Binnaz Abla

hep boyle oluyor zaten yeni birini gordukmu dayanamiyoruz bende oyleyim cunku

10 sene falan olmuştur Bakırköy'de hic hatırlamadığım bir cafeye gitmistim isim falan veriyor şok ediyor demişlerdi Neslihan di kizin adı ben bu Nas Kendinehas'in fotosunu ilk gördüğümde bu o galiba dedim tabii emin olamiyorum ve resim ona mı ait onu da bilmiyorum. O zamanki falcı ayrıldığım kişinin ve tanıdığım birkaç kişinin isimlerini harfsiz pat diye söylemişti

Nas kendine has kaç dakika bakıyor ve ne falı attınız kızlar acaba .Bu arada hiç yildizname baktiran var mı kızlar Binnaz da ya da fal sepetinde bilgi verirseniz çok sevinirim

Kötüyü de söyleyebilir onu diyeyim benim eximin hayatında konuştugu insanları da söyledi zümra lal de demişti bunu kızları ekliyip konuşuyo sonra sıkılıp bırakıyo istikrarsız özgüvensiz falan diye.. bu detayları da söyledi yani ve diğer falcılardan uzak vade verdi o yüzden biraz üzüldüm ama benim ares, doğa ve zümranın vadesi temmuz sonu doluyor bişi oldugu da yok zaten o yüzden kim haklı çıkar bilemiyorum...
Size özelden bi mesaj atıyım öyle karar verin falcılar burayı okuyorsa diye çok ayrıntı veremiyorum:)
İnstagramı var bu arada.. ordan fotosuna bakabilirsiniz. falseetinde adının altına #naskendinehas yazmış onu instaya yazınca biraz hesabına baktım merak edip

Instaya baktim o değilmiş dediğim ya da yillar gecti yaş aldı tabii tanıyamamış da olabilirim. Kisa sari saçlı koyu gözlü zayıf bi kızdı dediğim emin olamadım

Şimdi fal attım bakalım ne diyecek

Kuzum çıkar ya da çıkmaz sen kendini sorumlu hissetme sakın bakalım kartların anlamına baktım inteenetten yorum bekliyorum benden sonra da baya kişi fal atmış kaç dakikada dönüyor

Kuzum çıkar ya da çıkmaz sen kendini sorumlu hissetme sakın bakalım kartların anlamına baktım inteenetten yorum bekliyorum benden sonra da baya kişi fal atmış kaç dakikada dönüyor
Hangi falı attın? Katina mı?

olumsuz söylediği var mı naskendinahas ın ismi de çok komik

olumsuz söylediği var mı naskendinahas ın ismi de çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…