Aynen ben de Nası neşeliyim görsen, telefonda fal aldım işte, kadın bildiğin dümdüz sövecek gibi konuştu sürekli gittiğim biri olmasaydı iade talep edecektim ama edemedimAy gerçekten yuh ya madem enerjin düşük online olma sanki silah zoruyla fal atıyoruz. Beni de falalem rezzan azarlardı arada ben de doğrucu dürüst vs diye giderdim saftirik gibi allahtan elimi eteğimi kestim sonunda
Canım ben çingeneye 2-3 yıl önce baktırdım bana %75 ihtimal olacak demişti ihtimal yüzdesi vermeyi de ilk çingeneden duydum zatenAynen ben de Nası neşeliyim görsen, telefonda fal aldım işte, kadın bildiğin dümdüz sövecek gibi konuştu sürekli gittiğim biri olmasaydı iade talep edecektim ama edemedimBenim telwede kredim varmış bugün farkettim. İlk kez fal attım oradan. Çingeneye. Çok korkuyorum hep duyduklarım sanki olumsuz konuşan biri diye. Sen baktırdın mı yeşil çingene ye
Ya ben anlamadım bu işi saatler önce fal attım, çevrimiçiydi. 4. Şuradaydım şimdi baktım hala 4. Şaka gibi. Sevmedim telweyiCanım ben çingeneye 2-3 yıl önce baktırdım bana %75 ihtimal olacak demişti ihtimal yüzdesi vermeyi de ilk çingeneden duydum zatenolmadı
Canım valla eskiden bi selena vardı her falı çıkıyor dediğim onun bile son baktığı fallarının hiç biri çıkmadı banaYa ben anlamadım bu işi saatler önce fal attım, çevrimiçiydi. 4. Şuradaydım şimdi baktım hala 4. Şaka gibi. Sevmedim telweyiDedikleri çıkan 1 Allah’ın kulu yok mu ya artık gidip canlı canlı yüz yüze danışacağım bulsam bir de keşke çıkmayınca hesap sorma butonu olsa. Mesela aylar sonra gidio hesap sorabilsek falcılara
Zaman aşımına da uğrayabilir o zaman. Belki de hiç bakmayacak çingene ben saf saf bekliyorum şu anCanım valla eskiden bi selena vardı her falı çıkıyor dediğim onun bile son baktığı fallarının hiç biri çıkmadı banavalla ben artık param gitmesin diye youtubetan açılım izlemeye başladım deste seç açılım yazıyorum youtube a ne çıkarsa izliyorum tellwe öyle ya falcılar istedikleei gibi at koşturuyor orda ne zaman isterlerse o zaman bakıyorlar
Ay şartlı fal istedi çingene ödüm kopuyor şu anCanım valla eskiden bi selena vardı her falı çıkıyor dediğim onun bile son baktığı fallarının hiç biri çıkmadı banavalla ben artık param gitmesin diye youtubetan açılım izlemeye başladım deste seç açılım yazıyorum youtube a ne çıkarsa izliyorum tellwe öyle ya falcılar istedikleei gibi at koşturuyor orda ne zaman isterlerse o zaman bakıyorlar
Çok takılma. Çingene bende çok bilmiştir baya atmışlığım var ona ama olumsuzluğu abartarak söyler iyice. Bozma moralini bende çok ağladım kesin olmayacak dediği adamla düzeldikÇingene yazmış olumsuz durumlar içeriyor diye. Gelsin bakalım tek olumsuz yorumum keşke atmasaydım ya
Gerçekten mi ya? Bana da geliyor öyle biÇok takılma. Çingene bende çok bilmiştir baya atmışlığım var ona ama olumsuzluğu abartarak söyler iyice. Bozma moralini bende çok ağladım kesin olmayacak dediği adamla düzeldik
Falın gelince haber ver.Gerçekten mi ya? Bana da geliyor öyle bi
Şeyler. Olumsuz durumlar var umarım açıksındır demiş ölüm haberi veriyor gibi dik dik yazmış
Sesli mi yorumluyor bu ne yapıyor yazılı mı? Hala bekliyorum dokuz doğurdumFalın gelince haber ver.
Yazılı canımSesli mi yorumluyor bu ne yapıyor yazılı mı? Hala bekliyorum dokuz doğurdum
Yazdı. Çok güzel sevgili olursunuz. Ama evlenmezsiniz evlilik yok diyor. Hesap mesap yapmış bu İslami hesap diyor neyse o. İlk kez duydum. Yani bu adam sana oyun oynuyor, seniFalın gelince haber ver.
