Binnaz Abla

Ne guzel fal baktirmiyordum indirim oldugunu gorunce yeniden baktirmak istedim
Kizlar Melisa Dogan’a baktiran varsa yorum yazabilir mi??
Ben de nu indirimden aldım yarı fiyatına daha itiraf zamanı .Şebnem ışık a attım beğendim ben genel hatlarıyla bilmiş.

Ruzgar'i yorum olarak hepsine tercih ederim ne yalan soyleyeyim. Denemediyseniz en kalpten de onerebilecegim o acikcasi. Ama bunu soylerken bile icim darlaniyor artik gercekten fal baktirmaktan da dinlemekten de boyle hissediyordur kesin diyerek kendimi avutmaktan da cok sikildim. Bir sure sonra artik insan yerinde sayiyor gibi hissediyor, ben oyle hissediyorum en azindan. Boyle kotu donemlerde iste bir umut ariyor insan, pozitif bir sey. Negatif olsa bile bir kesinlik gibi. Bir fal tutsa da tutmasa da bir yerden yakalamaya calisiyoruz ama sonuc ayni yani. :) Zamanla her sey geciyor da ask da olsa is de olsa atlatilmasi gereken surec insani biraz yoruyor. Uzun zamandir kotu hissettigimde sevdigim fallari acip dinliyordum, bak o da boyle hissediyor soyledikleri mantiga da uyuyor diye. Birkac gundur onu yapmayinca da gittikce daha da enerjim dustu, iyice olumsuzlastim. Ama zaman ne gosterecekse onu yasamam gerek, mutsuzsam da mutsuzum bunu fallara tutunarak asamam. Her sey geciyor, ask acisiyla da olmem yani. :) Ayyy icimi doktum kusura bakmayin hahah kotu birkac gundu, dokulesim varmis. :)

‘Aşktan yana da hiç yüzün gülmüyor ay canıınm kıyamam sana ama bu da değil be kuzum ‘ bana kurduğu bir cümle bilgenin
sanırım bilge hanım güzin ablalık yaparak bu tabirlerle yorum yapmayı seviyor yuvarlak konuşmuş yani ayrılık olabilir merkür retrosuna dikkat etmezsen olur dikkat edersen olmaz.bu nasıl bir öngörüdür.yazık oldu parama acıdım resmen

malesef milyarlar harcadım keşek 5 tl de aşk kişileri bizim için harcasaydı .
sanki bu fallarda iyice ızdırap oluyor hayat

Ben çok fal baktıran birisi değilim ama bugün fallarımı tekrar dinledim. Aradan baya bir süre geçti bu arada. Kısaca kim ne söylediyse onu yazayım, belki birilerine faydası dokunur.

Nil Güneş: Hiçbir şey söylediği gibi olmamış. Verdiği zamanlar gram tutmadığı gibi ne söylediyse de tersi olmuş. Sorumla alakalı olanlar dışında söylediği şeyler dahi tutmamış.

Dilşah Füsun: Beni ve karşı tarafın düşüncelerini doğru yorumlamış ama sonuç dediği gibi olmamış. Hatta "Şöyle şöyle yap" diye akıl verdiği durumu yapmama rağmen (o dedi diye değil bu arada) sonuç öyle olmamış. Baya da net konuşmuştu oysa, neyse yani karşı taraf hakkımda ne düşünüyor diye merak ederseniz denenebilir.

İrem Çerkez: Bu kadın da karşı tarafı ve yakın geçmişi bilmiş ama sonuç dediği kadar toz pembe olmamış. (Eski sevgilim için baktırmışım, ileriye yönelik gidişatı var bitiş görmedim demiş ama ilişkimiz bitti) Ama dediğim gibi karşı tarafın ailesel durumunu, yakın geçmişi, aramızdaki problemleri ve sebeplerini bilmiş hakkını yiyemem. Yakın geçmiş için baktırılabilir.

