- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Evet okumustum hatta tereddutlu attim,begenmeyende var diye.Bana soylediklerini başkasına söylemesi imkansiz ama,cok spesifik seylerdi.Gelecegi daha bilmiyorum tabi cikarmi..Taliada mesela cok ilginc,cok baktirdim ona,bazi fallari cikmadi,ama bazilari vadesiyle cikti..Gununde olmasina bagli sanirimelifsucan çoğu arkadaşa aynı şeyleri yazmış ama telwe sayfasından okuyabilirsiniz
Biray Demir de Ares de çıkmadı bana. Özellikle Biray Demir’in verdiği vade geçeli çok oldu.Kızlar Biray demirin falı çıkan varmı?Bir deneyeyim dedim,bildiğiniz gömdü ve ilginç olan Doğa,Ares,Elfin,Arnisa,Eyüp deniz,yesilcingene herkesin tersi sekilde konustu,anlamadim valla..Spesifik birsey de söylemedi,benim verdiğim bilgilerden konuşuyor gibiydi.Gelecek çıktı diyen varmı?
Alexe 10 gün kadar önce ilk kez fal attim tarih vermedi bana fakat karşı tarafın analizini çok iyi yaptı anlik ve gecmis yorumlarıda tatmin edici geldi denenebilir ama fal sepetinde nesibe ve duyguyu daha iyi buluyorum tabi birazda enerji işihmm peki deneyeceğim :) alex hakkında ne düşünüyorsunuz
emre dinç rezalet vadeleri patladı falı da kısaydı soruya verdiği cevap özensizddi falan filaanÇıkmıyor cnm merak etme bir dönem baya sarmıştım biraya telweyide bir türlü sevemedim orda en son yuleye fal atmıştım çıkmadı tabi elifsucani ilk kez duydum iyiydi diyorsun bir merak ettim:)) bide emre dince fal attim fal sepetinde 20 gün önce ne düşünüyorsun onun hakkinda
Emre dinç hiç baktırmadım.Duygu aura bana berbattı bu arada..Çiğdem atlıyı beğendim fal sepetinde,birde naskendinehasiÇıkmıyor cnm merak etme bir dönem baya sarmıştım biraya telweyide bir türlü sevemedim orda en son yuleye fal atmıştım çıkmadı tabi elifsucani ilk kez duydum iyiydi diyorsun bir merak ettim:)) bide emre dince fal attim fal sepetinde 20 gün önce ne düşünüyorsun onun hakkinda
ben kaç gündür bekliyorum taliayı hiç baktıramadımEvet okumustum hatta tereddutlu attim,begenmeyende var diye.Bana soylediklerini başkasına söylemesi imkansiz ama,cok spesifik seylerdi.Gelecegi daha bilmiyorum tabi cikarmi..Taliada mesela cok ilginc,cok baktirdim ona,bazi fallari cikmadi,ama bazilari vadesiyle cikti..Gununde olmasina bagli sanirim
Kahve mi atmıştın elifsucanaEvet okumustum hatta tereddutlu attim,begenmeyende var diye.Bana soylediklerini başkasına söylemesi imkansiz ama,cok spesifik seylerdi.Gelecegi daha bilmiyorum tabi cikarmi..Taliada mesela cok ilginc,cok baktirdim ona,bazi fallari cikmadi,ama bazilari vadesiyle cikti..Gununde olmasina bagli sanirim
bana da alex vade vermedi ama analizleri cidden iyiydi ve çok ilgili bi adam :) emre dinç bi tuhaftıAlexe 10 gün kadar önce ilk kez fal attim tarih vermedi bana fakat karşı tarafın analizini çok iyi yaptı anlik ve gecmis yorumlarıda tatmin edici geldi denenebilir ama fal sepetinde nesibe ve duyguyu daha iyi buluyorum tabi birazda enerji işi
Aynı şeyi dusunuyormusuz:) devamlı fal attırmak için enerji çalışması yapacam falan diyor fal yorumundan çok bir daha gel enerji çalışmaları yapalım her şey çiçek böcek olacak modundaydıemre dinç rezalet vadeleri patladı falı da kısaydı soruya verdiği cevap özensizddi falan filaan
birde 50 tl en az şaka gibiAynı şeyi dusunuyormusuz:) devamlı fal attırmak için enerji çalışması yapacam falan diyor fal yorumundan çok bir daha gel enerji çalışmaları yapalım her şey çiçek böcek olacak modundaydı
Yok tarot ve su attımKahve mi atmıştın elifsucana
Hangini tavsiye edersin peki? Tarot mu su mu?Yok tarot ve su attım
Geçiçi etkiler merak etme yükselen yengeç olduğun için yoğunluğunu daha fazla hissediyorsun ama bu tutulmanin en sanslilarindan yükselen yengeçler 21 temmuza kadar ki bence temmuz sonuna kadar yepyeni başlangıçlar yapacak belki iş belki aşk özetle yepyeni bir sen olmaya başlangıç oluşturuyor bu tutulma etkisi bir çok kişide özellikle yengeclerde...doğum öncesi sanci gibi düşün:)Sizleri bilmiyorum kizlar ama benim uzerimde cok yogun bir etki var..Yukselenim yengec,tutulmada tam yengec burcunda..
Umarım öyle olur yükselen yengeç biri olarak dibe vurdumGeçiçi etkiler merak etme yükselen yengeç olduğun için yoğunluğunu daha fazla hissediyorsun ama bu tutulmanin en sanslilarindan yükselen yengeçler 21 temmuza kadar ki bence temmuz sonuna kadar yepyeni başlangıçlar yapacak belki iş belki aşk özetle yepyeni bir sen olmaya başlangıç oluşturuyor bu tutulma etkisi bir çok kişide özellikle yengeclerde...doğum öncesi sanci gibi düşün:)
InsallahUmarım öyle olur yükselen yengeç biri olarak dibe vurdum
Burcj yengeç olanlar nasıl etkileniyor?Geçiçi etkiler merak etme yükselen yengeç olduğun için yoğunluğunu daha fazla hissediyorsun ama bu tutulmanin en sanslilarindan yükselen yengeçler 21 temmuza kadar ki bence temmuz sonuna kadar yepyeni başlangıçlar yapacak belki iş belki aşk özetle yepyeni bir sen olmaya başlangıç oluşturuyor bu tutulma etkisi bir çok kişide özellikle yengeclerde...doğum öncesi sanci gibi düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?