Binnaz Abla

Canim nil güneş denedim o da maya gibi boşa para verme
Ben Mayayi seviyorum ve gecmiste cok dedigi gibi olan olaylar oldu. TAbiki o da herseyi bilmiyor ve cikmiyor,ama cikani var. Ve kesinlikle hissiz biri degil. Arese bir kere baktirdim, anda bile cok kötüydü, hic bir dedigi Dogru degildi. O yüzden bence tavsiye veriken biraz dikkatli olmak gerek. Herkesin begendigi ve begenmedigi yorumcu olabilir ve buna kesinlikle baktirin, buna kesinlikle baktirmayin demek bence yanlis. Kesinlik yerine, kendi tecrübelerinden bahsetmek bence daha dogru. Maya ya 5 senedir arada baktirdigim icin, ve kisiligini cok sevdigim icin, bunu yazmak istedim. Cok hissiz biri olsa ona gitmem 5 senedir. Anlatim tarzi herkes icin degil, ve bende bazen olaylar olduktan sonra diyorum, maya demisti bunu. Anlattigi anda bazi seylere anlam veremiyorum. Ama her dedigide dogru degil. O da mesela bana bir kere su günde su olacak dedi oldu, fakat baska tarihleri hic tutmadi. Deniz Devrim adinda eski bir yorumcu mesela ilk falinda alerjimi sekline kadar bildi, cok olayi bildi, ama gelecekte hic bir dedigi olmadi. Yani nokta atislari yapiyor diye bazi yorumcular, her dedigi dogru anlamina gelmiyor. Bende uzun yillardan sonra kendime özel 2-3 yorumcu buldum ve genelde onlara baktiriyorum, fakat kimseye onlar icin kefil olmam,cünkü herkes her yorumcuyla enerjisi tutmayabilir.

Olabilir ama ares doğa deniz devrim bilirim o canımı da olumsuz şeyleri net söylediği ve bildikleri için kimse sevmez pek puan kaygıları da yok bence öyle ve kefilim

Arkadaşlar merhaba kuday Suaviye fal baktıranınız var mı bu eylülde siteye girmiş dün online gördüm fiyatı da uygundu zamanında 150 liralar vermiş biri olarak atmayı düşündüm. Baktıranınız var mı ön görüleri nasıl

Olabilir ama ares doğa deniz devrim bilirim o canımı da olumsuz şeyleri net söylediği ve bildikleri için kimse sevmez pek puan kaygıları da yok bence öyle ve kefilim
Doga ya baktirmadim, fakat arese bir kere baktirdim ve hic bilmedi durumu ve olumlu konustu ve cok kibardi da. Tek kibarligi icin belki bir kere daha denerim. Deniz DEvrimi cok severdim, ani cok iyi bildigi ve öngörüsüde hep olumluydu. Ama olmadi. Ama ani cok iyi bilenlerden di, o yüzden cok severdim, ama artik yok. Ama onada öngörüleri cikmadigi icin gelecek icin kefil olmam. Ben olumsuz konustuklarini söylemedimki, bu imayi attiniz. Keske onlarin dedigi gibi olumlu olsaydi ve ben devam baktirmaya gerek duymasaydim. Ama akillandim, fazla beklentim yok ve fazlada baktirmiyorum. 2-3 ani iyi bilen kisiye baktiriyorum, cünkü ne Kadar degisik kisiye baktirirsan o Kadar kafan karisiyor ve parana oluyor.

