- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
Bana verdigi vade farkli, 4 degil.Yalnız kızlar farkında mısınız herkese 4 vade veriyo sanki
Hayır, Talia ile Çingene arasında uzun bir süre yoktu. Çingeneye baktırdıktan tam 15 gün sonra Talia'ya baktırmıştım.Kesinlikle vardı. Bu kez ilk fala göre çok daha olumlu konuşmuş, ama ilkinde felaket tellalığı yapmasa bile oluru olmayan bir şeyi çat çat söylediği için (başkalarının aksine...) olumlu söylemlerine de güveniyorum. Gelecek öngörüleri de çıkarsa misss...
Aaa öyle mi? Bende ise ikisi de paralel şeyler söylemiş. Peki sen ikisine ne kadar zaman arayla baktırdın? Yani ikisinin falları arasında uzun bir zaman aralığı varsa belki o arada bir şeyler değişmiş midir diye merak ettim...
Hayır, Talia ile Çingene arasında uzun bir süre yoktu. Çingeneye baktırdıktan tam 15 gün sonra Talia'ya baktırmıştım.
Aralarındaki farkları şöyle özetleyeyim;
Talia: Başka bir kadın yok.
Çingene: Var.
Talia: Tükenmişlik, cesaretsizlik hali içinde.
Çingene: Genel olarak mutlu.
Talia: Ciddi psikolojik sorunlu.
Çingene: Psikolojik sorunlu değil, sadece şımarık ve sorumsuz.
Talia: Haziran 3. hafta bir görüşme olacak ama daha sonrası tartışmaya açık ve belirsiz. (Yani süre geçti)
Çingene: Görüşme zayıf bir ihtimal. Olursa da Haziran başı. Ama sadece kısa ve sonrası olmayacak bir görüşme, o kadar.
Bir de Talia, anlatımında, yaşadığım sorunları evliliğimde yaşadıklarımın olumsuz etkisine bağlamış. Ama bu tamamen yanlış. Çünkü ben boşanalı uzun yıllar oldu ve zaten 1 seneden kısa sürmüş ve aklıma bile gelmeyen bir evlilikti.
Gerçekten baya farklı ben taliaya 4 kez baktırdım yeşilçingene yede aşağı yukarı aynı sayıda talianın ilk 3 falı arasında zaman farkı çok azdı 2 hafta felan 2. Ve 3. Fal arası ilk falda seni seviyor dedi 2. Falda hayatında başka bir kadın var başkasına ilgi duyuyor onun için çabalıyor dedi 3.sünde tekrar seni seviyor kimse yok felan dedi 4.falımı haziran başı mayıs sonunda attım yine seviyor seni dedi ve 10günlük vade verdi vadesi geçti 10gün kadar ama yeşilçingene baştan beri bana hep tutarlı ve mantıklı baktı aynı zamanda yeşilçingeneyr de baktırdım 5 vade verdi 5vade dolmadan bir daha attım senin 5li vaden dolmamış hala dedi ve tam 5. Haftada selam yazdı gerçi sonra yine ortadan kayboldu ama bilemiyorum Talia baya kişiye çıkmış baya kişiye bilmiş ama bende ufak bir tutarsızlık olduHayır, Talia ile Çingene arasında uzun bir süre yoktu. Çingeneye baktırdıktan tam 15 gün sonra Talia'ya baktırmıştım.
Talia: Haziran 3. hafta bir görüşme olacak ama daha sonrası tartışmaya açık ve belirsiz. (Yani süre geçti)
Çingene: Görüşme zayıf bir ihtimal. Olursa da Haziran başı. Ama sadece kısa ve sonrası olmayacak bir görüşme, o kadar.
Bir de Talia, anlatımında, yaşadığım sorunları evliliğimde yaşadıklarımın olumsuz etkisine bağlamış. Ama bu tamamen yanlış. Çünkü ben boşanalı uzun yıllar oldu ve zaten 1 seneden kısa sürmüş ve aklıma bile gelmeyen bir evlilikti.
Peki hangisi tutturdu?Hayır, Talia ile Çingene arasında uzun bir süre yoktu. Çingeneye baktırdıktan tam 15 gün sonra Talia'ya baktırmıştım.
