Binnaz Abla

Kusura bakmayın böyle düşüneceğiniz aklıma gelmedi ama sanaldan asılma olmuş ve kimse bir zarar görmedi sonuçta dimi, can derdi diye düşünmedim o yüzden. Adam sapık olabilir ya da fotoğrafınızı beğenmiştir..
Dile getirmesi tabii mesleği açısından etik olmayabilir fakat bu yine de hisli gerçek bir yorumcu olup olmadığını etkilemez kanımca ve bu fal bakım işlerine bulaşan insanlar zaten normal olamaz.

Ne kadar cirkin ya. Biz birazcik tavsiye aliyoruz belki, hayatimizi paylasiyoruz. Bunu nasil suistimal ediyorlar inanamiyorum

Farkli dusunenler olabilir ama A Alexandrea nin da dedigi gibi burada bir suistimal soz konusu, ucretini oduyorsun ve karsiliginda asilma degil fal yorumu hizmeti alman gerekiyor. Bu bir kere her yonuyle cok cirkin ve rahatsiz edici bir durum. Sanal olmasi da bence durumu hafifletmiyor. Sanalda veya reelde bu sekilde davranan biri de isterse Nostradamus olsun benim icin ne dediginin bir onemi vardir ne de kendisinin. Ve hayir fotografimi hic koymam uye oldugum fal sitelerine, facebook hesabiyla da ozellikle uye olmam. Hem bir sekilde arastirip bulup gorse bile buna hakki yok. Benim ustteki mesaji yazma amacim kadinlar kulubunde olmasi gerektigini dusundugum gibi A Alexandrea ve boyle bir deneyimi olan diger arkadaslarla paylasip yalniz olmadadigimizi hatirlatmak ve de kendisine danismayi dusunenleri bu sozu gecen sahis hakkinda uyarmakti. Cok genel ve hakkimda az bir bilgi iceren bir fal gondermistim, odedigim ucret ve musterinin suistimal edilmeye calisilmasi disinda bir zarar gormedim belki ama karsimizdaki kisinin kim oldugunu ne oldugunu bilmeden fal yorumu almak icin danismanin ne kadar riskli olabilicegini de anlamis oldum.

Son düzenleme:
Bu adamı site yönetimine bildirdiniz mi?

Bu adamı site yönetimine bildirdiniz mi?
Hayir bildirmedim. O zmnlar comezlik zamanimdi ve de muhattap olmak istemedim: arsizla basa cikilmaz misali ugrasmak istemedim. Bir de yonetime yazsam daha detayli bakim yapmak icin sordum o sorulari diyebilirdi. Bunlariin agzi iyi laf yapar bilirsiniz. Ozetle, oltaya gelirse tarzi bir yaklasimdi ve orali olmadim. Neden erkek arkadasin yok diye sorup bir seyler daha sormustu, hic cvp vermedim. Ne puan verdim ne de yorum yaptim. Falim genel bir faldi ve sevgiliyle ilgili bir soru yoktu, oradan cesaret aldi herhalde ya da o hasta beyninde her ne dusunduyse artik...

Kızlar yakın tarihte iyi bir falcı var mı yada anlık durumu iyi bilen hemen baktırabileceğim. Sanırım evlilik teklifi bekliyorum ama kendi kuruntum mu olacak mı emin değilim ama inanılmaz içime dert oldu anlık yoruma cok ihtiyacım var

Demir'le ilgili anlattıklarınız bana çok itici geldi. Mide bulandırıcı. Sanalın bilinmezliğine, görünmezliğine sığınıp bir kadını taciz etmeye kalkışmak, ne kadar zavallı bir kişilik olduğunu gösteriyor bence. Ancak ben, hastalıklı kişiliği ayrı, falcılığı ayrı diyemiyorum. Zaten denilemez. Sorunlu bir zihin, ancak sorunlu düşünceler, duygular, görüler üretebilir. Bu arada naçizane şunu da belirtmek isterim; falcıların kişilik yapısı, kültür düzeyleri, kelime hazineleri, hayatı nasıl algıladıkları gibi şeyler, yaptıkları fal yorumlarına doğrudan yansıyor.

