Binnaz da benim de tek begendigim Elfin ama 300 tl yapmis o daşevdar bana çok tutarsız gelmişti isimler tarihler vermişti.
şaşırdım bu denli özenli olduğuna .demekki enerjim uymamış
canım .elfin ayrılık gördü ve ayrıldık.Binnaz da benim de tek begendigim Elfin ama 300 tl yapmis o daSon bir kez %50 indirim olursa ona baktiririm diyordum artik mumkun degil, indirimle bile 150 TL oluyor bir fal. Size Elfin ayrilik mi gordu tamamen bir geri donus olacak dedi mi ilerisi icin?
Bu arada kizlar tabi herkesin kendi tercihi ama musterisine saygısız, yorumları kırpan soru bile sordurmayan sitede fal atmamali kimse protesto etmeli, ben kesinlikle baktirmiyorum artik ki onlarca fal baktirmistim neredeyse hepsi patladi zaten.
Binnaz da benim de tek sevdigim Elfin ama 300 tl yapmis o daSon bir kez %50 indirim olursa ona baktiririm diyordum artik mumkun degil, indirimle bile 150 TL oluyor bir fal. Sizze Elfin ayrilik mi gordu tamamen bir geri donus olacak dedi mi ilerisi icin.
Bu arada kizlar tabi herkesin kendi tercihi ama musterisine saygısız, yorumları kırpan soru bile sordurmayan sitede fal atmamali kimse protesto etmeli, ben kesinlikle baktirmiyorum artik ki onlarca fal baktirmistim neredeyse hepsi patladi.
Haklisin tutan birini buldugunda insan atabiliyor o durumda. Elfin bana da cok imkansiz artik bitti olmaz dedigim zamanda, tekrar donus gormustu ve oyle olmustu ki kavga edip silmistim her yerden. Odan sonrasi icin net bir sey soylemedi ama bir on da gormedi, yine de siz birbirinizin hayatinda hep olacaksiniz demisti ve oyle gercekten, kavgali degiliz ama bir sonu da olmaz, arada konusuyoruz.canım .elfin ayrılık gördü ve ayrıldık.
insan böyle sıkıntılı olunca 300 de veriyor insan .deliye döndüm ama zaman vermez elfin hanım biliyorsun bekliyorum ben dönüş olacağına pek inanamıyorum dönüş var dedi .onun sayesinde biraz daha iyiyim
insanın dostu bile seviniyor .acısını paylaşamıyor.bende elfin hanıma anlatıyorum.umarım öngörüsü çıkar ve döner
Evet kesinlikle dediğiniz herşeye katılıyorum. Pelin Bilgenin falla alakası yok. Astroloji bilgisi var sadece ama enerjisini sevmiyorum. Bu arada duydunuz mu ya da denk geldiniz mi bilmiyorum ama Binnazda LIVE diye bir özellik çıkmış. Whats app gibi bir özellik. Dk üzerinden yorum alıyorsunuz. Ayrıca danışman eğer insaflı davranırsa süreyi durdurarak da bir süre kredinizi idare ediyor. Bence güzel olmuş. Mesela kredim çok yeterli değildi , şevdar ve zişandan bağlandım live a, ikisi de sağolsun kredi sömürüsü yapmadan, kredi bitince süreyi durdurarak yorum yaptılar. Diğer yorumcular da aynen açmaya başlamışlar aynı şekildeBen Bilge özdoğruya baktırdım puanı yüzde 99 diye , ancak kadın fal bakmıyor , senin sorduğun soruyu evirip çeviriyor, süre uzasın diye de laf salatası yapıyor.Kendisi dış ticaret mezunu ama astroloji olmamasına rağmen zannedersin pskolog olmuş , ödüller almış bir havalar , ses tonu çok itici , insanı döver gibi bir tonlama ile birşey söylüyor 150 TL krediyi asla hak etmiyor , gidenlerde benim gibi boşa para harcıyor.. Eylül Acarı da denedim , bir fal için baya bekletiyor , AAA diyene kadar süre geçiyor zaten sadece o cebini doldurmak için çalışıyor , falcı değil yorumcu hiç değil , kartların anlamlarını sanki biryerden okuyor gibi yazıyor bazen yazılar mavi renkte gelmişti , o kopyayı yapıştırdığımda google da da buldum zaten sizde böle yapabilirsiniz. Tumay Cennete Gelince , fiyatı düşük ama fiyatına göre performansı yüksek bir yorum yapıyor , bence onda farklı şeyler var herkeste olmayan , çok etkileyiciydi , ama oda herkese bakmıyor , beni üç kere red etti , 4 üncü de baktı. Haleh Çetiner ilk 5 dk fal bakıyor , son 5 dk ise sallıyor süre dolsun diye fiyatına rağmen performans kötü ...