Firuze Ahu Tanyeli: Kariyerle ilgili baktırmışım, alakası dahi yok şu anki durumumla söylediklerinin. Beni neredeyse CEO yapacakmış, o kadar abartılı, üstüne yok 5 puan vermeyecekseniz hiç vermeyin falan diye emrivakide bulunmuş -ki hiç hoş değil. İnsan istediği kişiye istediği puanı verebilir, hizmetinin karşılığını alamadıysa düşük puan da verebilir. Yüksek puanı varsa muhtemelen puan istediği için yüksek verenlerle alakalıdır, çok güvenmeyin derim.

Ayşe Melek: Yakın geçmişi yanlış bilip uzak geçmişi doğru bilmiş ilginç bir şekilde. Yine eski sevgilimle ilgili baktırmışım, sevgilimden geri dönüş olmayacağını ve hiçbir zaman bu ilişkinin oluru olmayacağını söylemiş. Sevgilim bana geri dönmek istedi ama dediği gibi ilişkinin oluru olmadı ayrıldık. Bu arada aşkla ilgili sormama rağmen genelde kariyer ile ilgili bakmış, her dediği çıkmış diyemesem de hiç fena değil. Bence hisleri kuvvetli biri.

Meltem Yıldırım: Ya en iyi bilen bu kadınmış. Tee 2017de bakmış ama ne söylediyse aynısını yaşamışım. Tek bir şey kalmış o da çıkarsa şok üstüne şok geçireceğim. Ama o dönemler söyledikleri çok sallamasyon gelmişti, düşük puan vermiştim. Ayrılmış Binnaz'dan, nereye gitti bilemiyorum. Keşke geri gelse.

İlkim Acar: Fena değilmiş aslında o zamanki yakın geçmişi bilmiş. Ama sonuç dediği gibi olmamış, toz pembe bir fal evlilik falan görmüş ehehe (Eski sevgilimle ilgiliymiş bu da). Daha da baktırmadım sonra, burada çıkmıyor diyorlardı genelde. Belki de bana şansına bir şeyler bilmiştir.

Canan Şeker: Pek bir şey tutturamamış bu arkadaş da. Sana tarot bakayım istersen bir de demiş, o zamanlar soru sorabiliyordunuz ya ben de olur dedim sevindim hatta. yorumcu.com'dan direkt copy paste göndermiş oradaki ücretsiz fal kısmından, cümle kalıpları bile aynı yani. Neyse içinden gelmiş ekstra ücret de almadığı için problem yok. :)

Kızlar merhaba...ben buranın çok eski üyesiyim vede aktif fal baktıran biriydim.defalarca yazdım vede falcı önerdim...bu uğurda çok paralar döktüm.hayatımda ciddi yola giden iki ilişkim oldu peşi sıra ve ilkinde evlenecekken ayrıldık ki ilk fal serüvenim öyle başkadı.piskolojim allak bullaktı.düğün hazırlığı yapıyorduk.sonradan bu kişiyle ilgili öğrendiklerim ve attığım falların hiçbir şekilde bağdaşmadığını gördüm.falı bıraktımmı hayır tabikide.deli gibi fal atmaya devam ettim ya çıkarsa. neyse aradan iki yıl geçti ve ben yeni biriyle gene tanıştım.kendisiylede evlilik konuşuyor iken ayrıldık.ilişkimiz 6-7 ay sürmüştü.ben bu defada bu kişi ile ilgili fallara başladım tabi bu kişiyi daha çok istiyor ve güveniyordum.attığım fallarda evlilik gören oldumu tabikide evet.malüm falcılar eskisiylede hep evlendirmişlerdi.yalnız ben ayrılık nedenini hiç öğrenememiştim.5 ay ayrı kaldık ardından bana geri döndü ve bir süre sonrada evlenme kararı aldık vede şuan 2 yıllık evliyiz. Hatta hamileydim ben fakat yeni düşük yaptım.gel gelelim bize.ben eşimle ayrılık nedenini görüştükten sonra öğrenmiştim.uzun uzun konuşmuştu benimle.bizim ayrılma nedenini hiçbir falcı bilememişti.aradaki detayları bilen yanından geçen bile olmamıştı inanın bana. Tüm bunları neden yazıyorum çünkü yazma zorunluluğu hisettim. zamanında tüm sitelerde en iyilere bilindiklere fal atmış ve öneride bulunmuş biri olarak hakka girdiğimi düşünüyorum.herkes hakkını helal etsin.durumları bilen falcı yok inanın bana.bende bilmediler en azından..Hüma,Elfin,nakta,yeşil çingene,geysu....aklınıza gelen kim varsa herkes.sizi okadar iyi anlıyorum ki bende bir dönemler böyleydim...zamanla iyleşiyor insan ve fallardan medet ummamaya başlıyor tıpkı ben gibi...Allah yar ve yardımcınız olsun.

