- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Kızlar bişey sormak istiyorum size, arnisa bahadırın olumsuz söylediği var mıdır? Haziranda baktırmışım dediği gibi de ilerlemiş baya durum tekrar attım da bugün sormak istedim size de
İlk falı baya tutmuş da bende merak ettim işteben olumsuz söylediğini hiç hatırlamıyorum
ama
bende tutmadı
Kızlar bişey sormak istiyorum size, arnisa bahadırın olumsuz söylediği var mıdır? Haziranda baktırmışım dediği gibi de ilerlemiş baya durum tekrar attım da bugün sormak istedim size de
ben olumsuz söylediğini hiç hatırlamıyorum
ama
bende tutmadı
Bu 3 kişiye de baktırdım. Doğa Dan'a kaç yıl baktırdım. Tuttuğu detaylar oldu ama son baktırdığım fallar çok tutarsızdı. Örneğin yaz aylarında harikasın dediği bir fala bir ay sonra kışın olacak dedi. İkisi de çıkmadıArkadaşlar murat koç a baktıran var mı ve doğa dan sizce nasıl ve en merak ettiğim irem çerkes
Ben de elfine yıllarca baktırdım. Tanıdıkça duygularını da katıyorlar bence. Zişanda benim falım haftasında çıktı. Enerji meselesi bence fallarElfin bana da bilir hep, ilk fallari ozellikle noktasina virgulune cikmisti daha nokta atisiliydi, cok baktirdikca daha genel orumlamaya basladi ama genel anlamda biliyor bana yanilmadi simdiye kadar.
Rahatsiz değilse bekletmez bakarMerhaba hanımlar en son ağustos ayında sizlere patlayan falları mı paylaşmış tövbe etmiştim :) bu topiği genel de dışarıdan takip ediyor fikir ediniyor idim. Ancak bu aralar yine fal krizlerim gelmekle beraber sizlerin yazıları ile bir de tellwe sitesine gidip Yeşilçingene adlı falcıya fal yolladım dün akşam saatlerin de... ancak 9 kişi bekleme de sistem değişik işliyor sanırım ? fal yorumları ne zaman geliyor ortalama ? bir de güncel olarak Yeşilçingene ile ilgili fikirlerinizi alabilir miyim ? sisteme giriyor geri çıktı görünüyor falıma hala cevap gelmedi :S
Evet az önce yorumladı. Genel anlam da beğendim hisli bir yorumcu.Rahatsiz değilse bekletmez bakar
Arkadaşlar ben dogadan ve arese kefilim ne dedilerse yasadim kesinlikle ikisinin dedikleri gibi oldu katina da sadece onlara baktirin kahbede arif emir bir numara ne dediyse çıktı ya yıllar once çocukken içimden geçen dileği bildi pes bir sürü falcı denedim sunlara baktirmayin yazık paralara benim onbin üzeri param gittiHic fal baktirmamis birisi olarak bu tarz tarih ve goruler icin hangi fali baktiriyorsunuz ? Kahve mi kart mı ?
