Binnaz Abla

Üzülme iyiki yazmissin. Keske diye icinde kalmaz ama o seni engellediyse her yerden sende sil engelle

Hiçbi falcı bilemedi kimse böyle bi şey demedi. Ha belki ben yazmazdım etmezdim. Sonra bu tekrar gelirdi 5-6 ay sonra. Bu 5-6 ayda da ben deli olurdum iyice

Üzülme iyiki yazmissin. Keske diye icinde kalmaz ama o seni engellediyse her yerden sende sil engelle
Sosyal medyadan engelledim bende aynen. Aylardır takipleşiyoruz oralarda. Hiç sevgilisi olduğuna dair bi şey yoktu. Belki gönül eğlendiriyor biriyle bilmiyorum. Böyle şeyleri sosyal Medyaya taşıyan bi insan çünkü normalde

Engin gümüşü ben cok beğenirim. Zaten binnazda bu fiyatlara bildigim 1-2 yorumcuya atiyorum.
Beni ilk falı tatmin etmemişti hatta yazmıştım buraya ama adam bilmiş dediği gibi olmuş yani sonradan dinleyince. 2 kere daha attım az aralıkla attım duramadım çünkü bakalım çıkar mı ama tekrar dinleyince çok beğendim

Belki sevgili değil de başka bi durum vardır dün akşam neden iyi konuştu ki yani bu erkekler hep dengesiz heeep. Sinir oldum bak seninkinede

Belki sevgili değil de başka bi durum vardır dün akşam neden iyi konuştu ki yani bu erkekler hep dengesiz heeep. Sinir oldum bak seninkinede
Evlenmediyse o arada ki mümkün mü bilemedim 3 ayda evlilik kesin görüştüğü biri var. Gerçekten tahammülüm sıfır. Falcıların seviyor dediği belki doğru. Ama cesur değil. Çingene bile seviyor dedi yani Ben bu adamdan tamamen kurtulacağım kızlar. Defteri kapatıyorum. Aylarca harcadığım paraya da yazık oldu. Ama dün gece yazmasaydım daha ne fallar atardım Allah bilir. 5-6 ay birinin gelmesini bekleyecektim. Ve o arada ne naneler yiyerek gelecekti kim bilir

Dengesizlik yani bir gece öncesi yazıp ertesi gün engellemek, şunlara paye veriyoruz ya ben en çok kendimize kızıyorum

Kaç yıllık ilişkiydi sizinki?

Dengesizlik yani bir gece öncesi yazıp ertesi gün engellemek, şunlara paye veriyoruz ya ben en çok kendimize kızıyorum

Kaç yıllık ilişkiydi sizinki?
6 aydı bizim kısaydı, ben ayrılmıştım, bi süre ısrar etti ben sert durdum sonra bıraktı. Ayyyynen öyle o kadar doğru dedin ki, bunlara paye veriyoruz. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Ben bitireceğim bu işi kızlar. İleride belki başkası için fal atarım. Benim de hayatım var. Başka bi yol çizmek mümkün. Buna inanıyorum ben artık.

Canım üzüldüm ancak telefonunda seni engelleyecek kadar diğer kişiye değer verip kaybetmekten korkuyorsa,sırf takılmalık ilişki olmayabilir..Kimsenin bilmemesine çok şaşırdım yani ok belki 5-6 ay sonra geri gelir burnu sürtülüp ama şu anda başkası varsa bilmeleri gerekirdi.Zaten gelsede böyle adamlardan bir cacık olmaz.Benim bir prensibim var şahsen,engelleyen erkek benim için biter.Beni engellemesi de gerekmez,herhangi birisini (tabi yabancı sapık yada taciz eden numara vs bahsetmiyorum).Bu kadar çiğ gelişmemiş erkeklere tahammülüm yok.Hatta gözümde cinsiyet değiştirip kadın olmuş kadar düşüyor

Fatima dediginiz kisi baska sitede degil mi ayni kisiyse benim falim cok pembeydi acikcasi pek onemsemedim o yuzden

Evet bende her yerden sildim. Numarasını da sildim. Bitirdim bu işi. Bikaç gündür daha iyiyim. Beklemiyorum. Gelse de yapacağı açıklamalar güveni yerine getirmeyecek. Yanlış insan. Bi gün gelsin demiyorum. Mümkünse mutlu olmak istiyorum sadece. Fal attıracak kadar belirsizlikte bırakılan ilişkiler de çok sağlıksız. Net insanlar olsun hayatımızda inşallah. O kim ben kim, o kim de beni engelleme cesaretini gösterebiliyor. Dediğiniz gibi ayrıca da ergence hareketler. Konuşmak varken anlatmak varken engellemek. Benim için bitti yazmazsan sevinirim diyebilirdi.

