- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
Merhaba kızlar, LovemeKyrenia Engin Gümüş Binnaz abla da Tarot baktırmıştım ben.engin kim kızlar ben tanımıyorum
Medyum Fatima falin yorumlandi mi? Nasil buldun?engin kim kızlar ben tanımıyorum
120 lira olduğu için ben tanımıyor olarak kalmayı tercih ediyorumMerhaba kızlar, LovemeKyrenia Engin Gümüş Binnaz abla da Tarot baktırmıştım ben.
yorumladı canım biraz pembe buldum sadece falın bir noktası çok can alıcıydı böyle yarım saat öncesinde düşündüğüm bişeyi söylemiş resmen hani içimi okumuş derler ya öyleydi ama onun dışında harikaydı diyemem bakalım bekleyip göreceğiz tatlı dilli bir kadın ama sevdimMedyum Fatima falin yorumlandi mi? Nasil buldun?
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Sana ozelden yazdim bu arada :)120 lira olduğu için ben tanımıyor olarak kalmayı tercih ediyorum
yorumladı canım biraz pembe buldum sadece falın bir noktası çok can alıcıydı böyle yarım saat öncesinde düşündüğüm bişeyi söylemiş resmen hani içimi okumuş derler ya öyleydi ama onun dışında harikaydı diyemem bakalım bekleyip göreceğiz tatlı dilli bir kadın ama sevdim
Ben 4-5 kere baktırdım. Bence başarılı. Sen nasıl buldun?Arkadaşlar binnaz da gilda koç a baktiran var mi katina
Ya canim aslında kötü diyemem ama bende 4 ya da 5 kere baktirdim enerji tuttu ama hayatima girmeyeçalışan o kişiyle ilgili dedikleri tutmadi yani doğa bu hayırsız dedi kötü dedi öyleoldu gilda sabret evleneceksin dedi malesef yılda bi yıla yakın baktıyok çıkmadıBen 4-5 kere baktırdım. Bence başarılı. Sen nasıl buldun?
Merhabalar. Inanin herkesi bilgilendirmek amacli 7 senedir girmedigim hesaba suan giris yaptim. Size kisa binnaz abla gecmisimden bahsedecegim. Binnaz abla seruvenime Gülgün Balbay ile basladim. Birinden hoslaniyordum ama öylesine sonra eylul ekim ayi gibi gülgün balbaya fal attim ve bana oyle bir tablo cizdi ki inanmak istedim ve gercekten soyledikleri o kadar tutarli gelmistiki en basta. O zamanlar. Ocak ayinda ciddi iliskin baslayacak cocuk senden cok hoslaniyor dedigi adam baskasi ile nisanlandi dügünu olcakmis. Bu kadina 4-5 kez baktirdim ve olumlu yorumda yazmistim her seferinde beni pohpohlayip gonderdi en sonda artik bu adam iki yuzlu dedi konuyu kapatmak icin. Herneyse... ben bu salak psikoloji ile bir suru fal baktirdim ve bugun itibari ile uygulamayi kaldirmis bulunmaktayim.darisi hepinize.
Gülgün Balbay: Bahsettigim gibi tamamen sizin icinizde bulunan ruh halinize gore yorum yapiyor tamamen salliyor ama cok tutarli yapiyor o yuzden insanlari inandiriyor su gunlerde puani da % 100 olmus. Inanmayin kanmayin derim. Baska biri hakkinda sordugum seylere de ben ne duymak istiyorsam onu soyledi o da patladi cok fena
Mehmet Yildizsuren: pempeci orta sinif fal bakiyor iste geyigine atilabilir zaten ucuz fal.
Ece Gülener: tamamen sacmalik hic kredi harcamaya degmez.
Zeynep Aksu: bu kadin anlik herseyi bildi. Bence bos degil. Gelecek ile ilgili soylediklerinin vadesi henuz gelmedi.
Ufuk Kutluk: kesinlikle pembeci ve salliyor. 1 ay icinde cocuk sana ciddi adimlar atcak hayatinda kesinlikle kimse yok eminim yapti cocuk yuzuk takti hemen yani sallamasyon bir sey bildigi yok.
Zeren yildiz: tamamen pembe tablo. Kisa fal cok yuzeysel.
Durak Sancaktaroglu: ben bu adamin falini cok detayli bulmasamda cok tutarli buldum. Bence hisleri olan biri. Bana o cocukla aranizda hic birsey olcagina inanmiyorum demisti. Baska sorularim hakkinda da tutarli seyler soyledi bence baktirilabilir.
