Binnaz Abla

Biray demir hakkında fikri olan var mı?

kızlar biray kesinlikle başka bir kadınla ilişkisi var derken ares,zişan ve diğerleri kesinlikle yok diyor
benim kafa allak bullak oldu

biray demirin hesabı askıya alınmış

Zişan Işık dediklerini yaşıyan var mı ?

zişan hanımın tutarlı yorumları var
ama net şunu söyleyebilirim ben daha tarih verip de tutturan görmedim
öngörü olarak zişan ares ve canan devrimi(kahvede) önerebilirim

bahar yağız,kemal devrim ve mert göktürk moral aşılamaya yönelik ama asla vadesi tutmayan yorumcular

Kızlar geysu nerde biliyor musunuz? Baktırmam lazım çok acil iletişim bilgisi varsa yazarmısınız özelden ?
bir de selena vardı o nerelerde ?

“Tatlişko” diye nitelendirilebilecek biri. Sesi, tarzı iyi hissettiriyor. Enerjisi tavan :)) Geçmiş ve an analizleri fena değil. Ama gelecek bende tutmadı.
Anladım çok teşekkür ederim .Bana böyle anda başarılı biri lazım kimi tavsiye edersiniz? Uzun zamandır buralarda yoktum unuttum herkesi şimdi baya başa şardım

Anladım çok teşekkür ederim .Bana böyle anda başarılı biri lazım kimi tavsiye edersiniz? Uzun zamandır buralarda yoktum unuttum herkesi şimdi baya başa şardım

Rica ederim :) Benim anda en başarılı bulduklarım Engin, biraz Ares (Binnaz), Alex, Talia (Fal Sepeti), Yeşil Çingene ve Yulee (Tellwe).

Kızlar bişey sormak istiyorum size, arnisa bahadırın olumsuz söylediği var mıdır? Haziranda baktırmışım dediği gibi de ilerlemiş baya durum tekrar attım da bugün sormak istedim size de

kahvede canan devrim
tarotta ares levi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…