Binnaz’a da giriş yapayım diyorum artık. Adını çok sık duyduğum ve çıkan fallarda en çok isimleri geçenlerden hangisini önerirsiniz karşı taraf analiz ve yakın gelecek için; Elfin Demet, Engin Gümüş, Doğa Dan veya Ares Levi?
Benim de baktirasim geldi iyi miBende de Elfin özellikle ilk falında anda çok iyiydi. Kartları yorumlama biçimini de çok beğeniyorum, sağda solda yazan anlamlarından çok farklı şeyler söylüyor.
Ares de ilk falında geçmiş ve anda iyi ötesiydi. Kısa vadede bir şeyleri de bilmişti. Doğa'dan çok fazla etkilenmedim. Engin Gümüş'ü denemedim.
Bu arada Lizyaa'ya katılıyorum, senin analizlerini okumak çok bilgilendirici oldu. SağolBugün çok baktırasım var :))) Talia'yı bekleyeceğim galiba...
Şu 1-2 haftadır hergün girdi nerdeyse. Genelde akşam 7 ve sonrası giriyor.Talia bugün girer mi ya ben açtım bildirimini ama hergün girmiyor sanki
inşallah o zaman sağol canımŞu 1-2 haftadır hergün girdi nerdeyse. Genelde akşam 7 ve sonrası giriyor.
Binnaz'da benim favorilerim Elfin Demet, Zumra Lal ve Ares Levi.Binnaz’a da giriş yapayım diyorum artık. Adını çok sık duyduğum ve çıkan fallarda en çok isimleri geçenlerden hangisini önerirsiniz karşı taraf analiz ve yakın gelecek için; Elfin Demet, Engin Gümüş, Doğa Dan veya Ares Levi?
Çok teşekkürler, Elfin’i deneyeceğim ama korkuyorum ilerde cesaret edince artıkBinnaz'da benim favorilerim Elfin Demet, Zumra Lal ve Ares Levi.
Ares birkac yerde yanildi ama tarzini seviyorum. Elfin her zaman bilmistir bana genel anlamda soyledigi seyler oldu, ama detaya girmez 6 aylik bir evreyi soyler o yuzden ona sik atmaya gerek yok, 6 ayda bir baktirmak en guzeli. Zumra da genel anlamda biliyor, Nisan'daki falini ozlelikle su anda yasiyorum, soyledigi gibi gidiyor.
Ama artik Binnaz'da baktirmiyorum, musteri politikalarindan dolayi. Sadece Talia'ya baktiriyorum artik son zamanlardaki favorim o, 5 faldan hep tutarli gitmis, anlik ve yakin gelecek hepsini bildi bende.
Benim de baktirasim geldi iyi mi
Nasıldı fal? Nokta atışı var mıydı?Ben baktırdım, rahatladım :))) Darısı isteyenlerin başına diyeyimTalia'nın bu güzel falından sonra uzun süre baktırmam herhalde. Tabii güzel dediğim, bana güzel. Kimseyi yönlendirmek gibi olmasın
Ben de dün Zülal Şen'e kahve baktırmıştım. Beğendim. İlişkimin 2 çarpıcı özelliğinden söz etti. Ki bunları daha önce başka bir falcı görmemişti.Arkadaşlar ben dün zülal şeni denedim güzel bi yorumcuydu bildiği ayrıntılar var boş falcı değil tarih vermedi kahve atmıştım zaten o yüzden yakın zaman dedi.. Beni güzel tarif etmişti hiç bilgi vermedim ve ilkkez attım evet denenebilir sonuç çıkarsa yazarım buraya benim temmuz da belli olur kendi verdiğim tarihte temmuz 20sine kadar oldu oldu olmadı bu defter kapandı
Mısırlı Talia'ya 2 ay önce baktırmıştım. Geçmiş, an ve kişi analizleri çok iyiydi. Haziran için söyledikleriyle ilgili bir aksiyon yok henüz. Gerçi Haziran bitti sayılır:))Ben baktırdım, rahatladım :))) Darısı isteyenlerin başına diyeyimTalia'nın bu güzel falından sonra uzun süre baktırmam herhalde. Tabii güzel dediğim, bana güzel. Kimseyi yönlendirmek gibi olmasın
Nasıldı fal? Nokta atışı var mıydı?
Mısırlı Talia'ya 2 ay önce baktırmıştım. Geçmiş, an ve kişi analizleri çok iyiydi. Haziran için söyledikleriyle ilgili bir aksiyon yok henüz. Gerçi Haziran bitti sayılır:))
Ancak bir de şu var; Talia, burada çok beğenilen Yeşil Çingene'nin söylediklerinin tam tersi bir yorum yaptı . Hele kişi analizleri, an'a ilişkin analizleri, bu 2 yorumcuda tamamen birbirine zıt durumda. Şimdi her ikisi de çok beğenilen yorumcular olduğu için ben de ikilemde kaldım.
Kızlar son zamanlarda arnisa bahadıra baktırıp yorum yapabilecek var mı? Merak ettim de ben zaten dediğim gibi süreci şu an için bilenlerden en azından ama işte merak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?