Bu artik baktirma mesaji da olabilir bana tabiSende cak sanssızmissin
İsle ilgili tarot baktirmaniz lazim. Ya da kahve. Ama tarot daha net verir. Bende isle ilgili haleh ve zişan bilmisti.Bana is hayati icin iyi yorum yapan biri lazim arkadaslar. Iliskim icin nilin olacak dedigi soyledigi tarihte oldu.
Nil su. Kahvede tek gecerim.Sizin bahsettiginiz nil hangisiydi
O hangi sitede binnazda bildigim yok oyle biri nil gunes var sadeceNil su. Kahvede tek gecerim.
Onune gelen falci onune gelen astrolog, bir de şifacilar , melek enerjileriBen binnazkolik olmadan once instagram falcilarini deniyodum arada. Oraya bakayim dedim. Iyice copluk olmus. Onune gelen tarot yorumcusu olmus
Nil gunes evet cok ozur. Kahvede ne dediyse yasadim. Hatta bi ara sakatlik vs olabilir demisti annem ayagini kirdi o dereceO hangi sitede binnazda bildigim yok oyle biri nil gunes var sadece
Teşekkürler canım.uye olunarak mi baktiracagim.bide bu ayışığı konuşuldu ona baktirdin mi
Talia bi seyler demis ama ben sevmedim bakimini. Telefonu mu her neyse surekli caldi yorum boyunca. Cok net konusmadi. Soru sordum cevap vermedi. Yesil cingene bi de uyumsuza attim telwede onlar olumsuz saydirmis. Elfine attim binnazda hadi dedim paraya kiyayim. Onda da cok bi netlik yoktu. Soru da soramadim ustune. Oyle dunya fal attim. Ise yarar bi sey cikmadi
Emre dinç net tarih verdi mi size çıkan oldu mu hiç?Falsepetinde sevgi derman, bugra, izmirkatina, emre, senanur, ozgür, talia denemisim. En iyi iliski yorumunu emre dinc yapmis. O da is icin 2 cumle kurmus ustunkoru. Özgur degisik biriydi. Net anlayamadim iyi mi degil mi. Gecen ay baktirdigin naktayi bi daha dinleyim dedim isle ilgili ne demia diye. Hala o kadar benimle alakasizki uyumusum dinlerken.
MerhabaNil gunes evet cok ozur. Kahvede ne dediyse yasadim. Hatta bi ara sakatlik vs olabilir demisti annem ayagini kirdi o derece
Zisan bana iki kere iade yapti. Bakmamisti.İsle ilgili tarot baktirmaniz lazim. Ya da kahve. Ama tarot daha net verir. Bende isle ilgili haleh ve zişan bilmisti.
Bana ilk falinda dedigi esas olay oldu. Ikincide cok bi sey demedi zatenMerhabanil güneşin asıl konuda dedikleri de çıktı mı peki? Onun için genelde hep sadece arada söylediği detaylar çıkıyo asıl konu çıkmıyo diyolar
Net tarihi su sekilde vermis. 5 6 tarih yazmis bu tarihlerde olumlu gelisme goruyorum diye. Dedigi tarihlerden 2si gecti. Cok onemli bi gelisme yasamadim. Temmuz icin verdigi tarihler var bi deEmre dinç net tarih verdi mi size çıkan oldu mu hiç?
Sevgi derman falsepetinde diye biliyorum. Ben gecen hafta baktirdim ona ama cok bi ozelligi yoktuArkadaşlar günaydın :) sevgi derman maille bakıyordu artık diye okumuştum, var mıdır maili sizde
Kac kere fal baktirdim. Esas faldan falan anlamiyor. Reiki master. Sana sifa gondericem dedi, psikolog. Bir sure sonra bana bildiginiz asildi. Erkek arkadasim icin fal baktiriyorum adam bana şans ver dedi. Her yerden engelledim. Fal falan bilmiyor. Psikolog oldugu icin guzel analiz yapiyor o kadarEmre dinç net tarih verdi mi size çıkan oldu mu hiç?
Net soru istiyor. Bende de bir kere yonetimle bilgi istedi. Net soru olmayinca neticede enerji bolunuyor. Sonra ben yonetime sorumu iletince 17 ,18 dk lik detayli bir ses kaydi geldi cok iyiydi acikcasi. Ama telefon olmayinca bir de soru hakki kalmayinca net soru sormak lazim. Bu soru hakkinin kalkmasj cok sacma oldu. Astrocenterda bile uzmana ucretsiz soru sorabiliyorsun meselaZisan bana iki kere iade yapti. Bakmamisti.
Valla utanmasam her gun gonderecegim. Bazen enerjisi dusuk oluyor onu hissediyorsun. Ama kizin soyledigi hersey ciktj bana. Birkac gundur yorumlarina bakiyorum kasitli kotulemisler. Ben yillardir altin uyeyim birkac as yorumcudan duydum. Malesef rekabet yuzunden yorumcular fake hesaplarla fal talep edip birbirlerine kotu ya da kendilerine iyi yorum yapiyorlarmis. Duyunca şok olmustum. Yani hepimiz yorumlara bakarak fal baktiriyoruz. Az para da degil neticede. O yuzden burada birbirmizi uyarmamiz guzel oluyorMerhabanil güneşin asıl konuda dedikleri de çıktı mı peki? Onun için genelde hep sadece arada söylediği detaylar çıkıyo asıl konu çıkmıyo diyolar
Ben bil gunese kötu demem ama cok harika bi falci da diyemem. Biraz karisik etki birakiyorValla utanmasam her gun gonderecegim. Bazen enerjisi dusuk oluyor onu hissediyorsun. Ama kizin soyledigi hersey ciktj bana. Birkac gundur yorumlarina bakiyorum kasitli kotulemisler. Ben yillardir altin uyeyim birkac as yorumcudan duydum. Malesef rekabet yuzunden yorumcular fake hesaplarla fal talep edip birbirlerine kotu ya da kendilerine iyi yorum yapiyorlarmis. Duyunca şok olmustum. Yani hepimiz yorumlara bakarak fal baktiriyoruz. Az para da degil neticede. O yuzden burada birbirmizi uyarmamiz guzel oluyor
Pardon Sezgi Candan diyecektim yanlış olmuş :?Sevgi derman falsepetinde diye biliyorum. Ben gecen hafta baktirdim ona ama cok bi ozelligi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?