Binnaz Abla

UZun vadede olmadı yani. Bana bu bi süreç demiş(doğru pat diye olacak bi karakteri yok karşıdaki insanın) o yüzden böyle ilerleyecek vs demiş. İlk şey tuttu gibi de bakalım ondan sormuştum

Kızlar Ilkim Acar ı deneyen var mı bilmiyorum ama kredilerimin boşa gittiğini belirtmek istedim, ne dediğinin anlasilmayisi devrik cümleleri bir yana saçma bir faldı.. deneyecek yada denemiş olan varsa bilgisine..

UZun vadede olmadı yani. Bana bu bi süreç demiş(doğru pat diye olacak bi karakteri yok karşıdaki insanın) o yüzden böyle ilerleyecek vs demiş. İlk şey tuttu gibi de bakalım ondan sormuştum

Evet, uzun vadede olmadı maalesef (ya da iyi ki!). Sonbahardan beri baktırıyordum. Hepsi aynı şeyi söyleyip tarih öteliyordu. Sık baktırınca, çok düşününce vs. tarih gecikir gibi palavralara da inanmıyorum ben. Ticari-hurafİ stratejiler onlar sadece. Bir şeyin oluru varsa, hemen gerçekleşmese bile sinyallerini verir en azından.

Yok o tarih öteleme olayına bende inanmıyorum. Arnisa olumsuz muydu sende? Ben çok kötü günler yaşadım ama bi tık düzeliyor gibi de iyi olmasıda korkutuyor valla. Diyorum olumsuza dönmesin içimden inanasım gelmiyor olumlu fala:) ya ben taliayı çok beğendim. Ki 3 hafta önceki falı zamanıyla çıkmış dünde baktırdım. En çok doğaya baktırıyorum ben bu sıralar girmiyor ama oda bekliyorum işte:) o zaman tutturamıyor bende sanki de dedikleri er geç çıkıyor.

Kızlar Ilkim Acar ı deneyen var mı bilmiyorum ama kredilerimin boşa gittiğini belirtmek istedim, ne dediğinin anlasilmayisi devrik cümleleri bir yana saçma bir faldı.. deneyecek yada denemiş olan varsa bilgisine..
Bende saçma ve boşa giden iki fal bildirimi yapayım o zaman :) falsepeti hediye kredileri bitireyim diye gecmiste begendigimi soyledigim Senanura ve gecmiste deneyip çok pembeci bulduğum beni adamla kısa sürede evlendiren Zülal sene,sırf burada iyi denilmis,bir sans daha vermek icin attım.Her ikiside geçmiş söylediklerinin taban tabana zıttını söylediler.Ya geçmişte bilemedi ya şimdi bilemiyor yada resmen sallıyorlar ki bence ucuncusu :))

1 temmuzda binnazın hediye kredilerini kullanıp öyle bırakacağım tamamen,inşallaaaahhh..Binnazda begendiklerim ve daha cok gecmedigi icin baktıramadığım falcılar,Ares,Arnisa,Doğa,Eyüp deniz,Haleh,Nil güneş...Zümra son falı berbattı bir daha atmam..Çıkıyor dediğiniz güzel başka kaldımı bunlar dışında?Zişan denilmis burada,gelecek tutturdugu kimse varsa ona atayım?Birde baktırıp beğenen ne falı baktırdı yazabilirmi?

Arnisa'ya yeni baktırdım çok özenli buldum. Kişilik analizleri özellikle muhteşemdi. İç sesim konuşuyor gibiydi aynı. Yakın gelecekte tuttu ve bir süreç dediği için olabilitesi var yani, bakalım.
Ares'e 4-5 kere fal baktırdım. Her falda anı geçmişi çok iyi bildi fakat 2 falı falan baya tuttu diğerleri tutmadı. Hatta sondan bir önceki falı efsaneydi zamanlarıyla tuttu o yüzden bir daha baktırdım. Hiç tutmadı ama genel olarak sonuç odaklı dersen oda çoğuyla paralel.
Burada bahar yağızı görüp yine yeni baktırdım ona da. Onuda özenli buldum. Oda benzer şeyler söylemiş, anda değişik detaylar bildi. Verdiği zamana var, bakalım ama oda bunun hemen olmayacağını bir süreç olacağını söyledi. tekrar belki denerim.
Zümranın ilk iki falı müthişti. Ne dediyse çıktı fakat ondan sonra 2 fal daha attım malesef hiç tutmadı. Tekrar baktırmam.
Doğa benim favorim. Ne dediyse er geç oldu bende. Zaman olarak tutmadığı oldu, bak böyle demişti şu zaman için olmadı dediğim şeyler sonradan oldu hep. Sonra anladım ki zamanı değil de olayları çok iyi biliyor.
Ben dafne savi diye biri vardı ucuzken baktırmıştım. Favorilere eklemiştim çünkü oda kişilik analizi ve anda beni şok edici şeyler söylemişti yakın gelecekte de tutturmuştu (uzun gelecek için bişey dememişti zaten). Ayda bir falan online oluyodu takip ettim çünkü 50 tl yapmıştı en son yakaladım (ki bu 2 ay öncedir) dedikleri gene çıktı ama galiba proflini kapatmış. Eğer açarsa aklında olsun.
Elfin Demet de favorimdir bu arada. Oda genel süreci söyler. Ara olayları söylemez ama dediği şeyler olur. Uzun süreci biliyor mesela o. Doğa'da ara olayları çok net bilir. En ufak şeyi bile söyler. Elfin demet ara olaylar üzerinde durmaz hiç. Arada kötü şeyler yaşarsın bak elfin demedi dersin ama sonuç onun dediği gibi olur, sonuç odaklı özetle. Bide elfine sık atmana gerek yok uzun süreci bildiği için.
Aklıma gelenler bu kadar, umarım yardımcı olur.