Maya Demir: %100 puan diye o kadar bekledim ki anlatamam. Cok onemli kararlar almam gereken bir zamanda baktirdim yap dedigi sey 1 aya patlak verdi. Ask ile ilgili cocuk seni cok dusunuyor vs yapti cok ciddi adim olcak sana dedi malumunuz olmadi.
Elif Hanzade: 4-5 kez baktirdim.bu kadin bos degil ama bence 1-2 kez den sonra baktirmayin. Onemli bir konu ilgili hissiyatini paylasti ve dogru cikti. Bir kac soyledigi cikti. Ask ile ilgili verdigi vadeler henuz gerceklesmedi ama o da onun hoslandigini soylemisti.
Belgin Yildiz: sordugum kisinin karakteri hakkinda cok isabet tespitleri oldu. Ama bilemedigi seylerde coktu.
Engin Gümüş: realist bir falci oldugunu dusunuyorum.baktirilabilir falcilarin icinde.
Berrak okur: realist. Baktirilabilir bence.
Ares levi: bugun son kez baktirdim. Gelecek ile ilgili birseyler soyledi ama artik dedigim gibi bu olayi tamamen biraktim. Fal dipsiz bir kuyu arkadaslar cok param gitti cidden hic geregi yok.
Sen ne duymak istiyorsan onu soyluyor. Bu konu ile ilgili uzunca yazmistim. Sakin kanma alakasi yok.gülgün balbaya baktırıpta çıkan var mı acaba çok güzel konuşuyor da sonucu gerçekten merak ettim
konu ile
gülgün balbaya baktırıpta çıkan var mı acaba çok güzel konuşuyor da sonucu gerçekten merak ettim
Vaktinde yazmisim benim dusuncelerim bunlar hala arkadindayim
Selam kızlar :)
Yaklaşan vadesi ile Nil Güneş : Bana eylül de yay burcu dönemine kadar olacak bir takım olumsuzluklardan bahsetmişti. Hatta sakin ol görme bazı şeyleri demişti. Ne yazık ki tutturdu. Yay burcu dönemine girmeye çok az kaldı, sanırım olumsuz olan ne var ise tutturdu :))))))) Ben sanmıyorum bence böyle olmaz demiştim kiiii tuttu.
Selam Kavansit :):/ Keşke tutturdukları olumsuz olmasaymış...
Nil Güneş’in burç ismi telaffuz ettiği şeylerin çoğu bende de çıktı bugüne kadar. “Falanca burç dönemi”, “filanca burç insanı” gibisinden.
arif emire baktırdım bayağı nokta atışları var verdiği zamana daha var doğa dan bende olmadı vadeleri patladı elfin de başarılı onun da vadesine bayağı varEngin gümüsün cok adi gercekci olduguna dair gectigi icin, merak edip baktirdim. FAkat anda ki ruh halimi, durumumu yanlis yorumladi ve cok yakin gelecekte birisiyle tanisacagimi söyledi. Bu bana utopik geldi böyle cabuk. Gercekci oldugunu bir cok kisi söyledigi icin begenmiyen kisilerde varmi? Fallarda hemen biriyle iliskiye baslattiklarinda güvenesim gelmiyor.
Nil günese de ilk kez baktirdim, anda baya iyiydi, ve etrafindaki dedigi seylerde daha mantikli geldi bana. Bilemedim. ARtik yeni kisiler ve cok fal baktirmak istemiyorum, ama burayi okumaya yeni basladim uzun zamandan sonra, ve insan merak ediyor baktirmak istiyor. En azindan bir kere denemek icin. Arif Emir, Doga Dan ve Elfine de deneyip, kendimi tekrar frenlemek istiyorum.
