- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
120 lira yaa o kadar eder mi?Engin Gümüş'ün asıl olay dışında kendi görüp, vade verdiği bir durum çıktı kızlar.
120 lira yaa o kadar eder mi?
Ben bu kadına baktırdım. Telefonla faldı. Bir şey bildiği yok sorudan yürür ya da biraz bahsetsene der. Bünün için para ödemeyin. Bana yazın ben yorum yaparımFal Sepeti toplu olarak zam yapmis sanirim. Nas Kendinehas ta tum fallarina zam yapmis, bir iki gundur konusuldu diye...diger yorumcular daha uzun suredir sitede ama bu kadin yeni yani.
Tatlım ne olacak ben de birilerini başka falcı önerdim bana baktığı gibi bakmamış sen lütfen sıkma canınıYa çok özür dilerim ben önermiş gibi oldum gerçekten özür dilerim bende çok şeyi bilince ve nokta atışı yapınca burdakilerdsn de fikir almak için buraya yazmak istemiştimolumlu konuşmuş demiştin dimi inşallah çıksın ya
Ben bu kadına baktırdım. Telefonla faldı. Bir şey bildiği yok sorudan yürür ya da biraz bahsetsene der. Bünün için para ödemeyin. Bana yazın ben yorum yaparım
Fal sepetinde birde ne kadarlik fal atarsan o kadar bedava fal kredi veriyor ayrica her begeni ve yoruma kredi veriyor umarim oyle kalirKimi òvsek fiyati artiyor. Binnaza baktirmama ama artik orasi uctu.Yeni favorimiz fal sepeti tuketici dostu.
Fal sepetinde birde ne kadarlik fal atarsan o kadar bedava fal kredi veriyor ayrica her begeni ve yoruma kredi veriyor umarim oyle kalir
Merhaba ben bunu arŞtırmıştım serilere göre ay yıl gün bazlı vade verebilirKızlar bir sorum olacak. Tarot kartlarından vade vermek mümkün mü? yani 3,5 vade değil de, ağustosun 10-15i arası yazacak diyorsa falcı, cinlerden yardım alan biri midir? yoksa kartlar zaman ifade eder mi? eğer bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok sevinirim
Sen ne zaman baktirmistin? Gelecek icin dediklerinden cikan olmadi mi hic?Ben bu kadına baktırdım. Telefonla faldı. Bir şey bildiği yok sorudan yürür ya da biraz bahsetsene der. Bünün için para ödemeyin. Bana yazın ben yorum yaparım
Yani abartili reklam diyorsun.Sen ne zaman baktirmistin? Gelecek icin dediklerinden cikan olmadi mi hic?
Durugoru yetenegi oldugunu belirtmis ve bazi kisilerin fiziksel tanimlamalari abarti olsa da dogru ama ongoru yeteneginden emin degilim hem de hic. :/
Hayir, demek istedigimi su sekilde ornekleyim: biri icin aaaa baya uzun boylu biri diyor ama gercekte o kisi standard boylarda gibi bir de bir konuda beni bildigin gomdu ama olayin asli cok farkli. Benim anladigim goru aldigi veya hissettim I kucuk bir kesitI biraz abartiyor ve bazi konulari yanlis yonde degerlendiriyor.Yani abartili reklam diyorsun.
Herkes Fal Sepeti'ne transfer, orasiKimi òvsek fiyati artiyor. Binnaza baktirmama ama artik orasi uctu.Yeni favorimiz fal sepeti tuketici dostu.
4 ay olmuştur . Dertleştik valla bildiğiniz :)Sen ne zaman baktirmistin? Gelecek icin dediklerinden cikan olmadi mi hic?
Durugoru yetenegi oldugunu belirtmis ve bazi kisilerin fiziksel tanimlamalari abarti olsa da dogru ama ongoru yeteneginden emin degilim hem de hic. :/
Aynen binnazabla topiginden oraya gecelim kizlar .Herkes Fal Sepeti'ne transfer, orasi
NET :) Bir de Falsepeti Deneyimlerim topic ine mi yazsak bundan sonra gerci su anda da yazan uye arkadaslar var zaten. Binnaz bundan sonra terkedilmis bir topic olarak kalmaya mahkum
Bana da Demir asılmıştı, şu an Fal Seoeti'nde de var. Birçok sitede de var zaten aynı fotoyla. Bana da başka bir sitede baktirdigimda asılmıştı. Fırsatçı yaratıklar. Bu zamanda bile korkup çekinmiyorlar.Alex basarili ama ayni emre dinc gibi devamli baktirdigim bir zamanda bariz asilmaya basladi engelledim. Emre dinc de alex de instagramdan ekliyorlar
Hazır konusu açılmışken Demir nasıldı anı ve geleceği tutturabildi miBana da Demir asılmıştı, şu an Fal Seoeti'nde de var. Birçok sitede de var zaten aynı fotoyla. Bana da başka bir sitede baktirdigimda asılmıştı. Fırsatçı yaratıklar. Bu zamanda bile korkup çekinmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?