önce baktıran var mı? Ben olumsuza da açığım demiştim ama çok fazla olumsuz konuşmuş. İstihareye yattığını söylemiş yattığı istiharede de istediğim konu hakkında olumsuz görmüş. Zümra ve doğa dan aşırı olumluydu aynı konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?