Binnaz Abla

Merhaba kızlar, LovemeKyrenia Engin Gümüş Binnaz abla da Tarot baktırmıştım ben.
120 lira olduğu için ben tanımıyor olarak kalmayı tercih ediyorum
Medyum Fatima falin yorumlandi mi? Nasil buldun?
yorumladı canım biraz pembe buldum sadece falın bir noktası çok can alıcıydı böyle yarım saat öncesinde düşündüğüm bişeyi söylemiş resmen hani içimi okumuş derler ya öyleydi ama onun dışında harikaydı diyemem bakalım bekleyip göreceğiz tatlı dilli bir kadın ama sevdim

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Sana ozelden yazdim bu arada :)

Ben 4-5 kere baktırdım. Bence başarılı. Sen nasıl buldun?
Ya canim aslında kötü diyemem ama bende 4 ya da 5 kere baktirdim enerji tuttu ama hayatima girmeyeçalışan o kişiyle ilgili dedikleri tutmadi yani doğa bu hayırsız dedi kötü dedi öyleoldu gilda sabret evleneceksin dedi malesef yılda bi yıla yakın baktıyok çıkmadı

Vaktinde yazmisim benim dusuncelerim bunlar hala arkadindayim

Selam kızlar :)

Yaklaşan vadesi ile Nil Güneş : Bana eylül de yay burcu dönemine kadar olacak bir takım olumsuzluklardan bahsetmişti. Hatta sakin ol görme bazı şeyleri demişti. Ne yazık ki tutturdu. Yay burcu dönemine girmeye çok az kaldı, sanırım olumsuz olan ne var ise tutturdu :))))))) Ben sanmıyorum bence böyle olmaz demiştim kiiii tuttu.

:/ Keşke tutturdukları olumsuz olmasaymış...

Nil Güneş’in burç ismi telaffuz ettiği şeylerin çoğu bende de çıktı bugüne kadar. “Falanca burç dönemi”, “filanca burç insanı” gibisinden.

Selam Kavansit :)

Keşke olumsuz olmasaydı ama ne yapalım :)

Amaaaaa Nil'e bugün baktırsam mı acaba kriz geldi ahahaah

Engin gümüsün cok adi gercekci olduguna dair gectigi icin, merak edip baktirdim. FAkat anda ki ruh halimi, durumumu yanlis yorumladi ve cok yakin gelecekte birisiyle tanisacagimi söyledi. Bu bana utopik geldi böyle cabuk. Gercekci oldugunu bir cok kisi söyledigi icin begenmiyen kisilerde varmi? Fallarda hemen biriyle iliskiye baslattiklarinda güvenesim gelmiyor.

Nil günese de ilk kez baktirdim, anda baya iyiydi, ve etrafindaki dedigi seylerde daha mantikli geldi bana. Bilemedim. ARtik yeni kisiler ve cok fal baktirmak istemiyorum, ama burayi okumaya yeni basladim uzun zamandan sonra, ve insan merak ediyor baktirmak istiyor. En azindan bir kere denemek icin. Arif Emir, Doga Dan ve Elfine de deneyip, kendimi tekrar frenlemek istiyorum.

yıllardır ilk açıldığı yıldan beri ara ara fal baktırırım bu son 6 ayda da epeyi bir para gömdüm :))) orada yazan yorum kısımlarıyla burada falcılar hakkında yazılan o kadar farklı ki bu sayfaları keşke daha önce okusaydım merak ediyorum oraya yazılan yorumları kim yazıyor diye neyse size son 6 aylık maceramı anlatıyim o zaman
firuze aydın, lena koval, dağa dan, ares, hazar, arnisa,civan ilhan, mert göktürk,zümra, kemal devrim bunlar vadesi patlayan yorumcular. Buraya hep yüksek puanlıları yazıyorum gerçi hepsi gidişatı ve sonucu aynı verdi ama dedikleri tarihte yaprak bile kımıldamadı geri kalanların ki hepsi aynı şeyi söylüyor vadelerine daha var vadeler geçtikçe size yazarım yine umarım hepsi birden sonuçta yanılmıyordur :))))) şu an gülüyorum ama gerçekten en kötü zamanlarınızda umut etmek zaman saymak ve hiçbirşey olmaması canını çok yakıyor insanın ve oralara yorum yapan kişilerle tanışmayı çok isterdim nasıl o yorumları yapıyorsunuz diye

arif emire baktırdım bayağı nokta atışları var verdiği zamana daha var doğa dan bende olmadı vadeleri patladı elfin de başarılı onun da vadesine bayağı var

Çok doğru yazmışsınız. Hakkınızda en hayırlısı olsun. Saydığınız isimlerin bir kısmına ben de baktırdım ve ufak tefek şeyler dışında çıkmadı tabii... Olumlu yorumlara gelince, burada da arada konuştuğumuz gibi, bazı yorumların sahte olduğu çok belli. Fal sepeti daha da beter: eğer sorun benim telefonum ve bilgisayarımda değilse (sanmam) aynı yorumun aynı sayfada 2-3 kez dolaştığı bile oluyor.

arif emire baktırdım bayağı nokta atışları var verdiği zamana daha var doğa dan bende olmadı vadeleri patladı elfin de başarılı onun da vadesine bayağı var
Elfin bana cikmadi maalesef. Yilin ilk aylarimda yorum almistim...

Merhaba ben de kendi adıma periyodik olarak aynı süreçler içinden geçiyor, duruluyor ve sonra yine fal baktırma döngüsüne giriyorum. Orada ki yorumlara bakarak Damla Eroğlu na tarot baktırmıştım. İsmini bile paylaşmadım burda, telefon ile bakıyordu arama geldi buyrun sizi dinliyorum dedi bana... Ben de yazıları mı okudunuz sanırım dedim, tatlım şuan açılmıyor sen anlat dinliyorum dedi :S bu arada kredilerim gidiyor. Ve ben anlattım işte çok kesin konuşuyor tarihler veriyor ki patladı... Sonra durdu durdu işte yaşadığım şehir için filan yer nasıl soğuk mu buralara tatile gelmiyor musunuz dedi :S gözümden yaşlar indi o anlarda ki çaresizliği mi, kendime kızgınlığı mı anlatamam... Bir aydır online olmuyor bu yorumcu kontrol ediyorum bazen... Bu kişinin falcı olduğunu bile düşünmüyorum... Bu arada paylaşayım istedim Almina Nur adlı yorumcuya fal attım. Bana şu ana kadar ki bütün falcılardan bağımsız yorumlar ve öngörülerde bulundu, bulunduğum durum için bu defteri kapat ve önüne bak dedi. Bütün fallar patlayınc Almina number one ım olmayacak tabi ki ama sanırım çok eğleniyoruz fal baktırırken :) Sevgiler kızlar

En önemlisi aslinda ani iyi bilmesi, gelecegi hic biri kesin bilemiyor, özellikle vade konusunda hic takilmam, cünkü cikan cok az. Fakat yakin gelecegi ve genel anlamda olumlu ve ya olumsuz oldugunu bazi nadir kisiler biliyor. Bunu da zamanla ögreniyorsun, bazen cok daha uzun zamanda oluyor. Ben genel olarak vade vermelerini istemiyorum, cünkü o zaman beklentiye giriyorsun ve üzülüyorsun zamaninda olmadigi zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…