Aresi severim anlik bende de iyidir ama kefil olmam bu iddali bir laf ..Arif emire baktirdim fiyatı düşük olsa denerdim.Dediklerini yasamadim anlık iyiydiArkadaşlar ben dogadan ve arese kefilim ne dedilerse yasadim kesinlikle ikisinin dedikleri gibi oldu katina da sadece onlara baktirin kahbede arif emir bir numara ne dediyse çıktı ya yıllar once çocukken içimden geçen dileği bildi pes bir sürü falcı denedim sunlara baktirmayin yazık paralara benim onbin üzeri param gitti
Maya demir
Serkan arslan hazar erbab elfin firuze aydin lena koval vs gizem sitare
Canim müthiş iyi yaşayacağına emin ol ares te katina da ne dediyse yasadim ama doğa kralicesi dene onu derim gerçekten müthiş kim doğru adam kim yanlış söylüyor öyle de oluyor beni kurtardi Allah razı olsunAresi severim anlik bende de iyidir ama kefil olmam bu iddali bir laf ..Arif emire baktirdim fiyatı düşük olsa denerdim.Dediklerini yasamadim anlık iyiydi
Canlar benim binnaz da baktirmadigim kalmadı binnaz ablayı zengin ettim valla zaten instagram da sürekli konuşuyoruz binnaz ablayla ne diycem mesela maya mıdır en az beş kez yolladım atıyorum kim olursa olsun defalarca yolladım bes 6 yilda katina da ares ve doğa hele doga ne dediyse yasadim hadi be dediğim hersey onun dediği gibi oldu valla kimi isterseniz sorun murat koç atmasyon bakmayin ama illa kahve diyorsanız arif emirBu 3 kişiye de baktırdım. Doğa Dan'a kaç yıl baktırdım. Tuttuğu detaylar oldu ama son baktırdığım fallar çok tutarsızdı. Örneğin yaz aylarında harikasın dediği bir fala bir ay sonra kışın olacak dedi. İkisi de çıkmadıhatta evlilik dedi ayrıldık. Sonra baktırmayı bıraktım. Ses tonu, tarzı hoş ama malesef öyle yorumlarda abartıldığı gibi değil. Murat koç iyi salladı , 2.kere baktırmadım. İrem Çerkes ise merak ediyordum ama kesinlikle çok alakasızdı. Yazdığım konuyu okumadan sallamış. Soru hakkı da olmadığı için düzeltemiyorsun da... Şuan çok az kişiye danışıyorum, binnazda kahvede nil güneş, katinada şevdar avaz, katina ve tarotta zişan ışık. Zişan ayrıca kendi kartlarıyla da ilave açılımlar yapıyor. Facebook sayfasından da ulaşabilmek binnaz için bence lüks. Fal sepetinde de zeus, zülal şen, sevgi süper
Valla arife baktırdım ben dedikleri çıkmadı ama anlık iyiydi. Arese 3-4 kere fal bsktırdım. Biri tarottu zamanlarıyla tuttu. Katinaları hiiç tutmadı. Bi tek ilk falı %60 tuttu diyebilirim bunlar içinde. Doğa için ise senle aynı fikirdeyim bende de çook çok iyi. Arnisanında ilk falı iyiymiş baya bilmiş bende, ptesi tekrar baktırdım ona bakalım çıkar mı. Elfinde genel hatlarıyla iyi bence.Canlar benim binnaz da baktirmadigim kalmadı binnaz ablayı zengin ettim valla zaten instagram da sürekli konuşuyoruz binnaz ablayla ne diycem mesela maya mıdır en az beş kez yolladım atıyorum kim olursa olsun defalarca yolladım bes 6 yilda katina da ares ve doğa hele doga ne dediyse yasadim hadi be dediğim hersey onun dediği gibi oldu valla kimi isterseniz sorun murat koç atmasyon bakmayin ama illa kahve diyorsanız arif emir
Valla arife baktırdım ben dedikleri çıkmadı ama anlık iyiydi. Arese 3-4 kere fal bsktırdım. Biri tarottu zamanlarıyla tuttu. Katinaları hiiç tutmadı. Bi tek ilk falı %60 tuttu diyebilirim bunlar içinde. Doğa için ise senle aynı fikirdeyim bende de çook çok iyi. Arnisanında ilk falı iyiymiş baya bilmiş bende, ptesi tekrar baktırdım ona bakalım çıkar mı. Elfinde genel hatlarıyla iyi bence.
