Binnaz Abla

Teşekkürler canım.uye olunarak mi baktiracagim.bide bu ayışığı konuşuldu ona baktirdin mi

Rica ederim :) Ben üyeyim ama Talia'ya üyelik girişi yapmadan baktırdım, kaçırmamak için :)))

Ayışığı'nı denemedim. Fal sepetinde Buğra, Valentina, Melisa Donukuk ve Demir miydi.. ona baktırmıştım daha önce. Hiçbirini beğenmedim.

Ters olmuş gerçekten :/ Talia gününde değilmiş demek ki çünkü benim sorumu hemen yanıtlamıştı. Falcıların kayıtlarında arkadan gelen telefon, mesaj, zil vs. seslerine ben de sinir oluyorum. Fal bakarken cihazları sessize alsalar keşke.

Gerçi beterin beteri var. Fal sırasında düdüklü tencere, tabak çanak şangırtısı, naklen yayın köpek gezdirme, konu komşu sesi, tık tık bilgisayar faresine tıklamalar (şahıs herhalde o sırada kartların anlamını araştırıyordu) gibi şeyler duyduğumuz da oldu...

Emre dinç net tarih verdi mi size çıkan oldu mu hiç?

Nil gunes evet cok ozur. Kahvede ne dediyse yasadim. Hatta bi ara sakatlik vs olabilir demisti annem ayagini kirdi o derece
Merhaba nil güneşin asıl konuda dedikleri de çıktı mı peki? Onun için genelde hep sadece arada söylediği detaylar çıkıyo asıl konu çıkmıyo diyolar

Emre dinç net tarih verdi mi size çıkan oldu mu hiç?
Kac kere fal baktirdim. Esas faldan falan anlamiyor. Reiki master. Sana sifa gondericem dedi, psikolog. Bir sure sonra bana bildiginiz asildi. Erkek arkadasim icin fal baktiriyorum adam bana şans ver dedi. Her yerden engelledim. Fal falan bilmiyor. Psikolog oldugu icin guzel analiz yapiyor o kadar

Zisan bana iki kere iade yapti. Bakmamisti.
Net soru istiyor. Bende de bir kere yonetimle bilgi istedi. Net soru olmayinca neticede enerji bolunuyor. Sonra ben yonetime sorumu iletince 17 ,18 dk lik detayli bir ses kaydi geldi cok iyiydi acikcasi. Ama telefon olmayinca bir de soru hakki kalmayinca net soru sormak lazim. Bu soru hakkinin kalkmasj cok sacma oldu. Astrocenterda bile uzmana ucretsiz soru sorabiliyorsun mesela

Merhaba nil güneşin asıl konuda dedikleri de çıktı mı peki? Onun için genelde hep sadece arada söylediği detaylar çıkıyo asıl konu çıkmıyo diyolar
Valla utanmasam her gun gonderecegim. Bazen enerjisi dusuk oluyor onu hissediyorsun. Ama kizin soyledigi hersey ciktj bana. Birkac gundur yorumlarina bakiyorum kasitli kotulemisler. Ben yillardir altin uyeyim birkac as yorumcudan duydum. Malesef rekabet yuzunden yorumcular fake hesaplarla fal talep edip birbirlerine kotu ya da kendilerine iyi yorum yapiyorlarmis. Duyunca şok olmustum. Yani hepimiz yorumlara bakarak fal baktiriyoruz. Az para da degil neticede. O yuzden burada birbirmizi uyarmamiz guzel oluyor

Ben bil gunese kötu demem ama cok harika bi falci da diyemem. Biraz karisik etki birakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…