Bayağı fark varmış. Her kafadan bir ses zaten. Bende dediğim gibi ikisi de benzer şeyler söylemiş ve esas konuyla ilgili ikisi de olumsuz ağırlıklı.
B benpapatya ne kadar farklı konuşmuşlar öyle. Hiç uyum yok.
Bende de ikisinin yorumları aynıydı. Aylar önce Yeşilçingene mayıs sonu, haziran başı vade vermişti tutmadı. Yakın vakitli baktırdığım Talia ise mayıs ve haziran ayı enerjisi çok yoğunlaşmış ama olmamış deyip başka vade verdi.
Kızlar bir sorum olacak. Tarot kartlarından vade vermek mümkün mü? yani 3,5 vade değil de, ağustosun 10-15i arası yazacak diyorsa falcı, cinlerden yardım alan biri midir? yoksa kartlar zaman ifade eder mi? eğer bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok sevinirim
Cümleten bıktık artık değil mi. Ben kendi enerjimi kendim ayarlayacağım artık :))) 2 haftadır rayına girdi sayılır (*nazarlık*)
Ben beğenmedim hiç soruma bile cevap vermemiş falda sonra ek soruda yine sordum yine cevap yok 6dk da çok azNaskendinehas hala yorumlamadi falı ne zaman yorumlayacak acaba
Ya çok özür dilerim ben önermiş gibi oldum gerçekten özür dilerim bende çok şeyi bilince ve nokta atışı yapınca burdakilerdsn de fikir almak için buraya yazmak istemiştimBen beğenmedim hiç soruma bile cevap vermemiş falda sonra ek soruda yine sordum yine cevap yok 6dk da çok az
Ya çok özür dilerim ben önermiş gibi oldum gerçekten özür dilerim bende çok şeyi bilince ve nokta atışı yapınca burdakilerdsn de fikir almak için buraya yazmak istemiştimolumlu konuşmuş demiştin dimi inşallah çıksın ya
Verdikleri zaman bakımından ikisi de tutturamadı. Diğer söylediklerini ise teyit etme şansım olmadı. Ama şundan eminim. Bu adam benim 6 yıldır bildiğim birisiydi ve hep maddi+manevi bakımdan çöküntü halinde olan çok problemli bir insandı. Hala da öyle olması büyük ihtimal. Bu bakımdan sanki Talia bana daha gerçekçi gibi görünüyor. Buna karşılık ise, Talia'nın dediği, hayatında başka birisi olmadığı şeklindeki anlatım, bana inandırıcı görünmüyor ve Çingenenin bu bakımdan anlatımına inanıyorum. Çünkü yine ayrıldığımız bir dönemde, "başkalarıyla olmuyor" diyerek bana dönmüştü. Yani yalnız kalamayan biri.Peki hangisi tutturdu?
Cümleten bıktık artık değil mi. Ben kendi enerjimi kendim ayarlayacağım artık :))) 2 haftadır rayına girdi sayılır (*nazarlık*)
Bu konuda ben de bişey söylemek istiyorum:) bence de çingene sanki o kişinin yaptıklarını/hareketlerini görüyor ve ona göre nesnel-somut şeylerden yorum yapıyor.. daha mantık çerçevesinde.. bu yüzden daha katı sert bi tarzı var kişiyi yerden yere vurabiliyo..Verdikleri zaman bakımından ikisi de tutturamadı. Diğer söylediklerini ise teyit etme şansım olmadı. Ama şundan eminim. Bu adam benim 6 yıldır bildiğim birisiydi ve hep maddi+manevi bakımdan çöküntü halinde olan çok problemli bir insandı. Hala da öyle olması büyük ihtimal. Bu bakımdan sanki Talia bana daha gerçekçi gibi görünüyor. Buna karşılık ise, Talia'nın dediği, hayatında başka birisi olmadığı şeklindeki anlatım, bana inandırıcı görünmüyor ve Çingenenin bu bakımdan anlatımına inanıyorum. Çünkü yine ayrıldığımız bir dönemde, "başkalarıyla olmuyor" diyerek bana dönmüştü. Yani yalnız kalamayan biri.
Sonuç olarak bir tutam Talia'nın, bir tutam Çingeneninki tutuyor. Komik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?