Binnaz Abla

Firuze aydının yorumlarını okudum;çiçekler ve harika lardan geçilmiyor.Geçmişte baktırmışımdır ama hatırlamıyorum

Şevdar Avaz diye bir yorumcu 3000 kredi yazıyor..Ne fark var peki bu yorumcuda deneyen var mı? Ayrıca fiyatlar uçmuş

Ben baktirmistim hicte ahim şahim birsey yoktu hatta ikinci defa baktirmadim bile genelde s3vdigim yorumcuya cok baktiririm

anladım canım ama fiyatlar uçmuş burada neden böyle ki..bir fala 300 tl yani neyse anlamadım ama herhalde taleplerden dolayı mı yoksa-- bak yüksek fiyattayız iyisi biziz gibi --bir durum yansıtma çabası mı ama dediğin gibi ahım şahı da değilse bu fiyatlar çok uçuk.

Burada Nas Kendinehas çok övülmüş uzun zamandır bekliyorum fakat hiç çevrimiçi olmuyor Onun yerini tutacak başka bir falcı var mı? Benim için gelecekten ziyade şu anı bilmeleri önemli

Zaten soru olayi kalkti ben orda fal baktirmayi biraktim bir veya iki defa atmisimdir falida birakmama yardimci oldular allah icin sonra fal sepetinde canim istediginde atiyorum daha uygun zaten bir aydir sadece zeus a attim o kadar orada da tatmin esen gorumcular var anlik fal krizlerini

Burada Nas Kendinehas çok övülmüş uzun zamandır bekliyorum fakat hiç çevrimiçi olmuyor Onun yerini tutacak başka bir falcı var mı? Benim için gelecekten ziyade şu anı bilmeleri önemli
Evet onun dedigi cikti diyen kisiler var bende baktirdim cikmadi gerci sadece o degil bana kimsenin dedigi cikmadi. Anlik gecmis ve kisi analizleri haric tabiki oyle begendigim yorumcular var

canım bende zaten binnazı zaten çok kullanmıyorum ama bir girdim siteye ne var ne yok diye fiyatlar falan uçmuş..ben de falsepetini tercih ediyorum açıkçası hem daha iyi dediğin gibi soru vs. var hem de daha ucuz tabi fiyatlar..

Saçmalamislar iyice ama talep oldukca dahada abartirlar. Mesela gunluk hediye kredi olayi kalktiginda kisa sure sonra yeni uygulamamiz gelecek denmisti ki o bile alistirmaydi insanlari oyle birsey olsa direk onu kaldirip yerine birsey koyarlardi yani tamamiyle ticarete döndüler. O yalanlarida soguttu eksileri cok fazla benim icin. Sevdigim yorumcular icin bile girip bakmiyorum

Sanırım en son binnaz ablada 1 yıl önce fal baktırdım.

Şevdar Avaz diye bir yorumcu 3000 kredi yazıyor..Ne fark var peki bu yorumcuda deneyen var mı? Ayrıca fiyatlar uçmuş

Ben de 1 kez denemiştim ve hiç memnun kalmamıştım. Dakikalarca kendini anlatan yorumculara sinir oluyorum. Tamam 1-2 tane cümle söylesin kendi hakkında, onu biraz tanımamız açısından vs. ama o fiyata onun biyografisini dinlemeye dönmesin olay.

Sonra millet terapistlerin, psikologların vs. seans ücretine laf ediyor. Çok gülüyorum. Binnaz’a bir baksınlar önce.

Evet onun dedigi cikti diyen kisiler var bende baktirdim cikmadi gerci sadece o degil bana kimsenin dedigi cikmadi. Anlik gecmis ve kisi analizleri haric tabiki oyle begendigim yorumcular var
Kimler mesela sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…