- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Üzülme iyiki yazmissin. Keske diye icinde kalmaz ama o seni engellediyse her yerden sende sil engelleVe evet fallarım tamamen patladı. Dün gece yazdım cevap verdi, güzel konuştu etti, ama sabah uyandım ve engellemiş beni. Muhtemelen hayatında biri var. Niye cevap verdiğinde gayet iyi konuştu bilmiyorum. Sanırım beni de cepte tutmak istedi. Şimdi de kızın yanında falan herhalde, o yüzden engelledi. Çok üzüldüm mü? Hayır. Gurursuz olan ben oldum. Ama en azından bitirdim artık. Aylarca falcılar tarafından da boşa kandırılmışım. Şaka gibi ya
Sosyal medyadan engelledim bende aynen. Aylardır takipleşiyoruz oralarda. Hiç sevgilisi olduğuna dair bi şey yoktu. Belki gönül eğlendiriyor biriyle bilmiyorum. Böyle şeyleri sosyal Medyaya taşıyan bi insan çünkü normaldeÜzülme iyiki yazmissin. Keske diye icinde kalmaz ama o seni engellediyse her yerden sende sil engelle
Beni ilk falı tatmin etmemişti hatta yazmıştım buraya ama adam bilmiş dediği gibi olmuş yani sonradan dinleyince. 2 kere daha attım az aralıkla attım duramadım çünkü bakalım çıkar mı ama tekrar dinleyince çok beğendimEngin gümüşü ben cok beğenirim. Zaten binnazda bu fiyatlara bildigim 1-2 yorumcuya atiyorum.
Belki sevgili değil de başka bi durum vardır dün akşam neden iyi konuştu ki yani bu erkekler hep dengesiz heeep. Sinir oldum bak seninkinedeSosyal medyadan engelledim bende aynen. Aylardır takipleşiyoruz oralarda. Hiç sevgilisi olduğuna dair bi şey yoktu. Belki gönül eğlendiriyor biriyle bilmiyorum. Böyle şeyleri sosyal Medyaya taşıyan bi insan çünkü normalde
Evlenmediyse o arada ki mümkün mü bilemedim 3 ayda evlilikBelki sevgili değil de başka bi durum vardır dün akşam neden iyi konuştu ki yani bu erkekler hep dengesiz heeep. Sinir oldum bak seninkinede
Evlenmediyse o arada ki mümkün mü bilemedim 3 ayda evlilikkesin görüştüğü biri var. Gerçekten tahammülüm sıfır. Falcıların seviyor dediği belki doğru. Ama cesur değil. Çingene bile seviyor dedi yani Ben bu adamdan tamamen kurtulacağım kızlar. Defteri kapatıyorum. Aylarca harcadığım paraya da yazık oldu. Ama dün gece yazmasaydım daha ne fallar atardım Allah bilir. 5-6 ay birinin gelmesini bekleyecektim. Ve o arada ne naneler yiyerek gelecekti kim bilir
6 aydı bizim kısaydı, ben ayrılmıştım, bi süre ısrar etti ben sert durdum sonra bıraktı. Ayyyynen öyle o kadar doğru dedin ki, bunlara paye veriyoruz. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Ben bitireceğim bu işi kızlar. İleride belki başkası için fal atarım. Benim de hayatım var. Başka bi yol çizmek mümkün. Buna inanıyorum ben artık.Dengesizlik yani bir gece öncesi yazıp ertesi gün engellemek, şunlara paye veriyoruz ya ben en çok kendimize kızıyorum
Kaç yıllık ilişkiydi sizinki?
Canım üzüldüm ancak telefonunda seni engelleyecek kadar diğer kişiye değer verip kaybetmekten korkuyorsa,sırf takılmalık ilişki olmayabilir..Kimsenin bilmemesine çok şaşırdım yani ok belki 5-6 ay sonra geri gelir burnu sürtülüp ama şu anda başkası varsa bilmeleri gerekirdi.Zaten gelsede böyle adamlardan bir cacık olmaz.Benim bir prensibim var şahsen,engelleyen erkek benim için biter.Beni engellemesi de gerekmez,herhangi birisini (tabi yabancı sapık yada taciz eden numara vs bahsetmiyorum).Bu kadar çiğ gelişmemiş erkeklere tahammülüm yok.Hatta gözümde cinsiyet değiştirip kadın olmuş kadar düşüyorİnanılmaz şaşkınım kızlar. Ama iyiki mesaj attım. Böylelikle bir daha fal atmama gerek yok. Kimseyi sevgilisinden ayıracak da değilim. Ben sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Onu iyi tanırım. Kızın yanından ayrılınca eminim engeli açacak geri whatsappta. Engelin tek anlamı başka biridir yani. Bi de dün o kadar iyi yazıştı ki. Dedim herhalde toparlarız bunu biz. Sevinmiş gibiydi yazdığıma. Sabah kalktım engel. Yazdım bilerek yazdığım gitmedi. Kesin engellemiş yani.
Fatima dediginiz kisi baska sitede degil mi ayni kisiyse benim falim cok pembeydi acikcasi pek onemsemedim o yuzdenKızlar fatimaya kasım ayında bi konu ile ilgili su falı atmıştım ve çok güzel şeyler söylemişti, bildiği de bi kaç şey olmuştu, şimdi aynı konu ile ilgili katina attım ve taban tabana zıt şeyler söyledi ve işin kötüsü yine bildiği şeyler var bu falda da, modum aşırı düştü ya, keşke kendimi hatırlatsaydım ya da enerjiler mi değişti acaba? Aynı şeyi yaşayan var mı?
