Binnaz Abla

Yorumlari benim durumuma uygundu, kötü bi fal degildi kesinlikle, soyledigi hersey gelecekle ilgili öngörüleri dahil mantikli ve olabilecek seylerdi ve olumluydu, tellwedeki uyumsuzla asagi yukari ayni seyleri soyledi, sah sultan ve uyumsuzz pembeci midir yoksa inanmali miyim sizce? Eger fallari patlayan kisilerse boşa heveslenmeyeyim gerci son 3 baktiridigim ve iyi falciymis dedigim herkes olumlu konusti, birbirlerinden cok alakasiz kisiler, inanasim geliyo, bi yandan da korkuyorum

şah sultan bana da olumlu konuştu bu nedenle ben de bilmiyorum
şu anki durumu doğru betimledi sayılır ama

Fal evi diye bir site var
oradaki jeliza su ya baktıran oldu mu hiç?

Fal evi diye bir site var
oradaki jeliza su ya baktıran oldu mu hiç?
Ben baktirdım kendisine. Yorumlaması güzel bildigi şeyler vardi ama daha dediklerini yaşamadım. Biraz pahalı. Ben ucuzken batırmıştım kendisine. Şu an 100e falan geliyor falı ortalama.

Ben baktirdım kendisine. Yorumlaması güzel bildigi şeyler vardi ama daha dediklerini yaşamadım. Biraz pahalı. Ben ucuzken batırmıştım kendisine. Şu an 100e falan geliyor falı ortalama.
peki vadesi geldi mi? bana çünkü falında vade verdi

peki vadesi geldi mi? bana çünkü falında vade verdi
Bana 8. Ay ve 12. Ay vadelerini verdi işe başlamak için ve iş yolunda tanışacağım kişiden bahsetti. Hattı ben 2 sene önce bir kez daha baktimistim ve bu sene için tanışacağım bi kişiden bahsetmişti. Sonra bu sene tekrar baktirdım başka hesaptan. Gene aynı kişiyi tarif etti . Hatta ismi büyük ihtimalle şu falan dedi.Bilemiyorum yani iş durumum pek iç acıcı değil. Ama bu ay içinde netlesir galiba

Hakkınızda hayırlısı olsun
Kendi adıma asıl yanlışın bu fallara para akıtmakta olduğunu düşünüyorum zaten jeliza da bana tarot kartı alıp kendi bakımımı yapmayı önerdi bilmiyorum
umarım bu fal işini bırakırım

Ben bir ara 1 yıl falan bırakmıştım. Sonra iş durumum yüzünden yeniden basladim. Elden bir şey gelmiyor malesef tekrardan baktırmamaya karar verdim. Ufak tefek belli belirsiz şeyler biliyorlar sadece. Hayat her zaman kendi bildigini okuyor. Insallah hersey gönlünce olur seninde.

Anlık durum nasıldı?

Elfin Demetin cok ismi gectigi icin bugün katina baktirdim. Ve gecmisi cok ama cok iyi bildi. Yani cuk oturdu. Fakat anlik durumda cok önemli durumu yanlis yorumladi, bu yüzden bir kartin anlamida yanlis gibi. Ve benim icin cok önemli konu ve kart. Bunu kendisine facebookta sormak istiyorum,fakat bilmiyorum giriyormu oraya SIK?Bilen varmi? Binnazda o kadar pahali olmasina ragmen, bu durumlarda bile bir soru bile sorulmamasi cok kötü oldu gercekten. Genel olarak begendim yorumunu,ama benim icin Müge den daha iyi diyecegim durum olusmadi. Yani sok etmedi. Sadece arada alternatif, degisiklik olsun diye gidebilirim. Cünkü geneli iyi. Anda özellikle katinada hala mügeyi tek gecerim. Cünkü cok onayladigim ve tespit ettigim durumlar oldu bu konuda onda. TAbi arada yanlis olanda oluyordu. Bu tabi benim kisisel tecrübelerim.

Yada katinada anlayan biri varsa bana özel mesaj atabilirse cok sevinirim. Oradan sormak isterim, kafama takilan karti.

arkadaşlar ben gizem sitareye ulaşmak istiyorum ama bayadır binnazda da yok bilen var mı ? bilgisayarımda geçen seneden bir falını buldum baktırdığımı bile unutmuşum, ama eylül ayında yaşadığım önemli bir şeyi bilmiş

Ne gūzel! Bana hiç çıkmadı Gizem Sitare. Sana Eylūl ayında olacağını vade olarak ta bilmiş miydi? Ya da en azından bir vade vermiş miydi?

Ne gūzel! Bana hiç çıkmadı Gizem Sitare. Sana Eylūl ayında olacağını vade olarak ta bilmiş miydi? Ya da en azından bir vade vermiş miydi?
yaz sonu gibi demiş ama ilginç bir detayı bilmiş. yani benim hiçç aklımda olmayan bir durumun hem benim isteyeceğimi hem de gerçekleşeceğini söylemiş. ama kendisine ulaşamıyorum artık

yaz sonu gibi demiş ama ilginç bir detayı bilmiş. yani benim hiçç aklımda olmayan bir durumun hem benim isteyeceğimi hem de gerçekleşeceğini söylemiş. ama kendisine ulaşamıyorum artık
Eskiden cok baktirmis biri olarak sunu söyleyebilirim. Bir yorumcu gelecekte bir iki seyi bilsede, bu onun herseyi bildigi anlamina gelmiyor. Bende buna bir kac kez kandim. O yüzden hislerine genel anlamda güvendigin bir iki yorumcu secip, ve onunda herseyi bildigini düsünmemek en sagliklisi bence. Gizem sitareye yillar önce baktirmistim mesela, ve anda bile bir cok seyi bilmemisti. Ama bu her yorumcu icin gecerli. Bazen güzel biliyorlar, bazen yanlis. Sadece bir kac yorumcu nun hisleri genel anlamda daha iyi oluyor.

Ve o hisleri iyi yorumcuların da her zaman yorumları çok iyi olmayabiliyor
ben fal baktıranların yayımlanan falcı yorumlarını anlayamıyorum.Şahane,fevkalade,süper şeklinde afaki yorumlar var tek tük olumsuz yorum oluyor.Açıkçası bit yeniği olduğunu düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…