Arnisa anda olumsuzdu, ama ilerisi için "makul" olumluydu :) Onun o yönünü seviyorum, yani "ah bitaneeeemmm sen en güzellerine layıksın" demeden insana kendi hatalarını da söylüyor ve durumun neden olumluya döneceğini mantıklı biçimde açıklıyor. Zaten %50 patladı sadece :))

Sen de o "bi tık düzelme" modunda kalmaya çalış derim :) Ben 1 yıl boyunca zombi gibi geziyordum, belki o yüzden de olumluların patlamasına kısmen kendim neden olmuşumdur :))

Talia'yı ben de çok tuttum. Doğa'nın falıysa karışık gelmişti ama genel durumu bilmiş sanki.

Hadi inşallah :) Saydıklarının çoğunu ben de beğeniyorum ve yine çoğu durumun %50'sini bilenlerden. Kışın sonunda olacak dedikleri şey çıktı. Biray ve Elfin'i de seviyorum ama tam tutmadı söyledikleri.

Zişan'a yeni geldiği zaman, 49 krediye baktırmıştım (Tarot). Sonra aniden 1500'e yükselmesi, burada reklam mı yapıyor kuşkusu, profilindeki üslup değişikliği nedeniyle soğudum ve bir daha atmadım ama falı çok uzun ve ayrıntılıydı. Yazısı da akıcı (o zamanlar yazılı bakıyordu). Kendi kartlarıyla ve 2 farklı açılımla desteklemişti. Hakkını yiyemem. Dediklerinin bir kısmı çıktı hatta.

Merhaba dun talia ya fal göndermiştim karsi taraf için küçük birkac sey ve 15 gun sonra iletişim demis sonrasiyla ilgili bir şey yok o zaman yardim edecegim demiş. Taliaya baktirip fali ayrintisiz oldugu halde dedigi seyleri sonradan yaşayan var mı acaba baktiran memnun kalan ya da kalmayanlar yazabilir mi

Cok sagol Kavansitcim.Tellwedede kredim var bir ara yuleeyi deneyeyim diye alip atmistim,girecegim diye diye bir turlu bakmadi,dusup dusup durdu fal..bakmayi dusunmuyor sanirim,orda onereceginiz biri varmı?Yesilcingene,uyumsuz,ellynore ve eceme baktirmistim,bunlarin disinda oneri varmi?

Sen de sağol Tellwe deneyimim çok az: Geçen kış Yulee (yakalaması zor galiba, evet), Çingene ve yakın zamanda Ecem. Üçünde de memnun kaldım diyebilirim: İlk ikisinin dediği gibi oldu. Ecem'in vadesine var (anda iyiydi).

Tellwe'de 2-3 tane promosyon fal baktırdığım da olmuş. O kadar berbat ki, evlerden ırak :)))) 3 farklı falcı 3 farklı kişiye fal bakmış gibi, tam bir çorba.

Cok sagol canimcim detaylı yazmissin.Dedigin tum falcilarla ilgili dusuncelerim ayni,sadece defne savi baktirmamisim.Doğa müthiş bendede hiç yanılmaz ama kahve falı gibi zırt pırt atmamak lazım,sonucta katina bakıyor,enerjisi ağır ve sık atınca sapıtıyor kartlar.Elfindede ayni sekilde ama Doğa bence çok daha fazla detay biliyor Elfine göre,6 ay süreçteki ara olayları da görüp söylüyor.

Kesinlikle haklısın. Bu sıralar ortalarda yok diye kime fal atsam sapıttım işte beni o paklıyo bi valla:)))

Kızlarben bikaç isim denedimböyle canım istedi bi fal atayım dedim:)
Falsepetinden ygmur abla ona zaten 4 5 ayd bir atarım yorumu bana kalsın çünkü onla nerdeyse sadece benm enerjim uyuşuyor
Duygu Aura: benim kafam karıştı onu anlattığı kısımlar hiç o gibi değildi aynı şekilde beni de farklı anlattı yani analizleri nokta diyemiyorum ancak ayrılık sebebimizi bildi bu baya güzel oldu çünkü klasik bir sebep değildi şaşırttı verdiği rakamın ikimiz için anlamı vardı o kısmı bilememiş normal diyorum 10/5-6 veriyim
Zülal şen:evet güzek bir daldi yorumları çok hoşuma gşttş çok özel bir ayrıntıyı bilmişti özellikle kendi adıma olan kısımlarda helal be çok haklı konuşmuş gerçekten bunu yaptım dedim o da bana net olmayan tarihler verdi 6 hafta içinde dedi sanırım
Sonra eskiden attığım falla beraber 1 tane hediye fal kazandım o da
Asu Çiftçiye gitti: bu hanım ismim iki cinsiyet içinde kullanıldığından beni erkek olarak düşünüp karşıyı kadın olarak yorumlamış ancak benle ilgili yani falda bu bayanın hayatında şu şu var diye anlattığı şeylere şok oldum demekki x fal atsa kadına benim hayatımı komple dokecekmiş ama işte falı karıştırmış gibi geldi neresi ben neresi o anlamadım sana değer vermiş diyor acaba ben mi o mu yani faldan bişey anlyamadım ama kadın bi düzgün yorumlasaydı harbiden 10/8-9 alırdı şu var yalnız senin bişey yapman gerek demiş bayan aramaz e bu da doğru ah ablacım sevdim seni ama düşük yıldız verdim sistemde sorry
Kızlar şimdilik bu kadar :)

Arnisa Bahadır’a geçen yıl atmıştım fal evet tatlı sesli, hoş bir kadın ama pembe tablocu. Hiçbir dediği çıkmamış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…