Aynen canim bende paraniza yazık olmasın diye diyorum iste çünkü söyle düşün bir falciya bir kere değil en az bes kere baktirdim genelde hepsine baktirdim bide doğa yi denemelisin kredin olursa kesinlikle aşkı bilen kadın deniz devrim hâlâ var 2012 den beri telefonla bakıyor senin peki beğendiğin kimler deniz devrim profil değişmiş sadece canim kafan karışmasin ınstagram da konuştuk arkadaş olduk diyebilirim

Hiv bilmiyorum canım ama evrim doğa ve arif emir onlara baktirdim yeniler onlar bildiler bayağı arif zaten lahve fali kralı

Selam Hanımlar

Gün içi aklıma birşeyler takılıveriyor bu aralar... gelip sormak istedim. Aranızda Engin Gümüş e fal baktırmış olup, size de işte ismin de iki tane harf var o kişiye dikkat et işte malum kişiyi çok etkiliyor gibi yorumlar yaptı mı ? kendimce analiz yapıyorum işte... mutlu günler olsun biz fal zedelere :))))

Bende 1,5 sene öncesinde cok baktirdiklarim oldu binnazda, fakat artik pahali oldugundan ve cok kisiye baktirildiginda ve sIk sIk baktirildiginda daha cok enerjin düsük oluyor ve paran bosa gidiyor. Yani senin iyi niyetini anliyorum,ama benim sadece demek istedigim hic biri mükemmel degil, bazen senin sevmedigin yorumcuyu ben sevebilirim,mesela Maya gibi. Deniz bir ara yoktu, Ismini aramistim binnazda, simdi baktim yine var. Cok sevindim, cünkü tarotta en iyisi bana göre. Instigramda da mi bakiyor? Eger öyleyse oradaki Ismini bana mesaj olarak atabilirmisin? Binnazdan mümkün oldugunca uzak durmak istedigim icin parasi yüzünden, yenileri denemek istememistim. Fakat burada Doganin, Elfinin ve aresin cok ismi getigi icin son aylarda, denemek istiyorum. Aresi zaten denedim. Hislerini en cok sevdigim ve cok ucuza baktirdigim baska bir uygulama var, ona baktiriyorum en cok. cok kisa bakiyor ama nokta atislari cok. Fakat ben yinede illa ona gidin demek istemiyorum, cünü bende iyi diye, herkeste iyi olacak anlaminda degil. Onun icinde daha cok anda iyi buluyorum, gelecek konusunda henüz cikmadi, Zaman gösterecek. Binnazda eskilerden baktirdigim ve cok önemli konulari önceden bilen ve beni sasirtan kisilere gönderiyorum. önceden bilen derken, gelecek icin degil, anda hissettiklerini, bir Zaman sonra dogrulugunu ögredim. Gelecekte hic birinin tam öngörüsü gercek olmadi. Bunlar benim icin Müge Aydin, ve Maya Demir. Hüma Balinda bende cok Dogru tespitleri vardi, ama o yok artik. Deniz Devrimin olmasina tekrar cok seBunlarin disinda yillar icinde bir kac sevdigim yorumcu var orta iyi , ama onlara daha cok arada ziyaret icin gidiyorum gibi :)

Kızçeler ben fatimayı yakaladım falalemde 5 saattir bekliyorum falımı ve ortalama yorum süresi 2000 küsür dk diyo yani hesaplayınca 48 saate tekabul ediyordu rakam. Bu doğru mu ya 2 gün bekleyecek miylm? Bilen var mı?

Canim ben mayaya kötü demiyorum çok baktirdim ona dediklerini yaşadığım oldu ama çok tekrar etti kendini son zamanlarda olmadi hani arif emir le tam olarak kahve fali nedir anladım cok net. Valla instagram da bakmıyor denizletarot diye sayfası var orda kendine müşteri bağlıyordu ya oyle birşeydi ya o site hangisi ucuz dediğin ay canim falsarayı var şimdi günlük kredi veriyor indir gerçek falcilar şimdilik ses kaydi yazılı bakıyorlar ha binnaz da cok sevdiğim insanlarda var eyüp durak abi serkan abi pahalı olmasa sürekli konuşurum onlarla haklısın binnaz hediye kredi de vermiyor bide çok güzel şeylerle dönücez dediler

