Binnaz Abla

Bunu saymalı mıyım bilemedim ama "çıkan fal haberi" diyeyim ben yine de Eyüp Deniz son astroloji bakımında benim için ufak bir sağlık sıkıntısı görmüştü. Çok sıradan ve ciddi olmayan bir sıkıntı, ama benim alışkın olmadığım bir şey olduğu için "daha neler" demiştim bu öngörüye. 2 gündür fal bir tuttu, bir tuttu :))))

Binnaz'ın "bilmem kaç gündür uğramıyorsun cağğnım, hadi enerjini de al gel bi bakalım kısmetine" tarzındaki iletileri de gözümüzden kaçmıyor bu arada... :)))

Çarkı getirsin enerjiler gider ona bol bol :))

Arkadaşlar fal sepeti naskendinehas hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim falımı az önce yorumlamış sadece sorularımı cevaplamış başka hiçbir şey söylememiş kartların neredeyse hepsi ters olduğu halde aşırı olumlu konuşmuş

Ben pek begenmemistim onu ama fal kisiden kisiye degisiyor

Arkadaşlar fal sepetinde 20 krediye kadar şuanda açık olan Liya , Duru , Ersan , Neva , Özgür , Ayça var hangisini önerirsiniz?

sevgili binnaz yöneticileri, falsızlıktan ölsem, gecelerce kıvransam yahut trilyonlarca param olsa da sitenizden fal baktırmayacağım. kalbimi çok kırdınız. çark yok , bir fal 150 nedir . nasıl olsa bağımlı bunlar ne yapsak gelecekler hemii, hadi bakalım geliyor muyuz görün hah.

Kızlar Biray demirin falı çıkan varmı?Bir deneyeyim dedim,bildiğiniz gömdü ve ilginç olan Doğa,Ares,Elfin,Arnisa,Eyüp deniz,yesilcingene herkesin tersi sekilde konustu,anlamadim valla..Spesifik birsey de söylemedi,benim verdiğim bilgilerden konuşuyor gibiydi.Gelecek çıktı diyen varmı?

Çıkmıyor cnm bir falda yaptigi yorumla diğer falda yaptigi yorumda uymuyor birbirine

kızlar bu sayfada çok mesaj var hepsini okuyamadım fal sepetinde 40 kredim var talia çevimiçi olmuyor onun dışında kime baktırayım sizce?

Çıkmıyor cnm bir falda yaptigi yorumla diğer falda yaptigi yorumda uymuyor birbirine
Evet cok eskiden baktirmistim o zaman farklı konusmustu sanki..para çöp oldu desene..aman neyse yinede sevindim.Son donem telvede Elifsucanı bayagi begendim ben,cok ilginc bilmesi zor seyleri bildi ve gelecek ongorusude mantıklıydı

duygu çıktı mı size hiç ?
2 kez baktirdim duyguya ilk falda çıkan şeyler olduğu için 2.fali attim anlık durumu iyi yorumladı gelecek öngörüsü için daha zamanı var.. taliaya 4 kere fal attim boş biri değil evt hisleri vsr ama verdiği zamanlarda dediği hiç bir şeyi yaşamadım zamanıda geçtim gecmis ve anlık değerlendirmelerde ilk falına göre vasatti

elifsucan çoğu arkadaşa aynı şeyleri yazmış ama telwe sayfasından okuyabilirsiniz

hmm peki deneyeceğim :) alex hakkında ne düşünüyorsunuz

Çıkmıyor cnm merak etme bir dönem baya sarmıştım biraya telweyide bir türlü sevemedim orda en son yuleye fal atmıştım çıkmadı tabi elifsucani ilk kez duydum iyiydi diyorsun bir merak ettim:)) bide emre dince fal attim fal sepetinde 20 gün önce ne düşünüyorsun onun hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…