hep boyle oluyor zaten yeni birini gordukmu dayanamiyoruz bende oyleyim cunkuOfff ben de dayanamayacağım zor tutuyorum kendimi sadece sesli bakiyor kötü birsey söylerse duymak istemiyorum, sesli faldan rahatsiz oluyorum diye atmadim daha. Son 1 yıldır ayrintilarla birlikte gelecegi tutturan kimse oldu mu size?
Kötüyü de söyleyebilir onu diyeyim benim eximin hayatında konuştugu insanları da söyledi zümra lal de demişti bunu kızları ekliyip konuşuyo sonra sıkılıp bırakıyo istikrarsız özgüvensiz falan diye.. bu detayları da söyledi yani ve diğer falcılardan uzak vade verdi o yüzden biraz üzüldüm ama benim ares, doğa ve zümranın vadesi temmuz sonu doluyor bişi oldugu da yok zaten o yüzden kim haklı çıkar bilemiyorum...10 sene falan olmuştur Bakırköy'de hic hatırlamadığım bir cafeye gitmistim isim falan veriyor şok ediyor demişlerdi Neslihan di kizin adı ben bu Nas Kendinehas'in fotosunu ilk gördüğümde bu o galiba dedim tabii emin olamiyorum ve resim ona mı ait onu da bilmiyorum. O zamanki falcı ayrıldığım kişinin ve tanıdığım birkaç kişinin isimlerini harfsiz pat diye söylemişti
Instaya baktim o değilmiş dediğim ya da yillar gecti yaş aldı tabii tanıyamamış da olabilirim. Kisa sari saçlı koyu gözlü zayıf bi kızdı dediğim emin olamadımKötüyü de söyleyebilir onu diyeyim benim eximin hayatında konuştugu insanları da söyledi zümra lal de demişti bunu kızları ekliyip konuşuyo sonra sıkılıp bırakıyo istikrarsız özgüvensiz falan diye.. bu detayları da söyledi yani ve diğer falcılardan uzak vade verdi o yüzden biraz üzüldüm ama benim ares, doğa ve zümranın vadesi temmuz sonu doluyor bişi oldugu da yok zaten o yüzden kim haklı çıkar bilemiyorum...
Size özelden bi mesaj atıyım öyle karar verin falcılar burayı okuyorsa diye çok ayrıntı veremiyorum:)
İnstagramı var bu arada.. ordan fotosuna bakabilirsiniz. falseetinde adının altına #naskendinehas yazmış onu instaya yazınca biraz hesabına baktım merak edip
Şimdi fal attım bakalım ne diyecekKötüyü de söyleyebilir onu diyeyim benim eximin hayatında konuştugu insanları da söyledi zümra lal de demişti bunu kızları ekliyip konuşuyo sonra sıkılıp bırakıyo istikrarsız özgüvensiz falan diye.. bu detayları da söyledi yani ve diğer falcılardan uzak vade verdi o yüzden biraz üzüldüm ama benim ares, doğa ve zümranın vadesi temmuz sonu doluyor bişi oldugu da yok zaten o yüzden kim haklı çıkar bilemiyorum...
Size özelden bi mesaj atıyım öyle karar verin falcılar burayı okuyorsa diye çok ayrıntı veremiyorum:)
İnstagramı var bu arada.. ordan fotosuna bakabilirsiniz. falseetinde adının altına #naskendinehas yazmış onu instaya yazınca biraz hesabına baktım merak edip
İnşallah sizde de tutarlı şeyler söyler yoksa çok üzülürüm ben falları pek çıkan biri olmadıgım için önerip sorumluluk almaktan korkuyorumŞimdi fal attım bakalım ne diyecek
Neler dedi?Şimdi fal attım bakalım ne diyecek
Daha cevap gelmediNeler dedi?
Hangi falı attın? Katina mı?Kuzum çıkar ya da çıkmaz sen kendini sorumlu hissetme sakın bakalım kartların anlamına baktım inteenetten yorum bekliyorum benden sonra da baya kişi fal atmış kaç dakikada dönüyor
Offf ben de dayanamayacağım zor tutuyorum kendimi sadece sesli bakiyor kötü birsey söylerse duymak istemiyorum, sesli faldan rahatsiz oluyorum diye atmadim daha. Son 1 yıldır ayrintilarla birlikte gelecegi tutturan kimse oldu mu size?
Bilmiyorum bana olumlu konuştu acaba herkese mi olumlu şüphelendim şimdi ama anda kötü değil çok ayrıntılı olmamakla birlikte bekleyip göreceğizolumsuz söylediği var mı naskendinahas ınismi de çok komik
Katıiina attım 6dk biraz az bir yorum geldi çok sorularuma net cevaplar alamadım ama durum hakkında olumlu konuşmuş 4haftalık vadesi var bakalımHangi falı attın? Katina mı?
Benim promosyon kahveme bakmıştı. 2 ay verdi bana vade :)Yalnız kızlar farkında mısınız herkese 4 vade veriyo sanki
Offf ben de dayanamayacağım zor tutuyorum kendimi sadece sesli bakiyor kötü birsey söylerse duymak istemiyorum, sesli faldan rahatsiz oluyorum diye atmadim daha. Son 1 yıldır ayrintilarla birlikte gelecegi tutturan kimse oldu mu size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?