Binnaz Abla

Şu kadarını söyleyeyim ki yüksek puanlı bir yorumcuya yaptığım yorum bizzat site yönetimi tarafından kırpıldı, kuşa çevrildi ve benden sonra yorum yapanların hepsi bana saldırdı.site yönetimine şikayette bulundum ama yok editorler kontrol ediyormuş vs vs. Bana saldiranlari neden editörler kontrol etmiyor desem de degistirmediler.site yönetimi olumsuz yorumlara müdahale ediyor bizzat yaşayarak gördüm.bir de olumlu yorum yapanlar fanatik mi fake mi anlayamadım.binnazdaki bazı falcilar iyi olabilir ama site yönetimi bu kafayla olmaz..

Kızlar merhaba,
Gözüme çarpan bir kaç kişi var da size sormak istedim. Biri özden soyhan diğeri tümay cennet. Baktıranlar çıkıp çıkmadı diye yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim

Kızlar merhaba,
Gözüme çarpan bir kaç kişi var da size sormak istedim. Biri özden soyhan diğeri tümay cennet. Baktıranlar çıkıp çıkmadı diye yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
Özden soyhan bende bilememis ki ex sevgili icin baktirmisim falini bile silmisim.(2018) Tumay cennet 2018 yili ex sevgili için fali hala duruyor kişilik analizi güzelmiş olumsuz konusmus olumsuz oldu zaten

Özden soyhan bende bilememis ki ex sevgili icin baktirmisim falini bile silmisim.(2018) Tumay cennet 2018 yili ex sevgili için fali hala duruyor kişilik analizi güzelmiş olumsuz konusmus olumsuz oldu zaten
Teşekkürler canım. Yakın gelecekte nasıl tümay? Ucuz aslında kredim var da denemedim hiç merak ettim o nedenle

Kızlar merhaba,
Gözüme çarpan bir kaç kişi var da size sormak istedim. Biri özden soyhan diğeri tümay cennet. Baktıranlar çıkıp çıkmadı diye yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim❤
Tümaya ben geçen sene gitmiştim. Malum kişiyle hiç tanışmadan. tanışma ve ilişki ihtimali düşük demişti ama sonradan başlamıştı ilişki. Ama ben asla olmaz tanışamayız bile diye düşünüyordum, benim hislerim kartlara çok yansımış da olabilir tabi...

teşekkür ederim canım

Kızlar merhaba,
Gözüme çarpan bir kaç kişi var da size sormak istedim. Biri özden soyhan diğeri tümay cennet. Baktıranlar çıkıp çıkmadı diye yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim❤
Ben hediye kredimle Özden Soyhan'a baktırdım kredisi düşük diye ama vadesi ya da öngörüsü henüz gerçekleşmediği için yorum yapamayacağım. ben üsluba dikkat ediyorum, üslubu iyiydi. Çoğu yüksek kredili yorumcuya gittim ama azarlayanlar oluyor cidden sıkıntılı tipler de var o yüzden çok da dadanmamak lazım.

babyster
Tumay Cennet’e Haziran 2018’de baktirmistim. Benim anlik ruh halimi ve karsi tarafin karakteriyle ilgili basarili nokta atislari olmus.
ama gelecekle ilgili nasil desem yuvarlak yorumlar yapmis.

A Aprilwin
Kemal Devrim’e 2016 Aralik’ta baktirmisim.
kesinlikle pembe tablocu ve bende cok patladi (hem is hem de ask konusunda) Sirf laf kalabaligi yapmis.

Eklentiler

• C1933689-B1C3-439B-9860-C1FB7F9028AB.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 57
babyster
Tumay Cennet’e Haziran 2018’de baktirmistim. Benim anlik ruh halimi ve karsi tarafin karakteriyle ilgili basarili nokta atislari olmus.
ama gelecekle ilgili nasil desem yuvarlak yorumlar yapmis.
yorumlara istinaden tümay cennete bende baktırdım uzun bakıyor ama öngörülerini yaşadınız mı genel geçer bir yorum olmuş ses tonu tez düze arka fonda ki meditasyon müziği zaten ayrı yorumunu beğenmedim ben

Aynı olayı ben de yaşadım. Hatta puanlamam bile silindi. Sakıncası yoksa hangi yorumcu olduğunu yazar mısınız? Gerekirse özelden de yazabilirsiniz ama bence herkes kimin ne olduğunu bilmeli. Az paralar vermiyoruz. Böyle kırpılıp olumsuz siliniyorsa demek ki olumlu yapılan yorumları da kendileri yazıyor

Banada pembe geldi binnazda kimi tavsiye edersin daha indirimde alırım ancak kredi falan gidipte paramı cope atamam
Ben yaklasik 5 aydir baktirmiyorum Binnaz’da.
Arnisa Bahadir‘a gecen sene baktirdigimda cok guzel ozenli bakmisti ask hayatimla ilgili.kimsenin bilemeyecegi bazi seyleri soyledi sok oldm.
5 ay kadar once yeniden baktirdigimda is hayatimla ilgili sorular sordum ancak verdigi vade cikmadi ve is de bulamadim hala...
selin imer’e bir ara (2016-2017-2018) cok baktiriyordum, ask hayatimla ilgili genelde tutarli cikiyordu dedikleri ama bazi vadeleri olmadi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…