Binnaz Abla

elifsucan çoğu arkadaşa aynı şeyleri yazmış ama telwe sayfasından okuyabilirsiniz
Evet okumustum hatta tereddutlu attim,begenmeyende var diye.Bana soylediklerini başkasına söylemesi imkansiz ama,cok spesifik seylerdi.Gelecegi daha bilmiyorum tabi cikarmi..Taliada mesela cok ilginc,cok baktirdim ona,bazi fallari cikmadi,ama bazilari vadesiyle cikti..Gununde olmasina bagli sanirim

Biray Demir de Ares de çıkmadı bana. Özellikle Biray Demir’in verdiği vade geçeli çok oldu.

hmm peki deneyeceğim :) alex hakkında ne düşünüyorsunuz
Alexe 10 gün kadar önce ilk kez fal attim tarih vermedi bana fakat karşı tarafın analizini çok iyi yaptı anlik ve gecmis yorumlarıda tatmin edici geldi denenebilir ama fal sepetinde nesibe ve duyguyu daha iyi buluyorum tabi birazda enerji işi

emre dinç rezalet vadeleri patladı falı da kısaydı soruya verdiği cevap özensizddi falan filaan

Emre dinç hiç baktırmadım.Duygu aura bana berbattı bu arada..Çiğdem atlıyı beğendim fal sepetinde,birde naskendinehasi

ben kaç gündür bekliyorum taliayı hiç baktıramadım

Kahve mi atmıştın elifsucana

bana da alex vade vermedi ama analizleri cidden iyiydi ve çok ilgili bi adam :) emre dinç bi tuhaftı

emre dinç rezalet vadeleri patladı falı da kısaydı soruya verdiği cevap özensizddi falan filaan
Aynı şeyi dusunuyormusuz:) devamlı fal attırmak için enerji çalışması yapacam falan diyor fal yorumundan çok bir daha gel enerji çalışmaları yapalım her şey çiçek böcek olacak modundaydı

Ne guzel birakacaktim bu fal olaylarını,10 gundur acayip kotu oldum,kotu oldukca baktirdim,baktirdikca kotu oldum.. off temmuzda tutulmalar falan varmis onunmu etkisi nedir bilmiyorum.Nasıl bırakacağım bu falı..hayır birde iyi geliyor o an birinin sesini duymak dinlemek,sanki sana yardimci olan bir dost gibi

Sizleri bilmiyorum kizlar ama benim uzerimde cok yogun bir etki var..Yukselenim yengec,tutulmada tam yengec burcunda..

Sizleri bilmiyorum kizlar ama benim uzerimde cok yogun bir etki var..Yukselenim yengec,tutulmada tam yengec burcunda..
Geçiçi etkiler merak etme yükselen yengeç olduğun için yoğunluğunu daha fazla hissediyorsun ama bu tutulmanin en sanslilarindan yükselen yengeçler 21 temmuza kadar ki bence temmuz sonuna kadar yepyeni başlangıçlar yapacak belki iş belki aşk özetle yepyeni bir sen olmaya başlangıç oluşturuyor bu tutulma etkisi bir çok kişide özellikle yengeclerde...doğum öncesi sanci gibi düşün:)

Umarım öyle olur yükselen yengeç biri olarak dibe vurdum

Burcj yengeç olanlar nasıl etkileniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…