Binnaz Abla

120 lira yaa o kadar eder mi?

Ben baya memnun kalmıştım. Fiyat evet maalesef fazla. %50 indirim yakalanırsa baktırabilinir. Eski çark sisteminden kalan kredilerin üstüne ekleme yapıp atmıştım. Nasıl yorumladığını bilmediğim birine pat diye 120 lira vermek bende istemem.

Fal Sepeti toplu olarak zam yapmis sanirim. Nas Kendinehas ta tum fallarina zam yapmis, bir iki gundur konusuldu diye...diger yorumcular daha uzun suredir sitede ama bu kadin yeni yani.

Fal Sepeti toplu olarak zam yapmis sanirim. Nas Kendinehas ta tum fallarina zam yapmis, bir iki gundur konusuldu diye...diger yorumcular daha uzun suredir sitede ama bu kadin yeni yani.
Ben bu kadına baktırdım. Telefonla faldı. Bir şey bildiği yok sorudan yürür ya da biraz bahsetsene der. Bünün için para ödemeyin. Bana yazın ben yorum yaparım

Tatlım ne olacak ben de birilerini başka falcı önerdim bana baktığı gibi bakmamış sen lütfen sıkma canını

Ben bu kadına baktırdım. Telefonla faldı. Bir şey bildiği yok sorudan yürür ya da biraz bahsetsene der. Bünün için para ödemeyin. Bana yazın ben yorum yaparım

Bak şimdi, deme öyle. Davetiye çıkarma. Yoksa gelip danışırım, ona göre :)))

Fal sepetinde birde ne kadarlik fal atarsan o kadar bedava fal kredi veriyor ayrica her begeni ve yoruma kredi veriyor umarim oyle kalir

Musteri memnuniyeti ve guzel pazarlama.Gelinim sana soyluyorum oglum sen anla :)))).Hersey cok para kazanmak degil sana gelen musteriyi uzun vadeli baglamakta onemli.

Merhaba ben bunu arŞtırmıştım serilere göre ay yıl gün bazlı vade verebilir

Sen ne zaman baktirmistin? Gelecek icin dediklerinden cikan olmadi mi hic?
Durugoru yetenegi oldugunu belirtmis ve bazi kisilerin fiziksel tanimlamalari abarti olsa da dogru ama ongoru yeteneginden emin degilim hem de hic. :/

Bu arada kizlar sunu belirtmek isterim.Anlik durumda Nakta ,Ares ,Biray hep ayni tarz yorumlar yaptilar .Bu 3 isim benim favorim ozellikle Nakta ve Biray in gelecek ongoruleri paraleldi kisilerle ilgili.Birayin yorumu sadece daha olumluydu ama Naktada daha gercekci o yuzden onunda fallarini seviyorum cok.Ares biraz sana bagli tarzinda yorum yapiyor ve detay az veriyor ama onunda anlik gorusune guveniyorum.

Yani abartili reklam diyorsun.
Hayir, demek istedigimi su sekilde ornekleyim: biri icin aaaa baya uzun boylu biri diyor ama gercekte o kisi standard boylarda gibi bir de bir konuda beni bildigin gomdu ama olayin asli cok farkli. Benim anladigim goru aldigi veya hissettim I kucuk bir kesitI biraz abartiyor ve bazi konulari yanlis yonde degerlendiriyor.

Kimi òvsek fiyati artiyor. Binnaza baktirmama ama artik orasi uctu.Yeni favorimiz fal sepeti tuketici dostu.
Herkes Fal Sepeti'ne transfer, orasi
NET :) Bir de Falsepeti Deneyimlerim topic ine mi yazsak bundan sonra gerci su anda da yazan uye arkadaslar var zaten. Binnaz bundan sonra terkedilmis bir topic olarak kalmaya mahkum

Sen ne zaman baktirmistin? Gelecek icin dediklerinden cikan olmadi mi hic?
Durugoru yetenegi oldugunu belirtmis ve bazi kisilerin fiziksel tanimlamalari abarti olsa da dogru ama ongoru yeteneginden emin degilim hem de hic. :/
4 ay olmuştur . Dertleştik valla bildiğiniz :)
Çıkan bir şey yok. Biraz bahsetsene ne oldu ne bitti.” dedi. Onun yaptığını burda herkes yapar dinler sizi umut verir rahatlatır

Herkes Fal Sepeti'ne transfer, orasi
NET :) Bir de Falsepeti Deneyimlerim topic ine mi yazsak bundan sonra gerci su anda da yazan uye arkadaslar var zaten. Binnaz bundan sonra terkedilmis bir topic olarak kalmaya mahkum
Aynen binnazabla topiginden oraya gecelim kizlar .

Alex basarili ama ayni emre dinc gibi devamli baktirdigim bir zamanda bariz asilmaya basladi engelledim. Emre dinc de alex de instagramdan ekliyorlar
Bana da Demir asılmıştı, şu an Fal Seoeti'nde de var. Birçok sitede de var zaten aynı fotoyla. Bana da başka bir sitede baktirdigimda asılmıştı. Fırsatçı yaratıklar. Bu zamanda bile korkup çekinmiyorlar.

Son düzenleme:
Hazır konusu açılmışken Demir nasıldı anı ve geleceği tutturabildi mi

Yaptigim yorumun altina sordugun soru oldu mu sence?

Koyun can derdinde, kasap et derdinde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…