Binnaz Abla

Kızlar Ilkim Acar ı deneyen var mı bilmiyorum ama kredilerimin boşa gittiğini belirtmek istedim, ne dediğinin anlasilmayisi devrik cümleleri bir yana saçma bir faldı.. deneyecek yada denemiş olan varsa bilgisine..
Geçen yıl fal gondermistim. Hiçbirşey bilememişti bende. Soru kısmında işte böyle böyle demissiniz ama gerçek durum ise şöyle şöyle diye yorum yapınca çemkirmisti bana baya baya, çirkef te bir kadın yani.. uzak durulasi biri kesinlikle. Bu tavrını yönetime de yazmıştım hatta ama sanırım hediye kredilerle yorum aldığım için herhangi bir aciklama, bir özür almadım. Potansiyel müşteri kaybi çünkü ondan sonra Binnaz'dan min. düzeyde kredi aldım anca.

Senanur geçen yaz yine bu aylarda çok konuşulmuştu, ben de denemiştim ve dediklerine ihtimal vermemiştim, "yok yok olacak güven bana" demişti. Sonuçta haklı çıkan yine ben oldum. Dedikleriyle ilgili bir kıpırdanma oldu sadece ama dediği gibi mutlu son asla olmadı. Zūlal Sen i de birkaç gün önce denedim. Hiç memnun kalmadım. Ben kahve gondermistim ama hemen kartlarına sarıldı ve hiç fincan yorumu filan yapmadı bile. Ben özellikle kahve falı istemişim, sonra sistemden de olsa hicbir kartı kendim seçmemişim bu durumda ben o yorumu ne yapayım. Nokta atisi filan da yoktu zaten. Ayrıca, kahve falı bildiğini düşünmüyorum çünkü çok belirgin ve güçlü semboller vardı. O nedenle yorumlanmasını çok istemiştim... başkasına gönderdim sonra. O da çok tatmin edici değildi ya neyse... :/

Ben Talia'dan henuz yorum almadim ama düşünebilirim. Yorumlarını incelerken sene basında ilk yorumlardan bur üyenin yorumu dikkatimi çekti. Senin gibi falların sonunu açık bıraktığını yazmış (sonrası yok demissin ya sen de), belki bu da bir taktik demiş yorumunda.

Talia’ya attigim 2. falda bana da oyle dedi. Ilk falda dememisti ama bu seferkinde “cocuk gelince tekrar bi fal atarsin ona gore bakariz yine” demisti...

Talia’ya attigim 2. falda bana da oyle dedi. Ilk falda dememisti ama bu seferkinde “cocuk gelince tekrar bi fal atarsin ona gore bakariz yine” demisti...
Siz ne falı atmıştınız taliaya? Ben katina, fakat su fali gönderseydim daha mı ayrıntılı olurdu diye düşünüyorum. Kart fallarını sevemedim gitti. Nilufer_4U evet düzenli müşteri kazanmak için bir taktik olabilir.

ben su falı atmıştım 2 hafta önce ama çok korktuğum için siteye mail atıp iptal ettim falı. katina attım 2 kere. iyi olduğunu düşünüyorum ben özellikle katinada, zaten aşk konularında 1 numara o kadın

Ya peki bana falda başka kadın yok deyip, soruda başka kadın onu kendine çekmeye çalışıyor demesi? Ben mi yanlış anladım diye defalarca dinledim kaydı. Üff çok moralim bozuluyor böyle olunca.

Ya peki bana falda başka kadın yok deyip, soruda başka kadın onu kendine çekmeye çalışıyor demesi? Ben mi yanlış anladım diye defalarca dinledim kaydı. Üff çok moralim bozuluyor böyle olunca.
kadın kendine çekmeye çalışıyodur ama seninki istemiyodur belki? özelden at dinliyim kaydını istersen, ama talia çok karışık konuşmuyor

Bir de Naskendinehas çok dikkatimi çekiyor forumda arattım pek yorum yok deneyen çıktı diyen var mı

Kızlar ben dayanamayıp attım nas kendinehas’a.. hiç boş biri değil. Herkesin enerjisi farklı tabii kimseyi yönlendirmeyeyim ama çok değişik detayları bilmiş bende.. asıl konudan bağımsız başka bi konuyla ilgili de birini tarif edip harfler verdi ve gerçekten o anlattığı kişinin adının ilk yarısının harflerini verdi yani. kolay bulunacak harfler de değil çok şaşırdım. Asıl konuyla ilgili de talia ile benzer konuştu ama kısa buldum biraz falı o yüzden şimdilik beklemedeyim ama boş biri değil bence. Yani en azından önceden baktırdığım emre dinç, dennis, senanur tan ve nesibeden falan iyiydi.

Offf ben de dayanamayacağım zor tutuyorum kendimi sadece sesli bakiyor kötü birsey söylerse duymak istemiyorum, sesli faldan rahatsiz oluyorum diye atmadim daha. Son 1 yıldır ayrintilarla birlikte gelecegi tutturan kimse oldu mu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…