a pahalı yorumculara az da olsa soru sorma fırsatı :) yalnız ben şimdi baktım live diye bişey görmedim nasıl görüyoruz? Bu live de fiyatlandırma nasıldı? yıllardır kullanmadığım hediye kredim var daEvet kesinlikle dediğiniz herşeye katılıyorum. Pelin Bilgenin falla alakası yok. Astroloji bilgisi var sadece ama enerjisini sevmiyorum. Bu arada duydunuz mu ya da denk geldiniz mi bilmiyorum ama Binnazda LIVE diye bir özellik çıkmış. Whats app gibi bir özellik. Dk üzerinden yorum alıyorsunuz. Ayrıca danışman eğer insaflı davranırsa süreyi durdurarak da bir süre kredinizi idare ediyor. Bence güzel olmuş. Mesela kredim çok yeterli değildi , şevdar ve zişandan bağlandım live a, ikisi de sağolsun kredi sömürüsü yapmadan, kredi bitince süreyi durdurarak yorum yaptılar. Diğer yorumcular da aynen açmaya başlamışlar aynı şekilde
Mobil app ı kaldırıp tekrar yükledim. Kahvenin yanında canlı diye bir ek ilave etmişler. Sohbete başla diye görünüyor. Bence de iyi olmuş ama tanıtmaları lazıma pahalı yorumculara az da olsa soru sorma fırsatı :) yalnız ben şimdi baktım live diye bişey görmedim nasıl görüyoruz? Bu live de fiyatlandırma nasıldı? yıllardır kullanmadığım hediye kredim var da
Katılıyorum. Nadiren de olsa iyi falcılar var ama. Mesela şevdar öyle bence. Benim son falım çok olumsuzdu onda. Ve söyledi. O faldan sonra zaten gitmedim bi daha. Her şey de zaten olumsuz ilerledi. Ama falcıların yüzde 99 u dediğin gibi. Sallıyor gitsin.Bu yorumu diğer fal forumlarında da yazdım :
"Bu foruma her gün bakar oldum çünkü falcıların çıkmayan fallarını duydukça fal baktırmaktan vazgeçiyorum. Bence olay şu; çaresiz ve mutsuz hisseden kişi fal baktırma ihtiyacı hissediyor. Falcılar da bunu bildikleri için o konu hakkında umut veriyorlar ki ayağı kesilmesin. Siz umutlandıkça daha çok fal baktırıyorsunuz, daha çok fal baktırdıkça o sıkıntılı olduğunuz konunun üzerine daha çok düşüyorsunuz. Oysa ihtiyacınız olan şey, bir üçüncü göz. Bu üçüncü göz de psikolog, psikiyatr ya da bir danışman olabilir ki böylesi daha sağlıklı. Hııı psikolojik danışman gibi gerçekçi konuşan falcılar da yok mu var ama herkese uymuyor işte çünkü asıl işleri falcılık, psikolojiden anlamak değil. Umarım herkes kurtulur şu fal olayından. "
Ben anlamadım onu. Cesaret de edemedim. Ben bi ara şah sultandan chat almıştım. O da dk duruyor kadın 45 dk da baktı falıma. Ve hiç fazla kredim gitmemişti. Ama o normal binnazda chat yazışması. Senin dediğinde sesli fal mi atıyor yorumcu? Ve biz yazılı soru mu soruyoruzMobil app ı kaldırıp tekrar yükledim. Kahvenin yanında canlı diye bir ek ilave etmişler. Sohbete başla diye görünüyor. Bence de iyi olmuş ama tanıtmaları lazım
Sanırım andoid de var sadece çünkü IOS'tan henüz güncelleme yok. Kesinlikle tanıtılmalı belki gerçekten güzel bir şeydirMobil app ı kaldırıp tekrar yükledim. Kahvenin yanında canlı diye bir ek ilave etmişler. Sohbete başla diye görünüyor. Bence de iyi olmuş ama tanıtmaları lazım