yıllardır ilk açıldığı yıldan beri ara ara fal baktırırım bu son 6 ayda da epeyi bir para gömdüm :))) orada yazan yorum kısımlarıyla burada falcılar hakkında yazılan o kadar farklı ki bu sayfaları keşke daha önce okusaydım merak ediyorum oraya yazılan yorumları kim yazıyor diye neyse size son 6 aylık maceramı anlatıyim o zaman
firuze aydın, lena koval, dağa dan, ares, hazar, arnisa,civan ilhan, mert göktürk,zümra, kemal devrim bunlar vadesi patlayan yorumcular. Buraya hep yüksek puanlıları yazıyorum gerçi hepsi gidişatı ve sonucu aynı verdi ama dedikleri tarihte yaprak bile kımıldamadı geri kalanların ki hepsi aynı şeyi söylüyor vadelerine daha var vadeler geçtikçe size yazarım yine umarım hepsi birden sonuçta yanılmıyordur :))))) şu an gülüyorum ama gerçekten en kötü zamanlarınızda umut etmek zaman saymak ve hiçbirşey olmaması canını çok yakıyor insanın ve oralara yorum yapan kişilerle tanışmayı çok isterdim nasıl o yorumları yapıyorsunuz diye
Elfin bana cikmadi maalesef. Yilin ilk aylarimda yorum almistim...arif emire baktırdım bayağı nokta atışları var verdiği zamana daha var doğa dan bende olmadı vadeleri patladı elfin de başarılı onun da vadesine bayağı var
Merhaba ben de kendi adıma periyodik olarak aynı süreçler içinden geçiyor, duruluyor ve sonra yine fal baktırma döngüsüne giriyorum. Orada ki yorumlara bakarak Damla Eroğlu na tarot baktırmıştım. İsmini bile paylaşmadım burda, telefon ile bakıyordu arama geldi buyrun sizi dinliyorum dedi bana... Ben de yazıları mı okudunuz sanırım dedim, tatlım şuan açılmıyor sen anlat dinliyorum dedi :S bu arada kredilerim gidiyor. Ve ben anlattım işte çok kesin konuşuyor tarihler veriyor ki patladı... Sonra durdu durdu işte yaşadığım şehir için filan yer nasıl soğuk mu buralara tatile gelmiyor musunuz dedi :S gözümden yaşlar indi o anlarda ki çaresizliği mi, kendime kızgınlığı mı anlatamam... Bir aydır online olmuyor bu yorumcu kontrol ediyorum bazen... Bu kişinin falcı olduğunu bile düşünmüyorum... Bu arada paylaşayım istedim Almina Nur adlı yorumcuya fal attım. Bana şu ana kadar ki bütün falcılardan bağımsız yorumlar ve öngörülerde bulundu, bulunduğum durum için bu defteri kapat ve önüne bak dedi. Bütün fallar patlayınc Almina number one ım olmayacak tabi ki ama sanırım çok eğleniyoruz fal baktırırken :) Sevgiler kızlaryıllardır ilk açıldığı yıldan beri ara ara fal baktırırım bu son 6 ayda da epeyi bir para gömdüm :))) orada yazan yorum kısımlarıyla burada falcılar hakkında yazılan o kadar farklı ki bu sayfaları keşke daha önce okusaydım merak ediyorum oraya yazılan yorumları kim yazıyor diye neyse size son 6 aylık maceramı anlatıyim o zaman
firuze aydın, lena koval, dağa dan, ares, hazar, arnisa,civan ilhan, mert göktürk,zümra, kemal devrim bunlar vadesi patlayan yorumcular. Buraya hep yüksek puanlıları yazıyorum gerçi hepsi gidişatı ve sonucu aynı verdi ama dedikleri tarihte yaprak bile kımıldamadı geri kalanların ki hepsi aynı şeyi söylüyor vadelerine daha var vadeler geçtikçe size yazarım yine umarım hepsi birden sonuçta yanılmıyordur :))))) şu an gülüyorum ama gerçekten en kötü zamanlarınızda umut etmek zaman saymak ve hiçbirşey olmaması canını çok yakıyor insanın ve oralara yorum yapan kişilerle tanışmayı çok isterdim nasıl o yorumları yapıyorsunuz diye
En önemlisi aslinda ani iyi bilmesi, gelecegi hic biri kesin bilemiyor, özellikle vade konusunda hic takilmam, cünkü cikan cok az. Fakat yakin gelecegi ve genel anlamda olumlu ve ya olumsuz oldugunu bazi nadir kisiler biliyor. Bunu da zamanla ögreniyorsun, bazen cok daha uzun zamanda oluyor. Ben genel olarak vade vermelerini istemiyorum, cünkü o zaman beklentiye giriyorsun ve üzülüyorsun zamaninda olmadigi zaman.yıllardır ilk açıldığı yıldan beri ara ara fal baktırırım bu son 6 ayda da epeyi bir para gömdüm :))) orada yazan yorum kısımlarıyla burada falcılar hakkında yazılan o kadar farklı ki bu sayfaları keşke daha önce okusaydım merak ediyorum oraya yazılan yorumları kim yazıyor diye neyse size son 6 aylık maceramı anlatıyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?