Binnaz Abla

Oyle düşünme bende vade dolmadan baktiriyorum o yuzden hatirlatma yapıyorum.Belki senin yaptigin gibi yapmak lazim falci kısa zamanda başka bir sey söylüyorsa istikrar yok demek ki yada guvenilmez ...

Fatimaya ben aşırı bi beklentiyle atmıştım övülünce fos çıktı. Dedikleri olmadı, bence sıkma canını

Oyle düşünme bende vade dolmadan baktiriyorum o yuzden hatirlatma yapıyorum.Belki senin yaptigin gibi yapmak lazim falci kısa zamanda başka bir sey söylüyorsa istikrar yok demek ki yada guvenilmez ...

Belki de bi falcıya bir kez atmak lazım, vadesini bekleyip çıkmayınca bi daha hiç atmamalıyız belki de. Çok sağol canım ya desteğin için
Fatimaya ben aşırı bi beklentiyle atmıştım övülünce fos çıktı. Dedikleri olmadı, bence sıkma canını
Ne yalan söyleyeyim bi kaç dediği mantıklı geldi ama yine de dediklerinin olmamasına seviniyorum kız ben seni taaa eskilerden hatırlıyorum bu arada yıllar önce de burdaydın sen, inşallah iyisindir her şey yolundadır

Eveet yılların müdavimi:)))
İyiyim yani dönem dönem krizlerim geliyor gene ama baya toparladım inş bozulmassa:)

Kızlar armina türkay hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Baktıranlar çıkıp çıkmadığını yazabilir mi? Forumda arattım buradan biri o olabilir denmiş ama zaten değilmiş, biraz daha yoruma ihtiyacım var gözüm ilişiyor da:)

Falcılar hala buraları okuyor mudur ya

Ya bu nedir ya. Diğerine Mart ta dönecek diyor şimdi de başka biri mi diyor? Akıl sağlığımızla oynuyorlar

Ya bu nedir ya. Diğerine Mart ta dönecek diyor şimdi de başka biri mi diyor? Akıl sağlığımızla oynuyorlar
Ya aslında nedense 2.fala fatimanın bakmadığını düşünüyorum artık. 24 saat geçmişti ben mail attım falım ne zaman yorumlanacak diye, 3.sıradaydım normalde, bir saat sonra falım geldi ve benden önceki iki fal duruyordu direkt benimki yorumlandı. Ve fatimayı bilen bilir türkçesi çok bozuktur, çok düzgün türkçeyle yazılmış bi faldı. Valla falalem biraz absürt bi yer zaten, herşeyi beklerim onlardan

Ben Binnaz dışında bi yere hiç baktırmadım. Ama binnazda bile beklerim böyle hareketi, profesyonel ya güya. Binnazda bi kere benim sürekli baktırdığım biri telefonda beni tersledi desem yeri, modu o kadar düşüktü ki kadının, enerjimi sömürdü aldı. Her şey beklenir yani. Bence siz de o son falı dikkate almayın.

Aynı şeyi bende Yağmur sothiste yaşadım :) Ekimde baktı,mart gibi düzelecek dedi.Ocakta yeni biri daha çıktı diye tekrar attım,yeni kişiyle olacak,eskisi şu ana dek harekete geçmemiş değişmiş artık olayların seyri dedi :) Eee hani tarot 6 aylıktı??O kadar süper yorumcusun madem Ekimde niye görmedin Ocaktaki yeni kişiyi??Ve madem zırt pırt bu kadar kolay değişip duruyor hersey değişken o zaman şu anki yorumda değişebilir,o zaman niye fal bakılıyor??

Harekete geçmemiş olayların seyri değişmiş mi!? Pes. Fal böyle bi şeyse biz anlık durumlar içimi atalım o zaman. Benim tarot bakan bi arkadaşım var. Bana şimdi tarotta anlık durumu bilme konusunda herkes iyi, gerçekten iyi tarot falcısı geleceği öngörebiliyor onları bulmak da zor demişti. Haklıymış demek

Yeni kişiyle oldu mu bari merak ettim. Eski falı mı çıktı yeni falı mı? Bu arada bende Bayadır atıyorum bazı falcılara, adam gelmedi ya hani artık hep bir ağızdan yok su grubu bi erkek çıkacak karşına, yok işte toprak grubu 30 lu yaşlarda biri çıkacak bilmem ne demeye başladılar. Bu bi taktik mi açana

Henuz ikiside belirsiz,yani birde şu var kendi zaten ekimdeki falında eskisiyle aralık,ocak durgun geçecek,mart gibi hareket var dedi.Zaten adam oncesinde şunu yapacak bunu yapacak dememiştiki..Daha falın vadesi gelmeden ama birsey yapmamis akış degisti diyor.Bende salak gibi tonla bilgi verdim,zaten olumsuz yazdım baya eskiyle alakalı,işte his mis yok yani bakıp mantık yurutuyor demekki

Yeniyide methetmiştim :) hemen çark etti ilk falından :))

Yeniyide methetmiştim :) hemen çark etti ilk falından :))
Ye allaaahım ya. Sen övünce yeniyi öyle bi yoeum yapmış demek ki. Yazık duygularımızla oynuyorlar. Gerçekten yazık. İyiki karşına biri çıkmış ama. Zaten ben diyorum ki benimkinden falcılar da umudu kesti. Dönecek dedik kız aylardır bekliyor bari başka biri gelecek diyelim dediler herhalde. Sallıyorlar gitsin. Şu burçta şu meslekte biri diye güya yeni gelecek kişi için

Benim yeniyi önceden görüp söyleyenler olmuştu.Zişan ışık,Doğa,Zümra söz birliği yapmış gibi yeni biri çıkacak dediler.Birde uyumsuz ve elifsucan

Benim yeniyi önceden görüp söyleyenler olmuştu.Zişan ışık,Doğa,Zümra söz birliği yapmış gibi yeni biri çıkacak dediler.Birde uyumsuz ve elifsucan
Doğa bana da dedi. 1 ay önce. Baya benimkini bıraktı bana yeni adamı anlattı doğa. Hatta onla evlilik düşüneceksin hayatın tamamen değişecek dedi, 2 vade dedi. Herhalde 2 yıl değildir de 2 aydır diye tahmin etmekteyim fakat şu an yazanlardan hoşlandığım bile yok. Ayrılalı 3 ayı geçiyor hala başka birine gözüm bile kaymıyor. Ne sadakatmiş arkadaş Ama doğaya ben çok şaşırmıştım. Yani benimki hakkında 2 dk konuştuysa 8 dk diğerini anlattı öyle diyeyim

Banada tam tersi şöylede biri çıkıp kafanı karıştırabilir ama ben olacağını sanmıyorum diyip bıraktı

Banada tam tersi şöylede biri çıkıp kafanı karıştırabilir ama ben olacağını sanmıyorum diyip bıraktı
Bana da şevdar dedi bunu 10 gün önce. Ben şevdara çok attım. İlk kez birimden bahsetti. Ama olmaz bu iş biraz flört edersin bırakırsın dedi bana. Zişan da öyle dedi. İkisi de su grubu dediler hatta. Ay deli olduk ya. Fallara harcadığım parayla bakım yapsaydım yeni birini çoktan bulurdum

Ay gerçekten yuh ya madem enerjin düşük online olma sanki silah zoruyla fal atıyoruz. Beni de falalem rezzan azarlardı arada ben de doğrucu dürüst vs diye giderdim saftirik gibi allahtan elimi eteğimi kestim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…