- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Konuyu Kazen açmışYok konu kiminse o değiştirebilir aslında
Kim bu sürekli bahsi geciyor yuhh artikbinnazda 300 tlye falcı var inanmıyorum bukadar uçmuşlar
örnekKim bu sürekli bahsi geciyor yuhh artik
Sadece o değil 200-300 tl olan başka yorumcular var bir tanesi puani 94 fiyati 200...örnek
Katinada firuze aydın
aynenSadece o değil 200-300 tl olan başka yorumcular var bir tanesi puani 94 fiyati 200...
Sadece o değil 200-300 tl olan başka yorumcular var bir tanesi puani 94 fiyati 200...
yok arıkBinnazda bugün 3000 kredilik fal gördüm
Ben baktirmistim hicte ahim şahim birsey yoktu hatta ikinci defa baktirmadim bile genelde s3vdigim yorumcuya cok baktiririmŞevdar Avaz diye bir yorumcu 3000 kredi yazıyor..Ne fark var peki bu yorumcuda deneyen var mı? Ayrıca fiyatlar uçmuş
Ben baktirmistim hicte ahim şahim birsey yoktu hatta ikinci defa baktirmadim bile genelde s3vdigim yorumcuya cok baktiririm
Zaten soru olayi kalkti ben orda fal baktirmayi biraktim bir veya iki defa atmisimdir falida birakmama yardimci oldular allah icin sonra fal sepetinde canim istediginde atiyorum daha uygun zaten bir aydir sadece zeus a attim o kadar orada da tatmin esen gorumcular var anlik fal krizlerinianladım canım ama fiyatlar uçmuş burada neden böyle ki..bir fala 300 tl yani neyse anlamadım ama herhalde taleplerden dolayı mı yoksa-- bak yüksek fiyattayız iyisi biziz gibi --bir durum yansıtma çabası mı ama dediğin gibi ahım şahı da değilse bu fiyatlar çok uçuk.
Evet onun dedigi cikti diyen kisiler var bende baktirdim cikmadi gerci sadece o degil bana kimsenin dedigi cikmadi. Anlik gecmis ve kisi analizleri haric tabiki oyle begendigim yorumcular varBurada Nas Kendinehas çok övülmüş uzun zamandır bekliyorum fakat hiç çevrimiçi olmuyorOnun yerini tutacak başka bir falcı var mı? Benim için gelecekten ziyade şu anı bilmeleri önemli
Zaten soru olayi kalkti ben orda fal baktirmayi biraktim bir veya iki defa atmisimdir falida birakmama yardimci oldular allah icin sonra fal sepetinde canim istediginde atiyorum daha uygun zaten bir aydir sadece zeus a attim o kadar orada da tatmin esen gorumcular var anlik fal krizlerini
Saçmalamislar iyice ama talep oldukca dahada abartirlar. Mesela gunluk hediye kredi olayi kalktiginda kisa sure sonra yeni uygulamamiz gelecek denmisti ki o bile alistirmaydi insanlari oyle birsey olsa direk onu kaldirip yerine birsey koyarlardi yani tamamiyle ticarete döndüler. O yalanlarida soguttu eksileri cok fazla benim icin. Sevdigim yorumcular icin bile girip bakmiyorumcanım bende zaten binnazı zaten çok kullanmıyorum ama bir girdim siteye ne var ne yok diye fiyatlar falan uçmuş..ben de falsepetini tercih ediyorum açıkçası hem daha iyi dediğin gibi soru vs. var hem de daha ucuz tabi fiyatlar..
Şevdar Avaz diye bir yorumcu 3000 kredi yazıyor..Ne fark var peki bu yorumcuda deneyen var mı? Ayrıca fiyatlar uçmuş
Kimler mesela sorabilir miyim?Evet onun dedigi cikti diyen kisiler var bende baktirdim cikmadi gerci sadece o degil bana kimsenin dedigi cikmadi. Anlik gecmis ve kisi analizleri haric tabiki oyle begendigim yorumcular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?