Evet bende her yerden sildim. Numarasını da sildim. Bitirdim bu işi. Bikaç gündür daha iyiyim. Beklemiyorum. Gelse de yapacağı açıklamalar güveni yerine getirmeyecek. Yanlış insan. Bi gün gelsin demiyorum. Mümkünse mutlu olmak istiyorum sadece. Fal attıracak kadar belirsizlikte bırakılan ilişkiler de çok sağlıksız. Net insanlar olsun hayatımızda inşallah. O kim ben kim, o kim de beni engelleme cesaretini gösterebiliyor. Dediğiniz gibi ayrıca da ergence hareketler. Konuşmak varken anlatmak varken engellemek. Benim için bitti yazmazsan sevinirim diyebilirdi.Canım üzüldüm ancak telefonunda seni engelleyecek kadar diğer kişiye değer verip kaybetmekten korkuyorsa,sırf takılmalık ilişki olmayabilir..Kimsenin bilmemesine çok şaşırdım yani ok belki 5-6 ay sonra geri gelir burnu sürtülüp ama şu anda başkası varsa bilmeleri gerekirdi.Zaten gelsede böyle adamlardan bir cacık olmaz.Benim bir prensibim var şahsen,engelleyen erkek benim için biter.Beni engellemesi de gerekmez,herhangi birisini (tabi yabancı sapık yada taciz eden numara vs bahsetmiyorum).Bu kadar çiğ gelişmemiş erkeklere tahammülüm yok.Hatta gözümde cinsiyet değiştirip kadın olmuş kadar düşüyor
Hadi ya zaten asla umut etmedigim bi konuydu ukalalık sezmedim ama bide dioki umut etmiosun ama ısrarla olumlu dedi hangisini tavsiye ediyorsunuz binnazdan 100 tlm gitti ya cokta pahalı olmasınKeşke Kemal Devrim'e baktirmasaydınız. Hic gerçekçi bakmaz, üstelik ukala. Ben Binnaz da çoğu falciyi denemiş biri olarak söylüyorum ki sürekli online olan falcilara baltirmayin, illa ki paraci ve umut taciri oluyorlar.
Haleh de tam tersi cıkmıstı bana bir kısım dedikleri cıktı kucuk seyler oda...anlık analiz iyi ama bekledgm biişi tam tersi oldu olumlu demişti tam nokta atısı yapam kadın dedm ama fos harf isim analiz basarılı ve tatlı bi kadın o kadarMerhaba. Buraya yeni üye oldum. Bu konuyu görünce de hemen yazmak istedim. Binnazabladaki bir sürü falcıyı denedim. Sürekli sürekli gittiğinizde nasıl olsa gelecek diye kesin birşey vermiyorlar,(belki de zaten yetenekleri yok; orada tutunmaya çalışan bir grup çulsuz) site de sizi sağılacak inek gibi görüyor zaten,fazla kredili falcıların poposu tavan yapmış o yüzden. 1500 kredilik çoğu falcı tırt onu söyleyeyim. Tesadüfen Haleh Çetiner diye birine kahve falı baktırdım ilginçtir kadın bildi. Kahve falında iyi, anlık değişen olaylarda baktırmak isterseniz tavsiye ederim. Tarot hiç baktırmamıştım, yüksek vs. demeden çoğunu denemeye kalktım onda da Arnisa Bahadır diye bir yorumcuya denk geldim. Tam nokta atışları yaptı ve şöyle demesi çok hoşuma gitti : "size tavsiyem tarota sık sık gelmeyin tarot belli kadersel döngüleri yansıtır ve sık sık baktırılacak bir fal değildir, tarih vermez en fazla 6 ayı öngörür". Yani tekrar tekrar gitmenin ve soru sormanın lüzumu yok. Oysa aynı sitede tarot falı baktırdığım başka yorumcular bir haftaya haber alacaksın gibi saçmasapan yorumlar yapmışlardı. Burada şunu özetlemeye çalışıyorum aslında : bu site bu kadar para alıp bu işi bu kadar profesyonel yaptığını iddia ediyorsa yorumcularını da cımbızla seçmeli. O kadar para vermenize rağmen yorumcuları sizi tatmin edemiyorsa orada bir sıkıntı var zaten. Soru bölümünü de kapatmışlar, hediye çarkını da. Uygulamayı sürekli kullanan biri olarak ben vazgeçtim. Sizlere de tavsiye ederim. Umarım faydalı olur yorumum. Sevgiler herkese.
Hadi ya zaten asla umut etmedigim bi konuydu ukalalık sezmedim ama bide dioki umut etmiosun ama ısrarla olumlu dedi hangisini tavsiye ediyorsunuz binnazdan 100 tlm gitti ya cokta pahalı olmasınbinnazın gerçi hepsi tırt ama
Haklısınız binnazın sahibi sayemizde zengin oldu evet birazda enerji işi binnazda burda begenmedim denilen cogu kisiye bakıorım yorumlarına acayip iyi tesekkür edenlerle dolu bitek biz mi sikayetciyiz yoksa yorumlar fakemi bilmiyorum... soru sorma kısmı kalkmıs 3000 krediye fal bakanlar var akıl alır gibi değil ama biz bu hale getirdik muhtaç gibiymişiz gibi davranılıyorBen şu ya da bu demeyeyim, bu forumdakiler reklam yapıyor gibi algiliyorlar.bence fal işi enerji işi ama Binnaz çok abarttı fiyatları.forumu şöyle bi tarayın, aklınıza yatan biri olursa deneyin derim.ara sıra binnazda kredi kampanyasi oluyor onlardan alın ki uzulmeyin sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?