Bit yenigi oldugunu düsünmüyorum. Tecrübesizlikten, belki cok fal baktirmadigindan. BEnde ilk baktirdigim yillar, bir yorumcu Canli olsun, sitelerde olsun, cok etkileniyordum bildikleri birsey oldugunda. Ve her dediklerini bu yüzden ciddiye aliyordum. Fakat zamanla ögrendim, aralarinda az hisli ve cok hisli olanlar oldugunu ve bu cok hisli olanlarinda her dedigi Dogru olmadigini. Ve ben bu yüzden hem cok hisli olan ve kisiliginide sevdigim yorumculara baktiriyorum,ama her dedigininde olacagini beklemiyorum. bu da daha rahat ediyor beni ruhsal, cünkü bir taraftan oluruna birakmis oluyorum, cok beklentiye girmeden, bir taraftanda bazi soru isaretlerine cevap buluyorum ve dertlesiyorum yeri geldiginde. bu yüzden burada bazilari sanirim yeni baktriyor, o yüzden bir yorumcudan daha cok sey bekliyor olabilir.Ve o hisleri iyi yorumcuların da her zaman yorumları çok iyi olmayabiliyor
ben fal baktıranların yayımlanan falcı yorumlarını anlayamıyorum.Şahane,fevkalade,süper şeklinde afaki yorumlar var tek tük olumsuz yorum oluyor.Açıkçası bit yeniği olduğunu düşünmüyor değilim
Dediğiniz gibi dertleşmek olmalı maksat çok beklentiye girmeden.Aksi hayal kırıklığı oluyorBit yenigi oldugunu düsünmüyorum. Tecrübesizlikten, belki cok fal baktirmadigindan. BEnde ilk baktirdigim yillar, bir yorumcu Canli olsun, sitelerde olsun, cok etkileniyordum bildikleri birsey oldugunda. Ve her dediklerini bu yüzden ciddiye aliyordum. Fakat zamanla ögrendim, aralarinda az hisli ve cok hisli olanlar oldugunu ve bu cok hisli olanlarinda her dedigi Dogru olmadigini. Ve ben bu yüzden hem cok hisli olan ve kisiliginide sevdigim yorumculara baktiriyorum,ama her dedigininde olacagini beklemiyorum. bu da daha rahat ediyor beni ruhsal, cünkü bir taraftan oluruna birakmis oluyorum, cok beklentiye girmeden, bir taraftanda bazi soru isaretlerine cevap buluyorum ve dertlesiyorum yeri geldiginde. bu yüzden burada bazilari sanirim yeni baktriyor, o yüzden bir yorumcudan daha cok sey bekliyor olabilir.
Sen baktirdin mi?Binnazda pazartesi indirim varmış.Tahminim yüzde elli olur
Arif emire fal baktıran var mı
Hayır yorumlar bir harika ama tereddütteyimSen baktirdin mi?
ben baktırdım geçmişi ve anı biliyor gelecekle ilgili ana konudan hariç bişey gerçekleşti ama ana konu patladı verdiği süredeHayır yorumlar bir harika ama tereddütteyim
çünkü binnazda yorumlar hep harika
Ben iki defa baktirdim evet uzun bakiyor ozenli ve cok guzel ozetliyor ani geçmisi ve karsidaki kisiyi ama bana verdigi vade aralikti gecti diyebilirimMerhaba kızlar,
Baktıranlar tümay cennet ile ilgili yorum yapabilir mi? Çıkıp çıkmadığına dair, genelde aratınca anda iyi olduğu emek verdiği söylenmiş ama çoğu arkadaş zamanı dolmadı yazmış da merak ettim fiyatı da uygunken
Teşekkür ederimBen iki defa baktirdim evet uzun bakiyor ozenli ve cok guzel ozetliyor ani geçmisi ve karsidaki kisiyi ama bana verdigi vade aralikti gecti diyebilirim
Ocakta bir gelisme olursa yazarim yine yani sarkma gibi durum olurda bilmis olursa ama sanmiyorum acikcasiTeşekkür ederim
3000 krediye mi fal bakiyorlar kim bu kadar uçan yaBinnazda bugün 3000 kredilik fal gördüm
Sevdiğim bir söz vardır"şeyh uçmaz mürit uçurur"3000 krediye mi fal bakiyorlar kim bu kadar uçan ya
Çok haklısınız ya acaba konunun adını online fal olarak değiştirsek mi böyle direkt reklam gibi oluyorsitenin bu denli popüler olmasında bu forum başlığınında etkisi büyük bence
Kadınlar klubü bu konuyu açarak binnaz abla sitesinin ekmeğine yağ sürmüş oldu
Site yönetimiyle mi irtibata geçilmesi gerekir ?Çok haklısınız ya acaba konunun adını online fal olarak değiştirsek mi böyle direkt reklam gibi oluyor
Yok konu kiminse o değiştirebilir aslındaSite yönetimiyle mi irtibata geçilmesi gerekir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?