Merhabalar. Çok eski altın üyeyim baktırmadığım yorumcu kalmadı eski iyilerden. Arif Emiri ben de merak ettim ama denk gelemedim. Şuanda içeride kahvede Nil Güneş, katinada Şevdar Avaz, katina ve tarotta Zişan Işık ( ilave kendi açılımlarla destekliyor) başka da kimseye baktırmıyorum. Bu kişilerin öngörülerini yaşadım sadece

İnsan kötü hissedince malesef parayı düşünmüyor deli gibi paralar harcıyor. İnşallh hayatınızda herşey yolundadır şuan. Sevgiler

Bende gördüm fiyatları ve şok oldum. yeni yıl güncellemesi olsa gerek, 2021 de de 500 tl lik falcıları görürüz artık. Benim maaşıma bu kadar zam olmuyor ya
Evet gerçekten de çok fazla. Hele ki en komiği 97,98 puanlı yorumcular bile 3000 yapmış. Bence 150 en fazla olmalı

İnsan kötü hissedince malesef parayı düşünmüyor deli gibi paralar harcıyor. İnşallh hayatınızda herşey yolundadır şuan. Sevgiler
Çokşükür herşey yolunda ama illaki üzüntüler oluyor bebeğimi kaybetmem gibi ama herşey Allahtan deyip yola devam ediyorum...vardır bundada bir hayır

Kızlar Binnaz yorumları kırpıyor ya bunu falcı yapıyor olabilir mi?? Ya da falcı site yönetimine iletip yaptırıyor olabilir mi? Sevdiğim bi falcıda bi yorum görmüştüm altta, işte dediği çıkmamış o kişi de yazmış bunu fal atarken, sonra falcı bi çemkirmiş herhalde. O kişi de yorum olarak işte ben size bir şey demek istemedim yanlış anlaşıldım sizi seviyorum ama dediğinizin tam aksi yaşandı her şey beni şok etti vs vs demiş. biraz zaman geçti yine baktım. Yorum kırpılmış sadece sizi seviyorum kısmı kalmış. Şok oldum. Uzun zamandır fal atmıyordum bi hafta önce yükledim uygulamayı. Bi bakayım diye de. Bu yorumları kim siliyor kırpıyor ya eğer falcılar yapıyorsa güvendiğim o falcıyı da sileceğim tamamen. Yazık gerçekten. Bana yapılsaydı ben şikayet ederdim...

Ben o yorumu okumuştum Şevdardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Dediği çıkmamaktan ziyade sizi üzdüm falan gibi ilginç bir sayfa yorum yapılmıştı. Hem 5 verilmiş hem de garip bir yorumdu ama daha ilginci Doğa Dan'dan geçenlerde yorum aldım dünya kredimi yedi ve sürekli sen ne düşünüyorsun gibi sorular sordu bana. Ben de 1 verip yorumumu yaptım. Ne düşündüğümü. Neticede az para değil toplamda 400 e yakın param gitmiş bana sen ne düşünüyorsun diye soran yorumcunun demek ki aşağısına yapılan yorumlar abartıdır. Ve net söyleyeyim, yaptığım puanlama duruyor ama yorumum kırpılmış. Bir cümleye inmiş. Demek ki yaptığımız yorumların anlamı yok. Sadece pohpohlayanları yayınlıyorlar

