Binnaz Abla

İnşallah öyledir. Şevdarı severim. Şevdar karşı tarafın duygularını kartları bırakıp hisleriyle doğru anlayan biri, ayrıca karşı tarafın karakter analizini de çok güzel yapıyor bence. Hissi var yani. Karttan öte.

200 TL mi? Yapmayın arkadaşlar ne olur. Doğa Dan çıkmıyor çıkmazzzzz 2 yıl önceki fallarına şahit oldum. Telefonda zaten sohbet havasında. Asla çıkmadı. Ya çok para vermişsiniz gerçekten üzüldüm Zaten sevmemişsiniz de bu kadar zamlandığını bilmiyordum. Ayıptır cidden.

Eğer içeride kredin varsa çok güzel yiyor krediyi. uzata uzata tekrarlarla.. Ve diyorum ya yazdığımı kırpmışlar demek ki güzel yorumlara da şüpheyle yaklaşmak gerek...

Evet Şevdar hisleriyle bakıyor kesinlikle. Şuan zaten siteden yorum aldığım eskilerden sadece Şevdar var, ara ara da Nil Güneş. Gerçi onun da kötü söyledikleri çıktı iyiler çıkmadı :)) yine de çıktı. Bir de çok eski sayılmaz Zişan Işık iyi. O da hem hisleri kuvvetli hem de emek veriyor gerçekten. Başka kimseye gitmiyorum artık. Fal Sepetinde de Sevgi Derman var. O da fena değil

uyumsuz hanımın bilinçaltını merak ediyorum.hem bana hem arkadaşıma hem size de inanılmaz olumsuz yorum yapmış tabiki olumsuz yoruma da açığız ama .bana başka kadınlar birlikte hatta başka başka kadınlar var dedi.oladabilir
arkadaşıma aynı şekilde ilişkin bitmiş aklında bile değilsin seni düşünmüyor demiş sizede böyle

nasıl br bilinaltı kodlaması var ise ne yaşadı ise o enerjisini danışanlara sert bir uslupla aktarmış olmayı yorumculuk olarak nitelendiriyor.

Ben de Zişan ve şevdar severim aynen. Bi de Melisa Asya. Bunları sevme sebebim de üçü de sık gittiğimde çok para harcama zaman ver süreyi aç vs diyen insanlar. İyi niyetliler bence. Ve üçü de olumsuzu da söylüyor. Ama içlerinde Zişan apayrıdır. Zişan abartmıyor hiç. Örnek veriyorum Yakut çıkar başkası der ki sana öyle Çok aşık öyle seviyor uyum süper falan der diğerleri, ama Zişan aranızda bi uyum var birbirine değer veren iki insansınız der. Asla abartmıyor. Bi de Zişan Messenger dan sürekli cevap veriyor. Ses kayıtlarını da minimum 12-13 dk atıyor. Gerçekten çok iyi niyetli biri. Şevdar da kesinlikle doğruyu hissediyor. Söylemediğim ve bilgilere yazmadığım halde ilk gittiğimde benim boşanmış olduğumu bildi. Sen mi boşandın yoksa sevgilin mi birimizden birinde böyle bi durum var dedi. Şok olmuştım. Melisa da olumsuzu asla atlamıyor onun da bu huyunu seviyorum. Kusura bakma canım üzülme ama böyle böyle diyor. Samimi. Belirli kişiler harici gitmemek lazım herkese bence. Ben öyle düşünüyorum. Ve ayda bi iki ayda bi falan gidilmeli belirli kişilere de bence

Biray Demir de bana her gittiğimde bu adam sen hariç 3-4 kişiyle flört ediyor diyordu. 3-4 nedir ya. Yani senle aşk sevgi tamam ama sen hariç başka başka kadınlar var diyordu. Dedikten sonra bi de sen bunları dikkate alma onlar ciddiye alınacak kadınlar değil diyordu. Beni adamdan iyice soğutmuştu bikaç ay önce gidiyordum biray a.

