Binnaz Abla

Bit yenigi oldugunu düsünmüyorum. Tecrübesizlikten, belki cok fal baktirmadigindan. BEnde ilk baktirdigim yillar, bir yorumcu Canli olsun, sitelerde olsun, cok etkileniyordum bildikleri birsey oldugunda. Ve her dediklerini bu yüzden ciddiye aliyordum. Fakat zamanla ögrendim, aralarinda az hisli ve cok hisli olanlar oldugunu ve bu cok hisli olanlarinda her dedigi Dogru olmadigini. Ve ben bu yüzden hem cok hisli olan ve kisiliginide sevdigim yorumculara baktiriyorum,ama her dedigininde olacagini beklemiyorum. bu da daha rahat ediyor beni ruhsal, cünkü bir taraftan oluruna birakmis oluyorum, cok beklentiye girmeden, bir taraftanda bazi soru isaretlerine cevap buluyorum ve dertlesiyorum yeri geldiginde. bu yüzden burada bazilari sanirim yeni baktriyor, o yüzden bir yorumcudan daha cok sey bekliyor olabilir.

Dediğiniz gibi dertleşmek olmalı maksat çok beklentiye girmeden.Aksi hayal kırıklığı oluyor

Binnazda pazartesi indirim varmış.Tahminim yüzde elli olur
Arif emire fal baktıran var mı

Binnazda hesap açtım 2 hafta önce, pahalı diye de kullanmak istemiyorum sadece Arif Emir'e baktırmak için açtım ama adam asla online olmuyor Daha fazla onu beklemek istemiyorum çok çok nadir giriyor sanırım, öneriniz varsa alabilirim? Kime ne falı baktırmalı..

Merhaba kızlar,
Baktıranlar tümay cennet ile ilgili yorum yapabilir mi? Çıkıp çıkmadığına dair, genelde aratınca anda iyi olduğu emek verdiği söylenmiş ama çoğu arkadaş zamanı dolmadı yazmış da merak ettim fiyatı da uygunken

Ben iki defa baktirdim evet uzun bakiyor ozenli ve cok guzel ozetliyor ani geçmisi ve karsidaki kisiyi ama bana verdigi vade aralikti gecti diyebilirim

sitenin bu denli popüler olmasında bu forum başlığınında etkisi büyük bence
Kadınlar klubü bu konuyu açarak binnaz abla sitesinin ekmeğine yağ sürmüş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…