Buraya sırf yazmak fal durumu yazmak için üye oldum daha dün baktırdım çıkmayacagnı biliom ama yine baktırıyorum

kemal devrim 100 tldi pembeci demişler ne diyorsunuz ? Ona baktrdm dün o yüzden bişi diyemiorum ama pembe masal cıkacagını pek sanmam
Durak sancaktaroglu 1 kere baktırdım geçen sene adam sonra kayıplara karıstı dedigi tarih günü gününe cıktı sonra olay onun dedigi gibi ilerledi ama sonucu dedigi gibi olmadı detaylı bakmıstı enerjim tuttu ama cok pahalı
Müge aydın enerjim asla tutmadı dediği hiç bişi cıkmadı cok ütopik seyler soyledi
Rüya yıldız nisan demirok tarihleri cıkıp sonrası tam tersi olanlardan
Ufuk kutluk dedigi seyleri kısmen yasadım verdigi tarihler cıktı ama sonucu asla dedigi gibi olmadı ya bi sekilde dedikleri gibi ilerlio sonradı fos
Haleh çetiner enerjisi iyi biri ama olcak dedigi olmadı zıttı cıktı anı iyi biliyo harf falan onlarda başarılı suan ki analizi iyi
Deva akşın mutluluk perisi pembeci dedigi tarih cıktı barısma olcak dedi oldu ama sonrası tam tersi enerjisi tatlı sadece
Deniz fidan var ama soyadını unuttum olumsuz konusup sonrası olumlu çıkanlardan sadece iş konusunda olumlu dedigi bişi oldu beklemediğim olumlu bişi oldu
Alev tansel ucuz biraz daha ortalama hafif dedigi cıkanlardan canım sıkılır cok beklentiye girmem derseniz baktırın
Nil güneş eh idare eder ortlaama hafif on dediginden üçü falan cıktı uzun vade verdi gerçi yüzeyseldi
Natali derinsu cok pahalı falına göre hiç biri cıkmadı dedigi tarihte tam tersi oldu pembeci
Meral ateş ayrılık zamanında barısmayı bildi 1 ay gecikmeli cıktı ama sonrası pembeymiş taö tersi oldu on dediginden dördü üçü çıkanlardan
Tuana akın anlık analiz iyi
Gizem sitare ilk baktırdgmda iyidi ama ikincide kesinlikle berbattt yüzeysel faladdin daha iyi
Suzan özyaz komedi bi faldı eski sevglm 1 ay ıcınde nisanlancak yüzük atıp sna döncek dedi zaten ayrılalı 1 hafta olmustu sallamasyon bi fal görmedim
Acıkcası binnaza verilen praya cok üzülüyorum ama arada can sıkıntısı atıyo insan hepsiiini toplasan bir tane etmez yine içlerinde beni em etkileyen durak sancaktarogluydu ama sonrası pek dedigi gibi olmadı bence fal 10 tane söylenen seyden 5 inin çıktıgı bişi bu alıskanlgmızdan kurtulmamız gerekiyor umarım uzun süre baktırmam hiç biri tam anlamıyla cıkmadı

Kemal devrime baktıran var mı dün baktırdım pembeci yazmışlar burda okuyunca 100 tl kalbime oturdu kendisine objektif ol net gerçekci ol emin olablrsn dedim ama pembe tablo çizdi olumsuz konusmadı

Keşke Kemal Devrim'e baktirmasaydınız. Hic gerçekçi bakmaz, üstelik ukala. Ben Binnaz da çoğu falciyi denemiş biri olarak söylüyorum ki sürekli online olan falcilara baltirmayin, illa ki paraci ve umut taciri oluyorlar.

Hadi ya zaten asla umut etmedigim bi konuydu ukalalık sezmedim ama bide dioki umut etmiosun ama ısrarla olumlu dedi hangisini tavsiye ediyorsunuz binnazdan 100 tlm gitti ya cokta pahalı olmasın binnazın gerçi hepsi tırt ama

Haleh de tam tersi cıkmıstı bana bir kısım dedikleri cıktı kucuk seyler oda...anlık analiz iyi ama bekledgm biişi tam tersi oldu olumlu demişti tam nokta atısı yapam kadın dedm ama fos harf isim analiz basarılı ve tatlı bi kadın o kadar

Ben şu ya da bu demeyeyim, bu forumdakiler reklam yapıyor gibi algiliyorlar.bence fal işi enerji işi ama Binnaz çok abarttı fiyatları.forumu şöyle bi tarayın, aklınıza yatan biri olursa deneyin derim.ara sıra binnazda kredi kampanyasi oluyor onlardan alın ki uzulmeyin sonra :)

Doğrudur, her falcı herkese iyi baksaydi sayfalarca yorum yazmazdik herhalde.umarim fala hiç ihtiyaç duymazsınız, soru işareti kalmaz hiç aklınızda.
Hadi ya zaten asla umut etmedigim bi konuydu ukalalık sezmedim ama bide dioki umut etmiosun ama ısrarla olumlu dedi hangisini tavsiye ediyorsunuz binnazdan 100 tlm gitti ya cokta pahalı olmasın binnazın gerçi hepsi tırt ama

Haklısınız binnazın sahibi sayemizde zengin oldu evet birazda enerji işi binnazda burda begenmedim denilen cogu kisiye bakıorım yorumlarına acayip iyi tesekkür edenlerle dolu bitek biz mi sikayetciyiz yoksa yorumlar fakemi bilmiyorum... soru sorma kısmı kalkmıs 3000 krediye fal bakanlar var akıl alır gibi değil ama biz bu hale getirdik muhtaç gibiymişiz gibi davranılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…