Eğer içeride kredin varsa çok güzel yiyor krediyi. uzata uzata tekrarlarla.. Ve diyorum ya yazdığımı kırpmışlar demek ki güzel yorumlara da şüpheyle yaklaşmak gerek...
Bunu ares levi de yapıyor. Ares severler kusura bakmasın ama kesinlikle kredi varsa yaya yaya konuşuyor ve bilinçli yapıyor bunu.

biray hanım ne hikmet ise benim fallarımı ısrarla red etmişti iyikide etmiş.
yani hepimizin yaşanmışlıkları aldatılmış lıkları illaki vardır ama onlar yorumcu sürekli erkeklere olan güvensizliklerini fallara da aksettirmeseler

doğa yakında 3000 olur bence. Çok havalarda. İyice şişirmişler onu

Kesinlikle bazıları da kendi yaşadıklarını katıyor. Aslan burcuysa kesin aldatır vs vs... biray bi ara 200 TL olmuşru sonra geri düşürmüş

doğa yakında 3000 olur bence. Çok havalarda. İyice şişirmişler onu
doğa benim en canımın yandığı 2017 döneminde milyarlar harcadığım yorumcu telefonda arkadaşım bile daha mantıklı telkkinler veriyor.yakın vade iletişimlerini bilsede iş durumu aşk hayatının kadersel döngüsü asla bilemiyor .zamanında biliyor gibi gelsede patladı .asla tavsiye etmiyorum

elfin hanım ı ben çok begeniyorum.bana birebir kavga olacağını söyledi ayrılık olacağını söyledi ve ayrıldık.

Elfin e bi kez gittim bende beğendim. Ve olumsuzu da söylemesi büyük bi ayrıcalık diğerlerine göre. Abartmadan anlatıyor. Az ayrıntı vermiştim ama Bildi olanı biteni. Bi de o bana, ben sen bekle aman adım atma o atacak diyemem sen ya da o biri adım atacak şu kadar zaman içinde demişti. Bunu sevmiştim. Bazıları diyor ya sen adım atma hatta sosyal medya bile kullanma meraktan çıldırsın vs böyle taktiklerle geçiyor bazı fallar. Elfin o açıdan bana çok mantıklı gelmişti. Doğadan falan kat kat iyi. Siz ayrıldıktan sonra da atmaya devam ettiniz mi fal?

dün ayrılık gerçekleşti yeniden dayanamadım fal gönderdim .
başından beri ilişkinin üzüleceğimi söylemişti.
dinlememek işte .ısrarla adamı 30 kez arayınca adam beni hayatından defetti de.:)

Kesinlikle sürekli değil de belirli aralıklarla gitmek en güzeli. Şevdar ve Zişan için kesinlikle katılıyorum hem gerçekten iyi niyetliler hem de yaptıkları işi helal ettiriyorlar. Melisaya çok eskiden baktırmıştım yine deneyeyim aklımda olsun.

şevdar bana çok tutarsız gelmişti isimler tarihler vermişti.
şaşırdım bu denli özenli olduğuna .demekki enerjim uymamış

Bunu ares levi de yapıyor. Ares severler kusura bakmasın ama kesinlikle kredi varsa yaya yaya konuşuyor ve bilinçli yapıyor bunu.
Evet kesinlikle kasıtlı yapıyorlar. Az paralar değil. Hani hakkaten kayda değer birşeyler söyleseler ve çıksa derim ki vay arkadaş yarım saat konuştu ama ne varsa döktü o da yok

dün ayrılık gerçekleşti yeniden dayanamadım fal gönderdim .
başından beri ilişkinin üzüleceğimi söylemişti.
dinlememek işte .ısrarla adamı 30 kez arayınca adam beni hayatından defetti de.:)
Bana da arama etme dediler aylarca 3 hafta önce sanırım, ben mesaj attım bu engelledi kaldırdı bir şeyler yaptı saçma bi sohbet döndü sonra ben sildim her yerden engelledim. O günden beri de fal atmıyordum. Bi bakayım dedim ama elim gitmiyor artık fal atmaya. adamdan da fallardan da soğumuşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…