Hatirlamiyorum ama fal sepeti yorumlarina bakarsaniz gorebilirsiniz. Hatta ben baktirdigimi unutmusum yorumlari gorunce baktirdim mi diye fallarima baktim biraz dusuk puan vermisim sanirim.soru sorma geregide duymamisim. Ama fal olayi kisiden kisiye değişiyorKimler mesela sorabilir miyim?
Fiyatlar çok uçmuş hatta sapıtmış . Ben altın üyeyim belki 4 yıldır denemediğim kalmadı şuan tek baktırdığım şevdar, nil ve zişan. Şevdar Kahvede kart falı da destekliyor sadece kahveyle kalmıyor o yüzden 3000 yapmıştır bence. Katina 2000. Ayrıca çok abuk sabuk insanlar bile 2000, 3000 yapmışken başarılı yorumcuların yüksek olması normal. Ama fiyatlar gerçekten saçma olmuş. Site çok kan kaybederŞevdar Avaz diye bir yorumcu 3000 kredi yazıyor..Ne fark var peki bu yorumcuda deneyen var mı? Ayrıca fiyatlar uçmuş
Destekleyebilir cok yorumcu kahve falini destekliyor yinede cok pahali bunu normal gormek zaten onlarin bu kadar abartmasinada sebep oluyor benim dusuncem bu tabiki. Siz begenmissiniz ama bana gore asla 3000 kredi etmez fali. Sonucta kisiden kisiye degisiyor fal olayidaFiyatlar çok uçmuş hatta sapıtmış . Ben altın üyeyim belki 4 yıldır denemediğim kalmadı şuan tek baktırdığım şevdar, nil ve zişan. Şevdar Kahvede kart falı da destekliyor sadece kahveyle kalmıyor o yüzden 3000 yapmıştır bence. Katina 2000. Ayrıca çok abuk sabuk insanlar bile 2000, 3000 yapmışken başarılı yorumcuların yüksek olması normal. Ama fiyatlar gerçekten saçma olmuş. Site çok kan kaybeder
Ayni dusuncedeyim bunu normal gormeyide yadirgiyorum acikcasi normallestirdikce daha da abartacaklardirŞevdara ben de baktırmıştım o zaman çok mutlu oldum olumlu bakmıştı ama yani dedikleri olmadı. 300 TL biraz fazla bu şevdar için değil sadece hepsi için soru hakkı da yok
Ben zümra doğadan pelin bilge ares Kemal devrim zişan Nil ve daha adını hatırlamadığım yüzlerce falcıya attım oraya fal bir sürü param gitti 1 yılda hala fal konusunda akıllanmadım çünkü birinin senin istediklerini söylemesi psikolojik olarak seni rahatlatıyor kaygını azaltıyor ama elimden geldiğince ucuz olanlara ve daha az baktırmaya çalışıyorum
Yani tabi ki enerji meselesi ama bana sorarsanız zaten hiçbirisi bu kadar rakamlar etmez. Bir falın değeri taş çatlasa 1000, 1500 olmalı ama çok daha düşük puanlılar bile 2000, 3000 yapmış. Aslında yetenek ya da beğeni puanı/fiyatı belirlemeli.Destekleyebilir cok yorumcu kahve falini destekliyor yinede cok pahali bunu normal gormek zaten onlarin bu kadar abartmasinada sebep oluyor benim dusuncem bu tabiki. Siz begenmissiniz ama bana gore asla 3000 kredi etmez fali. Sonucta kisiden kisiye degisiyor fal olayida
Zeus gerçekten çok iyi ilginç detayları bildi. Sevgi dermanı da deneyin bir de zülal diye bir kız var. Onu da deneyinZaten soru olayi kalkti ben orda fal baktirmayi biraktim bir veya iki defa atmisimdir falida birakmama yardimci oldular allah icin sonra fal sepetinde canim istediginde atiyorum daha uygun zaten bir aydir sadece zeus a attim o kadar orada da tatmin esen gorumcular var anlik fal krizlerini
Zulal e 3 defa baktirdim sadece sevgi derman a baktirmadim o da artik eskisi kadar baktirmiyorum belki denerim ilerde aklim kalmasin diye. Bugun birkac iyi yorum okudum onun hakkindaZeus gerçekten çok iyi ilginç detayları bildi. Sevgi dermanı da deneyin bir de zülal diye bir kız var. Onu da deneyin
Arnisa bahadır a batırıp çıkan varmı
Sevginin hisleri çok iyi deli gibi fal baktırmış biri olarak beğendim ilginç detyları bildi.Zulal e 3 defa baktirdim sadece sevgi derman a baktirmadim o da artik eskisi kadar baktirmiyorum belki denerim ilerde aklim kalmasin diye. Bugun birkac iyi yorum okudum onun hakkinda
Baktirdim tarot bilmem pek farkli bir detay yoktu açıkcasi pembe geldi benim evlenecegimi soyledi hiç oyle bir dusuncem yok kimseyleSevginin hisleri çok iyi deli gibi fal baktırmış biri olarak beğendim ilginç detyları bildi.
Zülalin dediklerini yaşadınız mı?Zulal e 3 defa baktirdim sadece sevgi derman a baktirmadim o da artik eskisi kadar baktirmiyorum belki denerim ilerde aklim kalmasin diye. Bugun birkac iyi yorum okudum onun hakkinda
Yok hayir ben hickimsenin dedigini yasamadim anlik durum icin soyledikleri iyiydi amaZülalin dediklerini yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?