Çingenin bende tarihleri pek tutmadı ama en son falı zehir zemberekli. Çok kötü bi anımda atmıştım. Ben sana kaç kere söyledim olmaz bu adamla vs diye saydırmıştı bana. Ha adam leş haklılık payı var mı var çingenenin. Ama dediği gibi olumsuz olmadı. Şu an saçma bi nedenle küsüz (bilmiyorum düzelip düzelmeyeceğini) ama aylardır aşırı iyiyiz. Tam tersine olumluya gitti durum. O nedenle çok sıkma canınıYazdı. Çok güzel sevgili olursunuz. Ama evlenmezsiniz evlilik yok diyor. Hesap mesap yapmış bu İslami hesap diyor neyse o. İlk kez duydum. Yani bu adam sana oyun oynuyor, seni
Güçlü görüyor, dize getirmeye çalışıyor diyor. Bak bak heramora gibi bi kadın beni seviyor, hala bende, beni unutamadı gibi tavırlar içindeymiş. Yani bu yüzden yazmıyormuş benimki. Aslında o da unutmamış ama adım atan ben olmayacağım o gelecek bana diyormuş güya. Ben unuttum desem de 6 aya kadar gelirmiş. Yuh dedim ya 6 ay nedir.
Valla ben zaten mesaj atacağım adama. Cidden çok sıkıldım ya. Aylar oldu. Zaten anlarım hislerini mesajlardan. Bittiyse bitmiştir. Bikaç hafta olsa neyse. 3 ayı geçmiş.Çingenin bende tarihleri pek tutmadı ama en son falı zehir zemberekli. Çok kötü bi anımda atmıştım. Ben sana kaç kere söyledim olmaz bu adamla vs diye saydırmıştı bana. Ha adam leş haklılık payı var mı var çingenenin. Ama dediği gibi olumsuz olmadı. Şu an saçma bi nedenle küsüz (bilmiyorum düzelip düzelmeyeceğini) ama aylardır aşırı iyiyiz. Tam tersine olumluya gitti durum. O nedenle çok sıkma canını
Baya olmuş, haklısın. Bizlere o 3 ay bide yıl gibi geldiği için bilirim o duyguyuValla ben zaten mesaj atacağım adama. Cidden çok sıkıldım ya. Aylar oldu. Zaten anlarım hislerini mesajlardan. Bittiyse bitmiştir. Bikaç hafta olsa neyse. 3 ayı geçmiş.
Ve evet fallarım tamamen patladı. Dün gece yazdım cevap verdi, güzel konuştu etti, ama sabah uyandım ve engellemiş beni. Muhtemelen hayatında biri var. Niye cevap verdiğinde gayet iyi konuştu bilmiyorum. Sanırım beni de cepte tutmak istedi. Şimdi de kızın yanında falan herhalde, o yüzden engelledi. Çok üzüldüm mü? Hayır. Gurursuz olan ben oldum. Ama en azından bitirdim artık. Aylarca falcılar tarafından da boşa kandırılmışım. Şaka gibi yaBaya olmuş, haklısın. Bizlere o 3 ay bide yıl gibi geldiği için bilirim o duyguyu
Fallarının patlamasına üzüldüm ama senin iyi olmana sevindim. Hiç mi bilen olmadı ya:) bu arada biraz müdahale etmiş de oluyorsun ya sürece. Ben bu arada engin gümüşü beğenmişim ilk falı tatmin etmemiş ama olmuş. Sonra 2 fal daha attım tarzını anladım adamın ve mantık çerçevesinde güzel yorumluyorVe evet fallarım tamamen patladı. Dün gece yazdım cevap verdi, güzel konuştu etti, ama sabah uyandım ve engellemiş beni. Muhtemelen hayatında biri var. Niye cevap verdiğinde gayet iyi konuştu bilmiyorum. Sanırım beni de cepte tutmak istedi. Şimdi de kızın yanında falan herhalde, o yüzden engelledi. Çok üzüldüm mü? Hayır. Gurursuz olan ben oldum. Ama en azından bitirdim artık. Aylarca falcılar tarafından da boşa kandırılmışım. Şaka gibi ya
Engin gümüşü ben cok beğenirim. Zaten binnazda bu fiyatlara bildigim 1-2 yorumcuya atiyorum.Fallarının patlamasına üzüldüm ama senin iyi olmana sevindim. Hiç mi bilen olmadı ya:) bu arada biraz müdahale etmiş de oluyorsun ya sürece. Ben bu arada engin gümüşü beğenmişim ilk falı tatmin etmemiş ama olmuş. Sonra 2 fal daha attım tarzını anladım adamın ve mantık çerçevesinde güzel yorumluyor
Fallarının patlamasına üzüldüm ama senin iyi olmana sevindim. Hiç mi bilen olmadı ya:) bu arada biraz müdahale etmiş de oluyorsun ya sürece. Ben bu arada engin gümüşü beğenmişim ilk falı tatmin etmemiş ama olmuş. Sonra 2 fal daha attım tarzını anladım adamın ve mantık çerçevesinde güzel yorumluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?