Evet, Maya cok tekrar yapiyor ve SIK gitmek o yüzden verimsiz oluyor. FAkat Maya, Müge ve Firuze Aydin en ilk sitelerde baktirdigim kisilerden olduklari icin, ve seslerini duyunca sicak geliyor. Ve Firuzeyide o yüzden arada yokluyorum, sadece sesindeki enerjisini duymak icin. Maya nin analizleri cok hosuma gidiyor, ama dedigin gibi fazla tekrarliyor. Tabiki en iyisi o dedigimden degil. Bu konuda Müge benim icin daha verimli, ama sadece anda. Bende Arifi cok merak ettim, onuda denemek isterim, telefon falini aslinda sevmiyorum ama. Girdigi belirli saatler oluyormu ve haftada kac kez giriyor ortalama? Baska bir yerden bahsettigim kisi site degil. SAdece app üzerinden oluyor. Bir kac sene önce sadece apple de yükleniyordu, simdi hala öylemi bilmiyorum. Istersen özelden yollarim, burada reklam gibi olmasini istemiyorum, cünkü ben begeniyorum diye herkes begenmiyebilir ve kendimi suclu gibi hissetmek istemiyorum.

Tamam canim özelden atabilirsin valla arif suana kadar tonlarca fal baktirdigim insanlar arasında hislerimi net bilen yaşayacaklarimi da net söyleyen biri mesela su şu olucak diyo hadi ya asla dedim aynısı oldu kadersel döngüyü tarih olarak biliyor her zaman çevrimici olmuyor ya yani bi hafta olmasa diğer hafta kesin var öyle diyim haber ver listene alirsin firuze aydın tam bir fiyasko çıktı serkan serkan biri girecek hayatına dedi ağustosta girmezse olmazsa burdayım dedi tabiki olmadı kasimdayiz yani ama doğa öyle mi biri vardi kurtardı beni ondan sonra başka biri var geçmişten onu net bildi kavga gününe zamanına kadar dedikleri oluyor hâlâ ilişkide valla canim valla katina da eyüp denizi de denedim ama bence o astroloji ve kahvede ıyi ha bide lena koval asla deneme doğanın dedigi gibi çıkan adam için asla seni bırakmayacak evleneceksin dedi ya firuze lena bilmiyor bu işi bide insanları olumsuz yönlendirme var ama doğa ne dediyse o oldu

Ben 2 ay önce ilk kez baktırdım ve beğendim. Olup biteni çok doğru anlatmış, gelecek için gidişat da belli zaten. Onun dediği gibi yani.

Bana harf vermedi ama olumsuz etki eden bir kişiye değindi bende de. Aslında çok klasik bir söylem (“seni seviyor ama bu aralar kafası karışık” klişesi gibi) ama benim fallara sarmama neden olan olaylar sırasında gerçekten de ortalıkta dolanan biri vardı, yani Engin’in dediği gibi. Ben o kişiye konduramıyordum o dönemde, ama yine de biraz huylanıyordum.

Engin de özet olarak şunu dedi: sen olayların başka sebeplerden dolayı olduğunu sanıyorsun en başından beri, ama aslında falanca kişi yüzünden olmuş. Offff biraz karışık oldu bu :))) Kısacası X için baktırdığım falda, Y’den bahsetti Engin.

Buna sevindim senin adına :) Umarım gerçekleşir. Sanırım bana bütün fallar patlayacak gibi X kişisi için ama Engin bey in verdiği "E" harfi doğru. Hay bu X kişileri paganlara yem olasıcalar :))))) X kişisi almış başına gitmiş gibi ben de bakalım aralık sonu patlayanları dökerim buraya :))))

Yok bana öyle yapmadı yani katina ve kahve baktirdim sanırım iyiydi bildikleri oldu net dedikleri vs

Teşekkürler :) Durumlar da, Engin’in falı da gayet olumsuzdu aslında ama kurtulduğuma ben de seviniyorum :) Bunları yaşamasak, bazı şeylerin değerini anlama şansımız olmaz belki de vs. hesabı. Hepimizin gönlünce olsun bundan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…