B benpapatya kesinlikle katiliyorum. Sirf sanal oldugu icin hafife almamak gerektigini de vurgulamaya calistim zaten. Soru sorarken kendi hakkimizda bilgiler verdigimizde ayni zamanda cok onemli doneler de vermis oluyoruz. Kimi su fali icin foto istiyor. Onlardan ozellille uzak durmaya calisiyorum. Karsidaki kimdir nedir kimlerle calisiyor bilemeyiz ki. Foto montaj olayi var, dolandiricilik var, sanal zorbalik var ve tabii taciz var o nedenle hem fal sitesi hem de falci secimi onemli. Sikayet merciileri de var ama hic yoktan basimiz neden agrisin hem surec cok uzun surebilir...

İnanın, siz Demir olayını anlatana kadar, bu fal ve falcı meselelerine, hiç dikkat çektiğiniz taraftan bakmamıştım. Aklımın ucuna bile geçmemişti; bu tür fal baktırmaların arkasından, taciz, şantaj, dolandırıcılık gibi tehlikelerin gelebileceğini.

Paylaşımınız ve uyarınız için teşekkürler..

Rica ederim. Hiç bio sunda denk geldiğiniz oldu mu bilmem ama tellwede isim soyisim isteyenler vardı. En iyi ihtimalle stalker olarak bilgi elde etmeye çalışabilir sosyal medyadan çünkü soyisim bir fal yorumu için asla gerekli değildir ya da dediğim gibi daha uç noktalar olsa da fal zaafindan başka turlu yararlanmaya calisan, olayı reele taşımak isteyenler de olabiliyor. Bir falcı da bana -yine erkek- mail hesabını vermişti. Ben de erkek olduğunu bilmiyordum, hiç iletişime geçmedim de. Bir fal daha gönderdiğimde -ilk fali az biraz cikinca- bana hiç yazmadın ama deynce soru kisminda sordum ben de cinsiyetini ve daha da fal gondermedim. Bir de çoğu fal sitesinde facebookla giriş yap/üye ol seçeneği var, hiç tercih edilmemeli bence.

Güzel, anlik durum icin Nakta ve Biray derim.Ikisininde duru gorusu var .Nakta dusunceleri dokuyor .

Her ikisine de baktırmıştım. Şunu merak ediyorum; Biray da geçmiş ile geleceği karıştırıyor olabilir mi sizce?

Sanmam anlik goruyor.Gelecek icin bana subatta soyledigi sureci yasadim ve hic ihtimal vermedim.Su var ufak tefek yanildigi yerler olur mesela zamani bilemiyor bende ornek vereyim 5 gunde su olur diyor cok daha sonra oluyor ama olucak derse olur birseyler,olmayacak derse olmaz .Arkadasima da bakti mesela onunda is durumlarini filan cok iyi bildi.

Teşekkür ederim yanıtınız için.

Bisey soracagim: Nil Güneş'e batırmış miydin? Bir de Biray astrolojik acıdan mi bakıyor daha çok?

Bisey soracagim: Nil Güneş'e batırmış miydin? Bir de Biray astrolojik acıdan mi bakıyor daha çok?
Nil gunese ben coook eskiden baktirmistim 4 5 yili vardir anlik durumu bilsede fali cikmamisti.Biray astrolojik acidan bakmiyor tarotta cok iyi birde hislerini katiyor o da ayni nakta gibi karsi tarafin durumunu hislerini ve hayatini goruyor 1 2 dediginde yanildigi olmustir illaki ama anlik durumda cok iyi buluyorum ben birazda enerji meselesi tabiki.

Biray a iki defa baktirmisim nisan ayini kesin olarak vermis ama cikmadi
Bana da Temmuz sonuyla ilgili bir zaman verdi. Bakalım göreceğiz.
Biray, anlatımında çok kesin ve biraz da sert. Nakta daha ılımlı ve kişi analizleri çok daha derin. Naktanın gelecek öngörülerinin isabetliliğini henüz bilemiyorum.

Arkadaşlar, kalan puanlarımı bitirmek için hiç tanımadığım ve burada konuşulmayan birine fal attım. Beğendim, sesli 13 dklık bir daldı. Durumumu ve karşımdaki insanı iyi analiz etmiş, gelecekte yaşayacağım muhtemel durumları bilmiş. Katina yorumcusu Damla Ay 300 krediydi sanırım. Tavsiye ederim.

Benim birikmis 300 kr3dim vardi silemerimde o yuzden onu deneyeyim sileyim programi olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…