Evet şevdar. Yani ben yapılan yorumu anlamadım aynen. Ama şevdar ı biliyorsan sende bilirsin, bende iyi biliyorum şevdarı. Baya gittim. Dobra bi kadın. Kesin sert çıkmıştır falı atarken. Açıkçası olumsuzı da söyledi bana hep şevdar. Ben memnundum. Yorumu okuyunca da şaşırdım ilk kez şevdar için tam tersi oldu diyen birini görmemiştim çünkü. Yorum yapan da hem 5 vermiş hem seviyorum özür dilerim demiş bi de tam tersi çıktı seviyor dediniz size güvendim olanlara şok oldum demiş. Şevdar yorumu sildirdiyse ben yakıştıramadım üzüldüm. Benim güvendiğim 3 falcı var başka kimseye gitmiyordum uzun zamandır biri de şevdardı.
Doğa ya yaptığın yorumu görmüştüm ben, bi de bazı altına yorum yapanlar düşük puan verenleri eleştirip kraldan çok kralcılık yapıyorlar ya. Ona da sinir oluyorum

Site siliyorsa da saçmalık ama falcılar sildiriyorsa da yazık ötesi yazık. Her şeye açık olmalılar. Ben İrem çerkez e olumsuz yorum yapmıştım ve fal iadesi istedim iade yapıldı 1 ay oluyor aşağı yukarı. Ama o yorum silinmedi mesela. Ama şevdar sitedeki en iyi yorumculardan. site onu koruyor Da olabilir

Ben işte aslında ona da şüphe duyuyorum belki de düşük puan aldıktan sonra kendi kendilerine yazdırmadıkları ne malum?? İyiyi kabul edip de eleştiriyi kabul etmemek ne demek? Neticede yaptığım yorumda neden düşük puan verdiğimi açıklıyorum. Eğer siliniyorsa danışanlar nasıl ayırt edecek gerçekleri? Hadi deneyerek bulalım diyeceğim de az para da değil yani. 2000 den açıyor telefonu Doğa Dan, sohbet ediyor bana soruyor sen ne düşünüyorsun. Sonra da yorumu kabul etmeyip kırptırıyor. Üzerine de saldırı üzerine saldırı, şakşakçılarla

Aynen editörler kırpıyorlarmış alakasız birşey çıkıyor sonra ortaya. Ben aslında Şevdara 1 verilip bakla falcısı gibi yorumlar yapıldığını da görmüştüm. O yorum durdu mesela. O yüzden belki bu bahsedilen yorumda isimler vs vardı onlar kaldırılmış olabilir. Soru kısmı kalkınca bazı danışanlar sanki sadece danışman görüyor sanarak çok ilginç detaylar yazıyor. Bazı danışan yorumlarında görmüştüm. Sanki cevap gibi puan verip özel şeyler paylaşmışlar :))

Doğayı sevenlere ben hayyret ediyorum doğrusu. Yorumlara aldandım bende gittim ona. Ses tonu zaten sarmadı bi, bayıldım hafiften. Sonra neyse ben benim adama kart açmışım bana başka biri gelecek o seni çok sevecek evleneceksiniz onla cart curt diyor. Yav ne alaka? Hani başka biri gelebilir gelecek diyen olmuşru ama böyle sanki başka birine açılım gibi oldu. Gitti 200 TL ben seçerken benim adama odaklanıp seçmişim. Tüm kartları benim hiç tanımadığım bana güya gelecek olan biri için dinledim. Çok kötüydü. Bi de söylüyorum bunu hala dediklerini tekrar ediyor. Açıklama falan yok. Zaten süreyi de kullanamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…