Ben Maya ya bir iki baktırdım bişi sandım ama tam bir fiyasko bakla falı bakanlar gibi. O kadar ağız kalabalığı yapıyor ki 3 kere dinlesen bu ne demişti diyosun :))) şuan kahvede sadece nil güneş, katinada şevdar, arada elfin, katina ve tarot için de zişan a yolluyorum. Ares malesef bende hiç tutmadı. Doğa Dan a çok baktırdım. İkj zamanlar çıktığı falları oldu ama son iki fal birbirine çok çelişti ve malesef hiç isabet etmedi. Ha sohbete aranır mı belki ama malesef ki zaten site çok pahalı ve de tutmayan yorumcuya artık göndermiyorum kesinlikle. Murat koç aynen sallama , arif emiri hiç duymadım. Binnazda mı?Canlar benim binnaz da baktirmadigim kalmadı binnaz ablayı zengin ettim valla zaten instagram da sürekli konuşuyoruz binnaz ablayla ne diycem mesela maya mıdır en az beş kez yolladım atıyorum kim olursa olsun defalarca yolladım bes 6 yilda katina da ares ve doğa hele doga ne dediyse yasadim hadi be dediğim hersey onun dediği gibi oldu valla kimi isterseniz sorun murat koç atmasyon bakmayin ama illa kahve diyorsanız arif emir
Aynen canim binnaz da arif hiç puan kaygısı yok sitede cok olmaz olunca hemen alınıyor valla bende annemin sırdaşımin bile bilmediği bi duami bildi sok okdum dediği gibi oluyor diğer dedikleri olunca yine yazarım inanın ki müthiş enerji kahve fali değil onun Allah katında verilmiş bir enerji ha gülgün balbaya hiç bakmayin yazık oldu parama dedikleri olmadığı gibi sanki sohbet ediyor soruyor telefonda hmmm öyle mi ben demeden bilsin yok yani bir sürü falciyi baktirdim o yüzden sitenin yüzde 90nini biliyorum yeni gelenleri de deniyorum evrim doğa var kahvede o da iyi bak yeni geldi 1 kahve iki tarot bi katina baktirdim onaBen Maya ya bir iki baktırdım bişi sandım ama tam bir fiyasko bakla falı bakanlar gibi. O kadar ağız kalabalığı yapıyor ki 3 kere dinlesen bu ne demişti diyosun :))) şuan kahvede sadece nil güneş, katinada şevdar, arada elfin, katina ve tarot için de zişan a yolluyorum. Ares malesef bende hiç tutmadı. Doğa Dan a çok baktırdım. İkj zamanlar çıktığı falları oldu ama son iki fal birbirine çok çelişti ve malesef hiç isabet etmedi. Ha sohbete aranır mı belki ama malesef ki zaten site çok pahalı ve de tutmayan yorumcuya artık göndermiyorum kesinlikle. Murat koç aynen sallama , arif emiri hiç duymadım. Binnazda mı?
Aynen canim binnaz da arif hiç puan kaygısı yok sitede cok olmaz olunca hemen alınıyor valla bende annemin sırdaşımin bile bilmediği bi duami bildi sok okdum dediği gibi oluyor diğer dedikleri olunca yine yazarım inanın ki müthiş enerji kahve fali değil onun Allah katında verilmiş bir enerji ha gülgün balbaya hiç bakmayin yazık oldu parama dedikleri olmadığı gibi sanki sohbet ediyor soruyor telefonda hmmm öyle mi ben demeden bilsin yok yani bir sürü falciyi baktirdim o yüzden sitenin yüzde 90nini biliyorum yeni gelenleri de deniyorum evrim doğa var kahvede o da iyi bak yeni geldi 1 kahve iki tarot bi katina baktirdim ona
Aynen canim binnaz da arif hiç puan kaygısı yok sitede cok olmaz olunca hemen alınıyor valla bende annemin sırdaşımin bile bilmediği bi duami bildi sok okdum dediği gibi oluyor diğer dedikleri olunca yine yazarım inanın ki müthiş enerji kahve fali değil onun Allah katında verilmiş bir enerji ha gülgün balbaya hiç bakmayin yazık oldu parama dedikleri olmadığı gibi sanki sohbet ediyor soruyor telefonda hmmm öyle mi ben demeden bilsin yok yani bir sürü falciyi baktirdim o yüzden sitenin yüzde 90nini biliyorum yeni gelenleri de deniyorum evrim doğa var kahvede o da iyi bak yeni geldi 1 kahve iki tarot bi katina baktirdim ona
Canim nil güneş denedim o da maya gibi boşa para vermeBen Maya ya bir iki baktırdım bişi sandım ama tam bir fiyasko bakla falı bakanlar gibi. O kadar ağız kalabalığı yapıyor ki 3 kere dinlesen bu ne demişti diyosun :))) şuan kahvede sadece nil güneş, katinada şevdar, arada elfin, katina ve tarot için de zişan a yolluyorum. Ares malesef bende hiç tutmadı. Doğa Dan a çok baktırdım. İkj zamanlar çıktığı falları oldu ama son iki fal birbirine çok çelişti ve malesef hiç isabet etmedi. Ha sohbete aranır mı belki ama malesef ki zaten site çok pahalı ve de tutmayan yorumcuya artık göndermiyorum kesinlikle. Murat koç aynen sallama , arif emiri hiç duymadım. Binnazda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?