Yok baya baya whtss app yazışması ya da konuşması gibi ama dk üzerinden ilerliyor. Mutlaka yorumcuya göre 1500, 2000,3000 kredin olmasına gerek yok. Önce ne için gittiğini soyluyorsun kart falan sen seçmiyorsun , yorumcu senin için bakıyor , kahve istersen yine whs pp gibi gönderiyorsun . Zaten bildiğin yorumcular süreyi iyi kullanıyorBen anlamadım onu. Cesaret de edemedim. Ben bi ara şah sultandan chat almıştım. O da dk duruyor kadın 45 dk da baktı falıma. Ve hiç fazla kredim gitmemişti. Ama o normal binnazda chat yazışması. Senin dediğinde sesli fal mi atıyor yorumcu? Ve biz yazılı soru mu soruyoruz
Şimdi androidden bu canlı olayına baktım da çok az kişi online ilk kez gördüğüm isimler. Şevdarı sevmemiştim ama Zişan aklımdaydı ucuzken yakalamaya çok çalışmıştım.Evet kesinlikle dediğiniz herşeye katılıyorum. Pelin Bilgenin falla alakası yok. Astroloji bilgisi var sadece ama enerjisini sevmiyorum. Bu arada duydunuz mu ya da denk geldiniz mi bilmiyorum ama Binnazda LIVE diye bir özellik çıkmış. Whats app gibi bir özellik. Dk üzerinden yorum alıyorsunuz. Ayrıca danışman eğer insaflı davranırsa süreyi durdurarak da bir süre kredinizi idare ediyor. Bence güzel olmuş. Mesela kredim çok yeterli değildi , şevdar ve zişandan bağlandım live a, ikisi de sağolsun kredi sömürüsü yapmadan, kredi bitince süreyi durdurarak yorum yaptılar. Diğer yorumcular da aynen açmaya başlamışlar aynı şekilde
Merak ettim ya. Zişan a bi sorayım messenger dan ayrıntılı bakalım nasıl. Meraktan gideceğim sırfYok baya baya whtss app yazışması ya da konuşması gibi ama dk üzerinden ilerliyor. Mutlaka yorumcuya göre 1500, 2000,3000 kredin olmasına gerek yok. Önce ne için gittiğini soyluyorsun kart falan sen seçmiyorsun , yorumcu senin için bakıyor , kahve istersen yine whs pp gibi gönderiyorsun . Zaten bildiğin yorumcular süreyi iyi kullanıyor
İos ta live da online şu an Zişan. Zümra da online. Yani öyle görünüyor bende.Şimdi androidden bu canlı olayına baktım da çok az kişi online ilk kez gördüğüm isimler. Şevdarı sevmemiştim ama Zişan aklımdaydı ucuzken yakalamaya çok çalışmıştım.
Yalnız Zişan canlı olarak hiç fal bakmamış. Fal bakmamış olan biriyle nasıl görüştüğünüzü söylüyorsunuz ki ?
Ben yazılı yorumu chati falan sevmiyorum ya en çok sesli seviyorum. Şevdar da bi ara sadece telefonla bakardı Allah tan sonradan sesliyi de ekledi.Yok baya baya whtss app yazışması ya da konuşması gibi ama dk üzerinden ilerliyor. Mutlaka yorumcuya göre 1500, 2000,3000 kredin olmasına gerek yok. Önce ne için gittiğini soyluyorsun kart falan sen seçmiyorsun , yorumcu senin için bakıyor , kahve istersen yine whs pp gibi gönderiyorsun . Zaten bildiğin yorumcular süreyi iyi kullanıyor
Normal falda onlinelar ama canlıda değiller. Zümra'da canlı kısmı yok hatta. Zişanda canlı var ama hiç bakmamış. Değişik bir uygulamaİos ta live da online şu an Zişan. Zümra da online. Yani öyle görünüyor bende.
Ben hiç anlamamışım o zamanNormal falda onlinelar ama canlıda değiller. Zümra'da canlı kısmı yok hatta. Zişanda canlı var ama hiç bakmamış. Değişik bir uygulama
Ben bırakalı zaten çok şey değişmiş :) özelden soru cevaplama falan güzelmişBen hiç anlamamışım o zamanbu live denen şey chat gibi yazılıysa baktırmam ben. Zişan zaten sesli fal sonrası messengerdan soruları yanıtlıyor.
Aynen messengsrdan cevaplıyor bazıları hepsi değil amaBen bırakalı zaten çok şey değişmiş :) özelden soru cevaplama falan güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?